A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Hát ez ma villámlátogatás volt részemről. Mindenkinek további szép napot! Pá!
február

Február: nem tudok elmenni sajna, mert fél 4-ig dolgozom, utána meg rohanok a gyerekért és megyünk szülinapozni egy barátunkhoz
azért köszi a meghívást, talán legközelebb :)
reginana

Sziasztok!

Hánykor van a tali holnap???? És hol???? Én is akarok menni. Bár délelőtt kozmetikushoz megyek így nem leszek valami szalonképes :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

Gizmixxx du 15.15-kor az Oktogonon a Burger King előtt tali! :-)
Ági28

Sziasztok!
Hm, van egy kis problémám a mai találkozónkkal. Pár napja elég pocsék a gyomrom, görcsöl, meg egyebek, tetszés szerint, mikor milyen napja van. Ma konkrétan (eddig legalábbis) hasmenős napja van. Szóval, ha addig ki nem száradok, akkor ott leszek a megbeszélt helyen és időben, de ne csodálkozzatok, és főleg ne bántódjatok meg, ha viszonylag hamar lelépek. Másik lehetőség, hogy az illető vendéglátóipari egység mellékhelyiségében tartjuk a találkozót, és az ajtón keresztül beszélgetünk… :oops: :lol:
február

Jaj február. Vigyázz azért magadra!
Ági28

Kösz :) Igyekszem, bár nekem eleve pocsék a gyomrom, epém, és egyéb csatolt részek, a hasmenés pl. gyakorlatilag szinte mindennapos. Sokan panaszkodnak, hogy a stimuláció alatt szorulásuk van (haj, de jó témám van...), nekem pont akkor volt normális... Onnan gondolom, hogy kezdenek kiürülni a hormonok, hogy megint egyre rosszabb az emésztésem. :( Remélem, hamarosan beáll a régi rend, arra már be vagyok rendezkedve lelkileg.
február

Figyelj erről is beszélni kell! :-)
Ági28

ja. meg a hüvelygombáról... :roll: :lol:
február

Sziasztok Lányok!
Sajna a mai találkozóra nem tudok menni, mert anyukámat tegnap hoztak haza a kórházból és ellátásra szorul, úgyhogy rohanok hozzá.
A szívem szakd meg, hogy nem tudok veletek találkozni :cry: ,. biztos feldobta volna a hangulatomat. Sokat gondolok rátok, és jó randit kívánok, amikor koktélt isztok gondoljatok rám :D
Remélem lesz még ilyen randi, és azon természetesen szívesen ott lennék.
Mégegyszer jó trécselést, érezzétek jól magatokat, sütit egytek helyettem és most úgysem ehetek.
pusz

manoka
manoka71

Jaj, Manóka, sajnálom! :( Anyukádnak jobbulást, neked pedig sok erőt!
február

Igaz, írtad már a múltkor, hogy be kell feküdnie. Remélem, minden rendben lesz.
február

Manóka, nagyon sajnálom! Jobbulást anyudnak!
modrooka

Február, a WC történő dolgok nagyon fontosak az életben!!!!:-))))
modrooka

Manóka sajnálom! Vigyázz anyukádra. A következőt úgy időzítjük, hogy jó legyen neked!
Ági28

Hajjaj, Modrooka, én már csak tudom, a fél életem ott töltöm... :cry: :lol:
február

De lagalább van időd elmélkedni! :)
Ági28

Hát ja :lol:
Egyébként most jól van a gyomrom, szóval van esély rá, hogy megússzam a délutánt különösebb problémák nélkül...
február

Mx majd sűrűn szaladgálsz, majd a Wc közelébe ülünk.
Ági28

Jaj, ez borzasztó, ezt most komolyan mondom, tényleg úgy kell szerveznem az életem, hogy biztos mindig legyen közel wc. És amióta férjhez mentem, sokat javult a helyzet!!! Na jó, váltsunk témát, nem biztos, hogy mindenkit érdekel az emésztésem :)
február

:-)
modrooka

pedíg mi szívünkön viseljük az emésztésedet!
Ági28

:lol: Ági, ez egy díjnyertes képzavar volt, számomra eddig a nap fénypontja!
február

Ja, az én ismertetőjeleim: poncsó, barna haj, holdvilágarc, szemüveg, tétova tekintet. Ja, és feltűnően gyakran látnak a mosdó körül őgyelegni...
február

...nekem is poncsóm van.....:-)
modrooka

naccerű! :)
na, én elmentem, akkor 15:15-kor találkozunk!
Sziasztok!
február

Szia Február! :-)

Nwekem nincs poncsóm, de ha szükséges egy fekete szőrös pulcsi lesz rajtam, vagy nálam,, meg farmer.
Ági28

Szia Február!

Ági, hát akkor igykszem nem elbújni a a feketepulcsis farmeros csajok elől:-)
modrooka

Ne is próbálj meg, mert akkor rádcsörgök, és megtudom, hogy ki vagy! :-)
Ági28

:lol:
modrooka

Na lassan elkezdem én is összekaparni magam! Sziasztok akkor az Oktogonnál, aki jön! :-)

Aki nem annak további szép napot!
Ági28

Nagyon jó volt a tali! Köszönöm a jó társaságt!:-)))))
modrooka

Sziasztok!

Egy élmény volt a randi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

Ági!

Merre vagy????? Mi ez a nagy csönd?????
Én nemsokára megyek flekkenezni a barátnőmhőz.
Este ha tudok benézek.

Szép napot mindenkinek.
gizmixxx

Sziasztok!:-)

Gizmixxx, jó husisütögetést!:-)))

Ági, hol vagy? Ilyenkor már rég írni szoktál.....
modrooka

Sziasztok!

Modrooka köszönöm a segítséget és örülök, hogy az Utro nem lett akadály tegnap, kár lett volna kihagynom a talit, nagyon jól éreztem magam.

Február nekem is rémes hascsikarásom volt régen, de nagyon. Egészen addig amíg férjhez nem mentem én is, aztán gondolom kicsit kiegyensúlyozottabb lettem és valamennyit javultam. Régen olyan is volt, hogy már nem mertem enni semmit sem.
Az is segített, hogy elkezdtem a vércsoport diétát, persze nem tartom be rendesen, de amikor csináltam, akkor sokkal jobb volt. Szerintem érdemes kipróbálni.
Emellett édesgyökér teát is ittam, amit egy természetgyógyász javasolt.
kispinty

Kispinty, nagyon szívesen!:-) legközelebb is, mikor megyünk istesókért!:-)
modrooka

Jó reggelt!!!

Atyaég, én vagyok az első!!!!

Először is azt szeretném mondani, hogy nagyon örülök, hogy megismertelek benneteket és tényleg nagyon jó kis randi volt.

Remélem mindenki jól van továbbra is. Ma elvileg többet tudok lenni, szóval reszkessetek:)

Most megyek reggelizni, majd jövök. puszi
cyprus

Sziasztok!! Na itt vagyok! :-)

Nagyon jó volta a szombat este, remélem hamar megisméreljük.

Sajna tegnap nem tudtam jönni, mert a párom kivitte az üzletbe a hosszabbítót, és persze a számítógéptől vonta al. Na ez értelmes volt! :-)

Gizmixx milyen volt a flekken?

Ja és ma nagyobn állmos vagyok
Ági28

Szia Ági! :)

Gondoltam, hogy csakis valami ilyesmi műszaki hiba lehetett az oka a távollétednek.

Én nem vagyok álmos, bár ez nem meglepő, hisz tegnap már 9körül elaludtam. Biztos fejbevert a jó levegő egész nap.
cyprus

Ó én tegnap olyan szarul lettem este, úgy fájt a fejem, hogy két Algopirin után sem akart múlni a fájás, sőt a vége felé már beszélni sem nagyon tudta, aztán inkább lefeküdtem aludni, és kb két óra alvás után picit jobban lettem. Lehet, hogy még ennek a hatását érzem. Még jó, hpgy karfája van a székemnekm, mert különben lefordulnék róla.

Mit csináltál tegnap? Kirándultatok?
Ági28

Sziasztok!
Úgy tűnik, ma nincs a kollégám, tehát lehet, hogy én is többet leszek ma. :wink:
Hát na, én is csak azt tudom mondani, hogy a szombat délután nagyon megérte azt a fél doboz hasfogót :) Tényleg meg kéne ismételni. Aztán idővel keresünk majd egy olyan helyet, ahova be lehet ülni 8-10, vagy még több babakocsival.

Kispinty, a tünetek nagyon ismerősek, volt idő, hogy a ropitól is ment a hasam (mitől nőttem ekkorára, tényleg nem tudom...), na jó, nem részletezem. Biztos lelki okai vannak. A vércsoportdiétának utánanézek, köszi a tippet! Veled mi újság?
február

jajj, az nagyon sz@r a fejfájás. Még jó, hogy most már jobb.

Reggel mostam, mert gondoltam, ha iylen szép idő van, akkor kivágonm a ruhákat a teraszra és estig megszáradnak. Így is lett, de aztán rájöttem, hogy tök mindegy, hogy megszárad-e a ruha, mert így sem szedtem le:)
Mindezzel 11körül végeztem, aztán elindultunk ebédelni. Autómentes napot tartottunk, így egy jó nagyot sétáltunk, megebédeltünk a levegőn és hazacammogtunk. Na jó, a végén már csaltunk mert a férjem ki akarta próbálni a villamosozást (sosem késő), így 3 megállót mentünk az 59-sel.

Aztán ebéd alatt elhatároztam, hogy otthon csinálok császármorzsát. Ezért még egy boltba is bementünk mazsoláért. 5 óra körül elkezdtem csinálni, amikor is észrevettem, hogy nem vettünk mazsolát. TIPIKUS!!! Ezért mentünk be a boltba. Na, ezek után bevágtam magam a kocsiba és irány a bolt. Vettem is mazsolát, de amikor bele akartam tenni a tálba, akkor vettem észre, hogy oké, hogy most megvettem, de a kocsiban felejtettem. Szóval, ha nehezen is, de összejött a desszert. Fini lett.

Hogy áll az üzlet?
cyprus

Ági, legalább elmúlt a fejfájásod?
február

Elmúlt, bár ma még kicsit fájdogál, meg nagyon tompa vagyok. De lehet, ohgy a fáradság teszi, mert szombaton negyed 12-ig az üzletben voltunk este még, és szépítgattük.

Halad, halad, de a héten, biztos jól kipurcanunk majd! Minden este ott leszünk.
Ági28

Hja, így nem csoda, ha fáj a fejed... De gondolj arra, hogy ez a hamarosan kiépülő üzletláncotok első láncszeme (vagy hogy mondják az ilyet), aztán majd csak ültök valami bőrfotelben, hatalmas íróasztal mögött, és utasítjátok azokat, akik a következő üzleteket szépítgetik.
február

Én meg nevelgetem az ikreket nyugiban! :-)

Prsze nem gáz, legkésőbb auguasztusban kipihenem magam! :-)
Ági28

De szép is lesz! :)
február

Hát igen. Meg szerintem jövő héttől azért beáll a rend nálunk is, és akkor már nem lesz ennyire vészes a dolog.
De majd ti tartjátok a lelket bennem. :-)
Ági28

Csajok a ki gondolja jelentkezzen erre a felhívásra, és aki 3 hét szabit ki tud venn!
http://www.danubius.hu/radio/122174
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: