A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » János Kórházas Anyukák topicja

Zsu: Emma nagyon ügyi hogy így labdázik! Mi az az elefánt? Beni kapott olyan hagyományos bedobálós labdát amibe különböző formákat kell a megfelelő alakú lukba dobni, de az még nem megy neki. Talán neki is jól jönne még.

Lányok én mindig attól félek hogy nem teszek eleget hogy jól fejlődjön Beni! Múltkor is bementünk a munkahelyemre és pá-pát intettek neki, erre mondtam hogy ő azt nem tudja még. (Mert én nem is tanítottam, mondván még korai.) Erre Beni visszaintegetett nekik! Azóta gondolom hogy több dolgot kéne tanítani! Na lehet hogy én is elviszem Gekkoba, olyan jókat írt róla Fatima, akkor talán megnyugszom! Kár hogy olyan drága. :cry:

Kép
viky30

Teri: Ismerősek a helyzetek. :shock: :shock: Ezért írok ide én is ritkábban. Szerencsére már érti a NEM-et és szót is fogad, de újabban felmászik a fotelba, kanapéra és akkor ha már fenn van hiába mondom hogy nem szabad, nagyot eshet. Fiókozni meg hagyom néha hadd ismerkedjen a tárgyakkal, csak hát akkor ott kell állni mellette.... Nem lehet mindentől eltiltani, csak mint egy testőr kell sokszor felügyelni a kis drágákat!

Kép
viky30

Csak tudnám miért küldte el kétszer az előzőt...

Én is azt érzem, h nem teszek eleget a fejlődésért, de olyan sokmindent tud. Mi gyakoroljuk az integetést. A tükörben mindig van egy baba, és integetünk neki :lol: Na meg a falon levő cicának, micimackónak, malackának, csacsinak... Lehet h nem vagyok normális, h képeken gyakoroltunk. De most már apának is integet, ha megy dolgozni.

Teri

KépKépKép
pruci

Fiókozni én is hagynám, csak hát az a legjobb szórakozás, h kihúzza, és jó nagy erővel becsukja. Arra h hogy is kell kipakolni még csak anyuéknál jött rá anyu legnagyobb örömére. Múltkor kipakolt ott egy jó nagy szekrényt. :lol:

Teri

KépKépKép
pruci

Petra nagyon cuki!!!

A hajhullás megszűnik, a vitaminhiány meg a hormonális át (vissza) állás okozza. Pár hónap múlva rendbejön!!!

Viki, bármit lehet neki tanítani, amit jónak látsz, akár teljesen hétköznapi dolgkat is. Julit pl, nagyon korán megtanítottam hogy ha büfizik vagy köhög tegye a kezét a szája elé, és ezt már 1 éves kora után tudta. Na nem azért mert olyan kis illedelmes vagy okos, hanem mert megszokta hogy mondom neki és így vette természetesnek.

Nemrég pl. megtanítottuk neki hogy járnak a zombik :lol: hehe nem vagyok infantilis, áááá. Nem mintha ez nélkülözhetetlen lenne az élethez, de nagyon vicces ahogy lábujjhegyen, a kezével ijeszteget és mókás arcot vág. Persze nyilván nem tudja mi az hogy zombi (én se nagyon).
Vagy egy jobb példa: hogy csinálnak az indiánok? Érted, fogalma sincs mi a túró az az indián, de azt meg tudja tanulni (mert utánoz) hogy kell csinálni. Az állathangokat mind meg tudod neki már most tanítani, figyeld meg, hamarosan kész állatkert lesz nálatok!!

A pápá is ilyen, látja hogy mindenki ezt csinálja, ő is fogja, és előbbutóbb megérti hogy ezegyfajta elköszönés.

A lényeg hogy előbb tanulnak mint megértenek egy csomó mindent, érdemes próbálkozni!! Legyél kreatív, nézz körül a lakásban, az utcán, annyi minden van amit tud utánozni (autó, repülő, állatok, eső, turmixgép stb)!

