A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Ági, aztán gyere majd a hírekkel! :wink:

Szia Cyprus és február!:-)
modrooka

Na, de bunkó vagyok. :oops:
csapó 2.
Sziasztok!

Szia Ági, várjuk a híreket!

Modrooka, te hogy vagy?
február

Köszönöm, jól. Tegnap ugyan olyan menzimegakarjönni érzésem volt, de hál istennek semmi. Próbálok kizárni mindent és pozitívan gondolkodni. Meg sokat pihenni:-))))
Most is mesét nézek:-)
modrooka

Dejó, milyen mesét nézel? Ilyen "mingyámegjön" érzés nekem is volt, mint utólag kiderült akkor, mikor még minden rendben volt.
február

Chirio szellemországban.....asszem így írják:-)
modrooka

Sziaszok!

Visszatértem gépközelbe.
Nagyon cukik vagytok! köszönöm a jókívánalmakat! Kép

Apánk jól megnézett és látott sok sok tüszőt! A balban vagy 8-10-et sorolt 5 és 10 között, a jobban, ahol a múltkor nem volt, most megindult 3 is! lecsökkenetette a szurit 3-3-ról 2-2-re (Merional, Fostimon). Szóval nagyon örültem, hogy ilyen jól állunk, mert a múltkor 2-2, vel kezdtünk és az első UH után emelte 3-3-ra....szóval tök jó!

Szóval akik eddig írták, hogy jönnek:

Modrooka
Ági
Február
Kispinty
Gizmixx
Cyprul
Szpandi

Szombat, 15:15, Octogon, Burger King előtt.

Gizmixx és Ági most vannak a dokiknál, szóval holnap remélem mesélnek :)
szpandi

Modrooka! nagyon drukkolok, hogy kapaszkodjanak!!!

Chihiro, azt már én is nagyon régen szeretném megnézni!!! Neked tetszik?
szpandi

Szpandi, de jó! Remélem, legközelebb én is ilyesmit produkálok! (A j. oldali nekem sem csinált semmit a múltkor.) Igaz, úgy emlékszem, mintha neked többet sikerült volna leszívni. (Nagyon halvány az emlék).

Modrooka, ezt a mesét nem ismerem, de jó szórakozást hozzá!

Eddig heten vagyunk a listán, de jó!
február

nekem igen. Hát nem kicsiknek való, az biztos, de nekem tetszik.:-)
modrooka

Andi ezek szuper hírek!!!!
kispinty

Én is NAGYON BOLDOG ANDI NAPOT KÍVÁNOK MINDEN ÜNNEPLŐNEK! Kép

Ági, gizmix! Nektek drukk ezerrel. Remélem jó hírekkel jöttök el apánktól.

Szpandi! Ez remek!! Baromi jól állsz, ugye tudod? Nagyon drukkolok neked is.

Sajna megint mennem kell, de igyekszem azért jönni a szombati randiig. A hírekért mindenképp benézek. Puszi
cyprus

Ő az?
Kép
február

igen:-)
modrooka

Szpandi, ez gyönyörű "termés" :D
modrooka

Igen, szerencsére. Én is így gondolom. A múltkor 11-et szívott le Apánk csak a balból. Ha minden jól alakul ez most is meg lesz (csak halkan jegyzem meg, lehet, hogy több is)

Akkor már csak az a dolguk, hogy ICSI-vel jól megtermékenyüljenek, mert a múltkor IVF-el csak 1 indult el és Ő lett visszaültetve...

Nagyon örülnék, ha lenne fagyi is! Az egy plusz remény kevés hormonnal :)
szpandi

Na, mára volt egy jó hír, akkor már mehetek is.
Viszlát holnap!
február

Szia Február!

Lassan én is megyek, ha addig senki nem ír akkor sziasztok!

Holnap de. benézek! Remélem Ági és Gizmixx jó hírekkel szolgál!
szpandi

Sziasztok!
Hát nekem nagy szerencsém volt, mert mikor odaértem senki nem volt, kb 5 percet vártam, és már be is kerültem apánkhoz.
Csak manuális viszgálat volt, nem UH-zott, jó alaposan megnyomkodta a hasam. És abban maradtunk, hogy Július 6.-án megyek, és akkor majd megbeszéljük, az augusztusi kezdést. Addíg meg hajrá spontán! :-)
Ági28

Ági, ez jó hír!:-)))) HAJRÁ!:-))))
modrooka

H.Á. az új eü.miniszter.
február

Amúgy sziasztok!

Ági, ez tényleg jó hír. Én is csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy hajrá! :)
február

Ágica! Szaggasd szét Apát!!!
szpandi

Basszus csajok apaszuaggatás elmaradt, mert apa rosszul volt!

Ja és sziasztok!
Ági28

Jajj, mi történt vele?
szpandi

Hát nem tudjuk, hogy allergia, vagy megfázás, de tele az orra, meg szarul volt , de ahogy jobban lesz nem kímélem. Az tuti.

Én meg azt hittem, hogy Dévisz UH-z nin fog tegnap, és úgy meglepődtem, hogy nem úgy vizsgált. De úgy nekiesett nyomkodni a hasam, hogy csak na!
Ági28

Én is így jártam az múltkor...vártam az UH-t ozt csak sima vizslatás volt. Meg kenetet vett + Clamidia.
szpandi

Iszonyú mostanság a babanet! nemtom mikor enged be és mikor nem...
szpandi

Tényleg Gizmixx! Mi van veled?
szpandi

Ti tudtátok hogy van olyan alapítvány, ami elvileg lombikosokat támogat és lehet neki adni az 1%-ot?
szpandi

Komolyan? Nem tudtam.

Igen bosszant nagyon, írtam is nekik levelet, de nem válaszoltak, hogy mi az oka , hogy döglődik a babanet.
Ági28

www.lora.cjb.hu

engem meg az bosszant (persze a babaneten kívül), hogy most, mikor már rendelkeztem az 1%-ról, akkor derül ki.
A lombikbaba.hu - Laborczai Évától kérdeztem, ők fogadhatnak-e. Mondta, hogy ezévben sajnos még nem csak jövő évtől. Ő sem mondta, vagy nem tudta, hogy van a LORA, ahova viszont felajánlhatnám.
Szőrnyű, hogy ilyen kicsi országban még erre is több alapítványt hoztak létre, ahelyett, hogy egyébként is hiányos erőforrásaikat együtt, hatékonyabban használnák fel...
szpandi

Hát sajna ilyen az élet. Én viszont elköszönök, mert 20 perc múlva megyek haza!
Ági28

Én is lépek. HOlnap reggel Dévisszel randi...Du még megpróbálok majd benézni...

Sziasztok...
szpandi

Sziasztok!

Más újság nincs, mint hogy egyre nehezebb nem izgulni ahogy telnek a napok.

Andi hogy vannak a tüszők?

Cyprus mi újság nálad?

Modrooka?

Meddig kell az adó 1%-ról nyilatkozni?

Mi legyen a holnapi ismertetőjelünk?
kispinty

Sziasztok!

Kispinty engem nem lesz nehéz megismerni, egy guruló gömbőckét keress! farmerben! :-)
Ági28

Ja és tegnap végre összebújtunk apával!! Úgyhogy ma nagyon nagyon jól vagyok. Ja és a vudus bácsi is azt mondta, hogy nagyon jól haladok! :-)
Ági28

Sziasztok!:-)

Szerintem én vagyok a leggömbölyűbb a bandában :-)))

Kispinty, én most valahogy jobban tűröm a várakozást. Bár már nagyon szeretném, ha jövő hétpéntek lenne!!!:)
modrooka

Ági, csupa jó híreid vannak mára!:-)
modrooka

Sziasztok!

Kispinty, modrooka türelem babát terem!!!
Szilvi, velem egyelőre nincs semmi, ma vagyok a 30. napon, szóval valszeg maholnap megjön, ugyanis a világon semmit nem érzek.
De most legalább ez már nem fog megviselni. Lelkileg már a lombikra gyúrok.

A holnapi talival kapcsolatban: én ismerem már kispintyet és ágit, szóval kettejükre le fogok csapni, a többiekkel nemtom mi legyen.
Valami ismertető vagy telcsiszám?
cyprus

Szia Cyprus!:-)

Küldtem pü-t:-)

Ha minden igaz akkor én barna nadrágban vajszinű cípőben és táskával leszek.meg valószinúleg világosbana - vajszinűs felsőben:-))))
modrooka

Én meg Szpandi számát is tudom ám! :-)
Ági28

modrooka! Én is küldtem privit. Én sajna nemtom miben leszek holnap, sokszor még reggel sem szoktam tudni:)

Szia Ági! Te is odaársz 15.15-re?
cyprus

Megkaptam:-)
modrooka

Hát remélem odaérek, de ha nem, akkor valaki felhívok!

Lehet jelentkezni kire csörögjek?
Ági28

Rám nyugodtan csöröghetsz!!
cyprus

Már modrooka is jelentkezett. Na majd dillemázhatok, hogy kit hívjak! :-) Bár remélem nem lesz szükség ré, mert oda fogok érni időben.
Ági28

Ági, azt a valakit hívd akit olcsóbban hívsz:-)))))
modrooka

Oké, majd megfontolom! :-) Akkor a párom hívom, mert ő ingyenes! :-)
Ági28

Sziasztok!

Ma voltam a dokinknál, eldőlt, hogy ICSI lesz májusban. Hétfőn megyünk a tájékoztatóra, aztán kezdjük is. Bár pontosan még nem is tudom, hogy mit kezdünk...
Kaptam egy halom papírt, beleegyező nyilatkozatokat, hát... elég gáz
Ezek alapján kész csoda, ha az ember lánya élve megússza az egész eljárást. Tudom én, hogy be akarják biztosítani magukat, de azért elég szörnyű dolgokat írnak benne. Talán jobb lett volna csukott szemmel aláírni...

Jó bulizást Nektek holnapra! Andinak pedig boldog névnapot!

Esetleg valaki nem jön hétfő délben tájékoztatóra? Bár Ti ezeken már biztosan túl vagytok.
reginana

Sziasztok!
Reginana, ez gyorsan ment. Esetleg nem tudsz te eljönni holnap? :) Mi ugyanúgy nem ismerjük egymást, én konkrétan csak Ágival találkoztam egyszer.
február

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: