A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Moose!

Most megsértödjek?KépTe olyan kis sértödös vagy mostanában.Miért is?

GombosJucus
20170114224602

Köszönöm a gratulákat! LÁtogatáshoz: Nálunk tapintat nővérem pakolja át antiszociális 18 éves lányát jövőhéten (és attól tartok egész nyáron) hozzánk, segítség címen. Hozzá kell tenni, hogy életében még semmit nem csinált, itt is gondolom videózni fog, de szerintem csak kábé fél napot, mert elirányítom igen hamar. Egy hetes a gyerekem és tesóm már kétszer volt, elhozván az összes rokonát megmutatni a gyereket. Én meg most besokaltam. Hiába, dolgoznak a hormonok...
lenocs

Lenocs!
Gratulálok, ez tényleg szupergyors szülés voltKép Köszönjük a gyors beszámolót, és várjuk a képeket!

Azt hiszem mégsem csokis muffin lesz, inkább valami meggyes süti, mert van itthon egy csomó megy. Bocs Moose, de remélem ez is ízleni fogKép

Kép
Kép
manoka11

Helló!

Lenocs, gratulálok, ehhez tényleg tök gyors és jó szüléshez! Kép Meg a kis lurkóhoz is! Kép

Na, csak most tudtam géphez jönni, mert tegnap mindenféle vendégsereg volt nálunk. Aztán nincs is időm sokat írni, mert sütit kell sütnöm. Kép Tényleg nem mondtátok, hogy akkor a citromos ananászos torta az jó lesz?

Útlezárás, hát nem vagyok valami nagyon tájékozott az ügyben. Annyit tudok, hogy hozzánk leginkább a Kerepesi úton lehet jönni, azon nincs lezárás, ha jól tudom, csak azon mennek a Metrópótlók. Ami itt a közelben van az a Nagy Lajos kir. út, ott van lezárás, átterelnek a Róna útra, de nem vészes a párom szerint, ha valaki esetleg azon jönne az Örsig. Hát ennyit tudok. Remélem nem lesz nagy forgalom, meg könnyen ide lehet érni. Már nagyon izgulok. Kép Na megyek, mert nem lesz süti. Kép

ruz
ruzicsky

Sziasztok,

kicsit lemaradtam, múlt péntekig jutottam a visszaolvasásig (asszem), a hétvége kimaradt, s most nincs is erôm pótolni. Viszont a tegnapi termés megvan, és látom, hogy a ti babáitok se nagyon aludtak a hétvégén. Akkor megnyugodtam eg kicsit. Enyém botrányosan viselkedik. Pedig már olyan jól beálltak az éjszakák evés-alvásra, erre tegnap 1.5 órát volt ébren evés utáb, ma 2.5-et. Teljesen kivagyok. Kép Még jó, hog a nagyobbik alszik. Ha ô is ôrjöngene, nemtom micsinálnék.

Szóval Fic, Bogárka, Lenocs, gratulálok, ügyesek voltatok!

Talira úgy t?nik mi se megyünk, nincs autónk, meg energiánk (fôleg nekem). Érezzétek jól magatokat, csináljatok képeket!

Puszka, még jövök.

Bori
borri

Dirty Dancing! Vasárnap az M1-en!! Moose, ha ezt se bírod végignézni, tényleg idegesítö vagy, és ki is borító. Kép

Jucus!
és ez neked is szólt.Kép

Nonni!
Tudtam én, hogy itt valaki az a híres druszám, aki szintén itt szült, és egynapon esküdtünk. Szóval te voltál a villamos menyecske? Kép Ja, mégsem, mert te Móninak adod ki magad..

És ki nem jött még talira? Mert akkor ö lesz a Vad Mari. Kép
neet, a (félre)nyomozó
neet

juc,

ez nem is minősül megdöntésnek.azééééééééééért,mert mind a kettő császáros lett és hogy a másik nem volt rövidebb a doki hibája mert nem császározott meg előbbKépKépKép na jó,eldugulok,rémlik hogy fic teóriáját is te döntötted meg azzal hogy anyáintól örököljük hogy hogy szülünkKépte teóriagyilkos,teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeKép Kép
nálam amúgy az is bejöttKépszóval én hiszem hogy nálam a következőnél is minden úgy lesz ahogy a nagy könyvben ,meg van írva!mert bevallom loptam a teóriámat,erre már elöttem is rájött valakiKép

a gyermekem ma negyed 6kor kelt és azóta fent van........kész vagyok

cupp,
gigi
Vendég

Gigi!
A gyermek itt is negyed 6kor kelt. Azt próbálj visszaaludni, mikor már "megy" a nap...
neet
neet

Gigi!

Az enyén kicsi lányom még alszik,nagyobbik pedig 9-kor kelt!Mondtam,hogy ne foglalkozz az én esetemmel csak megemlítettem.Tudod,bogár a fülbe és egyébként is szeretek ellentmondani.(fönököm szerintKép)

Neet!(Bögré felügyelö)

Piszkos tánc édesanyám kedvenc filmje.Enyém a Flashdance és Hair.MIkor lesznek?És ma Bean bácsi lesz aki Soma kedvence.Akkor a TV müsort kibeszéltük egy idöre azt hiszem.

Vad MariKép
20170114224602

Sziasztok,

Jaj, de irigylem a talisokat, remélem a következőre már mi is megyünk. Érezzétek jól magatokat, csináljatok nagyon sok képet....

Jucus: köszi a tippet a fotóelőhívatással kapcsolatosan, remélem sikerült és hamarosan át is vehetjük a fotókat. Esetleg nem tudod, hogy ugye nem gond, ha nem csak egy adagot rendeltem tőlük, mármint, hgoy jó pár emilcimről töltöttem más más néven. Csak nem tudom, mi van ha értemegyek és vagy 5 csomagot kikérek.. remélem nem lesz gond. Annyi jó kép volt a kiscsajról, hogy nem tudtam válogatni. :-)))

Jaj, megint egy kérdés. MIndig hallom, hogy nem jó egy oldalon altatni a gyereke, mert a feje az nyomi lesz. De hát általában hátra teszem, akkor most lapos feje lesz a gyereknek? tegyem néha oldalt, de azt már nem szereti nagyon, a hason alvást meg végképp nem. Tehát akkor számoljak egy palacsintafejű bébivel?

Úgy látom más babák sem alszanak valami jól, ez megnyugtat, bár nem okoz örömöt, mert igy Ti sem tudtok aludni. De legalább tudom, hogy nem egyedi az én kicsi lányom.

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Johanna!
Ez a fejdolog megint egy akkora nagy baromság! Ezt nem tudom szebben fogalmazni! Engem is ba..tattak (vazzegeltek?), hogy forgassam, mert a nyakizmai meg a fejformája, meg a politikai állásfoglalása... na elöször jól elhittem, és forgattam, azaz akartam, de ö nem akarta és üvöltött és abbahagytam, innentöl kezdve pedig igény szerint fektettem. Szóval 5 hónapig csak és kizárólag hanyatt és mindig egyfelé nézett. Ehhez képest most forog mindenfelé, nyaka, feje jóformájú, politikai nézetei még nincsenek, (se balos, se jobbos) remélem soha nem is lesznek...
Erröl ennyit.

Jucus!
Dirty: Vas. 19:25, ha jól láttam a beharangozóját, a régi 1esen.
neet
neet

Sziasztok!

Ruz!
Citromos-ananászos torta isteni lesz!
Remélem nekem is sikerül a sütim. Persze közben kiderült, hogy amit meggynek hittem az valójába cseresznye, úgyhogy azt raktam bele, ilyen az én formám. Most már csak azon izgulok, nehogy elrontsam, mert akkor semmit nem tudok vinni...
Mi jövünk, n3-ra megyek Adáért, szóval remélem 3-ra odérünkKép Már úgy várom!!!

Johi!
Fejdolog szerintem is baromság, főleg ha a kőc tiltakozik, fektesd csak ahogy ő szeretné. Az enyém pl. csak hason alszik, akkor most vele mi lesz, na?

