Sziasztok!
Bocsánat én is hosszú leszek és lehet, hogy nem is aktuális, mert két napja olvaslak vissza titeket. Örülök, hogy jól van mindenki, üdv az újaknak és köszönöm a sok jókívánságot. A szülésrészletekkel is jövök hamarosan, csak annyit addig, hogy nem vagyok hős, mert magam vállaltam azt hogy minden beavatkozás nélkül megpróbálom megszülni a kisfiamat. Igazából nem volt tragikus a 30 óra, csak azt nem értem (Gabika sem), hogy hogyan lehet hogy nekem iszonyú fájdalmas volt az elejétől kezdve (olyan ágyból kiugrálós, fújtatós összehúzódások) és a burokrepesztés után sem lettek sokkal erősebbek a fájdalmak és sajnos hatásosabbak sem. A kórházban különben jó volt, a műtét is végül egészen vidáman telt. Csütörtök este „kidobtak” minket a kórházból, azt mondták, nem kell mérni a fiamat evés után és menjek haza, mert kevés a hely

! Olicska imádja tesót, örökké puszilgatja, Volt kis hiszti míg nagymama itt volt, de most már OK úgy tűnik. Rácáfolt az összes szakkönyvre és annak ellenére, hogy pont most kezdtük szoktatni, azóta is szobatiszta és nem volt azon az első-második napon kívül több baleset! Sajnos Hapcibenő hasfájós lesz úgy tűnik. Ma vettünk Infacolt, és adtunk is már neki, és beüzemeltük a cumit is. Egész délután sírdogált, szóval eléggé ki vagyok! Volt már nálunk a dokinéni és a védőnéni is, és megint csak az jutott eszembe, hogy mennyire meghülyítik az embert azzal, hogy mindahányan másképpen magyarázzák köldöktisztítást (megint máshogy a kórházban) és az ugye még nem is agyműtét! Úgyhogy én úgy tisztítom ahogy a kórházban tanultam! Vödrös fürdés pedig volt jelentem, már születéskor, csatolok képet is.
Veronikusz, ez a gabonagolyó nagyon jól hangzik, megcsinálom tuti! Ahova mi járunk tornázni oda meg Nándi igazgató úr jár teniszezni
Zsófi, Olicska egészen picike korától imádta a citromot. Még egyáltalán nem evett semmit tejen kívül, de mi istenieket kéváztunk, sütiztünk apával a Szamos Marcipánban meg a MOM Park oldalában a kávézóban és neki is kellett adni valamit. A vízemből kapta meg mindig a citromkarikát és imádta! Én, ha csuklott is adtam neki citromot. Szóval lehet hogy Léna is csak a savanyát szereti.
Györgyi, Zsófi a kézbeadásra én is csak bíztatni tudlak titeket. Ha eljön az ideje lehet félig főtt zöldségeket, puhább gyümiket, sajtrudacskát, kenyérhéjat adni nyugodtan. Először én is nagyon paráztam, hogy megfullad, de nem olyan egyszerű az! Talán egyszer volt gond, de simán kikaptam a szájából a falatot az ujjammal! Máskülönben nehezen állhatnak át a darabos ételre. És megmaradhat az a rossz szokásuk, mint az én két barátnőm gyerekének, hogy utálnak rágni 3 és 5 évesen. Csak a pépes állagú dolgokat eszik szívesen, még csokiból is csak ezeket puha piskótás cuccokat eszik.
Györgyi, és a nyers lisztből készült golyócskák ehetők? Sztem valami akkor nem stimmel a recepttel. A pelyhet lehet nyersen (tulképpen vízbe áztatva) enni az tuti. Én a fasírtot is meg mindent amit kell vízbe áztatott zabpehellyel dúsítok.
Jube, én a szomszédodnak gondoltam azt a soproni doktornőt, vagy nem te írtad, hogy kiderült náluk, hogy az egyéves babájának izomsorvadása van?
Nemes Gabi, jelöltelek az iwiwwn!
Tünde, nekem a Kútvölgyiben a Péts doki azt mondta 6-8 hónapos korig no fütyi húzkodás, utána majd dokinéni megvizsgálja hogy minden rendebn van-e és megmutatja hogyan kell

!
Masni, Steffi, Györgyi, Gabbó, Eni édesek a gyerkőcök!!!!
Réka, hát nem semmi ennyi kicsi/picivel egyedül lenni otthon, minden elismerésem! Én ugyan még gyermekágyas vagyok, amire azért emlékeztetni kell apát, legalább egy pár hétig kíméljen és segítsen, de aztán mi lesz nem tudom?
Valentina, mielőbbi gyógyulást neked, remélem jövő héten már túl leszel rajta!
Steffi, Oli is legurut egyszer egy elég alacsony hotelszoba ágyról és nem lett semmi baja (tudod apa épp csak beugrott a fürdőbe valamiért és ott hagyta

). Mindenki egyszer leejti a gyerekét, no para!
Heni, ügyi vagy a fogyással! Megígértem magamnak hogy most nemfogok hízni a zsoptataás alatt. Hát eddig még jól állok. Összesen plusz 5 kiló van rajtam a terhesség kezdetéhez képest, csak le kéne adni minimum 10-12 kg-t, hogy olyan legyek mint előtte. Szandi görkorizik vagy műkorizik? Én is vinném Olit majd!
Cukorfalat, 8 nál később ne menj laborra, mert 10 kor bezárnak és akkor nem tudják tőled levenni az utsó 2. órás vért. Engem nagyon leszúrtak, h nem mentem be soron kívül. Na képzelheted abban a lincshangulatban a mamókák között!!
Vali, gratula a kisfiadhoz!
Ancsa, édes Lara a képeken! Én írtam különben neked emailt a kórházból a mobilomról. Arra a c2…es emailcímre, meg fotót is. Nemkaptad meg?
Jó éjt mindenkinek, jövök ahogy tudok!