Nyilván nem kell neki lexikont adni, de ne érezd úgy hogy bármi is korai lenne!!! Tanítsd az élet egyszerű dolgaira és majd ő kiválasztja mi az ami már jöhet és mi az ami korai :wink:

Klári
Kép
ganti

Klári: Köszi a tippeket!!!!! Most már én is kezdem érezni, hogy túlterhelni nem lehet őket. Állathangokat pl. elkezdjük, majd beszámolok ha valamit utánozna. Majd csuklasz ha Beni egész nap ugatni fog vagy kukorékolni, majd akkor emlegetlek. :wink:
A zombin jót nevettem, a szép kis Juli mint Zombi elég vicces. :lol: Hát azok felélesztett tetemek és az afrikai woodoo hitből ered, úgyhogy jobb ha nem is tudja mi az.

Kép
viky30

Teri -ez a kiscsaj nem semmi.Ahogyan alszik....hát behalok!Gyönyörű kislány.
A hajhullás valóban a hormonok miatt van,vannak jó kis vitaminok-Revalid,Biovanne,Viaderm kapszula

Az a baj,hogy én is olyan vagyok,hogy még pici a baba és úgy sem tudja ezt sem azt sem,és ma én is ledöbbentem.Betettem Balázst a hintájába,amin vannak ilyen kis zenélő csörgők,ami csak akkor zenél ha hozzáérnek..Gondoltam addig nézegesse amíg elmosogatok,erre hallom,hogy egyfolytába megy a zene,bemegyek és hát az én kisfiam rájött,hogy ha püföli akkor megszólalnak.Csak álltam ledöbbenve,hogy basszus ez nem lehet igaz,ő meg ütötte tovább és vigyorgott nekik.

macarella

Közkívánatra :wink: : http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=25

majd jövök még

Zsu
svs

Szilvi-Janika tényleg kis vasgyuró,igaz Balázs is már 6-kiló és még nincs 3 hónapos.Igazi kis zabagép,és ő is utál hason lenni,pedig minden nap próbálkozom,hogy erősödjenek a kis izmai,de annyira visít,hogy nincs szívem úgy hagyni

macarella

Húú nagyon szuper ez az elefánt,azt hiszem később mi is beszerzünk egyet.

macarella

Képzeljétek, apa tegnap hazaállított egy basszusgitárral,hogy ő majd megtanul gitározni,és ha Balázs megnől és eljön az a fránya kamaszkor,akkor milyen jó lesz,együtt fognak játszani,és akkor hátha elkerüljük a tetkós,ivós,titkolózós időszakot.Hát nem mondom néztem nagyot,milyen előrelátó,én még azt sem tudom holnap mi lesz nemhogy 10-15 év múlva,de jólesett nagyon. :)
Mondjuk azért szerintem egy kicsit az ő vágyát is teljesítette ezzel a gitárral :wink:

macarella

Kriszti én azt hittem a gitárosok pont tetkós,ivós titkolózós fiúk :wink: jójó, csak vicceltem :lol:

Klári
Kép
ganti

Nana csajok!

Nem szekálni a tetkós zenészeket! :) Az én férjem tetovált it (nem kevés helyen :)) és basszusgitáros egy rock zenekarban! És ő a világ legbékésebb embere. Nem drogozik és nincsenek titkai. (legalábbis remélem). Viszont annak idején amikor kamasz volt, valóban nem kérte ki az anyukája véleményét a tetkókról. Ha Tarek nagyfiú lesz lehet, hogy tetkós lesz, az is lehet, hogy nem, de attól még jó fiú lesz! :lol: :lol: :lol:

fatima

tudom, nekem is egy csomó gitáros haverom volt/van, csak vicceltem!!!

Azért remélem Juli megkérdez mielőtt hazaállít néhány piercinggel meg tetkóval.... :shock:

Fatima neked is van tetkód?? Nekem vannak fellángolásaim hogy szeretnék de még nem találtam olyan mintát amit egész életemben szeretnék viselni. Ha elmúlna pár év alatt, akkor tuti csináltatnék valamit.

Klári
Kép
ganti

Köszönjük az elismerést :lol:
Viki, tényleg érdemes elkezdeni, van értelme, mégha először nem is hinnénk. Én a süti süti kalácsot már születése óta mondogatom és másfél hónapja ő is süti (összeüti a tenyerét ha énekelem neki), akkorra érett be.
Örökké pofázok neki, de tényleg, mindig magyarázok valamit és sokszor azt hiszem, csak a falnak, de neeem
:lol: Most annyira fogékonyak. Kb. 3x mutattam neki, h. nézd ott van az ablak és már tudja.
Vagy a szombaton kapott kiskönyvben ma már megkereste a békát és a malacot, mikor kértem.

Na jól van, abbahagyom az ömlengést, csak azt akarom mondani, h. dumáljatok a gyerekeknek, amilyen korán csak tudtok. Fogékonyak és megmarad minden!

Kép
niki30

Éljenek a tetkós rockzenészek!!! :lol:

Kép
niki30

Klári! Tudom én, hogy csak vicceltél! :)
Jajjj! isten ments! Nekem egy db tetkóm sincsen és nem is lesz soha!!!! Pont elég az a rengeteg, ami a férjemen van. :) Én amúgy is rettegek a tűtől, így evidens, hogy se tekóm nem lesz soha, sem nem fogok drogozni (legalábbis olyat nem, amit szúrni kell :)), mert kikészülök már attól is, ha tűre gondolok. :shock: De komolyan! Meg amúgy is! Szerintem akkor "jó" egy tetkó, ha esetleg nagy vagy úgy sok, vagy hogy mondjam. :roll: Na amilyenre én azt mondom, hogy okés, az csajon nagyon gáz lenne. Ha meg egy kis béna lepkét tetováltat az ember, annak meg semmi értelme. na de ez csak az én véleményem. :)

fatima

Tényleg minden nap meglepik valamivel a gyerekek az embert.
Szonjának már nem is tudom mikor kezdtem el tanítani a pápát, de a lényeg, hogy már legalább 1 hónapja csinálja. Igaz kis fázis késéssel, de integet veszettül, és már nem csak a pápá-ból érti hogy integetni kell, hanem a sziá-ból is. :)

Én is rengeteget beszélek neki, de most a mozgásra, és a beszédre oncentrál úgy tűnik. Tegnap előtt kezdte mondogatni hogy babababab, mamamam, ma meg a nem-et mondogatja. Vajon miért?
Egyébként szerintem Szonja nagyon fiúnak készült. Szétszed mindent, ami csak mozdítható. Valamelyik nap az ágyában volt már, hogy akkor most alszunk. Kijöttem egy kicsit, és hallom, hogy valamivel nagyon kopog. Bemegyek, és látom, hogy a kiságy oldalán, a kiszedhető rácsot szedte ki, és azzal kopog a kiságyon. :roll:

Nelly

Kép
breeki

Kép Kép

na vegre sikerult lefotozni ami nem egyszeru mert ha meglatja hogy filmezem vagy fotozom mindjart hasra vagja magat es nezi a camerat....ugyhogy bocsi a minosegert de mozgasba volt :)

Kép
cica_1

TEri Petra nagyon edes milyen kis formas, puszi neki es szoritunk hogy ne legyen semmi gond a kis szivecskejevel :)

NAgyon ugyesek a babocak es nyugodtan lehet omlengeni azert vagyunk itt...

Zsu gratula a kajcsizashoz es klassz ez az elefant majd mi is beszerzzuk :)

Zsofi no para igy vagy ugy megljon Jonas es par het mulva mar ugyis csak a jo dolgokra fogsz emlekezni

NElly fogdosos gyerekekkel mi is talalkoztunk es hirtelen nem tudtam mit kezdeni ugyhogy nem is szoltam semmit hanem gyorsan eltoltam a biciklit (babakocsit)

Basszus olvasgattam a reggel de mar semmire sem emlekszem...

MA voltunk a DM-ben es vettem egy tok jo ruzst a baba-mama 50% kedvezmenyemmel... :wink:

agi

Kép
cica_1

Csajok-félreértés ne essék,én nem a tetoválás ellen vagyok,sőt nekem nagyon is bejönnek a tetkós,rocker csávók( a férjem is az),csak azt akartam mondani,hogy hátha így ha apa lefoglalja valamivel,nem csinál hülyeségeket kamaszkorában.mivel én is meg apa is kezelhetetlen volt ebben az időben.

Anna baba írtóó cuki,imádom a hatalmas szemeit :D

Szonja nem semmi milyen kis vasgyuró ha már szét tudja kapni a kiságyat.

macarella

CSajok az elso kep a bizonyitek a "kutyazasra" :)

Kép
cica_1

Mi most jöttünk haza a sétából,meglátogattuk apát ,és elhoztuk a BABE sampont.Ma ki is próbálom,remélem sikerrel járunk.

macarella

Hát igen Fatima, ezért nincs nekem se tetkóm. A férjem amúgy sem díjazná.
Viszont néha eszembe jut a kamaszkorom - asszem felkötöm a gatyát :lol: ha Juli is olyan lesz.

Anna nagyon ügyes!!! Basszus Julinak még most sincs ennyi haja!!! :shock: Tegnap is csak egy kis anti-bundesliga igazításon ment keresztül.

Klári
Kép
ganti

:lol: anti-bundesliga ez jo egyebkent szerintem igenis csinos copfja van a Julinak

majd mutatok kepet hogy hatul is milyen hosszu, most mar vettem mindenfele szinu hajgumit csak meg felek ha leszedi meg is eszi gondolom :roll: szoval csak a fotok kedveert szoktam felrakni

Tetko - nekem nincs es nem is vagyok ra, vagyis meg regebb gondolkodtam kozmetikai tetkon de akkor nem tudtam kifizetni most meg nincs kedvem hozza szoval igy el is marad
NEm volt tetkos pasim de nem a tetovalas dontotte volna el hogy szimpi vagy nem szoval se ellene se mellette nekem mindegy

Kép
cica_1

Ja Klari nem is irtam ILcsi verpezsdito tuti bejott mar a baratnomnek is vettem :wink: - koszi az otletert

Kép
cica_1

Hú de jó!!! Mármint hogy bejött a vérpezsdítő!!!

Julinak csak azért vágatom a haját, mert annyira összevissza nő neki (hátul hosszú, oldalt alig van stb.) De most egész rendezett és szerintem nyárra (amikor már úgysem kell sapka) már nagyon csini lesz!!

(azért vagyok ám egész nap mert Juli anyukámnál, én meg házidolgozatot írok)

Klári
Kép
ganti

hahó lányok!
látom nagy a pörgés, helyes! helyes!
jó a tetkó, nekem volt piercingem- már nincs az öcsémnek is van tetkója, nekem bejön. (csabának nincs, de az is bejön)
délelőtt voltunk a suliban, samunak nagyon tetszett. sok ott az állat (aki volt már pl klári az tudja) így volt mit nézni.
aztán beugrottunk a brendonba néhány apróságért és haza. természetesen bealudt a hazaúton ( :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ) kemény 7 percet aludt, aminek következtében délután 2-kor ALIG bírtam letenni aludni. mindig ez van, haláli bosszantó. na mindegy, a lényeg, h végre elaludt.
este facér leszek, apa megy haverokkal talizni. sztem dvd és szunya lesz a progi.

jaj nem is mondtam, vettem pedikűrös cuccokat és apa megcsinálta a lábamat (heheh nekem már nagyon kényelmetlen) esküszöm SOKKAL jobb lett, mint a profi pedikűrösnél. mondjuk nem lakkozásra kell gondolni, hanem sarokgyaluzásra. :)
kerekpocak

Ági: Nagyon édes Anna baba!!! Ügyesen kutyázik és szuper sok haja van! Imádnivaló a kis gomb szeme és a pofija! Beninek is nagyon tetszik. :lol: Mutattem neki és nézi vigyorogva.:lol:

Zsu: Pont ilyet nézegettem a Minimanóban Beni szülinapjára. Asszem engem meggyőztetek, úgyis annyit gondolkodtam mit kapjon, de most kapott tologató járgány és hintalovat, ez pont szuper ajándék lesz!

Kriszti: Hááááát nagyon szép apa ötlete és megható is, de a legtöbb kamasz szerint ciki a szülőkkel lógni. Arra azért jó lesz hogy a kapcsolatuk erős legyen, azért ez sajnos nem elég ahhoz hogy nehéz kamaszkora legyen... Fúú én még ennyire előre nem gondolkodom, csak annyiban hogy sokszor felmerül ez a félelem amit felvetettél te is. Ezért fontos hogy olyan bensőséges és szeretetteljes viszonyt alakítsunk ki, ami által mindig őszintén elmondanak majd nekünk mindent. Persze ha valaki zárkózott természet nehéz megnyitni, de én bízom benne hogy Benedek nem fog titkolózni és hazudni nekem soha......

Niki: Ömlengj csak nyugodtan! Szívesen olvasom és ámulok tényleg milyen ügyi a kiscsajod!!! Hétfőn megyünk Serfőzőhöz és viszem is Benit, megmutizom neki élőben is. Tesómmal megyünk, majd ő vigyáz rá míg bent vagyok, sima kontroll és rákszűrés, most jutott eszembe, hogy Beni egy éves lesz, itt az ideje.

Nelly: A nemet már tudja Szonja? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
viky30

Zsu és Fatima: kérjetek értékesítési jutalékot a reklámért a Fisher Price-tól! :lol:
viky30

Klári: Én meg azért vagyok egész nap, mert Beni ma egész nap alszik. Most éppen a babakocsiban. De azért koncentrálj arra a házidolgozatra is! :wink:

Zsófi: Jól hangzik az esti progi. Samu mellett lehet nyugiban dvdzni este? Alszik ilyenkor vagy eljátszik szépen? És nem válaszoltál a gyerekszobás kérdésre :cry: Meg más sem. Mikortól vonulnak el egyedül oda? Ja persze Beni bemegy néha de nem marad ott.

Kép
viky30

jahaj,. szal samu előtt mi nem tvzünk. én nagyon nagyon ellenzem a tvt így csak ha ő már alszik akkor kapcsoljuk be (akkor se nagyon nézzük van kb 3-4 dolog amit szoktunk pl: dr house, vészhelyzet, grace klinika meg néha vmi film) szóval ha samu lefeküdt, akkor fogok dvdzni. ha egyszer lefektettük akkor ált. alszik reggelig :)

samu szokott a szobájában játszani (neki van majdnem a legnagyobb szobája az egész szobában. 2 okból. 1. nekünk nem kell nagy szoba úgyis csak alszunk. elég egy kicsi hálószoba, igazából a nappaliban élünk. 2. jónással hatalmasakat tudnak majd mindenfélét ott együtt játszani, pl bunkert építeni stb, ha jónás is átpaterolódik hozzá. -majd későb, egyelőre külön szoba-.)
igen samu már szokott sokat ott játszani, de persze ki is hozza, meg mindenütt jelen van. de ez így jó. "elvonulni" azért elég ritkán szokott. előfordul az is, de leginkább mindenhol jelen van. ha mondjuk kisebb lenne a szobája, nyilván még inkább mindenütt játékok lennének, így azért eléggé a szobájában marad.
kerekpocak

az egész lakásban, nem szobában, na érted.
kerekpocak

hmm azért ez még tud fájni...

lizacica blogját szoktam olvani, és persze mindig fent van, h épp melyik ex topikosnál volt láogatóban. most meg zsókáéknál volt topik tali, na persze csak a régieknek. ott voltak a mazsolák, reni, szilvi meg mindenki. klári téged nem hívtak? szal nyilván összetar a régi társaság, csak engem pl töröltek az emailes címlistáról. tök szar érzés. meg az is, h nem titkos, csak éppen most már nem vagyok a klubban. az előzőt még a sulinkban tartottuk, most meg már nemkívánatos személy lettem. a régi motorosok nyilván tartják a kapcsoltatot, csak nem EZEN a topikon.
kerekpocak

Zsófi, ezt nem hiszem el! :shock:
Ez annyira.... :x fúú, nem is tudom, csúnya dolog. És finoman fogalmaztam. Komolyan mondom, Te aki mindenkinek segítesz mindig.
Jó persze, nincs tiltva, h. ők találkozzanak, de elhiszem, h. borzasztó szarul eshet.
Figyi, ha ez vígasztal, NEKÜNK SZÜKSÉGÜNK VAN RÁD!
És mint már mondtam, én annyira kellemesen csalódtam benned, szal, örülök, h. itt vagy meg minden.
Tudom, h. hiányoznak Neked a régi motorosok, tudom.

Muti Lizu blogját!
Kár, h. Kata sem jár már felénk, de tényleg. Mindenki hogy lekopott.
Ezt nem is tudom mivel magyarázható. :roll:

Anna nagyon cukker! Hogy leskelődik a kamerába :wink:

Kép
niki30

:lol: :lol: :lol: :lol:
nagyon szar tényleg, de nem véletlen. kata írta, h nem akar többet jönni.

www.lizacica.blogspot.com
kerekpocak

Sziasztok!

Nagyon-nagyon sokat írtatok, a felére nem emlékszem. :oops:

Zsófi: Ne izgulj, minden rendben lesz, így vagy úgy előbújik Jónás. Elhiszem, hogy most izgulsz, ez természetes.

Erről a találkozóról meg inkább nem mondok semmit..... :? Én nem ismerem a többieket, jóval később jöttem, mint Te, és k. akkor léphetett le mindenki amikor én megjelentem.

Ági: nagyon ügyes a kiscsajod! :wink:

Nelly: én a kézpuszilgatást utálom. Miért puszilja meg bárki is a gyerekem kezét? Főleg, mert cumizza az ujját.

Nekem evu hiányzik nagyon. Már a wiw-en sem találom...az lehet?

Edis

Kép
ediske

A k. az kb.

Edis

Kép
ediske

Hát ez szép. Mármint a régiek talija Zsófi nélkül. Engem tényleg csak a MIÉRT érdekelne. Semmi sem kötelező, és szerintem egy topik nem arról szól mint egy barátság.

Edis: na az a másik fele. Ha nem szopja az ujját, akkor is gáz, mert a keze állandóan a szájában van.

Nelly

Kép
breeki

ááá lányok mindegy. csak az szar, h ezek szerint a topiklétük folytatódik, csak belőlem-belőlünk nem kértek.
kerekpocak

Pontosan. Nem azzal van baj, h. kapcsolatban vannak. Egyáltalán nem. Még azzal sem, h. belőlünk (frissebbek) nem kérnek, nade Zsófi, Te is "öreg róka" vagy itt, veled régóta kapcsolatban voltak, találkoztatok meg minden. Egyszerűen nem értem.

Kép
niki30

Kutyázós Anna nagyon cuki, köszi a fotót! Petra hihetetlen pózban alszik :shock: ! De ha ez így kényelmes neki! Egyforma szerkójuk van a lányoknak? :lol:

Úgy látszik ezekkel a születési időkkel hadilábon állnak a Jánosban! Nálunk is 10 perc különbség van Emma és az én zárójelentésem között! :roll: Őrült precízek!

Viki: én sem vagyok olyan dumagép, mint pl. Fatima(bocsika) :wink: , de Emma így is meglepően sokmindent ért már! Sztem az is elég, ha meséled neki, h mit csinálsz épp, abból ő megtanulja, amit kell neki! Mint az integetést is! Mi tanulgatjuk, de még nem megy! Beni fel tud mászni már bútorokra, édi lehet! :) Most már akkor tényleg nem veheted le róla a szemedet egy percre sem!

Nelly: az az igazi, ha utána majd vissza is rakja a kivett rácsot!

