Sziasztok!
Johanna!
Nagyon boldog szülinapot Neked! És üdv a klubban

. Nem olyan rossz, ne keseredj el!

Pláne ilyen gyönyörűséges "körítéssel" ahogy Fic is írta!
Ada!
Én is próbálkoztam Petrával a cuminál, olyan 2hós korában, mikor volt egy bömbisebb korszaka, de nagy ívben kiköpte. Aztán 3 hósan megtalálta az ujját

Egyébként tényleg a Kismama is azt írta, hogy ez jobb (meg szerény véleményem szerint is), mert ha elkezd manipulálni, mászni, akkor kell a keze, és nem fogja szopni, a cumi viszont lóghat a szájából. Petra is már csak elalváshoz veszi be, vagy ha már nagyon álmos
Blaye!
Hiányzik a kertünk?

Ígérem, ahogy összeszedtem magam Maszat születése után (Petrával ez kb 6-8 nap volt

) jöhet a tali!
Manó!
Sajnáltam én is a tornát, jó lett volna látni Titeket még szülés előtt

De ha még mobilis vagy (úgy értem vezetsz, ilyesmi), akkor ugorj el felénk egyszer! Biztos Petra is örülne Neked
Mkatus!
Ruhácska: mindenképpen legyen rajta patent, vagy borítékos legyen. Mi kaptunk olyan bodyt annak idején, amin semmi nem volt, nem is ment át Petra fején

. Igazából öltöztetés szempontjából a borítékos a legpraktikusabb, csak én azt vasalni utálom, meg ha rossz az anyag, akkor néha hülyén el is tud állni, szóval én inkább patentospárti vagyok
Ágy: mi olyat vettünk Petrának, ami heverővé alakítható, erről 1 éves korában levettük a rácsot, meg lesüllyesztettük 10 centi magasra (kivettük alóla az ágyneműtartót) aztán ő 1,5 évesen kapott egy heverőt, de csak azért, mert már tudtuk, hogy jön a tesó, így a kiságyat most ő veszi birtokba. De ha ő is kinövi át fogjuk alakítani.
Altatás: nálunk így volt ahogy artad: fürdés, szopi, ágybatevés (ébren), alvás. Aztán 7 hónapos kora körül (szeparációs szorongás időszaka

) már sírt, ha otthagytuk, így én mindig visszamentem megszoptatni, volt, hogy 3x is. És jól elrontottam, mert onnantól csak szopin aludt el, egész másfél éves koráig, mikoris a tesó miatt leszokott a ciciről.
Bogárka (37+5)