Cancan
Szép lenne, ha úgy csiccsentenél be, hogy Beni még szopizna!

Egyébként szerintem is menjetek nyugodtan! Beni éjszakát amúgy átalussza vagy anyukád kelni fog hozzá? Anya mesélte, hogy nagymamámék minden héten egy napot vigyáztak ránk kb 1 éves korunktól, így anyáéknak mindig volt 1 szabadnapjuk, nagyiéknak meg egy napja, hogy elrontsanak minket

Így ezt a hagyományt nem szakítjuk meg és anya már most felajánlotta, hogy amint Danibabi nem szopizik, mehet az heti egy gyerekvigyázás! Juhé!
Gabbó
Kitartás, igazából az elején én is ki voltam bukva picit, éjjeli kelések, hasfájások, hosszú sírások, persze első baba, meg minden, még meg kellett ismernünk és szoknunk egymást, de minden nappal egyre jobb, könnyebb lett és egyre jobban imádom az én kis kicsikémet!

Bár gondolom ezzel mindenki így van

Mármint a saját gyerekével és nem Danival
Eszti
Rebeka nagyon édi a képeken! Nekünk is ugyanilyen pelenkázónk van a füriben, csak nem Mária nagykerben vettétek?
Steffi
Martin szupermanus, gratula!!! Hasfájással hogy álltok? Ma először adtam neki chamomilla, plusz másik hoeos bogyeszt, amit mondtál együtt és nagyon hatásos volt, bár most meg kicsit aggódom, mert 1 órája alszik, aztán nehogy már éjjel meg ne aludjon emiatt, már egy órája szunyál, lehet, hogy felébresztem mindjárt! Neked a Medela mellszívó egyébként mennyire vált be?
Merci
Köszönöm a tanácsot, igazad van fejéssel kapcs., de azért biztos számít, hogy elektromos vagy kézi fejőt használok! A sima kézi fejéssel az is a gondom, hogy nehéz kényelmesen fejni úgy, mivel össze-vissza spriccel, meg hajolgatni kell a fejőpohárhoz
Zsófi
Léna iszonyat édes azon a hordózókendős képen, remélem én is hamarosan felrakhatok ilyen képet Daniról! Ma nem próbálkoztam azzal, hogy belerakjam, mert egész nap elég virgonc volt....
Szép estét mindenkinek!