Ja, Emma jól aludt maKépKépKép

Dirty Dancinget már én is jól bejelölgettem a tv újságbanKép

Kép
Kép
manoka11

Neet: én is valahogy igy gondoltam. Bár láttam már nagyon laposfejű gyerkőt, eléggé bénán nézett ki... szerintem is baromság... de hát jobb megkérdezni az ilyet. Még csak 10 napja vagyok anya, nézzétek el a hülye kérdéseimet..:-)

Más: milyen betétet használatok gyermekágyi fincsiségek ellen? nekem még csak most fogyott el a kórházi. De a sima betéteket nem bírom.. esetleg tenna "lédi"? valami ami nem teljesen szintetikus jó lenne.

Dörtidenszing ez jól hangzik, még Dániában láttam először, hú de k...a rég volt.

Johanna Fanni

Kép
Kép
johanna1975

Hellósztok csajok!
Először is gratulálok Manónak, Bogárkának, Ficánkának és Johannának, és minden friss mamónak!
tudom, jól eltűntem, de ne szídjatok (nagyon)
inkább dobjátok át emailben, hogy mikor/hol lesz a tali, nehogy lemaradjunk róla Istókkal!
magunkról annyit: Isti már szinte teljes gőzzel nyomja a püréket meg a gyümiléket, a cici már egyre kevésbé érdekli, de azért még nem mondott fel nekem, bár vszínű csak hetek kérdése
nagyon kúszik-mászik, négykézláb is, és néha terpeszállásban felnyomja a posiját az égbe, és megtanult kukucsolni (a fejére húzza a pelust, majd lerántja, amikoris azt kell mondani neki kissé meglepve, hogy "Kukucs!")
és sokat kell birkózni is vele, főleg a pelenkázásnál, úgyhogy Moose, Kisün sűrűn szoktam rátok gondolni közben Kép
egyelőre ennyi, most hazatoppant a pasim, áu

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

RuzKép
Megirnad a mailemre a tel.szamodat?Ha esetleg megsem jutnank el Hozzad,tudjak szolni.
Akosom pill extra nyugi,nem tudom meddig tart...kinancsi vagyok,hogy turi majd a kopony/hasi UH-t...

Ja:krisztina_buriankukacyahoopontcom

K+A

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Votiv!

Elküldtem a paramétereket mailen. Remélem megkaptad. Kép És remélem, hogy jössz. Kép

A sütim még nem tudom milyen lesz, egyelőre a piskóta kissé lapos. Kép Remélem azért majd ehető lesz.

Kriszta elküdtem neked a telszámot. Remélem nem lesz nyügi Ákos és tudtok jönni. Kép

ruz
ruzicsky

neet,
na jól van akkor megnyugodtam,na nehogy mán csak nekem legyen sz@rKép

juc,
ezt el sem olvastam hogy 9ig aludt a nagyKép te tényleg ellentmondó vagy,ez a teóriám,naaaaaaaaaaaaaaaaaaa megdöntödKép????????????????????????

votiv,
te csak talikra járszKépide már csak 3 havonta??????????????????hát így hogy kérdezzek sok okosságot tőled?morcmnorcKép

ruz,
az angol utcában államvizsgáztamKépmeg oda nem jártam sose sulibaKép!
Vendég

sziasztok!
Debil mami jelentkezik:
nagyfiam hazajött, kissé nehezményezte, hogy a tesó még nem anya-független, ezért amikor szoptattam, rám és a padlószőnyegre boritott egy fél liter hohes c-t! Ugye nem gáz, hogy a végén kikaptam a kezéből és ráöntöttem??? Úgy kiakadtam...Kép Aztán pici is tök kiakadt, egész elszokott a nyüsztetéstől az utóbbi 2 napban...Kép
De itt jönnek a JÓ hirek:
voltam bent Bogárkánál, sztem már otthon is vannak! Jól vannak, minden frankó, Doni bébi cuki, pont olyan, mint Petra csak még picibben!!! Kép Kép És kedvesen nézelődött, talán még mosolygott is...nagyon nyugis fiúnak tűnik...Kép
Bogárka mondta, hogy majd jön, ha tud, és mindent elmesél első kézből...Egyelőre csak annyit, hogy a dokija azt mondta neki, "Zsuzsi, maga egy boszorkány!!"...
folyt. köv...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Neet,
Még nem szültem, csak fogok szept. elején. És mi az, hogy "villamos menyecske"? Szerintem nekünk csak a 2004. jún. 26. egyezik. Kép

Móni, 30

KépKép
nonni

Hello Lányok!

KisBogyesz aezemben, szóvl inkább olvasni tudok. Pakolni is kellene, mert nemsoká jön értünk Manóka és megyünk Ruz-talira, bebeeeeeeeee.
No, pá babes.
ada007

Ruz,
sajnos nem jutunk el talira Kép páromat kirántották egyetemre, viszi kocsi, másikat meg nem tudtam szervezni KépKépKép és Dóci ma übernyűgös, szerintem ismét fog Kép
szóval JÓ TALIT, legközelebb ott leszek!!!!

vera
kisün

Ruz!
Mi is nyügösködünk (föleg én) és messze is vagyunk és meleg is van és fel is van túrva a város meg minden nyafogás, úgyhogy a kajás-tesztbizottság egy fövel megrövidül. De majd legközelebb!
Nektek jó talit, jó képeket, jó hamikat, aztán folytköv.
neet
neet

SOS!!!!!!!!!!

Ananász mehet szoptatás alatt??????????
ada007

Ruz, csak most aludt be a csajom, ugyhogy harom elott valszeg nem kel fel, ergo csak negy korul erunk oda. Ugye akkor meg ottvagytok? Kép

Votiv, dejohogyelokerultelesjossz! Mar nem merek ajanlkozni a multkori miatt, pedig apa direkt szabit vett ki, hogy el tudjon vinni, ugyhogy itthon van es egyelore teljesen jol. Nem tudod bepakolni Kisunt es Docit esetleg? Ok nincsenek messze toletek, ugye?

Manoka, meggyes vagy cseresznyes! Meg sokkal jobb! Kép

Lenocs, a tesod kritikan aluli. En mar reg kirugtam volna...

Neet, utalom dortidenszing Kép nagyon gagyi, a tesom egy idoben allandoan azt nezte videon, a hajam egnek all tole. akkor mar inkabb a najtrajder! remelem most jol felidegesitettelek es kiboritottalak Kép egyebkent engem a Bardoczy doki tisztara a hasselhoffra emlekeztet, vagy valami teniszcsillagra, ezert is imadjatok annyira, ugye? Kép Kép
moosejaw

Johanna, szerintem is butasag ez a hogyanfekudjonize. Enyem lany altalaban haton fekudt, de miota at tud fordulni, allandoan oldalt vagy hason fekszik es legtobbszor a bal oldala van alul. Nemsoka egyeves es szep, okos, ugyes stb. Kép Ami a beteteket illeti, en meg csak a vekony allwayseket birom elviselni, abbol is azt, ami nem sensitive, mindenfele vastag meg puha izetol gutat kapok. Es nekem a szules utan azt javasolta a nodokim, hogy ne is hordjak vastagokat, mert abba nagyon befulled az ember, jobb, ha valamennyire szellozik is.

Zsanci, szerintem nem gaz, hogy raontotted. Legalabb van elkepzelese rola, mit csinalt. Es ez raadasul nem is fajt, nem ugy, mint egy tasli. Egyebkentis mar az okori Mezopotamia ugy mukodott, hogy szemet szemert, fogat fogert, nem?
moosejaw

Ja, nem ma van Petra masodik szulinapja? Es pont ma ment haza Bogarka es Doni? Tokjo! Szoval rengetegsoksoksok nagggyonbollldog szuletesnapot Petranak! Kép Kép

Na megprobalok osszeutni valami sutit, amig alszik a nyuszim, de nem igerek semmit.
moosejaw

Rajottem, ez a Doni milyen rafinalt! Direkt ugy idozitett, hogy egybol buliba erkezzen! Orulet! Kép
moosejaw

ruz, ugy tunik, megyunk, csak azt nem tudom, mikor erunk oda. picur jol bealudt. de azert majd igyekszem. hm. most latom Moose-eknal is hasonlo...

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Igen...nekem is gyanús, h ma ünneepel Petra!
Tehát: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!! és jó öcsizést!!!!!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gigi!

Csinálsz nekem bérbe olyan állatos,csipeszes,neves izémicsodát?Soma és PAnna kellene.De tényleg,jó pénzért mert én lelustultam teljesn!

VOTIVIA!

Végre elökerültél!

Johanna!

Ha megvannak a rendlésszámok akkor nem ciki,hogy több zacskó képet hozol el.

Zsanci!

Te egy tök jó fej anya vagy!Szerintem én is ráborítottam volna miután kiborultamKép
Juc
20170114224602

Hat ez olyan moosefele barkacssuti lesz, ami a macifejtorta receptjen alapul, de most - azonkivul, hogy az etkezesi kemenyitot elvbol soha nem teszem bele, - rossz sorrendben kevertem ossze az alapanyaokat, es jobb hijan egy epres joghurtos milkat tordeltem bele. Na mindegy, ha nagyon idegesito vagy kiborito lesz, akkor majd apa megeszi, mert mar a nyerc tesztarol is alig tudtam levakarni Kép

Zs, neked mar megvan a lift pro? Az en trimaxomat elmeletileg ket heten belul hozzak, most hivtam oket. Jo lenne, mert mar alig birom belegyomoszolni a gyereket a babooba.
moosejaw

Sziasztok Csajok!
Visszaolvasni most nincs időm, csak egy gyors beköszönés erejéig kukkantottam be!
Minden okés, tök jól vagyunk, Donibébi cukifalat és nagyon jó kisfiú, Petra pedig nagyon édesen fogadott minket!!! Kép
Ígérem teszek majd fel fotót, meg írok, ha utolérem magam...

Zsanci, Jucus, Oxi, Norka, Manóka, köszönöm az sms-eket, a többieknek látatlanban is a gratulációkat, Zsancinak a látogatást!!! Kép

Azért most éreztem csak meg igazán, hogy milyen jó, hogy van ez a kis banda!!! Kép Olyan jó volt tudni, érezni, hogy sokan gondoltok ránk, szorítotok és örültök nekünk... Kép

Na most el, de ígérem, amint tudok jövök!!!

Bogárka (jaj, most akkor már nem is kell ide írni semmit? De fura Kép)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Hatalmas nagy gratuláció az új babáknak na és ANYUKÁJUKNAK!!! Kép

Gyönyörű "elsőidőket" (és persze utána is ) kívánok szívből, veletek örülök!

Nálam sok hír nincs, de azért nem hanyagolom a topikot... néha jövök Kép

puszi mindenkinek

zozi
zozi

Bogárka: de jó, hogy otthon vagytok és hogy minden rendben. Gratulálok és köszi, hogy értesítetted a többieket az én szülésemről. Petrának pedig ha tényleg ma van akkor hepibörszdéj meg minden...

Jucus: rendelésszámok megvannak. csak hát nincs pofám annyi zacsit egyszerre kikérni, de megoldjuk. Egyszer szül az ember első gyereket igy rengeteg a kép.

Jó talit, irigykedem. Na de a következőn már ott pompázunk majd mi is.

Zsanci: nagy fiad nagyon huncut volt, szerintem nem gáz, amit csináltál.

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Anyukámékhoz csak szerdán megyünk. De talira így sem tudtam volna menni kocsi híján, ugyanis messze vagyunk és a változatosság kedvéért dél óta megint szétrobban a fejem. Kép
Képek viszont érdekelnek!Kép

Jucus, Johanna!

Mi két sorozatot tettünk fel két regisztrációval és csak az egyikről küldtek értesítést, úgyhogy lehet, hogy nézték az IP számot vagy mit!
Rossmannban én csak kikerestem név alapján a képeket, meg kérdezték tudom-e a számot, mondtam, hogy igen. És mivel nem az én nevemen volt, kiírták a személyi számomat. Ennyi.
Volt akinek összejött több sorozat? Vagy másnál is kiszúrták?

Ildi
ildi76

Jucus, msn-n küldjem el a Mazsola-képet? Azt hiszem valahol elmaradtam. 29-én lesz Mazsola. Msn címet kaphatok? (próbálok szépen vigyorogni, látszik?)
Apudnak jobbulást, vezetéshez meg hajrá!

Bulizósok, talisok, most nagyon irigyek vagyunk ám! Biztos nagyon jól érzitek magatokat! Képeket kérünk!
zanza

Ruz, tiz perc alatt hazaertunk! Apa egy csomoszor elmondta, hogy hihetetlen. Furdes, alvas, sutieves, aztan majd jovok Kép
moosejaw

Ja, hat nem is irtatok semmit ma delutan...

Bogarkanak mindenfeleszuperkivansag Kép Kerjuk am a tudositast Petra szulinapjarol is, es hogy mi tortenik Emma babaval! Kép

Tudositas a talirol:

megjelentek: Pipocs es Marci, Recca es Benjamin, Manoka es Emma, Ada es Liza, Kriszta es Akos, en meg nyul+apa, Ruz es Bendi+apa
(sutemenyeket nem tudom felsorolni, mert azokra sajnos nem tudtam figyelni, azt majd a tobbiek)

esemenyek: babak ettek, nezelodtek, aludtak, mamak beszelgettek, en meg vegig nyul mellett ugraltam es igyekeztem lehamozni a tobbi csoppsegrol, nehany mamarol es megvedeni tole a fenykepezogepeket, popsitorlos csomagokat, babakocsikat, egyeb targyakat. meg csititgatni a tarzan-uvolteseknel tobb-kevesebb sikerrel

Ruzek kertje is szep am (a gyep is szuper Neet), bar asszem kisebb, fotokat majd intezzuk, szolok

Az igazolasokat a hianyzoktol Ruz e-mail cimere varjuk Kép
moosejaw

Zanza!

MMS-ben.Telefonról tudnál küldeni képet ?Nekem nincs(még)mns vagy mi.Ha nem tudsz küldeni telefonról-telefonomra akkor kérhetem,hogy vedd meg látatlanba.Persze ha olyan ,hogy Te is megvennéd dednek.Pénzt meg utalom vagy elviszem vagy nem tom.

Pusza:JucMost megyek mert Panna az asztal alá teleportálta magát,kiszabadítom és majd jövök késöbb.

Ildi!

Ugyanarról az emilcímröl tettétek fel a képeket?
Ha igen akkor ez a gond!
20170114224602

Szia Jucusmamus.

MegérkeztemKép) Mostmár tudunk dumálni. Remélem.
eszti25

Sziasztok!

Nemrég regisztráltattam magam, és szeretnék beszélgetni és ismerkedni.
2 hete szültem a Szent Imrében, és csak pozitív élményem, és véleményem van.
eszti25

mi is hazaertunkKép ruznak koszonjuk a szep kertet meg a szervezest. es vele egyutt mindenkinek a finom sutiket (bocsi, h en most csak innivalot meg pici "ragcsit" vittem), meg a lelkendezeseket Benke loboncat illetoenKép majd meg jovok. most etetes, furdetes....

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok lányok!

Üdv Eszti! Sajna nekem most nincs időm dumcsizni, mert mindjár kaja, bármelyik percben ébredhet lánykám.
A belépő hozzánk: szüléssztori + fénykép Kép

Bogárka Petrájának boldog szülinapot!

Talis képekre én is kíváncsi vagyok.

Képzeljétek ma voltam a gyógyszertárban megvenni az újfajta Diperte oltást. Majd el ájultam amikor fizettem, ugyanis a 3 oltás 20ezer forint volt. A rafináltak a prospektusban azt írták, hogy 4.773.-ft darabja. Igen, enyibe kerül az első, a második már 7.008.-ft, a harmadik meg 8.231.-ft. A szemetek. Nem tudom erre miért nem tudnak támogatást adni.
Ada, Zsanci! Ha még érdekel titeket a prospektus küldjetek egy e-mail címet, mert ide nem engedi feltenni a rendszer, mert túl nagy.
ildi142@freemail.hu

KépKép
KépKép
lindicita

sziasztok!
taliról képeket, bitte!
Eszti!
Szia, üdv közöttünk!!! Szüléstörténetet te sem úszod meg! Várjuk!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Nekem is megjöttek az elektropontos értesítők. Én 4 adagot csináltattam, és nem problémázok vele, hogy elhozzam. Nem azt írták, hogy név szerint csak egyet lehet rendelni, hanem e-mail címenként egyet.

Jucus! Mikor és hol lesz a következő akció?

KépKép
KépKép
lindicita

Eszti!

De jó,hogy itt vagy!Jó kis csapat van ám itt,sokat tudunk pletyizni.Képet kérünk szépen Domi babáról,lehet a profilodba is feltenni de ide is jó lenne.És a csajok nagyon szeretik a szüléstörténeteket,ha leírod nekik akik nagyon boldogok lesznek.(én nem szoktam elolvasni mert az enyémek nem voltak túl jók és ezért szüléstörténet irigy vagyokKép)

Most el egy kicsit mert Soma fürdéshez készül ,Panni meg még nyekereg és vasalnom is kéne.Ja és Zapa még nincs itthon 2 napig.De jövök vissza nemsokára.

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Mi is hazaértünk a taliról. Kép Na jó, csak a lépcsőn kellett felmenni. Kép Végre megvolt a szokásos esti rutin és Bendi is alszik végre.

Tali naggyon jó volt, nekem nagyon nagy élmény volt, mert a Moose Nyusziján kívül aki már idősebb, meg Recca Benkéjén kívül, aki egykorú az én Bendimmel, csupa kisebb baba volt és annyira édik voltak, meg sokkal picibbek és az Ákost kézbe vettem és úgy meglepődtem, hogy milyen könnyű...Kép Szóval olyan gyorsan megy az idő, már olyan távolinak tűnik, amikor Bendi volt ilyen kicsi, pedig ő is még csak (vagy már) 3 hónapos. Kép Na és Benkének az a haj... hát az hihetetlen, neki szerintem már most több haja van, mint nekem. Kép Ilyen sűrű, dús és nagy hajú kisbabát én még nem is láttam. Kép Moose kis Moose-a meg képzeljétek már könyvet olvas! Tudja, hogy a képen maci van meg kacsa meg ilyenek! Kép

Képeket, majd intézem apával, mert ő tudja, hogy kell feltenni.

Ja és köszi a sok ajándékot, igazán nem kellett volna. Kép csatos tortaforma, kis zokni, néhány textilpelus. Kép Szóval itt maradt néhány dolog, szerintem a zokni Adáéké, a tortaforma Moose-é, textilpelusokat nem tudom. Majd megbeszéljük, hogy hogyan juttatom vissza.

Szóval jó kis tali volt, mégha a kert nem is veheti fel a versenyt Bogárkáékéval, de megint jókat dumcsiztuk, meg babáztunk és úgy sajnálom, hogy többen nem tudtatok eljönni.

na most megyek én is bedobom a szunyát, mert el is fáradtam.

ruz
ruzicsky

Sziasztok!
Mi is hazaértünk, igaz az út első 10 percében Emma és Lizzi versenyt sírtak hátul, így Ada derékig hátrahajolva hol egyiknek hol másiknak nyomta a cumikat, de aztán elaludtak!

Ruz!
Köszönjük szépen a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat, és az összes baba nagyon édes volt, meg a sütik is nagyon finomak voltak! És nagyon szép helyen laktok! A többit Moose nagyjából leírtaKép

Bogárka!
De jó, hogy Petra szülinapjára hazaértél, pont így tervezted! Gratula mégegyszer, és gyere majd, ha van időd!

Kép
Kép
manoka11

Most kaptam meg Bogárkától az értesítöt Donát születéséröl,képekkel.Nagyon cuki a kis krapek!

Juc
20170114224602

én is megkaptam!! hurrá!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: