Sziasztok Lányok!
Próbálok válaszolgatni, és elolvasni az egy heti termést, de nem könnyű!!!
Lara mindenkinek köszöni a dícséretet!
És teszek majd még fel képeket!
Gabriella,
Hát most ült Lara először a vödörben, azóta sem, mert fáj a csúklóm és nem tudom, hogy kell tartani. Másként kell mint a kiskádban, de amúgy tetszett neki

mindent imád ami vizes, amikor macskapózban fürdették a kórházban, a többi baba sírt, Ő meg élvezte, és azóta is így van. Nyeklett nyaklott a vödörben, de nem zavarta, mert víz volt benne!
Nagyon édesek a képek Enciről!
Gabbóka,
Az a kesztyű az overálhoz volt, amit most hordtunk a kesztyű majd jó lesz ha 10 éves lesz!
Sári aztóta is mosolyog?
Képzeljétek, tegnap éjszaka meséltem Larának a Micimackóból, persze azért mert nem tudott aludni sírt, és ez megnyugtatta úgy figyelt rám csücsöritett a szájával, nem értette hogy Anyából mennyiféle hang jön most! Olyan édes volt!
Nektek hogy telt a tegnap éjszaka?
Masni,
Köszönöm a képet Mátéról, de mint már írtam nem láttam pöttyösnek gyönyörű rajta, mint ahogy a mostani képeken is! Jajj lányok, és lányos anyukák reszkethetünk!!
Veronikusz,
Igen, igen technika ördöge lesz, de tényleg úgy nézi már most a monitort!
Nem tudom miért? De tetszik neki, akkor is ha nincs bekapcsolva.
Remélem már jól van Szófi! Kata nyelve?
Közel lakik a Nagynénéd? Vagy mért járt hozzátok annyit?
Köszönöm hogy felajánlottad, hogy megadod az More milk pluszos nőci elérhetőségét, de kiderült, hogy a férjem növére könyvel neki! Ő is ajánlotta ezt a kapszulát, de addig még Ti nem mondtátok nem mertem kipróbálni, mert nem tudtam hogy mi ez! Szóval a férjem is oda ment el érte. De érdekelne, hogy mennyiért adta neked! Megírod priviben? Köszönöm előre is!
Igen, igen és képzeld már hátról is megfordult hasra, igaz ez csak egyszer volt!
Zsúzsóci,
Légy üdvözölve!
Cancan,
Tényleg elapadt a tejed mikor abbahagytad a MMP?

Jaj szegénykém!
Én is egyetértek veled, én is nagyon nagyon akarok szoptatni és tényleg mindent kipróbálok ha látok egy kis reményt, de én úgy gondolom hogy ez is adottság kérdése!
De még nem adtam fel!!
Liluska,
Nagyon jók a képek!
Tényleg? Nem is ettél tejterméket? Hát most a doktornő azt mondta hogy ne igyak tehéntejet, de én most minimálisra csökkentettem a tejtermék fogyasztást mert a tejfogyasztásom így sem volt magas, és hát kitudjal.
Séta után nagyon szép Lara arca, amúgy nem nagyon múlik!
Azt mondják hogy van szteroidos krém, ami két nap alatt meggyógyítja de a doktornő olyat még nem ír fel mert kicsit vagyunk!
Barbi,
És mitől volt Danin a pötty? TE dokid mit mondott?
Veronikusz
Ki fogom próbálni ezt a tejfokozó bogyót is!
És más is ehet ebből a bogyóból?
De édes lehet Kata ahogy a tejet kéri! Zabálnivaló! Miért melyiküket meddig szoptattad/szoptatod?
Remélem Apuci nem dolgozott ma!
És mit csinált Kata a nappaliban a hálózsákban Mimimaxot nézett?
Györgyi,Jázmin most hogy alszik?
Eni,
Jól teszed hogy hétvégén családozol!!! Nagyon helyes! Elfogadjuk a mentséget!
Kirszta, 
hát nem tudtam újat mondani a Védőnéninek mindent tudott! Azt is hogy szerintünk eddig azért nem volt tej mert szurit kaptam két hónapig!
Semmi olyat nem írtál ami terhelő lenne, de ha olyat mondanál, azt sem adnám tovább nyugodt lehetsz, hisz teljesen más egy Anyóssal a kapcsolat mint egy védőnénivel!
Milyen teát lehet adni a babának? Mikortól? 4 kg-tól?
Képzeljétek! Mi pénteken lettünk 4 kiósak!! És azóta már 4090 g-ot nyomunk!
Most meg már azt mondta a doktornő hogy az a baj hogy sokat eszünk és sokat hízunk! KI érti ezeket!
Barbi,
Milyen vízet próbáltatok ki?
Manóka,
Szegény Mikolt, remélem már jobb neki!
Eni,
Margit sziget? mikor? Ki jön még? Hosszú hétvége után? Bár nem tudom hogy jutok át oda, mert kiderült, hogy lehet innen nem is megy busz

most nézem a bkv honlapját de nem látom.
Kedves ht,
Légy TE is üdvözölve.
Steffi,
Nagyon édes vagy hiányoltál!!! Puszika
Tabló!
Még mindig kint van a ctg szobában! Tök jó!!!
Sajnos még csak a 308 lapot tudtam átolvasni és válaszolni rá! De most már mennem kell egy picit aludni! Mert Lara lassan ébred! És kell hogy legyen tejci, és ezért pihenni kell előtte!!!
Sírásmentes, átalvós nyugodt éjszakát mindenkinek!!!
Bocsánat hogy "kicsit" hosszú voltam!
De igyekszem válaszolni hisz Ti vagytok az interaktív családom és tanácsadóim!
Annyira jó!!!
Puszika
Ancsa