Elefánt: a Játékszigetben olcsóbb, mint a Brendonban, 6e Ft. Tök jó zenéket játszik, meg ugrálnak a kockák a hátán, ha húzod! Tényleg jópofa!

Zsófi, ha így történt, akkor nem is érdemes velük többet foglalkoznod!!! Sorry!

Zsu
svs

mindegy lányok, ők valszin baráti társaság már és nem topik társaság.
viszont jó hír, h kész van jónás szobája 80%-ban. benne van a kiságy (megágyazva, körforgóval, rácsvédővel, macival) a komód (kimosott ruhákkal tele) a szoptatós ágy (párnákkal, leterítve) szőnyeg.
ami még nincs meg: képek a falon, pelenkázó alátét (ha itt kell pelusozni), és a számítógépet még nem vittük ki, mert még a upct ki kell hívni, h átszereljék. szal alakulunk. mindenesetre most mindaz, ami ebben a szobában volt, kikerült a lakásba elárasztva azt. hihetetlen az hogy néz ki. amíg nincs kész a szekrény, ahova pl a komódból a ruhák költöznek iszonyú káosz lesz. de egyszer természetesen megszűnik majd.

annyira durva elképzelni, h hamarosan még egy baba lesz a babaágyban! samu cuki volt, hozta jónás maciját és beletette, aztán ő is bele akart feküdni és ott viháncolt egy kicsit. aztán segített mindent szét és összerakni. nagyon helyes volt. sztem ha logisztikailag meg fogom tudni oldani nem lesz gáz 8ami az elején őrült meló lesz tuti!!!) mert samu annyira jószívű és érdeklődő, meg szelíd.

holnap lf-ra (leányfalu) megyünk, szal nem leszek. ha megszülök, no para, csaba fog mindenkit értesíteni! csak azért írom, h ne gondoljátok, h baba van, csak mert nem jövök holnap :)
kerekpocak

Ez most főleg Zsófinak szól, de nem akarom priviben.

Zsófi engem se hívtak. Edussal tartom a kapcsolatot (őt még a topik előttről ismerem), beszéltünk is telefonon mert itthon voltak, de nem említette (teljesen más dolgokról beszéltünk). Igazából nem tudom hol volt a törés, azt tudom hogy mikor Szilvi nagy hűhóval lelépett én megkérdeztem miért mert nem értettem a magyarázatát. Nem érzem úgy hogy megbántotta,
Igazából azt nem értem hogy mi volt VELÜNK a baj, mert ezt sosem mondták ki nyíltan, de lehet hogy "csak" annyi hogy itt maradtunk. (Mellesleg evut sem mi bántottuk meg tudtommal)

Nézd, ha ők úgy gondolják hogy mi nem vagyunk közéjük valók, bármilyen okból is, akkro biztos igazuk is van :lol: De az én lelkiismeretem tiszta, és bárkinek a szemébe tudok nézni virtuálisan és személyesen is. És jól érzem itt magam. Aki nem, az tényleg ne maradjon.

Téma lezárva.

Hehe Zsófi mikor jöttök akkor jövő héten EXTOPIKJÓFEJTALIRA???? :lol: :lol: :lol:
Mivel nyelvvizsgám van kedden meg csütörtökön, javaslom a szerda délutánt vagy a péntek délutánt.

Klári
Kép
ganti

ok, sztem legyen a péntek, mert én meg tanítok szerda du. miből nyelvvizsgázol?

amúgy sztem azok maradtak el a topikból, akik nem értettek egyet semmilyen szinten a rendszeresség elmélettel. akik tartkák a kapcsolatot mind a sokáig szoptatás stb stb hívei. amivel nekem semmi gondom nincs, csak nem értem, h nekik meg miért van ezzel? nekem még azért van lelkiismeretfurdalásom, sztem nagyban hozzájárultam én is ahhoz, h túl heves voltam. most már másképpen csinálnám. de azt is hozzá kell tennem, h azok mentek el, akik bármilyen nem egyező véleménynél halálra sértődtek. és csak szépet meg jót lehetett írni. kritikát, véleményt nem.
na mindegy téma részeről is lezárva.

teszek fel képet a jónásszobáról. nem lesz ennyire puritán, majd feldobom még, ezt most 3 óra alatt dobtuk össze (ne tudjátok milyen volt előtte).

Kép Kép Kép
kerekpocak

Most csak gyorsan Zsófinak...

Szomorú. Basszus még nekem is egy kicsit rosszul esett, hogy így sutyiban találkoztak. Hát akkor te mit érezhetsz Zsófi? Én ugyan nem vagyok régi róka, de Zsófit és Klárit leszámítva én csatlakoztam legelőször az anyukásokhoz, amikor még Tarek csak a pocakomban volt. Mindneki tök jó fej volt. Senki nem küldött el, azt írta mindenki, hogy jöjjek csak nyugodtan, ha pangás van odaát. A tavalyi talira is meghívtak, de sajnos nem tudtam akkor elmenni. Így hát én is okkal érzem azt, hogy nem az újak nem tetszettek nekik, amikor szép lassan lekoptak, hanem MI valamiért már nem voltunk nekik fontosak. Ha így lett volna, akkor biztosan valamilyen formában mi is tartanánk velük a kapcsolatot, mint ahogy ők sose szakították azt meg egymással. És a legrosszabbul az esik, hogy Zsófi kérdésére mindenki rossz hangulatra panaszkodott. :roll: Ami nem igaz. Nekik nem egymásból lett elegük, nem is a fórumozásból, hanem egyszerűen ahogy Zsófi írtad ők már barátok! Amivel nincs is semmi baj. Legyenek!!! De kérdem én milyenek az olyanok, akik így megbántják azokat, akikkel azelőtt nap mint nap együtt "éltek" virtuálisan??? A választ mindenki tudja....

Na ennyi!

Amúgy Edussal én is tartom a kapcsolatot. Amikor szegénynek van ideje a 4 pasi mellett, akkor szoktunk néha skype-olni. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a fent írtak rá nem érvényesek az én szemszögemből.

fatima

Zsófi! Jónáslak szuper lesz!!!! :) Ügyik vagytok!

Jó éjt mindnekinek és kellemes hétvégét. Én hazautazom vidékre. Holnap lesz az osztálytalink. :lol: Már alig váááárom! :)

fatima

Edust én személy szerint nagyon szeretem!! (Aki nem tudja, szobatársak voltunk 2 szeméyesben mikor Juli született, az Ő Zsombija (2. gyerek) 3 nappal korábban született. Innen az ismeretség!!)

ZSÓFI nagyon szép lett a szoba!!! Olyan nyugodt hangulatot áraszt!!!

Klári
Kép
ganti

Húú Fatima akkor jó bulizást!!!

Zsófi vendéglátó szakmai angol közép nyelvvizsga. Van már gazdaságim de az ide nem jó. Itt az kell hogy hogy csinálsz somlóit meg rántotthúst. :shock: :lol:

Klári
Kép
ganti

én is szeretem edust! (amúgy a töbieket is! pl renit meg katát is!)

olyan érdekes ez. samunál is úgy volt, h voltak megérzéseim, h milyen baba lesz, vagy h milyen "színű" baba lesz. samu az abszolút piros volt, most jónással megálmodtam ezt a natúr színt zölddel (holott egyik sem az én szinem, vilyesmi, meg nem is vagyok fradista) de valahogy most ez tesz jót a lelkemnek. még polc is lesz, meg falvédő szőnyeg meg ilyesmi. tényleg iszonyú nyugalmat áraszt ám. most is itt ülök benne.
azt meséltem, h ahol szoptatni fogok, az igazából egy gyerekágy? (8000ft ikea) majd samué lesz, ha már nem rácsos ágyban alszik. addig meg én szoptatok rajta :)
matracot nem akartunk (földön azért hideg van), kanapé nem nagyon férne be. így lett ez.
kerekpocak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: