Sziasztok!
Petrának boldog 9. hófordulót!
Klári én 6 évig röplabdáztam fiatal koromban

Aztán érettségi előtt abbahagytam, nagyon szerettem.
Milyen röplabdacsapatotok van?
Ez tök jóó!
Samu a törpefánk, hihi, de aranyos.
Zsófi, jó tücsökzenélést mára, érezzétek jól magatokat!
Én ma tök bepipultam.
Festik kívülről a ház egy részét, de csak mi szintünkön és az ablakon kell kimászniuk.
Tegnap jött a pali, h. akkor ma jöhetne e, mondom igen, délelőtt.
Meg is beszéltük a 8-9 órát, mondja, h. kb 1-1,5 óra az egész, de ugye ez nyitott ablakon keresztül megy. Emma most megint köhög (tegnap voltunk is dokinál, csak a torkát elfelejtették megnézni, ezért ma lehet újra elviszem). Szóval lebeszéltem a drága szomszédos barátnémmal, h. akkor addig felviszem hozzájuk Emmát, ne itt a nyitott ablaknál legyen (mert ugye nincs még egy szobánk:(), no erre jön ma a pali és közli, h. a szomszédban kezd, mert ott a hölgy dolgozik, alig van itthon, stb...de mondom neki, h. én így alakítottam a napom, mi 11-kor megyünk dokihoz, addig kéne befejezni. Direkt megbeszéltem a szomszéddal is. Mondja, h. akkor amíg mi orvosnál vagyunk, ő megcsinálja. Na mondom, hát én nem hagyom őt itt egyedül a lakásunkban, mégiscsak egy idegen

Jópofa (mai világban nincs bizalom).
Erre mondja, h. akkor délben. Az sem jó mondom, mert akkor meg a szomszédom fekteti le az ő gyerekét és nem tudom Emmát felvinni.
Mondom nem lehetne jobb időben, erre ő: jobb időben kifest 3 lakást.
És basszus tovább erősködött, h. délben jön és majd rugalmasan megbeszéljük.
Elborult az agyam, hívtam a közös képviselőt, persze nem vette fel.
Már azon gondolkodtam, h. én vagyok ennyire rugalmatlan. De nem hittem el, h. nem érti meg, h. nekem nem jó. Nem beszélve arról, h. Emma napi 2x alszik is. Itt erősködött. Bezzeg a szomszédnő azt mondta, h. neki most jó, akkor megcsinálja akkor.
Ja és mondta még tegnap, óh kisgyerekes, akkor maguk úgyis itthon vannak. Aha, ez azt hiszi, akinek gyereke van, annak minden mindegy, oda bármikor lehet menni. Nem h. éppen ott kéne alkalmazkodni, kicsi gyerek, talán alszik, főleg betegen, főleg, h. nincs még egy szoba és nem lehet nagyot szellőztetni és még le is kell passzolnom. Na jó, szerintem nem én vagyok a rugalmatlan.
Bocs a kifakadásért, kicsit hosszú lettem. De úgy begurultam. Fúúú

És ez valami szenteskedő fasz(i).