Séta jöhet, ha olyankor mentek, amikor ráérek! hozzám kedden du. jön a védőnő, de még nem tudom, hogy hányra, majd aznap beszélek még vele! Most hova mentek?
Manóka
Édes a kép, Ricsi nagyon csibészül néz rajta!
Steffi
Ment privi, meg volt a daubneres fagyi: grillázs, joghurtos-epres, tiramisus. ja, és itthonra vettem sütiket, meg pogit, meg madártejet (tudom, tudom, tej...de nem bírtam ellenállni, az a kedvencem, manó hasának hozzá kell szoknia, nincs mese

)
Györgyi
Nekünk is van a sírás szopikor továbbra is, de nem mindig, mondjuk a napi 6 szopiból 3x, de ő is szörnyen sír, alig bírom megnyugtatni, fel kell pattannom, vállra kapni és csitítgatni, meg zötykölni...
Ja, és én továbbra se vagyok hajlandó mérni a mérleg-parám miatt, hanem azt mérem, hogy hány percet szopik, ő 30 perc alatt telítődik el! (persze a sírós részeket nem számolom bele

)
Merci
Nem semmi, hogy megjöttél és máris ilyen sokat tudsz írni!
Vödrös kép cuki!
Nem írtad, hogy hogy álltok tej-ügyben? Hogy eszik? (vagy csak nekem kerülte el a figyelmem a fáradtság miatt, akkor bocsi...)
Ancsa
Abszolút nem gáz, hogy nem emlékeztél rá, szivesen leírtam még egyszer! De ezeken a pöttyökön tényleg ne parázz, ha nem múlik el 6-8 hét alatt, akkor kezdj csak el foglalkozni a témával szerintem!
Tünde
Szerintem valamit eírtál a napokkal, nem?

Most akkor neked csak a szerda jó? Nekem szerintem az jó!
Hát igen, igazad van, a szülésznők tényleg gázban lesznek, szegények
Az a Panadolos bigyula mire van? Kocsiba kell felragasztani? Ha nektek tényleg nem kell, mi lehet, hogy lecsapunk rá, nekünk olyanunk még nincs
Mi ma egész nap meg se álltunk, 3 babával is randiztunk, összesem a fáradtságtól (3,5 órát sétáltam összesen!!

), megyek aludni!
Jó éjt mindenkinek!!