A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Valentina! Nekem az elején jó volt a labda aztán késöbb nem...a 17-óra alatt már mindent kipróbáltam,de semmi nem volt jó...:-(
Az aktívsághoz annyit,hogy azt mondták,mikor itt az idő a szülésre,kevesebbet mozognak,vajúdás alatt meg nem is...hát amikor Bogit szültem,az Éva teljesen levolt döbbenve mert folyamatosan mozgott majdnem végig! :shock:
Azóta sem ül a fenekén egy percet sem... :roll:
Vendég

ÉN ERZSIKÉNÉL SZÜLTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Györgyi,köszi,csak kár hgy fele kép lemaradt ,de majd pótolom!

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Kép
fürcsi

Kép

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Eszti!
Tök jók a képek! Már ilyen nagy haja van, hogy szárítani kell??!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok, régen írtam csak olvasgattam a termést. Köszönöm a hiányolást. Most is csak egy gyors bekukk mert utána megyek vizitornázni.

Február 11-én a NatGeon lesz Élet az anyaméhben ikrekkel, ha van időtök/kedvetek ajánlom, mert nagyon szép 4D-s felvételeket mutatnak benne.

Furcsaságok: egyszer a hajspray-met összekevertem a testspray-mel, ami persze olaj volt. A hajspray-t elvileg a hajszárítás előtt kellett ráfújni, persze késésben voltam, el lehet képzelni, hogy milyen lett az eredmény egy hatalmas adag olaj után. Utána diszkrét copf és még kendő is kellett :)

Holnap megyek dokihoz és lehet kiderül, hogy kisfiú vagy kislány növekszik a pocakomban. Nagyon izgi...

KépKép

KépKép
snowwhite

Valentina: te ma fehér virágos naciban voltál?
mert ha igen, akkor egyszerre voltunk ott.

mellesleg ha komolyan veszem a 40 hetet, akkor nekem nem február 26 a dátum, hanem február 23. mivel annak idején a védőnő 26-ot írt, ehhez tartja mindenki magát.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Eszti!
Nagyon édes Rebeka. Mennyi haja van és milyen nyugodtan tűri a hajszárítást!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Eni, Ancsa, Gabi, Durci???? Gyertek lányok!!!!!!!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Valentina
Gabbó Ferenczi Erzsivel szült most és nagyon jókat mondott A labda pedig király én úgy kb. az átmeneti szak előtt azon lovagoltam, nagyon jó volt! Most kölcsönkértem egyet egy barátnőmtől és azon nyújtóztatom a derekamat és a gép előtt is azon ülök általában. Beviszem a kórházba is, mert ott csak 2 van! Most kezdik bevezetni az iskolákban a szgépes termekben is!
Akkor most mi az új dátum? Védőnőkről no komment, tisztelet a kivételnek!!!!
Jaj igen és a számolás, nekem volt már febr. 25. (doki szerint) majd 14. (4D UH szerint) majd 21. a legutolsó UH szerint a dokinál. Olíviával febr 7-ről indultunk és végül 25 lett! És persze ahány babás internetoldal annyiféleképpen jön ki a szülés-kalkulátorral kapott dátum!
Szóval próbálj nem izgulni és légy türelmes. Most olvastam a szakirodalmat a gyereknek a 37. és 42. hét között „kell” megszületnie. Előtte koraszülöttnek nevezhetik és csak a 42. után nevezhetnék túlhordottnak. Csak persze a magyar orvosok a szar helyeken a kiírt dátumon befektetik anyukát és onnantól kezdve, mint a véres rongyra úgy néznek rá, de ez szerencsére nem a Kútvölgyi. Nekem a 12. napon (terminus túllépésben: így nevezik a 41-42. hetet) kellett befeküdnöm Olíviával, de aznap meg is indult a szülés hajnalban otthon!

Kép

Képurl]
eszesmerci

Figyelgetlek ám Benneteket - csak ma egy kicsit másnapos vagyok.
Tegnap este iszogattunk a férjemmel....... és hát kicsit kiütöttem magam. :oops:

ENI HOL VAGY????????
GABBÓ!
ANCSA!!!!!!

Lányok, van egy nagy "gondom". Szerintetek itt lehet hagyni Benit egy éjszakára ( 2 napra ) a nagyszülökkel? Úgy értem nem viselné meg????? Egyik reggel mennénk, másnap este itthon vagyunk. Önző dög vagyok ( mentségemre szolgáljon Szandi születése óta most először !) és nagyon szükségünk lenne ennyi szabadságra édes kettesben a párommal. Elég durva időszakon vagyunk túl és nagyon jót tenne. Csak agyalok, hogy Beni hogy viselné. Ha hiszitek ha nem, amióta Szandi megszületett nem voltunk SOHA ketteseben egy éjszakára sem. Jól el is rontottuk a gyereket. De rá kellett jönnöm, nem attól vagyok jó anya, ha állandóan mellette vagyok. Nekem is fel kell töltődnöm és neki is meg kell tanulnia, hogy anya nélkül is van élet. De Beni nem pici még hogy itt hagyjam? ( elmondom, már most "szenvedek" a gondolattól, hogy itt hagyjam, de annyira pici ez az idő....)

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Csupán csak egy héttel tolodik el az új dátum a régitől.
Mert Február 7 az első a második Február 13 :?
A dokim nem is nagyon nézet utána, mert minden leletemen az első dátum szerepel.

Rajtam zöld nadrág volt és narancssárga felső. Elég feltünő volt amikor a barátnőm megjelent,3 magas nő én meg a legkissebb voltam köztük. Egy darabig a liftnél álltunk.
Manó28 rajtad mi volt ma?

Hol lehet beszerezni vajudó labdát????

valentina

Szia cancan!
Elöször is,szopizik még Beni?(bocsi de nemtudom)...
Én szerintem Ő még olyan pici hogy nem hiszem hogy nagyon megviselné,pláne ha a nővére is ott van...
Ha szoktatok sűrűn a nagyszülőkkel lenni,szerintem nyugodtan ott hagyhatod Őket,főleg ha Te úgy érzed hogy jó helyen vannak!
Mi sem voltunk sehol kettesben a párommal,Nekem nincsenek már szüleim,az anyósomék nyugdij mellett dolgoznak,Veresegyházán laknak,tehát nemtudom hova "lepasszolni"a gyerkőket,PEDIG MÁR OLYAN JÓ LENNE!!!!
NE hagyd ki szerintem,mert a férjed is fontos!!!!!!:-))))
Vendég

Valentina: akkor így már be tudlak azonosítani. én a szülőszoba ajtajánál álltam, fehér kötött pulcsi, fehér kabát és fekete nadrág. hosszú barna haj, szigorúan összefogva hátul (remélhetőleg már csak holnapig, mert holnap megyek fodrászhoz :) )
előtted mentem be ctg-re.
tényleg nagyon magasak voltak a barátnőid. :D

Kép
Kép
Kép
manóka28

Valentina,

jól tetted, hogy Erzsikét választottad! Nekem nagyon sokat segített, kedves volt, profin művelte a dolgát, na és a gátvédelem!!! Nagy hálával tartozom neki érte!

Lányok, itt vagyok, kösz, hogy hiányoztam, csak ma egy kicsit off hangulatban vagyok. Remélem nem baby blues. :cry: :lol: :roll:

Heni, szerintem itt az idő egy romantikus éjszakára! Menjetek nyugodtan! Semmi bajuk nem lesz a szép gyerekeidnek!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Szia Gabboka!:-)
Jól vagytok remélem!:-)
Éjszakák?:-)
Vendég

Cancan
Sztem nyugodtan tedd meg, főleg ha nagyszülők képesek arra, hogy ellássák Benit, addig is kéne tréningelni, egy teljes délutánnal vagy délelőttel nem? Ha nem mentek messze és ha viszonylag hamar haza tudtok érni sztem nem lehet gond! Előre irigyellek titeket!
Nagyon kell ez néha. Én tavaly tavasszal voltam először kettesben apával Olicska születése óta csak úgy egy estére, koktélozni. Hát már az is klassz volt. Csak nálunk ugye más a helyzet, nagymamát tulképpen nem ismeri Olicska, kb 2-3 hónapja van el vele hosszabb időt!

Valentina
Labdát sztem sportboltokban lehet kapni. Az én barátnőm valahonnan rendelte, de pl a Decathlonban láttam múltkor!

Kép

Képurl]
eszesmerci

Köszi csajok! :)

Andi: nem szopizik már Beni.
És itthon töltenék az éjszakát anyukámmal. Tehát a megszokott helyén aludna Beni.
Inkább anyósommal vannak többet, de éjszaka anyuval lennének. ( Ő még nem tudja hehehe)
De nagyon kéne ennyi szussz nekünk.
Akkor "megudvarolom" anyukámat holnap.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Cancan!
AKKOR mire vársz még,kedves?:-)
Rajta,menjetek el,és meg kell mjam...irígykedem!!:-)
Persze csak jó értelemben :wink:
Vendég

Cancan
Szép lenne, ha úgy csiccsentenél be, hogy Beni még szopizna! :shock: :lol: Egyébként szerintem is menjetek nyugodtan! Beni éjszakát amúgy átalussza vagy anyukád kelni fog hozzá? Anya mesélte, hogy nagymamámék minden héten egy napot vigyáztak ránk kb 1 éves korunktól, így anyáéknak mindig volt 1 szabadnapjuk, nagyiéknak meg egy napja, hogy elrontsanak minket :wink: Így ezt a hagyományt nem szakítjuk meg és anya már most felajánlotta, hogy amint Danibabi nem szopizik, mehet az heti egy gyerekvigyázás! Juhé! :D

Gabbó
Kitartás, igazából az elején én is ki voltam bukva picit, éjjeli kelések, hasfájások, hosszú sírások, persze első baba, meg minden, még meg kellett ismernünk és szoknunk egymást, de minden nappal egyre jobb, könnyebb lett és egyre jobban imádom az én kis kicsikémet! :lol: :lol: Bár gondolom ezzel mindenki így van :wink: Mármint a saját gyerekével és nem Danival :lol:

Eszti
Rebeka nagyon édi a képeken! Nekünk is ugyanilyen pelenkázónk van a füriben, csak nem Mária nagykerben vettétek?

Steffi
Martin szupermanus, gratula!!! Hasfájással hogy álltok? Ma először adtam neki chamomilla, plusz másik hoeos bogyeszt, amit mondtál együtt és nagyon hatásos volt, bár most meg kicsit aggódom, mert 1 órája alszik, aztán nehogy már éjjel meg ne aludjon emiatt, már egy órája szunyál, lehet, hogy felébresztem mindjárt! Neked a Medela mellszívó egyébként mennyire vált be?

Merci
Köszönöm a tanácsot, igazad van fejéssel kapcs., de azért biztos számít, hogy elektromos vagy kézi fejőt használok! A sima kézi fejéssel az is a gondom, hogy nehéz kényelmesen fejni úgy, mivel össze-vissza spriccel, meg hajolgatni kell a fejőpohárhoz :?

Zsófi
Léna iszonyat édes azon a hordózókendős képen, remélem én is hamarosan felrakhatok ilyen képet Daniról! Ma nem próbálkoztam azzal, hogy belerakjam, mert egész nap elég virgonc volt....

Szép estét mindenkinek!

KépKép
barimami

Valentina

Én sokat vajúdtam a labdán. Szerintem nagyon jó. JA és állni is, ameddig csak tudsz!! (Bár én a 32 órás vajúdásommal nem nagyon adok inkább tanácsokat.)

Showwite

Hát majd számolj be az eredményről!!!

Heni

Bár nekem nincs tapasztalatom, de menjetek!!!! Mivel már nem szopiztatod simán. Szerintem. Boldogabban fogsz haza jönni és majd Ő is megérzi ezt, az tuti. De egyet fogadj meg mielőtt elmész: Ne hívogasd 5 percenként anyukádat, hogy minden rendben van-e, és próbálj meg TÉNYLEG lazítani és nem folyamatosan arra gondolni, hogy vajon minden rendben van-e otthon. Úgyis rendben lesz. :lol:

Andi

Írj egy privit és válaszolok ha kell még az infó.

Barbi merre? Eni? Ma már kedd van és tuti otthon vagy!

Kép
gyorgyi33

Barbi

JA egyszerre írtunk. Én meg pont hiányoltalak.

Kép
gyorgyi33

Sziasztok,

Barimami,
azt hiszem Te kérdezted az Avent kézi mellszívót. Nekem nagyon bejött. Volt 3 mellszívóm, 1 medela kézi, egy medela gépi, és végül az avent. A medela kézitől nekem leszakadt volna a kezem. A gépitől a férjem kapott agyvérzést, pedig az jól szívott csak berreg mint állat. Az avent pedig csendes volt és alapos. Én nagyon sokat fejtem, mert nagyon könnyen begyullad a mellem és nekünk ez vált be. Ezek a tapasztalataim, nem tudom nem késő e még, csak mostanra sikerült benneteket végigolvasni.
Eni, Ancsa
én még csak most de annál nagyobb szeretettel gratulálok!!!!!
Eni, nagyon gyors voltál!!!
Ancsa, no megvan a szép babaszoba lakója!!!
Szép estét
HUrcia

Kép
hurcia

Gabó

Nem vettem észre amit írtál. Nehogy keseregj. Illetve bőgd ki magad jól. Nekem még frissek az élmények és ugyanígy voltam. Egyébként a depresszió később jön. :lol: Ezek csak a hormonok. Én egyik pillanatban nevettem, a másikban sírtam. Apával viccelődtünk, majd közöltem vele, hogy annyira rossz kedvem van és elkezdtek potyogni a könnyeim. Pedig nem is akartam sírni. Nagyon furcsa volt. Ja és az első három hétben hasmenésem volt az izgalomtól. Szegény Jázmin biztosan rá is átragadt. Szóval ne aggódj!!!!! :lol:

Kép
gyorgyi33

Gabó. Vidadoki Neked nem mondta, hogy ez első pár nap bőgéssel fog telni és csapkodd a tányérokat a falhoz???????
Tök igaza van Györgyinek, -én dettó ugyanez voltam. Nevettem, sírtam - bármi apróságon, ha nevetett azért, ha megszólalt a zenélő macija azért, ha a szülésre gondoltam azért - és annyira bennem van az a kép is, amikor Vida elbúcsúzott tőlünk és Benit jól megszeretgette......ezért is, mert olyan megható volt. :oops:

Heni

Kép

Kép
cancan

Szerintem is menjetek el pihenni, pláne, ha már ilyen régen nem voltatok kettesben sehol.
Ricsi még szopizott éjszaka egyszer, amikor már otthagytuk szüleimnél arra a 4-5 órára, amíg tutira alszik. volt, hogy felébredt, de hamar megszokta, hogy a nagyi is ugyanolyan jó arra, hogy visszaaltassa.
én nagyon ragaszkodom a fiamhoz, mert ha tehetem, akkor velem van mindig, de ehhez is ragaszkodtam, hogy a nagyikkal is ellegyen, ha kell.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Lányok!
Megnéztem a Corát és zoknin és bugyin kívül nincs semmi babás az újságban :( Lehet hogy február 2. felében lesz ez az akció? :?:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Cancan! Mi akkor mentün kel 2 éjszakára Hévizre, amikor Bene még csak 8 hetes volt. De mivel tápolt és a lefejt tejet is cumisüvegből ita, a húgom szülinapi ajándéka ez volt, hogy elvállalt egy hétvégét. Mit ne mondjak, nagyon jól jött. (előtte én is az említett bőgök mindentől, kiborulok, fáradt vagyok, stb állapotban voltam)

Bene meg sem érezte. Viszont amikor hazaértünk, megismert, és az olyan jó volt.
Mi kibírtuk, és nem is hívogattuk a húgomat :)
Azóta egyszer aludt a nagyijánál, és most is valami hasonlóra kell vállalnkoznia a gyerkenk és nagyinak, mert buliba vagyunk hivatalosak.
ez kell a jó szülőséghez.

Puszi
Snowwhite, jó, hogy írtál! Na, fiú, vagy lány???

mtunde

Sziasztok!

Eszti! Annyira édesek ezek a fotók!!!! Milyen nagylány!!

Heni!
Nyugodtan kapcsolódjatok ki kettesben és szerintem ilyenkor még simán elmehetsz Beni mellől, mert majd csak 8-9 hónapos korában alakul ki benne a szeparációs félelem, amikor már nagyon hiányolna téged! De az is gyerekfüggő! Szóval szervezzétek meg a programot és irány surány!
A gyerek észre sem fogja venni szinte, Te sokkal jobban fogsz szenvedni az tuti
:roll:
marcsim

Sziasztok!

Györgyi33:
Hogy birtad ki a 32 órát? Nem semmi... :)

Lányok hol van Decathlon bolt? Nekem egy se jut az eszembe.
Olyan jó, hogy süt a nap, engem személy szerint fevidit. :lol:

Gabbó ne keseregj én is biztos ilyen leszek ha hazajövünk a kórházból. Együtt érzek veled,bár én még nem tudom mi vár rám.
De majd megtudom :lol:
V

valentina

Valentina!
Van egy a budaörsi IKEA mellett. Talán az van hozzád a legközelebb. De van még a Dunakeszin is a Tópart bevásárlóközpontban. Itt van a Buy-way-es Kenguru Gold üzlet (talán ismered). De van a csömöri és a soroksári Auchannál is.

szép napot Mindenkinek!

Cancan!
Nagyon jó pihenést! Irígykedem. :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Van külön babás Cora újság, és holnaptól van akció! :D

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!
Györgyi!
Tegnap is írtam privit,nem válaszoltál,lehet hogy nem kaptad meg...
Nem emlékszem,miről kértem már infót... :oops:
Ciki,nem ciki,ez van!:-(
Vendég

Veronikusz köszi a boltokat.
Majd hétvégén ráveszem a férjemet, hogy vigyen el. :lol:
szép napot,megyek pihenni.

valentina

Ez egy egészen friss kép,ma reggeli:-)

Kép
Vendég

Kriszta!
Ez fent van a www.cora.hu-n? Mert nem talälom, ujsäg meg nem jött. :(

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Andi!
Csak nem manekennek köszül a länyod? mert remekül beällt a kameränak. Nagyon pofi! es nagyon kis helyes :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Andi

Ment az üzenet. Nem ciki :lol: :lol: Nagyon édes a kislányod!!!

Hol vannak a többiek? Steffi?? Remélem nem az éjszakát pihened ki éppen. :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Veronikusz!
Nemtudom,lehet hogy annak készül :D Egyébként egy kicsit meglepő is hogy ilyen mert Ő egy totál tipikus KOS,minden jó és rossz értelemben,tehát alvileg "nem kéne"hogy szeressen öltözködni,pláne fényképezkedni,de hála az égnek szereti(még most)... :wink:

Györgyi!
Köszi,már válaszoltam is,nem Én kérdeztem a Vidáról,már kis ideje ismerem... :lol: (14-éve a dokim)...... :shock:

És köszönöm a lányom nevében is a dicsérő szavakat! :oops: :)
Vendég

Sziasztok Lányok!

Hozzánk jött corás újság, de szerencsére sikerült elkerülnöm, hogy megmarketingeljenek, hála annak, hogy vagy lányos cuccok vannak benne, amik tetszenek, vagy kisbabásak, és Benére már nem jók :) :) :)

Vizsont, akit érdekel: fenruár 17-én ismét lesz a Marczibányi téren bababörze 8-12-ig.
Na, oda tuti megyek :)

Tünde

mtunde

De hol vannak a többiek,tényleg??:-(
Ildi,Vbea,Steffi!?
Már Vbea bizti otthon babázik,UGYE????:-))
Vendég

Andi

Csodálkoztam is, hogy miért kérsz infót, amikor a dokid már. :lol: Mondom hogy én vagyok a hülye. De akkor ki lehetett? Ő most biztosan jó bunkónak tart, hogy nem válaszoltam. :oops:

Tünde

Mi van egy ilyen bababörzén? Érdemes elmenni?

Kép
gyorgyi33

Jajj,Györgyi!Dehogy tart annak!Nem hiszem!És nem vagy hülye,Én detto ilyen vok...lehet hogy ez gyesbetegség? :( :shock:
A börzék nagyon jók,szerintem érdemes kimenni,pláne gyerek nélkül mert sokan szoktak lenni...
Vendég

Andi

Akkor valószínűleg kihagyom. Még elég pici és tele van vírussal a levegő. és nem nagyon tudom itthon kire hagyni, főleg ha Apa dolgozik. NA mindegy.

Kép
gyorgyi33

Hát,Györgyi szerintem Jázminnal tleg ne menj!Én nem mennék legalábbis!:-(
Majd ha nagyobb lesz!:-)
Vendég

Megfogadom. :lol:

Kép
gyorgyi33

Györgyi iwiwen fent vagy?:-)
Én igen...
Vendég

Steffi

Én megrendeltem mégegyszer azt a könyvet, a bookline-on. Azt írják 3-5 nap a szállítás. Nem tudom a másikkal mi lehet? Már szerintem vagy 3 hete rendeltük. Na remélem most nem jön kettő. :roll:

Kép
gyorgyi33

Andi

Fennt vagyok. Szöllősi Györgyi a nevem.

Kép
gyorgyi33

Megnézlek...:-)
Vendég

Steffi
Én is csak most olvasom, hogy Martin megfordult, ez nagyon klassz, most aztán hallgathatod egy darabig a nyöszörgést, amíg nem megy flottul odavissza a mutatvány  !!!!

Valentina
Decathlon a budaörsi Ikea mellett biztosan van, de van több is. Azért nézd meg a honlapjukat mielőtt elindulsz labdát venni. Vagy a Hervisben is elég jó a választék!

Andi
Nagyon szép a lányod és nem is olyan kicsi már! Látszik ő is szeret fényképezkedni!

A Kismamában hirdetnek mindenfélét a Cora baba-mama hetekre febr 1-18-ig (www.cora.hu). Mondjuk sztem nem annyira olcsó. Ha olcsón akarok új darabokat (ruhaneműt) én általában a Kínai boltba megyek, vicces de hát minden, amit a Corában és bárhol máshol (kivéve Kenguru meg néhány magyar készítő ruhái) kapsz kínai, szóval ezekben a boltokban a legolcsóbb. Kedvencem a „Cactus Clone”, ami egy magyar fickó feltuningolt márkája, Kínában gyártatja és a kínai üzletekben a hipermarket ár 60-70%-áért kapod meg. Azért nyakkivágással néha vigyázni kell, de simán cserélték múltkor Oli pulcsiját, amikor a fogyasztóvédelemről meg a bevizsgálásról kezdtem beszélni. Érdemes a nagyobb Kína Áruházakba menni ott nagyobb a választék. Én elég sok mindent vettem a H&M (Árkád és Campona és talán Váci utca?)-ben is, amikor akciós volt! Tudom, gyerekmunkával és hasonlókkal vádolják őket is, de hát Kínában és Ázsiában 14 éves koruktól dolgoznak a lányok a ruhaiparban és akkor még jól jártak az iparággal! Dolgozhatnának a földeken, vagy az “idegenforgalomban” is. Ilyne mocskos a világ!
Ha akartok jót sírni olvassátok el a “Kiloccsant víz”-et Sally Grindley-től, nem rég jelent meg, erről szól!

És a mai CTG-n nagyon durva dolgot hallottam, a mellettem lévő anyuka az első két gyerekét 2-2 óra alatt szülte meg a másodikat tényleg majdnem az autóban és most várja a harmadikat. Ezt előttem bezsélte meg Erikával, aki az ős zsülésznője, miközben bejött Gabika az én szülésznőm. Mondtam is nekik, hogy már cssk Aranka hiányzik a szobából és akkor itt lesz mindeki aki az 3-8 órámat végigkísérte. Milyne igazságtalan az élet igaz? Az is kiderült, mikor elkezdtem mesélni az elrontott EDA-mat, hogy emlékeznek rám így 3 év távlatából is, most már Gabikának is beugrott. Amikor mondtam ki volt az anesztes, csóválta is a fejét és mondta, hogy hülye rendszer ez, kellene egy stabil anesztes a szülészetre! Meg abban is megállapodtunk, hogy szülünk és kész!

Kép

Képurl]
eszesmerci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: