Ancsa, Eni
Bomba ez a randis kép! Korán kezdik ezek a fiatalok

!
Marcsim
Köszi hát akkor nem vagytok távoli rokonok sem az urammal
Itt vannak infók homeopátiáról
Terhesség, szülés előtt, alatt, után:
http://www.mimnet.hu/0100_hun/index.asp ... ew/&pid=18
Terhesség, szülés előtt, alatt, után +szoptatás:
http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=898
Az egyik általános iskolai osztálytársnőm masszőr és talán kimegy házhoz. Megkérdezzem mennyi az annyi és kimegy-e? Bár lehet hogy a férjed nem díjazná ha kész helyzet elé állítanák?
Jube
Ne félj attól hogy elapad, ha napi egyszer fog cicizni Panni akkor annyira fog beállni a cicid. Olíviánál is a reggeli szopi volt az utolsó, kb. 2 hónapig még cicizett így! Édes a kép is, hogy tud mosolyogni ez a kiscsaj!!!! Na jó és kell azért néha visítani, hogy a tüdő is fejlődjön!!!
Ildi
Agyilag én is nulla vagyok! Reggel alig tudtunk elindulni a bölcsibe. Itthon hagytam a telcsimet, s aztán azon rettegtem, hogy apa infarktust kap, ha pár órát nem veszem fel és hazarohan! És ez lesz egész héten állítólag! Frontok váltják egymást folyamatosan! A legkedvesebb videóink voltak ezek az első sikítós hangpróbálósak. Ma már Olicska is hangosan röhög magán mikor nézi!
Barimami
Sztem nem a fejőgép márkáján múlik, hanem igazából rá kell jönni, hogyan indul meg a tej aztán már megy. A tejbelövellést az orgazmus készséghez hasonlítják a könyvek, és sztem is csak úgy megy (legalábbis) az elején ha egyedül vagy, nincs semmi háttérzaj és koncentrálsz vagy relaxálsz, vagy mittómén

mi szükséges neked a fent említett másik tevékenységhez

!!!! Valahogy tényleg rá kell érezni, aztán már megy mindenhol és bmiylne eszközzel!!!! Lehet hogy bizarrnak hangzik, de ha tudnátok mikről olvasok még az „Útmutató a Szüléshez” című alapműben

a vajúdással kapcsolatban!
Elkészült a lengő mózeskosaram, rakok fel egy fotót, ha nem bánjátok, sztem elég jól sikerült és még sem 90 ezer, mint a német import lengőbölcső! Ez lesz Bebe sarka a mi hálószobánkban! Ha kinövi akkor állítjuk csak fel az ágyát!

az már ott a szélén a kórház pakk