A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Manóka !
Emma nagyon édes . !!!
Áronról is vannak fent képek :
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=5436

Kép
Kép
greenolive

Mkatus !
Sapkát mi csak akkor adunk rá , ha kiviszük és fúj a szél , ill. fürdetés után .

Kép
Kép
greenolive

Green!
Áron is nagyon aranyos babóca! Kép Szépek a szemei és az ajka is olyan jó kis husi!

fic. (nem vagyok ám pedó!) Kép
ficánka

Nagyon szép Áron bébi! Kép Milyen pöttöm. Kép Kép
mkatus

Zsanci!

Kockafaló viziló nemis olyan nagy ám,és most még Soma játszik vele de majd Pannának lesz járássegítő.
Akváriumos FP játékot majd kinyomozom neked,oksa?

ADA!

te majd jól vásároljál tölem rucikatKépDe azért majd mondok egy-két nevet akitöl bátran vehetsz!
Csak majd szólj rám mert hajlamos vagyok elfelejteni!
Fic!

Nemtom mit jelent,de nem válaszol OXI!

Mkatus!

Nehogy sapkát huzzatok majd a ded fejére a lakásban!

Jucus
20170114224602

ESZTI+ISTI+VINCE!

Boldog!

Áron és Emma gyönyörűséges ám !
ada007

Zsanci!

FP oldalán sem találom ezt az akváriumos bedobót.Te hol láttad?

Jucus
20170114224602

Sziasztok!

Jó rég voltam már itt. Azóta nagyon sok minden történt velünk! Először is: már 21 hetesek és 5 naposak vagyunk :D
Az AFP jó lett! AFP: 53, MOM: 1,5.
Nemsokára meg mehetek a cukorterheléses vérvételre. Kép
A pocaklakó nagyon szépen fejlődik és a legutóbbi uh- on a doki, mintha kukit látott volna! Kép)))
Szóval lehet, hogy fiam lesz, de ez még nem 100-as! Majd a legközelebbinél már biztosabbat tudnak mondani állítólag! Meg majd a 30. hét körül 4D-ésre is szeretnék menni! :D
Sajnos megmondom őszintén, hogy nem nagyon követtem a fórumot. Remélem névre szólóan nem írt senki! Ha igen, bocsika! Sok volt a dolgom, meg inkább a babanet chatet látogattam mostanában. A lakást meg kifestettük, kisikáltam pöpecre mindent, hogy mikor jön a picuri, itt mindenhol higiénie legyen! Kép))
Ja meg a dokimmal is beszéltem, hogy szeretném látni majd a szülőszobát, meg hogy melyik szülésznővel szeret együtt dolgozni... Minden OK! Fantha Zsuzsát szeretném majd felkeresni. Tudtok róla valamilyen tapasztalattal szolgálni?

Nah, jól kibeszéltem magam! ?:D

Írjatok majd sokat nekem! Most megyek krumpli főzeléket csinálni fasírttal, de a NET-et azért itt hagyom! Mindenkinek szép napot, a babáknak jó egészséget!

Puszi: Papucikám
papucikam

Köszi Lányok! Aranyosak vagytok, hogy bíztattok!

Az oltáson túlestünk! Hát majdnem elbőgtem magam, úgy tartottam vissza a sírást! Timcsi úgy üvöltött, hogy a cumi sem nyugtatta meg! Alig akart megnyugodni oltás után! Ami a legrosszabb volt, hogy mielőtt a másik combiba kapta volna ( kettőbe kapott) ránevetett a doktornénire és erre a válasz a szuri volt sajnos!Kép Biztos akkorát csalódott szegényke!Kép Na mindegy, túl vagyunk rajta! Remélem nem lesz lázas!

Manóka, Green!

Nagyon jók a képek! Sajnos nem mindegyiket láttam, van amelyilk helyett egy hosszanti csík jön csak be, az nem tudom mitől van!

Katus!

Ha van min. 21 fok a lakásban, akkor nem kell satyek!

Jucus!

Köszi ismét az infót a fényképekről! Én is megyek megnézem!
Ja, és hullahoppot ne add fel! Hajrá!
Oxinak nagyon drukkolok!

Akkor írok pár dolgot férjemuramról! Tényleg köszönöm, ha tudtok valamit!

Ami gond: jogsi nincs, angol megy még talán, ha megy még, de csak alapszinten!
Viszont:Hatalmas elméleti és gyakorlati tudása van! Profin szerel gépet! És én állítom, hogy minden szoftveres és hardveres kérdésre tudja a választ! Még arra is, amit a Fix pont tévések nem tudnak megválaszolni!Kép Ezt viszont nem lehet beírni az önéletrajzba, sajnos!
Párom végzettsége egyébként felsőfokú programozó! Rendszergazdaként dolgozott több évig!

Ildi
ildi76

Jucus!

Dehogy fogunk Kép Ez csak anyósom fantáziájában létezik, hogy a lakásban megfázik a baba sapka nélkül. Kép
mkatus

Sziasztok Csajszik!!!

Most egy gyors lejelentkezés mert most értem haza a SztImréből és most viszem az Uzsokiba a párom varat szedésre!

Szóval taliztam Oxival!
Szerintem hétvégén tuti szülni fog mert elfolyt a nyákdugó!!!!
Ugy örült neki!!

Nálunk a helyzet 1 ujjnyira vagyok tágulva és nagyon lent van a Zsombi feje szerintem mi is szülni fogunk...
Legalábbis nagyon szeretném!

folyt köv.
pusza

Manó27
manó27

Szasztok,

csak egy röpke bejelentkezés, mert hézvége rulez-ott, most meg annyit kellett aludnom, hogy legalább napi 6 órára felhozzam az átlagot (éjjel nem nagyon sikerül Kép), hogy nem bírtam itt ülni, csak néha belenéztem a történésekbe.

Ruz,
a vércsoportot azért nem állapítják meg, mert drága. Ennyi. (pedig milyen jó lenne tudni mondjuk, hogy azért fizetjük a sok TB-t, hogy például ez kijöjjön belôle...) Én is szerettem volna tudni Simiét (2. gyerek), mert szintén negatív vagyok, de csak annyi derült ki, hogy ô is. Ábelnél (1. gyerek) viszont kaptam anti D-t, akkor ez vajon azt jelenti, hogy ô pozitív? Szerintem igen.

Ja, amúgy a véradós hír e-mailen jöttt, akkor nem igaz? De kinek jó ilyeneket írkálni? Nem is emelt díjas a telefonszám, amit megadnak...

Bori
borri

Sziasztok!

Rengeteget írtatok ma, látszik, hogy milyen kint az idő Kép!

Fic, Neet!
Köszi a bókokat, mind a fűre, mind szerénységemre Kép

Ruz!
Én is pont tegnap beszélgettem a védőnénivel, hogy milyen hülyeség, hogy nem nézik meg a baba vércsoportját, és ő is ezt mondta, hogy drága Kép. Én is voltam ellenagyagszűrni kedden (a Fehérvári laborban), mert igaz rh+ vagyok, de 0-ás, és az is termelhet ellenanyagot. Ha most tudnám, hogy Petra is 0-ás, nem is lenne gond. És ráadásul Papáét sem tudjuk Kép

Katus!
Lábas rugi és nadrág között középút a lábas nadrág, Petrának volt néhány, én szerettem őket Kép
Sapkát felejtsd el! Kép

Ildi!
Nekem is van cukormérőm, ugyanis terhesség elején annyit paráztam (mivel Petránál diétázni kellett), hogy szüleim beruháztak egyre, azt mondták nekik megéri, csak ne parázzak. Csak éppen a terheléses vizsgálat óta elő se vettem (előtte 1-2 hetente megmértem), nem akartam stresszelni magam. Most voltam laboron, abból az éhgyomri majd kiderül, csak az a baj, hogy az semmit se mond a terhességi diabról Kép. De azzal nyugtatom magam, hogy állítólag 36. héttől csökken annak a hormonnak a mennyisége, ami az egészet okozza (Petránál is akkor állítottak le a diétáról - meg a jó eredményeim miatt is), úgyhogy mostmár csak nincs gond Kép.

Manóka!
Én is sokszor fordítgattam Petrát hasról hátra, de szerencsére ő nem ébredt fel. Kép Anyukám tényleg mesélte, hogy amikor mi voltunk kicsik, akkor meg a hasonalvás volt a divat Kép

Zsebi, Zsanci!
Tavaly nyáron/ősszel voltunk mi is többször azon a játszón, mert ahogy írtam Anyukámék ott laknak a ltp. melletti utcában. Majd ha Maszat is már cipelhető lesz, meg merek vezetni a két kőccel, biztos megyünk még majd!

Bogárka (37+6)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Küöszüönjüök a bókokat ! Kép
Mkatus !5 Nem is olyan püöttüöm ,már tüöbb mint 5 kiló8 , felüöltüöztetve és cippelve , még tüöbb KépKép

Manó, Oxi ! Akkor hétvégére megy a drukk -!!!!!

Kép
Kép
greenolive

Manó!
Húúú de izgi! Kép Mindkettőtöknek megy a drukk!
Ha már ide nem is írsz, sms-elj!!! Kép

Ja, és boldog féléves évfordulót Esztinek és Vincének!!! Kép Kép És holnapra Istinek is! Kép Csak Votiv kerülne már elő! Votiiiiv!!! Hol vagy???

Zsanci!
A Zuradnak meg nagyon boldog 29-et! Kép Élvezze ki ezt az utsó 20-as évet, aztán várjuk őt is a klubban! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Miért ír így a gépem ? Kép

Kép
Kép
greenolive

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Bogárka!
köszi, átadom, és már megfenyegettem, hogy jövőre ő is....Kép
Fektetésről:
ANNYIT váltokzik ez is, hogy a hamarosan 3 éveset, még szigorúan oldalt fektetve kellett tartani, mert igy mégsem hason, viszont a bukitól meg nem fullad meg háton.
Azonban már rájöttek, hogy a gerincnek nagyon nem tesz jót, sőt a bölcsőhalált sem csökkenti...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Igazad van Green! Kép

Csak amikor megszületnek olyan picikék, hogy az ember fél megfogni is őket. Kép
mkatus

Green,
tüökjól ír a gépedKép!

Ildi,
megoldódott a bevásárlás felcipelése Timcsivel? Én is a hátizsákot javaslom. Nekünk bejött.

Katus,
én is negatív vagyok, csak a Bártfaiban voltam, ott 3x is csináltak vércsop. meghatározást, és ellenanyag sz?rést is. Érdekes, miért kell neked a Vérellátóba menni vajon?

Lányok, intim kérdés!
Ti hogy vdekezte(te)k, amíg szoptattok? Én erôsen gondokodom a spirálon. Van valakinek? (Úgy utálom a gumit..., anélkül meg nem merünk. Kicsit korai lenne a 3. lurkó.)

Bori
borri

Bori! Blaye-t is küldték 3-szor is.
mkatus

Tényleg nagyon édesek a babák. Kép

Hason alvás szerintem is rendben van, egyébként meg sehogy sem jó, valaki, talán Jucus? mondta itt egyszer, hogy a legjobb fektetés ha a baba 10 centivel az ágy fölött lebeg Kép, akkor tuti nem lesz semmi baja, ezen akkor nagyon jót rögöhtem. Kép

Bendi egyébként változó hogy alszik, hol hason, hol háton altatom, attól függ, hogy sikerül elaltatni. Ugyanis én még nem tudtam rávenni a gyermekem, hogy magától aludjon el, vagy a babakocsiban tologatom, akkor háton alszik, vagy az ölemben akkor meg hasra teszem le, hogy ugyanolyan pózban legyen, mint ahogy elaludt. Hátha úgy nem ébred fel, amikor leteszem...

Jaj, tudom én, hogy azért nem szokás megnézni a vércsoportot, mert állítólag drága...erre inkább nem mondok semmit, szóval nem igaz, hogy ebbe rokkanna bele az eü, ha egyszer az életben mindenkinek megnéznék a vércsoportját, előbb-utóbb úgyis megnézik, valmilyen műtét, véradás, terhesség stb. esetén, nem lenne jobb rögtön letudni??

Borri

Ilyen e-maileknek az a céljuk, hogy időt és biteket, byte-okat foglaljon el, vagy esetleg vírus van benne. Vagy csak szórakoztatja a készítőjét, hogy most mindenki az OVSZ-t hívogatja. Szóval kárt okoz mindenképp.

Oxi remélem már szül. Kép

Manó szüjjéé te is. Kép Párodnak jobbulást! Kép

ruz
ruzicsky

Bori!
Szóval korai lenne a 3. babus??? Kép Kép Én asszem abba bele is rokkannék!!Kép
Egyébként mi úgy védekezünk, hogy a beszélgetésen és kiabáláson kivül semmilyen interakcióba nem lépünk egymással...Kép
Manó!
Szüjjél má tényleg!!! Kép Zsombit akarunk!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!

Mi is beszélgetös módszerrel védekezünkKép
Rajta cagyok az akváriumon,de nem ígérek még semmit!

Jucus
20170114224602

Zsanci. Szegény. Na nem azt mondom, hogy mi nem bírjuk levenni egymásról a kezünket, de azért mégis kéne vmi a kalmopirinen kívül Kép
3. babus: én is erôsen meggondolnám, ha egyáltalán. Most aszondom, kösz, egyáltalán nem lesz, de minimum 3-4 évet várnék, ha mégis. Kicsit húzós ez a 2 év korkülönbség. De azért édesek.

Oxi, Manó, szüjjetek má!

Ruz,
jó vicc (az írogatás véradás-ügyben). A fene az ilyenek pofáját!

JA, én két fiam is szinte mindig hason alszik, aszt' még egyik se fulladt meg. Szerintem tudják, hogy kell életben maradni Kép. Na jó, izgulósoknak légzésfigyelô. De esküszöm, olyan profi légzésfigyelô lettem, amióta ilyen keveset alszom, hogy nem is kell jobb!

B.
borri

Ruz!

Nem emlékszem,hogy én mondtam volna ezt a vicceset alvásról.

Jucus
20170114224602

Ildi!
Ha most nem szoptatnánk, áthívnálak valami jópofa pálinkázásra, sírva vigadni. Ja, és ha szeretném a pálinkát...
Apának hangosan felolvastam, amit a tiedröl írtál. Legalább vígasztaljon az, hogy másnak is sz@r. De legalább megint velünk van egész nap! Kép
Munkanélküli informatikusok férjek elöre! (MIFE)
Most csak itt ülök és nevetgélek kínomban, és drukkolok a babuciknak és mamuciknak.
Manónak, Oxinak, és aki még úgy érzi.Kép

Bori!
Mi "majd vigyázunk"Kép

neet, kinekkedvetöretlen
neet

Jucus!
De pikáns!! Ti az akváriumon izéltek? Kép Vagy valamit félreértettem...
neet
neet

Neet!

Ez a MIFE ez jó!Kép
Akkor drukkoljunk egymásnak! Remélem párodnak is újra összejön valami meló!

Borri!
Jövőhéten akarok főpróbát tartani bevásárlás ügyben!Kép

Timcsinek van egy kis hőemelkedése! Mikor is kell adni neki kúpot? 38,5-nél, ugye? És fél fokot kell levonni!(?)

Most bánatomban sütök egy kis palacsintát! Vagyis inkább csak mert már kilyukad a gyomrom!Kép

Ildi
ildi76

Ildi!
Timcsi egy hős, meg persze Te is, hogy nem bőgted el magad! Jaj, én is kileszek a szuriktól, és egyéb gyerek-maceráktól, az biztos! De majd Rátok gondolok, és akkor megemberelem magam! (Meg itt jól kipanaszkodom magamból.) Kép Palacsinta?????? Nyammiiiiiii!!!!! Kép Milyen töltelékkel?

Oxinak és Manónak megy a drukk!!!!!!! Kép

De azért ez nem járja, Manó csak hétfőre van kiírva, én meg
holnapra, és így beelőzni ... ugye, hogy ez így nem ér?

Ficánka (39+6)
ficánka

Vagy inkább OK, jöjjön RékaViki és Zsombi, de VinceAndrás is!!!!!!!! Kép
fic.
ficánka

Neet és Ildi!
Már mondtam, de tényleg jó, úgyhogy írom megint: jobmonitor.hu!!!!!
ficánka

Fic!

Házi baracklekváros és kakaós!Kép
Oké megnézem a jobmonitort! Köszi!

Ildi
ildi76

Sziasztok,

Ildi: Timcsi tényleg ügyesen bírta a dolgot...remélem, nem fog belázasodni. Én is tuti úgy fogok reagálni, mint Te. Holnap ha minden igaz, talizunk, akkor megnézhetem Timcsit is?

Áron és Emma édes babócák. Mindenhol voltak kedvenc képeim.

Lányok: én azt hallottam ma patikában, hogy az összes gyermekkori oltásnak van kivezető szere. Tehát hogy vagy elötte vagy utána be kell venni valamilyen homeobogyót, konkrétan nagyon hasonló nevük van, mint az oltásoknak és akkor az segít a traumán és azon, hogy ne lázasodjon be. Sajnos csak fél füllel kaptam el a dolgot, mert egy apuka ment kiváltani a felírt szereket. Valaki tud erről?

Ildi: Bene doktornő erről nem mondott semmit, hiszen Õ pont homeós dokinéni.

Oxi, Manó: hajrá hajrá....

Fic: úgy látom bennünk jó stabilan ott a gyerek, erre a hidegfrontra sem reagálnak, akkor semmire. Na mindegy, én azért egy kicsit bíztam benne, hgoy lesz ma valami, de hát semmi.

Iszonyatosan nagyra becsülik a bébimet, bár ne lenne igazuk, mert igy 56 kilósan nem tudom, hogy fog kiférni belőlem egy 3,6 kilós babóca. Jaj...

Neet, Ildi: remélem papik hamar találnak munkát.

Fic: holnap szülsz?

Lindi: beszerelték a viztisztitót? nálunk nagyon bevállt.. annyira szép szine van a teának, amióta azt használom.

Kép
Kép
johanna1975

Ildi!
Az nagyon nyami!! Kép A múlt szombaton anyuéknál aludtunk, és én azt álmodtam, hogy a kedvesemnek azt magyarázom, hogy milyen is a házi baracklekvár. De reggel nem is jutott eszembe, meg nem is mondtam senkinek. Aztán anyu az asztalra rakta reggelinél ... Kép persze egyből rácsaptam! Szerintem annál kevés dolog van, ami fincsibb! A kakaós palcsit meg azért imádom, mert szétolvad a forró palkóban, és úgy nagyon fincsi.
Na jó, bedugulok!
fic. (kívános várandós)
ficánka

Johanna!
Szerintem nem szülök holnap, de persze szívesen, ha mégis meggondolja magát VinceAndrás. Kép Az lenne az igazi névnapi ajesz az anyukámnak! Meg is beszéltük, hogy ha nem jön össze, akkor délután talizunk, és beülünk egy cukrászdába. Kép
Te most hol tartassz (hét+nap)?
fic.
ficánka

Fic: Mi ma vagyunk 39+0. úgyhogy még van egy hetem. Ma voltam a "boszimnál" nem sok esélyt lát, hogy elöbb jön. Azt mondta szép nagy és nyugodt,lusta bébi... de hát meglátjuk majd.Hiszem, ha látom.
Ténlyeg szép ajándék lenne anyukádnak, de a cukrászda sem rossz. Mondjuk nekem nem való sajna....

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Johanna!

Hát persze, hogy megnézheted Timcsit! Még szép!Kép
Ezekben a súlybecslésekben nem nagyon lehet bízni! Ne izgulj! Egyébként én nem láttam olyan nagynak a pocidat, amikor találkoztunk!
Bene dr-nő csak annak ad homeós bogyó tippet, aki kérdezi! Tényleg van minden oltásnak kivezetőszere! Csak Magyarországon nem engedélyezett! A Gazdagréti és az Óbudai Gyógyszertárban vállalják a beszerzését! Én végül úgy döntöttem nem vacakolok vele, úgyhogy nem szereztem be!

Ildi
ildi76

Oxi, Manó:
megy a megadrukk...

Csajok, ha nincs több gyermekágyi folyás leteperhetem apát ?????????????
Ugye???????????

Neet: MIFE Kép
ada007

Ildi: köszi... utána néztem és hasonló eredményre jutottam én is, mármint kivezető szer ügyében... Dr. Lengyel Boglárka honlapján. egész jó... Igen én is a gazdagrétiben voltam. Hogyhogy nem engedélyezett? akkor hogy szerzik be? én szeretnék majd szerintem neki... mert ha ettől jobban van...
Te nem vagy homeo párti? Én direkt emiatt kerestem a doktornőt... de ezek szerint Te is megkérdezted tőle...

Ada: hát én a kötelező 6 hetest megvárnám, de lehet, hogy én sem bírnám ki... tudod mit támaddddddddd le....

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Johi!
Akkor lehet, hogy egyszerre fogunk menni, csak sajna nem ugyanoda! Kép Tényleg, honnan fogjuk tudni, hogy van Veled történés? Küldessz valakinek SMS-t?
fic.
ficánka

Ada! Mi a negyedik héten próbálkoztunk, de csak lájtosan. Nem fájt, de mondjuk nem is volt gátsebem. Aztán inkább kivártuk a 6 hetes kontrollt, és a doki azt mondta, hogy simán lehet hamarabb is.

Johanna! Még nem szerelték be, mert ez a manus nagyon drágán adja, de a férjem szerzett ugyanilyen feleannyiért, és azt valamelyik nap beszerelik. De hagyott itt tisztított vizet, és tényleg nagyon szép a tea, olyan selymes.

Zsanci! Nem válaszoltál nekem homeós ügyben. Vagy már utálsz?

KépKép
KépKép
lindicita

Cuppogo Fic rugdosott, hogy ne logjak mar megint ennyit. Ahogy nezem, 8 oldalt irtatok 4 nap alatt, hat majd megprobalom atolvasni, de most meg szappanbuborekot fujok, aztan furdetek, altatok, aztan
moosejaw

Ficánka!
jobpilot, jobmonitor, karrierexpress, etc etc etc, minden mennyiségben ismerjük, sajnos. Kép Azért köszi!
A MIFE-t elírtam, Munkanélküli Informatikus Férjek Elöre a helyes megfejtés.

Ildi!
Akkor mi meg MIFE-nék, vagyunk, vagy mi a fenék? Kép

Ada!
Teperd. Kép
neet
neet

Látjátok, milyen ügyes vagyok? Visszahoztam nekünk Moose-t! Kép Azért vannak még néhányan, akik hiányoznak ...

Jaj, én most gondoltam bele, hogy szülés után no sex ... akkor megyek is, cupp Nektek! Kép
fic.
ficánka

Neet!
És nem segít egyikse?
MIFE-nék KépKépKép ez jó!
namostmárténylegmegyek!
fic.
ficánka

Sziasztok lányok

Most indulunk be a kórházba Oxihoz, remélem lekozelebb már mint boldog apuka irok nektek. Kép

Oxiapa

KépKép
oxigen
Györköny

OXI most írt,hogy pár perc múlva indítjál RékaVikit.

Jucus
20170114224602

indítják
20170114224602

Neet!

Nagyon félreértettél mert mi nem,hogy az akváriumon de sehol sem szexelünk .Beszélgetéssel védekezünk mint Zsanciék.Két kölök nevelése után már csak erre van erönk.Nem röhögni!Ja és sokszor erre sincs mert apa Somát altatja és úgy bealszik,hogy én nem tudom kivárni pedig aztán mindent megteszek pl.:hajnalig Netezek...

Johanna!

Mi adjuk a kivezetö szert a dedeknek(Votiv,Zsanci,Jucus ...)és Pannának eddig bejött.Ez ,hogy nem engedélyezik számomra érthetetlen mert kapható és miért is ne engednék?

Ildi!

Kúpot már szúri után is adhatod,nem kell megvárni a lázat.Én konkrétan Viburkolt adnék,de az én dokibácsim a sima lázcsillapítosra is azt mondja,hogy szúri után és este egyet adjak .De én nem adtam csak a kivezetöszert és nem lázasodott be Panna.

Lindi!

Én Britat használok a víz tísztitására és tök tiszta lesz a víz és nem is drága szerintem.

Jucus
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: