A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Barbi

Hát ez a nem alvás elég szörnyű. :( De még szörnyűbb a szopizás. Már teljesen kész vagyok!!! Olyan rossz hallgatni a sírását. Remélem nem tart már sokáig. Hát forgolódni nem igazán még nem vettem észre. Viszont kinyomásban jók vagyunk már. :lol: Ezért aztán nem is tudom visszaaltatni cumival, mert ha felébred egyből kinyomja magát és tekintget jobbra-balra. Képtelenség visszafektetni. Hiába nyomom vissza a fejét. :lol: :lol:

Steffi, Tünde

Képzeljétek a férjem a Ligetből rohant vissza, mert rájött a hasmenés, a barátnőm meg 30 hetes terhes és most hívott hogy iszonyú beteg, taknyos és hasmenése van neki is és a férjének is. Hát ez szép. Remélem a férjem, és ti sem ebben vagytok!!! Mi ez valami vírus?

Mi lehet Durcáékkal? Olyan sokat gondolok rájuk. Nem tudtok valamit?

Kép
gyorgyi33

Heni

Most olvasom amit írtál. A francba... El sem hiszem már ami itt megy ebben az országban.

Kitartás :lol: :lol: a diétához.

Kép
gyorgyi33

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 14:38-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 14:39-kor.
Vendég

Steffi, Tünde!
Mielőbbi jobbulást! Bolus Adstringens-t tudom ajánlani, ami nem csak megfogja a hasat, de az egész bélrendszert fertőtleníti. Nem kell aggódni. Ezt (úgy tudom, hogy )szoptatós anyuka is szedheti. Vagy ajánlom szoptatósoknak még a Smectát. Az újszülött is szedheti.

Györgyi!
Nagyon édes Jázmin azokkal a hatalmas szemekkel. :D

Ancsa!
Bárki eheti a gabonagolyókat és szerintem bármennyit. Nálunk folyton rájárt az egész család. :D
Gyerekek? Kicsit taknyosak és köhögnek. Kata nyelve túl jól is van. Be nem áll a szája. :lol:
Kérdezted, hogy melyiket meddig szoptattam: Katát 4, Szofit 8
Kata múltkor aludt a nappaliban a zsákjában. :D Jó kislány :D
A nagynéném meg pont a szemközti házban lakik és pont velünk egy szintben. Ő a mi "Magdi Anyusunk". Előtte nincs titok és ő mindent mindenkinél jobban tud. :? :shock:
Férjem persze tegnap is dolgozott és legjobb esetben is a 4 napból MAX ha 1 nap velünk lesz. De ez se tuti.
Lara és a bátyó nagyon édes és az is ahol kifeküdt a séta után. Szépek vagytok.
Minden kérdésedre válaszoltam? Remélem! :D

remélem nem hagytam ki senkit! Most rohanok. puszi

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok,

Merci: tündéri a kisfiad!!!!!! már csak kis időkérdése és akár utol is érheti őt Mikolt, már elértük a 3800 g-ot!!!!!!!! :) :) (2560g-mal jöttünk haza)

kórházi költségekhez segítség lehet, hogy én megkaptam a tájékoztató számlát(de szerintem mindenki) a kórháztól, hogy mennyibe is kerültem az államnak az alatt a 4 nap alatt. szóval én 85 ezerbe kerültem normál szüléssel, és kb ennyibe került Mikolt 4 napja is. tehát kalkulálhatunk durván 180 ezerrel, ennek 30%-a 54 ezer forint. szóval ennyi az induló összeg, ha nem ott szülsz ahol kéne.

holnap után megyek 6 hetes kontrollra is (nem bírok már tovább várni, fürdeni akarok), akkor megkérdezem én is a dokit, hogy ő mit tud a kórházról. a végén oda jutok, hogy ha tényleg bevállaljuk a 3. gyereket, akkor ahány gyerek, annyi kórház. :(

mire megírtam, behalt a rendszer, úgyhogy később kellett újra próbálkoznom.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Lilluska

:lol: :lol: Kösz a fő homeopatát. De nem értek én sem hozzá, csak a dokim. Szóval a grapefruitmag kivonatot én szedtem, és a férjem is, de ez nem homeos. A legerősebb természetes antibiotikum. A férjem iszonyat turmixot tud csinálni, ha érzi hogy beteg lesz este iszik 2-3 dcl narancslevet, 1 fej fokhagymát, 10 csepp grapefruitmag kivonatot, 1 citrom levét. Elég brutális, de kiirtja a vírusokat. :))) Annyit tudok, hogy terhes nőknek szigorúan tilos. És azt is olvastam, hogy citrusfélét lehet utoljára adni a babáknak. Hát nem tudom. :roll: Nézzetek még utána.

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!
Bocsánat én is hosszú leszek és lehet, hogy nem is aktuális, mert két napja olvaslak vissza titeket. Örülök, hogy jól van mindenki, üdv az újaknak és köszönöm a sok jókívánságot. A szülésrészletekkel is jövök hamarosan, csak annyit addig, hogy nem vagyok hős, mert magam vállaltam azt hogy minden beavatkozás nélkül megpróbálom megszülni a kisfiamat. Igazából nem volt tragikus a 30 óra, csak azt nem értem (Gabika sem), hogy hogyan lehet hogy nekem iszonyú fájdalmas volt az elejétől kezdve (olyan ágyból kiugrálós, fújtatós összehúzódások) és a burokrepesztés után sem lettek sokkal erősebbek a fájdalmak és sajnos hatásosabbak sem. A kórházban különben jó volt, a műtét is végül egészen vidáman telt. Csütörtök este „kidobtak” minket a kórházból, azt mondták, nem kell mérni a fiamat evés után és menjek haza, mert kevés a hely :lol: ! Olicska imádja tesót, örökké puszilgatja, Volt kis hiszti míg nagymama itt volt, de most már OK úgy tűnik. Rácáfolt az összes szakkönyvre és annak ellenére, hogy pont most kezdtük szoktatni, azóta is szobatiszta és nem volt azon az első-második napon kívül több baleset! Sajnos Hapcibenő hasfájós lesz úgy tűnik. Ma vettünk Infacolt, és adtunk is már neki, és beüzemeltük a cumit is. Egész délután sírdogált, szóval eléggé ki vagyok! Volt már nálunk a dokinéni és a védőnéni is, és megint csak az jutott eszembe, hogy mennyire meghülyítik az embert azzal, hogy mindahányan másképpen magyarázzák köldöktisztítást (megint máshogy a kórházban) és az ugye még nem is agyműtét! Úgyhogy én úgy tisztítom ahogy a kórházban tanultam! Vödrös fürdés pedig volt jelentem, már születéskor, csatolok képet is.

Veronikusz, ez a gabonagolyó nagyon jól hangzik, megcsinálom tuti! Ahova mi járunk tornázni oda meg Nándi igazgató úr jár teniszezni :shock:

Zsófi, Olicska egészen picike korától imádta a citromot. Még egyáltalán nem evett semmit tejen kívül, de mi istenieket kéváztunk, sütiztünk apával a Szamos Marcipánban meg a MOM Park oldalában a kávézóban és neki is kellett adni valamit. A vízemből kapta meg mindig a citromkarikát és imádta! Én, ha csuklott is adtam neki citromot. Szóval lehet hogy Léna is csak a savanyát szereti.

Györgyi, Zsófi a kézbeadásra én is csak bíztatni tudlak titeket. Ha eljön az ideje lehet félig főtt zöldségeket, puhább gyümiket, sajtrudacskát, kenyérhéjat adni nyugodtan. Először én is nagyon paráztam, hogy megfullad, de nem olyan egyszerű az! Talán egyszer volt gond, de simán kikaptam a szájából a falatot az ujjammal! Máskülönben nehezen állhatnak át a darabos ételre. És megmaradhat az a rossz szokásuk, mint az én két barátnőm gyerekének, hogy utálnak rágni 3 és 5 évesen. Csak a pépes állagú dolgokat eszik szívesen, még csokiból is csak ezeket puha piskótás cuccokat eszik.

Györgyi, és a nyers lisztből készült golyócskák ehetők? Sztem valami akkor nem stimmel a recepttel. A pelyhet lehet nyersen (tulképpen vízbe áztatva) enni az tuti. Én a fasírtot is meg mindent amit kell vízbe áztatott zabpehellyel dúsítok.

Jube, én a szomszédodnak gondoltam azt a soproni doktornőt, vagy nem te írtad, hogy kiderült náluk, hogy az egyéves babájának izomsorvadása van?

Nemes Gabi, jelöltelek az iwiwwn!

Tünde, nekem a Kútvölgyiben a Péts doki azt mondta 6-8 hónapos korig no fütyi húzkodás, utána majd dokinéni megvizsgálja hogy minden rendebn van-e és megmutatja hogyan kell :shock: !

Masni, Steffi, Györgyi, Gabbó, Eni édesek a gyerkőcök!!!!

Réka, hát nem semmi ennyi kicsi/picivel egyedül lenni otthon, minden elismerésem! Én ugyan még gyermekágyas vagyok, amire azért emlékeztetni kell apát, legalább egy pár hétig kíméljen és segítsen, de aztán mi lesz nem tudom?

Valentina, mielőbbi gyógyulást neked, remélem jövő héten már túl leszel rajta!

Steffi, Oli is legurut egyszer egy elég alacsony hotelszoba ágyról és nem lett semmi baja (tudod apa épp csak beugrott a fürdőbe valamiért és ott hagyta :( ). Mindenki egyszer leejti a gyerekét, no para!
Heni, ügyi vagy a fogyással! Megígértem magamnak hogy most nemfogok hízni a zsoptataás alatt. Hát eddig még jól állok. Összesen plusz 5 kiló van rajtam a terhesség kezdetéhez képest, csak le kéne adni minimum 10-12 kg-t, hogy olyan legyek mint előtte. Szandi görkorizik vagy műkorizik? Én is vinném Olit majd!

Cukorfalat, 8 nál később ne menj laborra, mert 10 kor bezárnak és akkor nem tudják tőled levenni az utsó 2. órás vért. Engem nagyon leszúrtak, h nem mentem be soron kívül. Na képzelheted abban a lincshangulatban a mamókák között!!

Vali, gratula a kisfiadhoz!

Ancsa, édes Lara a képeken! Én írtam különben neked emailt a kórházból a mobilomról. Arra a c2…es emailcímre, meg fotót is. Nemkaptad meg?

Jó éjt mindenkinek, jövök ahogy tudok!
Kép

Kép

Képurl]
eszesmerci

Sziasztok Lányok!

Györgyi,
Ti is nagyon szépek vagytok! Ez IKEÁS ágynemű úgye?

Bejött a terasz? :wink:

Masni,
Nincs mit! Én csak az igazságot írom! :wink:
Igazad van
Ez tényleg jó ötlet, mi lányos Anyukák meg azért, hogy jófajta völegénynek valót találjunk! :lol:

Nem kenem szteroidos krémmel mert nincs is! :D De talán amióta nem eszem tejterméket, azóta tényleg jobb a helyzet, vagy csak jobbnak akarom látni! :oops:

Hát nem kakil nehezen, pont most kezdtem örülni annak hogy már nem kakil olyan sokat, eddig volt hogy napi 8* is kakilt, és szegénykémnek a popsiján lévő csúnyaság miatt úgy fáj ha kakil, mi meg úgy sajnáljuk!! :cry: Mert úgy sírt. Ma többször is csendben kakilt! Olyan jó!!! :)

Steffi, Tündi
Vigyázzatok magatokra! És gyógyuljatok meg minél hamarabb!!!

Steffi,
Miért most milyen babakocsitok van?

Te fagyit ettél? :twisted: :lol: És az segített?

Kriszta,
Semmi baj! Nyugodtan mond el neki, ha gondolod!

Cancan,

Kicsit megkésve, de nagyon boldog fél éves évfordulót Benedeknek!!!

Akkor szeptembertől indult a babaprojekt? :wink:

Tényleg? Ne már! Miért kell azt bezárni ami működik, mindig azt rontják el ami jó!!! :twisted: :cry: :twisted: :cry:

Dorka,
Boldog születésnapot!

Barbi,
Igen, igen tényleg leírtad :oops: hogy tejkiütés, csak nem tudtam hogy mondott e mást a doki, mert nekem azt mondta hogy igen a tejtől van, de azért mert nem bírja a tejterméket.
Bocsánat, hogy még egyszer rákérdeztem, de néha kicsit szét vagyok hullva! :cry:
Remélem kapok megbocsátást! :oops:

Emano,
Ez már legalább biztató, mert ott a remény, nekem is azt mondta múlt héten a dokim, hogy még nem tudnak semmit és reménykedni kell!Hajrá!!!

Lilluska,

Milyen kérdőív?

Hát igen nekem is azt mondta dokinő, hogy tejet ne igyak de azt szinte alig ittam, ezért álltam le a többi tejtermékkel is. De nagyon hiányoznak. Majd szépen lassan kipróbálom, hátha nem is az okozza.

Veronikusz,
Igen, igen, mindenre válaszoltál! Köszönöm!

Miért mit dolgozik Apa? Hogy még a négy napos ünnepen sem lehet veletek:?

Jaj szegénykém! Magdi Anyust még néha így is nehezen viselem, nemhogy úgy hogy ott legyen!

Ő nem a bátyó, hanem az egyik völegényjelölt! De gyönyörű kisfiú imádom! Elfogadnám bátyónak!

Szia Merci!
Jó hogy jöttél újra!
Komolyan kidobtak? :roll: Miért annyian szültek?
Mikor mi hazajöttünk akkor négy baba volt. Húúú ez nem semmi!!
De jó hogy Olicska ilyen kis ügyes, és nem is féltékeny!!
Miért mikor evett először citromot Olicska?

Írtál nekem? :oops: És miért a c2-re? Jujjj, hú hát azt már nem nagyon nézem, csak azt amiről írtam! De most akkor majd megnézem!!! Bocsánat! Pedig úgy vártam hogy jelentkezz! De akkor jelentkeztél csak nem oda ahol vártam!
Hogy kell fogni a babát a vödörben? Nekem előszőr nem ment a kád után fájós csuklóval azóta meg még nem kaptam internetes segítséget, így nem próbálkoztam újra.

Nagyon jó ez a fotó!

Sírásmentes elalvós nyugodt éjszakát mindenkinek!!!

Puszika

Ancsa

ancsaboszi

Merci: ha az infacol nem segít, akkor én is tudom ajánlani (így egy nap után) a Sab Simplex-et. tegnap vettem és az első éjszakánk volt, ami több órás hasfájás nélkül lement. 3 óránként kelt Mikolt és fél óra alatt megkajált majd elaludt, ráadásul a mózeskosárba is be tudtam tenni. eddig sokszor csak a hasamon volt hajlandó aludni. (csak hát én nehezen bírom a félig ülő helyzetben való alvást).

ezt a képet tegnap készítettem a manókról. nem az, amikor megpuszilja Ricsi Mikoltot, de aranyos.
Kép

Kép
Kép
Kép
manóka28

Steffi,
jobbulást, most látom csak, hogy migréned volt! Tuti a bolond idő miatt.

Lilluska,
szedtem régen grapefruitmag csepet, állítólag tényleg nagyon jó, az adagolást nem tudom már :-( Az orvos ajánlotta, mikor a páromnak el volt törve a lába, még a csontoknak is jót tesz.

Merci,
örülök, hogy ilyen jól vagytok!!! Micsoda nagyfiú ez a Benő!

Masni
masni

Jó reggelt!

Merci

NAgyon örülök hogy jól vagytok!!! A golyónak tényleg az a receptje, amit írtam. A Móricznál megkapsz mindent hozzá, csak pirítani kell. Tényleg. :lol:

Ancsa

Ikeás. :lol:

Manóka

Ez a rohadt hasfájás senkit sem kímél meg. :( Jobbulást. Édesek a gyerekek.

Barbi

Képzeld ma reggel két hét óta először picike sírás sem volt, így evett meg 140-et. Lehet hogy javulunk? Ti hogy vagytok?

Kép
gyorgyi33

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 14:39-kor.
Vendég

Jó reggelt!

Köszönöm mindenkinek a jó kívánságokat, szerintem megmaradok:D Most 'csak' a gyomrom fáj egy ici-picit, hányni nem hánytam, a fejem tompa, de ezt a hirtelen jött tavasznak tudom be!

Merci!

Jó, hogy jöttél a szokásos lendülettel! :lol: Helyes! :D Nagyon édes a lurkó, tök jó, hogy a vödörben fürdették!!!!

Manóka!

Szépek a gyerekek! Ez a nyavalyás hasfájás! Rémálom!! Együttérzek Veled nagyoooon!

Ancsa!
Pierre Carden! Dög nehéz és nagyon keskeny. Overálban Martin épp, hogy elfért benne, de már nem kell a hülye overál, mert nagyooon jó idő van!

Barbi, Tünde, Heni, Gabi, Eni??????????

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Olvastam, amit Cancan írt és teljesen el vagyok szomorodva, én augusztusban szülnék és a Kútvölgyiben szerettem volna. Csak azt nem értem, hogy miért nem volt fent a megszünő szülészetek között? Miért titkoloznak így? Majd az utolsó hónapban rohanhatok új orvost és kórházat keresni? Ez nagyon jó! Köszönöjük eü, miniszter. :evil: :twisted:
cukorfalat

Lilluska!
Nekünk is tegnap jött meg a Panadolos figura. Szerintem egér, de a többiek szerinte nyúl :D

Ancsa!
Bocsi. Tiszta hülye vagyok, hogy "csináltam" nekem egy gyereket. :lol:
Apuci főkönyvelő egy nagy cégnél + van egy könyvelőirodája (már nem meri elárulni hogy hány céget könyvel, mert tudja hogy haragszom a cégére. Könyvel szállodát, építkezési vállalokozót, 1,5 milliárdos céget FUJ-FUJ) + ja és még könyvvizsgál is mellette.

Manóka:
nagyon jó a kép :D

Merci:
De jó hogy jöttél. Nagyon édes a kép. Kis Vödrös! :lol:
Ja! Kis az a Nándi? :( Bocsi, de honnan kéne ismernem? Kép

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Merci: köszönöm, hogy gondoltál rám, nagyon jól esett, bár nem tettem érte semmit, de a gyerekeim, akik kifosztották a dobozt, azt mondták, nem baj mama, az a jó, hogy ilyen finom. Hát mégegyszer köszönöm.
többeknek: mi sem tudunk semmit. Az éjjel a Mészáros dr-ral dumáltunk, és ő is azt mondta, hogy még a kútvölgyi vezetése sem tud semmit. Ez egyetemi ügy. majd ha ők úgy döntenek, akkor megtudhatunk mi is valamit.
Hát nem túl biztqató, amint megtudunk valamit, rögtön szólunk.
Cukorfalat: mikor jössz terhelésre? Ha éppen akkor mondjuk lelépős vagyok, akkor meg tudjuk az osztályon ejteni. Ha gondolod.
Szeretettel: Rita
Itt a tavasz, de most egy kicsit megyek aludni
nováky_rita

SZiasztok lányok!

Merci! Igen láttam, visszajelöltelek. Nagyon jók a képeitek.
Gyönyörű a "kis herceg. " Olívia is gyönyörű kislány.

Tegnap volt a tesóm a dokinknál, sajnos ő is azt mondta 50-50% hogy mi lesz a kútvölgyivel...? :( :(

Irigykedem,hogy ti már megkaptátok a baby on board-os figurát. Mi még nem.... :cry: :cry:

Ma is gyönyörű napunk lesz, ugyhogy irány a szabadba!
:D

Volt valaki a babaruha börzén?
Vendég

Hahó lányok!
Olyan mérges voltam tegnap valamiért, meg is akartam írni, de ma (lehet, hogy a napocskától van) elfelejtettem, mi volt az. Boztos nem is volt fontos.

Rita! Jó, hogy jelentkeztél, engem az is megnyugtat egy kicsit, hogy mennek a dolgok a maguk medrében (cukorfalat terheléses cukra), bár abszolút nem vagyok nyugodt.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Szia Rita!

4 hét múlva megyek ápr. 10-én. Jó lenne, ha tudnánk találkozni.

Egy kicsit elszomorított amit írtál. Nem értem,hogy miért akarnak egy szuper szülészetet bezárni. Nekem lenne egy-két ötletem,hogy melyiket zárják be. Én úgy voltam vele, hogy szivesen kifizetem a kórhátnak azt a 30-60ezret, azért, hogy a kútvölgyiben szüljek. Azért még bízom benne, hogy számunkra kedvező döntés születik.

Merci: El is felejtettem gratulálni a Kismanóhoz!!! Nagyon aranyos!!!
cukorfalat

Grapefruitmag-olaj:
mennyi idős kortól lehet adni a gyerekeknek? Szofinak már adhatok? hol lehet kapni? Kb. mennyibe kerül?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Lányok, jelentem tegnap szó szeriont megtisztultam belülről is, este ittam egy Normolyte-ot (ez olyan ihatzó fozsó a víz és nyomelemveszteségre) és reggel úgy ébredtem, hoyg kutya bajom!
Mondjuk este már csak feküdtem, apa úg tette le Benét, hoyg nem is tudtam róla...

Kórház, ha csak nyáron szűnik meg, akkor Veronikusz, mi még csak-csak befutók vagyunk :) Legalább ott kezdjük, és tudni fogjuk, hova megy a dokink.. (nekem az új :)) És legalább ez alapján tudok dokit is keresni. (mondjuk ha valamelyik a MÁV-ba jönne, én ott is fizetnék...)

T

mtunde

Tünde!
Örülök, hogy jobban vagy. Ügyes vagy, hogy így kikúráltad magad! :D
Igen. Ha júl.1. előtt valamelyik doki elkezdi a terhesgondozásunkat akkor mehetünk vele ahova megy. Az a baj, hogy szinte tutira veszem hogy megszüntetik a szülészetet. Ennyi ággyal? Tuti. Most már CSAK várni kell, hogy kiderüljön mit is akarnak a fejesek. Bár én ezt mér nem bírom idegekkel. Meddig tökölnek még? :twisted: :evil:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tünde! Veronikusz!
Mi is nagyon igyekszünk, csak már túlságosan is, szerintem :lol:

Kép
Kép
kriszta36

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 14:40-kor.
Vendég

Veronikusz: Csak az a baj ezzel,hogy ha a dokid olyan kórházba megy, ahová te nem szivesen mennél, akkor mit csinálsz? Én a Kútvölgyit azért választottam, mert minden része teljesen rendben, míg egy-két kórház csecsemőosztályáról nem sok jót hallottam.
cukorfalat

Liliuska: Ebbn igazad van, ez eszembe sem jutott, úgy voltam vele, hogy ha nem mondanak semmit, akkor marad max. fizetni kell érte.
cukorfalat

Lilluska

Ha rám hallgatsz, akkor ne adj neki inkább. Szerintem gyerekeknek nem szabad, de megkérdezem, hogy hány éves kortól szabad és megírom.

Cukorfalat

Nekem szerencsém volt, mert nem a kórházat választottam, hanem az orvost. De az biztos hogy oda megyek ahová ő megy.

Eni, Heni, Gabó??? Hol merre? Ebben a jó időben nem ültök otthon a gépnél? :lol:

Kép
gyorgyi33

Lilluska

Na megkérdeztem. Adhatod!! Legalábis az én infom szerint. Fél éves kortól egy-két csepp naponta a cumisüvegbe, vagy a cumira, mert fertőtleníti is, szóval ennyi. Ja és a higított változat. Alkohollal higíták. :lol: :lol: Szerintem így már te add nyugodtan. Persze ha gondolod. :lol:

Kép
gyorgyi33

Kriszta!
Üdv a csapatban! Mi csak májusban kezdünk. :D

Lilluska!
Köszi. Bár ez nem túl jó hír. :(

Cukorfalat!
Én is előbb a kórházat választottam, ott meg adódott a Mészi. És bár imádom, megbízom benne és a 3.-at is vele szeretném szüli, HA elmenne a kórházból nagy valószínüséggel nem követném. :( persze ehhez az is kellene, hogy maradjon egy pár jó kis orvos a mostaniból, hogy tudjak választani másikat. (bár nem hiszem hogy ilyen előfordulna). Lényeg: Én se szeretnék máshova menni. De ha a szülészet megszünik, akkor legalább választhatok a dokim új helye és az úúúúúúúúúúúútált János között. :twisted:

Györgyi!
Ez az 1-2 csepp/nap a grapfruitmagra vonatkozik? :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz

Igen a grapefruitmag-olajra. Hát nekem ezt mondták.

Kép
gyorgyi33

LÁnyok!

Kriszta, csak azért nem jön még össez neked, mert arra vársz, hogy együtt várjuk a bébit: Lilluska, Veronikusz, te és én :)

Egyébként én most kérdeztem meg egy barátnőmet, aki a mÁV-ba jár már a 3.-al. Nagoyn tudja ajánlani a dokiját is nekem, és ugye a kórház is kézenfekvő nekem. Úgy vagyok, mint Veronikusz, én inkább intézmányt választok. Mert az egy dolog, kinél szülsz, de hogy utána-előtte napokig hol fekszel, mi van a gyerekeddel, stb...

Mpost mesélte egy ismerősöm, aki a Péterfyben szült, hogy ok, tök jó volt a szülés, aztán a csecsemősosztály. NEm adhatta be a gyereket soha. Kész, ott volt vele, de nem is segíettek neki. Se cukors víz, se semmi, ő nem szoptathatott gyógyszerszedés nélkül, de mégsem adtak tápot, a csecsemősöket a főnökük megtiltotta, hogy megmutassák, hogyan kell fejni!!! Mert a gyerek szopja ki, ami kell, és kész meg ilyenek....

A MÁV rendszere ua. mint a Kútvölgyié, sőt, császrá után, amíg nem tudsz felkelni, bemehetnek hozzád, vagy ha egyedül vagy a szobádban, akkor is. Vagyis még alapítványi szoba sem kell emiatt..

Szóval énintézmányt fogok választani. Most már csak azt várom, jön-e a MÁVba ismerős orvos, vagy keresek én újat onnan :)

mtunde

Bocsi. Szóval 4-en vagyunk már! :D :lol: De jó, de jó. :D

Fogok venni ilyen olajat. :D Élejen a természetes gyógymód! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Tegnap voltam tarkóredőmérésen, minden rendben Pocakbabával, bár annyira tornázott, hogy megnehezítette a mérést. Szép, formás kis Duracell nyuszink van a doktor úr szerint (is) :)

Úgy tűnik, véglegesítettük a terminust, szeptember 20.-ra.

Nekem is mondta Mészáros doktor, hogy még semmi véglegest nem tudnak kórházügyben, talán mire hónap végén megyek hozzá magánba, addigra kiderül. Jó lenne már tudni valami biztosat, idegörlő ez a helyzet. Remélem, megszűnés esetén nem a János kórházba menne, mert oda nem követném valami szívesen, de pl. a szt. Imre jöhet(ne). :) A legjobb verzió viszont a Kútvölgyi lenne, természetesen, ugyanis kétlem, hogy sikerül Várnai Gabikának és Mészáros doktornak ugyanoda kerülnie, márpedig az lenne az igazi, ha ismét - immár 3.-szor -együtt szülhetne a bevált csapat. :)

Szép, sétálós napot kívánok mindenkinek! :)
Zsu

Kép
Kép
Kép
zsuzsóci29

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 14:40-kor.
Vendég

Lilluskáék mikor kezdik?
Én valszeg a dokimhoz ragaszkodom (remélem, ő meg elvállal majd), de azért nem bánnám ha a Kútvölgyi megmaradna (kedvelem a megszokoott dolgokat, meg amit ismerek). Nekünk a Margit lett volna még közel, nem is hallottam rosszakat róla, dehát ott meg ugye már meg is van a döntés :( Szegények aláírást gyűjtenek, meg írtak mindenféle fórumoknak, még Molnár Lajcsinak is. (A topicjukban olvastam, meg a Margit honlapján.)

És eszembe jutott a tegnapi mérgelődésem: Az egyik híradóban panaszkodott egy körmendi anyuka, hogy a gyerek mandulaműtétjét a győri kórház hivatott elvégezni, de akkor ő hova tegye a másik gyereket, a másfélévest, mert ugye azért szeretne a mandulaműtött mellett lenni, szét meg nem szakadhat. Mire Horváth Ágnes kerek szemekkel: Azért jó ez a rendszer, mert van legalább egy kórház, ahol kötelesek ellátni minket. MÉR EDDIG NEM VOLT??? És nem szóltak neki, hogy ha nem oda megy az ember, akkor fizetni kell??? Komolyan mondom, az én mélyrepüléses vérnyomásomnak HÁ az ellenszere. meglátom a csodálkozó ártatlan szemecskéit, hallgatom a sok hülyeséget, amit mond, és nincs szükségem koffeinre.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta

Hát ezzel nem vagy egyedül. Az a csoda, hogy még nem lincselték meg. A múltkor azt találta mondani, hogy nem kell az asztmás beteg gyerekeknek jó levegő, vannak már nagyon jó gyógyszerek!!! Ezt nem hiszem el. MIndezt azért, mert kell klinika épülete "valakinek". Undorító. Na mindegy, erről ennyit.

Megyünk sétálni olyan jó idő van. Biztosan a többiek is sétálnak valahol.

Senki nem jön jövő héten sétálni? Tünde?

Kép
gyorgyi33

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 14:41-kor.
Vendég

Séta!
DE IGEN!!!

HÁ én mnden lehet ő vizsgálatra beküldeném. Elsőként egy végbéltükrözésre mindenféle nyugtató és fájdalomcsillapítás nélkül!

Lányok, azért jó, hogy van ez a fórum, többek között most is sok infót szerzünk majd egymástól (kinek hova megy a dokija) és utána is együtt maradhatunk :) Még új babák is születhetnek, max nem ugyanott :)

Lassan, majd teszek fel táblát...

mtunde

Hát! ennek a nőnek vagy nincs gyereke, vagy a gyerek a megtestesült egészség, vagy már elmúlt 18 éves! Mármint HÁ-nak. Nem? Remélem a szóvivőasszony megtapasztalja madj a saját (nem a gyereke) bőrén munkájának áldásos eredményét! :twisted: :twisted: :twisted: Csak hogy egy kicsti átélje azok helyzetét, akikről finja sincs.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz, szerintem nem fogja megélni, mert ő a "szabad orvosválasztás" jegyében bármi gondja is akadna, magánkórházban kezeltetné magát.

Lányok, ez a tegnapi nap annyira kipurgált, hogy túlteng bennem az energia! Tök jó, pdig ma is még csak zölséglevest ettem, meg reggel 2 piritóst.

Steffi??? Remélem, ma már te is jól vagy!

mtunde

Tünde, el fogsz fogyni! :lol: Nem felejtelek el ám, ne haragudj! :oops:
Steffike, tök cuki vagy, te mindig hiányolsz, meg Györgyi is. Meg mindenki, csak...

Mint aki kerozint ivott, olyan sebességgel elmentem kismanóval a brendonba on foot. Persze nem volt kukazsák, ami kellett volna. Mikor hazaértünk, betoppant a védőnéni (ahogy Merci is mondta), mondván, "jaj, holnap nem érek rá, amikorra megbeszéltük, hát jövök most". Szerencsére nálunk sosincs vészhelyzet, vagyis ha meg van beszélve, ha nem - itt ugyanazt látja.

Merci, hogy vagytok?

Részemről is csatlakozom hozzátok. Igaz, Benő alig múlt 6 hetes, de már most tudom, érzem, hogy nagyon szeretnénk második babát, kb két év múlva... És a Kútvölgyiben szeretnék szülni. Persze ez jövő.

Próbálom altatni a babát anélkül, hogy felvenném, nincs nagy siker. :? Pedig ha alszik, meg kell zabálni... Kép
vbea

Na, amiért a védőnénit írtam, és aztán nem fejeztem be... Felhúzta a felhúznivalót, megnézte, azt mondta, Benike nagyfiú, simán húzgáljuk minden fürdetésnél. Nem tudom, eddig miért tiltotta, szóval eddig nem nyúlhattunk hozzá, most viszont láttam, hogy gond egy szál se, mától napi rutin. HURRÁ. :idea:
vbea

Sose bírom a mondandómat rövidre fogni, vagy legalább egy hozzászólásba... Manóka, akartam mondani, hogy Mikolt gyönyörűen hízik. Nagyon baba ez az 1300 gramm, Benő sem gyarapodott ilyen ütemben, pedig őt sem kell félteni. Nagyon ügyik vagytok! :wink:
vbea

Sziasztok!

Sajna nem hallottam jó híreket, további elbizonytalanítokat viszont igen. Barátnőm ott dolgozik, és ő azt hallotta, hogy egy értekezleten bejelentették, megszüntetik a sebészetet és a nőgyógyászatot. Hogy ez mennyire biztos?? Sok mindent mondanak mostanság az értekezleteken is.
Egyre bizonytalanabb lábakon áll ez az egész. Próbálok az Egyetemről további infokat szerezni, ha tudok vmit szólok. A barátnőmet megkértem beszéljen bennt a dokikkal (pontosabban az egyikkel, akivel jóban van.)
Üdv, és azért még reméljünk.
curt

Tünde!
Itt vagyok ragyogok. Szerintem idegi alapú volt a gyomorfájás, a fej meg a hirtelen tavasznak tudható be.
Örülök, hogy Te is jól vagy!!!!

Jajj Eniiii! :oops: :lol:
Olyan cukorpofa ez a kis Beni baba! Igazi pasi!!!
Ja és postázom, amit kell!!!!

Curt!
Ne már!!!! :cry: :cry: :cry:

Mindenkinek jól telt a nap? Mi megint 2órát sétáltunk Martinivel, csak valamiért megriadt 1x, kivettem a babakocsiból, látszott, hogy még tiszta kóma, de sajna nem bírt visszaaludni, hazáig hüppizett szegénykém! :(

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Hú de rossz hírek a kórházról.

Eni

Mi is kb. két év múlva szeretnénk a második babát! :lol: :lol: Mondjuk egy ilyet mint Benő. Ilyen fiú típusút. :lol:

Steffi

Nagxon jó volt ez a nap!!! Mi is sétáltunk és Jázmin is aludt normálisan, és sírás nélkül evett. Ma este mérem, mert letelt az egy hét. De tutira hízott. :lol: :lol: :lol:

Barbi
???

Igazolatlan hiányzás... :lol:

Ki jön még velünk jövő héten sétálni?

Kép
gyorgyi33

Mi ma csak az udvaron voltunk 2x, de az is nagyon jó volt. Eszem a zöldséglevet, és kirobbanok az egészségtől :D

Curt, ezek nagyon nem jó hírek, bár jobbra sem nagyon számítottam... :(
Akkor majd talán te abban is tudsz segíteni, hogy ha beüt a crach, ki hova megy? Engem a szülésznők is érdekelnek majd, hiszen őnekik is nagyon nagy szerepük van a szülésben, és a csecsemősöknek is az utána lévő napokban!!! Jó lenne, ha ők is jó helyre kerülnének.

mtunde

Ja, séta mikor legyen???
Nekem most a kedd-szerda lenne nagyon jó, a csütörtök necces, hétfő kedd nem jó :(

mtunde

Itt vagyok lányok, köszi, hogy hiányoltatok :lol:
Délelőtt fodrásznál voltam, aztán itthon kisebb takarítás, majd ingajárat itthon és leendő otthon között. Ma keztdük meg az építkezést - hipphipphurrá :lol: :lol: :lol: - vagyis először lebontani a lebontanivalót. Remélem minden a terv szerint halad majd és nyár végén ősz elején költözhetünk!

Eni: Beni nagyon édes!!!!!
És Merci Beni-je is a vödörben!!!!!

Én úgy veszem, hogy bizony meg fog szünni a szülészet.....legfeljebb nagyon örülni fogok. A fodrászom most 12-13 hetes terhes ( Vidához küldtem persze :lol: ) el is vállalta, de úgy, hogy nem tudják hol fogja levezetni a szülést :?

Séta: nem ígérek semmit, függ idő, hely - de szeretnék menni

Heni

Kép

Kép
cancan

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: