A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Valami ötlet van esetleh, hogy hogyan kössem fel Sári fejére a cumit, hogy ne essen ki a szájából, ha elszenderedik? :lol: :roll:

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Ok, Jube, azt majd megnézzük.. esetleg majd együttt?? :D Egyébként ma nem, de ha holnap jó idő lesz, akkor talizhatnánk.. Dóra! Igen, Jubénak én mondtam, hogy itt a cucc, csak én még nem tok menni, mert annyi meló volt... hogy fufúöcsémfufúúú. :D
Most akor ismét futok, puszi

satuk

Marcsi, örömmel látom, hogy nem vitt el a szél!!!! Masszázs Apának??? Zseniális ötlet!! Istenem, ha engem is megmaszna valaki, de élvezném!

Gabbó! Szerintem meg pénzért kéne engem mutogatni, ma annyira hülye voltam! Has ügyben meg tényleg ne csüggedj!. Jóval Hanna születése után átadták nekem a helyet a buszon. Inkább nem magyarázkodtam, hanem leültem. Persze akkor az én lelkem is romokban hevert, most meg már röhögök rajta.

Györgyi, vizuális típus vagyok. Látlak magam előtt amint bedörzsölted az egész fejed hajzselével, mint ahogy hajmosásánál szokás. És fuldoklok a röhögéstől :lol: :lol:

Tessen már válaszolni valaki!!!! Már korábban feltettem a kérdést, hogy az áruházakban kapható ízesített, 4 hós kortól adható BEBA tápszert vegyek a gyereknek vagy ne???? Mhhhh?? :shock:

Kép
ildi35

Gabbó,

cumifixáláshoz sebtapasz? :)

én egy kifogót teszek Panni feje alá, és felgyűröm kétoldalt, hogy a cumi ne forduljon a hátára teljesen, amikor kelengedi és félig döntve még vissza tudta szippantani Panni.

most már megfigja, és visszateszi... :D

Ildi,

ne idegeskedjél.... :) vehetsz nyugodtan oylan tápot is, ha nem volt tejérzékenység a családban. (szerintem....) de nem én vagyok a Mindenttudó.... :wink:
nem lesz tőle baja, az tuti.

Kép

Kép
jube

Satuk,

http://www.idojaras.hu/mo_6nap.php
ezek szerint egész héten nagy szél lesz. ha csillapodik, megyünk hintázni, ok?

Kép

Kép
jube

Ildi!
Én Jubéval ellentétben nem vennék még olyan tápot. Kérdezd meg a inkább a dokitokat.

mtunde

Ancsa, Eni
Bomba ez a randis kép! Korán kezdik ezek a fiatalok :lol: !

Marcsim
Köszi hát akkor nem vagytok távoli rokonok sem az urammal :cry:
Itt vannak infók homeopátiáról
Terhesség, szülés előtt, alatt, után:
http://www.mimnet.hu/0100_hun/index.asp ... ew/&pid=18
Terhesség, szülés előtt, alatt, után +szoptatás:
http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=898
Az egyik általános iskolai osztálytársnőm masszőr és talán kimegy házhoz. Megkérdezzem mennyi az annyi és kimegy-e? Bár lehet hogy a férjed nem díjazná ha kész helyzet elé állítanák?

Jube
Ne félj attól hogy elapad, ha napi egyszer fog cicizni Panni akkor annyira fog beállni a cicid. Olíviánál is a reggeli szopi volt az utolsó, kb. 2 hónapig még cicizett így! Édes a kép is, hogy tud mosolyogni ez a kiscsaj!!!! Na jó és kell azért néha visítani, hogy a tüdő is fejlődjön!!!

Ildi
Agyilag én is nulla vagyok! Reggel alig tudtunk elindulni a bölcsibe. Itthon hagytam a telcsimet, s aztán azon rettegtem, hogy apa infarktust kap, ha pár órát nem veszem fel és hazarohan! És ez lesz egész héten állítólag! Frontok váltják egymást folyamatosan! A legkedvesebb videóink voltak ezek az első sikítós hangpróbálósak. Ma már Olicska is hangosan röhög magán mikor nézi!

Barimami
Sztem nem a fejőgép márkáján múlik, hanem igazából rá kell jönni, hogyan indul meg a tej aztán már megy. A tejbelövellést az orgazmus készséghez hasonlítják a könyvek, és sztem is csak úgy megy (legalábbis) az elején ha egyedül vagy, nincs semmi háttérzaj és koncentrálsz vagy relaxálsz, vagy mittómén :lol: mi szükséges neked a fent említett másik tevékenységhez :wink: !!!! Valahogy tényleg rá kell érezni, aztán már megy mindenhol és bmiylne eszközzel!!!! Lehet hogy bizarrnak hangzik, de ha tudnátok mikről olvasok még az „Útmutató a Szüléshez” című alapműben :roll: a vajúdással kapcsolatban!

Elkészült a lengő mózeskosaram, rakok fel egy fotót, ha nem bánjátok, sztem elég jól sikerült és még sem 90 ezer, mint a német import lengőbölcső! Ez lesz Bebe sarka a mi hálószobánkban! Ha kinövi akkor állítjuk csak fel az ágyát!
Kép az már ott a szélén a kórház pakk :-)

Kép

Képurl]
eszesmerci

Merci!
Nagyon jól néz ki a fekvőalkalmatosság!!!! Biztos szeretni fogja Bebe!!!
Igen, erre már Én is gondoltam, mármint, hogy lehet hogy hülyeség lenne házhoz hívni, hiszen a férjemnek is lehet hogy jobban esne kimozdulnia itthonról egy kicsit és mondjuk nem a gyereksírás mellett maszírozódni....úgyhogy holnap Kolossal körbesétálok és meglátogatom a közelben lévő szalonokat és megnézem hová fizethetném be. A kész helyzeteket egyébként szereti, pláne ha kellemes dologról van szó. Ő az a tipusú pasi, akit kész helyzet elé kell állítani nagyon sokszor...ha érted mire gondolok.

Tegnap óta teljesen úgy szenvedek, mint amikor meg akar jönni :( Olyan jó lenne, ha még nem térne vissza. Remélem csak ezek a hülye frontok zavarnak be.
marcsim

Hú de kreatívak vagytok a cumival kapcsolatban. Jázminnak van egy kis tehene, csörgő, ezzel támasztom ki a cumit, de persze azért így is kiesik. Kipróbálom Jube praktikáját. :lol:

Merci

Nagyon jó a bölcső. Ügyes vagy. Jázmin is bölcsőben van, egyenlőre mellettünk. Ezt az apósom faragta. Nagyon szép. Állítólag a ringatás nagyon jót tesz a babák fejlődésének.

Kép
gyorgyi33

Sziasztok,

Termeltetek ám!!!!!!!!!! :D

Ancsa,
De jó hogy jelentkeztél. Nagyon jó a kép!! Persze beszámolót is kérünk majd!

Eniék otthon vannak már????

Gabbó,
Gyönyörűek a gyerekeid!!

Durca,
Nagyon örülök, hogy Boróka jobban van!!

Györgyi,
Múltkor nem válaszoltál, hogy miért voltak utoljára együtt szülésnél Vida doki és Ági. Valamelyikük elmegy????

Jube,
Réka is fokozatosan szokik le a szopizásról. Eddig napközben is igényelte de kb. 1 hete már csak reggel és este van cici. :cry: :cry: Én is szomorú vagyok!! :cry: De azt hiszem így is túlteljeseítettem, mert azt hittem hogy kb. 3 hónapig tudok majd szoptatni.
Ez a Panni!!! Fantasztikus! Milyen nagy lett, nagyon aranyosan nevet és el sem hiszem hogy sírni is tud!! Bizti valahogy rávettétek, hogy a fénykép kedvéért sírjon! :lol: :lol:

Ildi,
Jót röhögtem a mai napodon de az sem lehetet semmi amikor a férjed orrát kezdtek el törölni. :lol: :lol: Beszarás.. Oh pardon!!! Látom nem csak én vagyok ilyen gyagya!!! Ezek után el sem hiszem hogy Te beszoktál kattanni!!

Dóri,
De édes Luca!! Végül melyik fősulit választottad??? Végleg befejezted már a másikat??? Csodállak, hogy ennyi erőd és energiád van!! Hihetetlen! Én nyáron államvizsgázom, de megfogadtam hogy aztán egy darabig semmi!

Merci,
Olicskának jobbulást kívánok, remélem hamar átvészeli ezt a nyavalyát! Szuper a lengő mózeskosarad!! Nagyon ügyes vagy és látom már nagyon készülsz a kórházba!! Hogy bírod ezt a szelet??? Bebe még nem akar kibújni???

Valentina, Manóka
Ti hogy vagytok???

Steffi,
Hatalmas nagy fiad van! Napról napra nagyobb és nagyon aranyos! Kár hogy Rékától fiatalabb! :lol: :lol:
Fogzás: Réka ezerrel nyáladzott és sajna a sírásából hallani lehetet, hogy most ez nem hiszti. Nagyon megvolt dagadva az ínye és ha megpróbáltam bekenni akkor üvöltőt (de ha végig húzod az ínyén az ujjadat már ha engedi akkor lehet érezni, hogy vannak e már fogacskák, éles, hegyes és dudorodik). Amúgy szerintem nem korai, mert ilyenkor már Rékának is mozgolódtak a fogai és már akkor is rosszabbul aludt. Egyébként van olyan gyerek aki belázasodik illetve lazább lesz a széklete de van olyan aki szinte észre sem veszi, hogy kibújtak a gyerek fogai.

Lesz tali?? Bár gondolom ebbe a hülye időben nem!!

Vica

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Vica!
Köszi! Mindenki azt mondja milyen nagy... Néha már fáj, na mindegy.
Pár év múlva nem lesz jelentősége a korkülönbségnek :wink:
Köszi az infot a fogzásról! Azért gondolom én is, mert az nem hiszti amikor sír, igaz az ínyén nem érzek még semmit, majd meglátjuk. Az tuti, hogy az éjszakák nem az igaziak és nyáladzik is ezerrel. Na majd elválik tényleg köszi!!
Ti hogy álltok fog ügyileg? 6 van ugyi, ha jól emlékszem?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi,
Fogak: Aha aha, dá dá dá!! :lol: :lol:

Nem is meséltem, hogy a lányom két szót ismer: ANYA ÉS AGGYÁ! Persze ez lefordítva adjál! De hogy ez az agggyá honnan jött neki, azért mi hozzá szoktuk tenni, hogy légyszi!! :lol: :lol:
Apa pedig kivan akadva, mert Ő mindig azt tanítja neki, hogy "kislányom mond azt, hogy apa". De hihi nem mondja. :lol: :lol: Pedig isten lássa lelkem, hogy én nem erőltettem az "anya" szót!

Ja és tegnap vettünk neki mesekönyvet. Szerintettek hogy néz ki??? Csak azt vettem észre hogy ezerrel habzsolja, a szélét megcsocsálta!! :roll: (szegény micimackónak erősen kellett kapaszkodnia, nehogy az Ő fejét is leharapja) :D Most már nem csak vega lesz (virág)....... :lol: :lol: :lol: Hozzáteszem nem koplaltatom. Rájöttem, hogy egyre elevenebb és huncuttabb!

vica10

Vica: talán már publikus, igen, Ági megy el a Kútvölgyiből, csak január végéig van már..... :( :( :(

Hatodik napja vérzek, elég rendesen ( mint az első 1-2 nap ) és estére sem csillapodik. Normális ez? Mégha első mensi is. Ugye nem kezdődik minden előlről??????? Kinek mennyi ideig tartott az első mensi szülés után? help!!!!!

sorry, de ma megint csak nagyjából tudtam átfutni a napot ( Szandi unokatesójának volt a szülinapja a mekiben ) nagyon jól sikerült, úgyhogy majd márciusban Szandus 5. szülinapját is ott tartjuk. Egész este azzal nyúz " anya, hányat kell még addig aludni"?

Látom, Eni még nem jelentkezett.
Jaj, hihetetlen édes az eső randis kép :P

Heni

Kép

Kép
cancan

Ági miatt szomorú vagyok!!! :cry: :cry:

Nekem az első mensim igazából 2 napig tartott és inkább csak barna folyás volt. (kb. 1/2 1 hónapja) Azóta viszont 2 hetente jön meg és 3-4-5 napig tart. De már baromira unom,hogy ilyen gyakran van meg, úgyhogy én is gondolkoztam, hogy valami nem okés.

Vagy szerintettek lehet azért van mert kevesebbet szopik Réka és a hormonok elkezdtek dolgozni???? Kicsit kezdek én is ideges lenni miatta!

vica10

Sziasztok!

Sikerült valamennyire kikurálnom magam. A foghagymát semmijen formában nem szeretem, sajnos. :shock:

Nem tudom titeket mennyire viselt meg a mai időjárás, de én csak a boltba mentem le és utána az ágyat nyomtam.

Holnap Ctg és a férjem már most aggodik, hogy sokan lesznek. :cry:
Majd megírom mi volt,mindenkinek jó éjt.
V

valentina

Merci!
Nagyon szépen megcsináltad a kis kuckót. Gratulálok! nagyon profi :D

Marcsim!
Masszázson én is gondolkoztam már. A MOM-nál van egy thai masszázs szalon, de még nem mertem megkérdezni őket hogy mennyi. Az elég profi. Nem?

Cancan!
szerintem nem kell megijedned. Az első teljesen más. késöbb be fog állni a normális. Nyugodj meg! Nem lesz semmi baj.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok,
én sem adnék bolti ízesített tápszert a babának, ha nem muszály. én mindig a dokihoz mentem, ő írta fel a tápszert. így olcsóbb is volt valamennyire, bár ez nem tudom, hogy még most is érvényes-e a sok átalakítás után.

ma én is CTG-zek, mert ha kedd, akkor CTG. ilyenkor a nagyim örül a legjobban, mert ő vigyáz a fiamra. hihetetlen milyen jól kijönnek egymással az utóbbi időben. :D

a hasam már-már teljesen önálló életet él. néha úgy érzem, hogy a hasamon át akar babóka világra jönni. ennyire érezné ezt a hülye időjárást?

Kép
Kép
Kép
manóka28

Jó reggelt Lányok!

Hát a tegnapi tényleg nem az én napom volt! Túl azon amiket délelőtt csináltam, még délutánra is maradt történés. Felkapcsoltam a konyhában a villanyt és abban a pillanatban szétrobbant benne egy égő, egyúttal levágta a biztosítékot ezáltal sötétben maradt az egész lakás. Majd ezt követte a vacsora, amiközben kitört egy fogam. :cry: :cry: Úgyhogy majd mehetek a szájsebészetre. Szóval tényleg örültem, hogy vége lett a napnak, még mielőtt újabb galiba történik velem. Remélem a mai napom zökkenőmentesebb lesz.... :lol: :lol:

Kép
ildi35

Vica!
Már megint vicceseket írtál, jót mulattam!!! :lol: Tök jó fej a lányod, de szerintem azért mert Te is az vagy!!!!! :wink:
Na jó ne legyen vega, de azért kanibál se :lol: :lol:

Heni!
Nekem szülés után kb. 1,5 hónappal jött meg és eltartott vagy 8 napig! Akkor volt neked is a küreted és már én is azt hittem, hogy majd oda kell mennem, de aztán elmúlt. Azóta nem volt és most megint van valami pöttyözés :?
Ági helyét ki veszi át? Azt lehet tudni miért megy el?

Merci!
Tényleg jó lett a bölcső!

Valentina!
Hát ez az idő tényleg nagyon gáz, engem is megviselt, de mivel az én poronytom már idekint garázdálkodik szó sem lehetett pihenésről!!! :wink: Úgyhogy Te is addig élvezd míg odabent van!!!

Ildi!!! :(
Hát nem a Te napod volt az tuti!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Jó reggelt!

Veronikusz,

az a nagy hírem van, hogy a Kútvölgyi gyerekrendelő MARAD a helyén. :lol: Nem tudom, miért, de most mégis úgy néz ki! HURRÁ!

Vica, Ildi,

nagyon kelletek ebbe a topikba!!! Nélkületek fele ilyen jó nem lenne!

Panninak van egy csomó mesekönyve, azokat szereti a legjobban, ami kemény karton, kevés szöveg, sok kép! Minden nap olvasok neki, nagyon szereti. Hogy magamat is szórakoztassam, néha Romhányi Szamárfület olvasok neki, az is rímel, de még vicces is! :D
Melléfekszem a földre, hogy lássa a képeket. Néha ő fogja a könyvet, de akkor ugye... nem olyan sikeres a meseolvassás, csak azok, amiket kívülről tudok. :lol: (Háphápháp, jönnek a kacsák pl.)

Mióta beszél Réka? Ez korainak számít, ugye? Nagyon ügyes!!!! Én is nagoyn várom, hogy Panni beszéljen!!!

Köszönjük a Panni dícséreteket!

Ildi, sajnálom a fogadat, jujujujjjjj.... Ha vígasztal, ma Hurcia is megy a fogorvoshoz.... :wink:

Kép

Kép
jube

fúú Ildi! Ez a fog dolog brutál. Kitartást a fogorvoshoz!!!

A könyvek nálunk is népszerűek, de szerencsére egyben is maradnak :)
tegnap 1,5 órrán át a könyveit nzéegettük. Szigróúan az ölembe kell ilynekor ülnie!!! Mármint Bene szerint :)

Nálunk is van addoda, és mi nem mondtuk neki!! Mi mindig kéremet mondunk, na ő ezt nem mondja :)

mtunde

SZIASZTOK! :)

Hááát,amióta nem voltam,sokmindent írtatok,csak nagyjából olvastam át... :oops: bocsi.

Elöször is az újdonsült anyukáknak nagy gratula és sok egészséget a piciknek,mamáknak,papáknak! :D

Aranyos az összes gyerkőc,kivétel nélkül! :)

Sajnálom hogy a kútvölgyiből elmegy Ági,meg még ki tja ki/k... :cry:

Vica köszi hogy feltettél a "tablóra"az elsőnél nemtudom ki volt a szülésznőm,láttam hogy Rita írta hogy hiányolja többünknél de a fiamnál nem volt fogadottam,ráadásul egy olyan tuskó(ez még bók is...)volt a szülésznő,még kikérte magának hogy Ő madame :shock: és ne a nevén szólítsam...hát nem is szólítottam sehogy,vagyis AHOGY azt nem írom ide le... :evil:

Ildi Köszi hogy írtál és hiányoltál.Nagyon jól esik!:-)
Ha tudok akkor jövök mikor Bogi alszik,kb.1/2 1 körül.

Most megyek,legyetek jók!
Puszi :)
Vendég

Még csak annyit,hogy a Baba zene sorozaton kívül a Zene ovi sorozatot nagyon ajánlom mkinek,még ha a baba pici is,mert minden amit oviba tanulni fognak,(tanultunk)az rajta van,és naggggyon jóóóóóó!:-)
Vendég

Jube!
Ez fantasztikus. De jó, de jó! Köszi hogy szóltál. :D :D :D

Ildi!
Jaj! Ez nagyon csúnyán hangzik. :shock: :( Remélem hamar rendberakják és nem fog fájni. Még a gondolatátok is kiráz a hideg. :oops: Jobbulást!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vica

Írtam privit megkaptad?

Heni

Hát nekem nincs tapasztalatom ebben a vérzés témában, de remélem nem lesz neked semmi gond. Nem hívod fel Vidát? Biztos ami biztos? Csak hogy ne idegeskedj.

Andi

Csakhogy itt vagy. Nem tudtam neked privit írni, de tegnap rájöttem hogy kell, úgyhogy ha megé nem késő írrd meg és akkor írok szívesen.

Steffi

Szülés után másfél hónappal jött meg???? Hú nekem nem jött meg, de még nem is hiányzik. Éjszakátok? Poci?

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Vica!
Nagyon huncutka jányod van! Ez az aggyá ez nagyon tetszik :wink: Egyik ismerősöm kisfiának az volt az első szava, hogy: Apa és most kapaszkodjatok meg, az anyját meg úgy hívja, hogy Nem Apa! Nem semmi :lol:

Vérzés ügyileg én felhívnám a nőgyógyászom csajok a helyetekben, majd Ők biztos tudják, hogy mi a pálya és ne idegeskedjetek feleslegesen szerintem.

Veronikusz!
Nem ismerem a MOM-osat, de biztos jó és gondolom jó drága is.

Manóka 28!
Atyaég, hát Te is mindjárt szülsz :wink: Jól elrohant az idő, igaz?

Ildi!
Ajjaj, ez a fogtörés ez nagyon kellemetlen....velem is történt már ilyen...zserbózabálás közben, sajnos volt benne dióhéj is :( Te mit ettél amitől kitörött?
marcsim

Ja nekem az első szavam nyanya volt. Aztán egy csomó ideig semmi, csak ez. :lol: Anyu örüt.

Kép
gyorgyi33

Helló csajok!!

Ildi!
Hú,szegény!! remélem véget ért a balszerencsés napod!

Vica!
Nem semmi Réka csaj!! Még mindíg szereti a kolbászt??? :lol:

Beka is nagy dumás csaj!
Sok mindent gagyarászik már,meg kell zabálni,olyan édes!!
Íme ,pár friss kép róla! [img]

Kép

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 8045.4.jpg[/img]

Kép

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Györgyi!
Hát igen így volt a vérzés, de most megint mintha semmi nem lenne... Ki érti ezt?! Pocifájást mintha elvágták volna, de csak halkan mondom nem akarom elkiabálni!!!!
Az éjszakák nagyon gáz volt, 8-kor mint a kisangyal elaludt egyedül a kiságyban, aztán 3/4 11-kor ébredt aztán fél 1-kor aztán 3/4 4-kor aztán 6-kor aztán 7-kor, elég kemény volt, 1x volt szopi, 2x hajszárító, 1x meg ringatás. Nem tudom mi lelte, hogy ilyen rosszul alszik, az időre gyanakszom, de majd elmúlik ez is. Az a furcsa, hogy eddig is fel-fel ébredt éjszaka, de visszaaltatta magát, most meg valamiért tök nyugtalan. Nektek milyen volt az éjszaka? Jázmin pocikája???
Másnál nincs így??

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Eszti!
Szépek nagyon!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Manó! Nagyon szépek a lányaid!

Heni, Biztos, ami tuti, jó lenne, ha konzultálnál a Vidával. Már a saját megnyugtatásodra is.

Steffi! Nem volt még meg a nagy beszélgetés az anyóssal?

Marcsi, ha hiszed, ha nem töltöttkáposztát ettem, az meg nem egy olyan kaja, amitől ki kellett volna törnie a fognak. :shock: Sajnos az anyukám vonaláról örököltük a szar fogakat, illetve az ínysorvadást. Anyu is, a nővérem is, és hát én is. Arról nem is beszélve, hogy a fiam születése után szinte porladni kezdtek a fogaim, gondolom a szülés most is közrejátszik. Az az igazság, hogy nekem már 27 éves koromban az alsó fogsoromra porcelán korona került. Ami ugyan nagyon szép, de hát egy vagyon volt már akkor és most attól félek, hogy a felső sorra is ez vár. Ha tényleg így van, asszem mehetek a szegényházba, mire kifizetem....... :lol: :lol:

Kép
ildi35

Marcsim!
http://www.paradise-thai-massage.com/hu
"Szalonukban lehetsége van ajándékjegy vásárlására is. Jegyvásárláskor ön 10% kedvezményben részesül!
Példa:
1 óra tradicionális thai masszázs 7.600 Ft helyett 6.840 Ft-ba kerül!"
30 perc ebből a masszázsból 4800Ft

Dönts ahogy jónak látod!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Ildi, köszi, hogy hiányoltál! És sajnálom a fogadat!
Sajnos Léna nem javul, nem is romlik, és nem is nagyon gáz a helyzet, mert napközben tök jól van, csak este lesz hőemelkedése, de ez már majdnem 2 hete tart... Úgyhogy ma elmegyünk fül-orr-gégészhez. Anyósom orvos, ő szerezte a dokit. Majd beszámolok, hogy mi volt, 12-re megyünk.

Jót mulattam a különböző sztorikon, én is szoktam ám bénázni! :wink:

És nagyon aranyosak a babók! Főleg a Lara-Beni páros!!!

Marcsi! Szerintem a kendővel nem kell megvárni, amíg tud a baba ülni, mert az rendesen tartja a hátát. Amíg pici volt Léna, mi még a fejét is beledugtuk, valahogy így:
Kép

Ezen a képen 1 hónapos Léna.

Asszem majd fel kell keltenem Lénát, hogy odaérjünk a dokihoz. Ezt úgy utálom.
Tegnap nem mentünk sehova a szél miatt, nagyon kis nyugis napunk volt, Léna 3x aludt, 1,5 aztán 1 majd 2 órát. Az utolsóból 3/4 7-kor ébredt fel, úgyhogy csúszott az esténk. Általában 9-kor már alszik, de tegnap csak 11-kor aludt el. Asszem nem fogom hagyni, hogy a délutáni alvása ilyen sokáig tartson...

Szép napot!

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Marcsim/Veronikusz
Mi egyszer Thai masszázzsal kényeztettük magunkat a barátnőmmel, na az is bizarr volt picit, mikor cicikörnyéket masszíroztak csajok, de őszintén szólva, nagyon klassz volt az egész, és úgy kb 7-8 ezer Ft- volt. A MOM parkban lakóparkjában lévő szalonban voltunk! A tulaj orosz, a csajok valóban thai-ok!

Vica10
Köszi az érdeklődést, nehezen viseljük a szelet és most már az alvás is nehéz néhány napja! A derekam is kezd fájni, szóval tele a hócipő!

Györgyi
Jó volna nekem is egy ilyen após, de én jól kifogtam, anyósom még kézzel sem tud varrni (én varrok neki mindent), apósom meg a ki tudja hányadik mostoha-anyóst fogyasztja, mióta ismerem, és jobban éli világát mint legénykorában. Az én szüleim pedig már nem élnek, szóval irigyellek azért ám titeket a sok hazalátogatásért, meg néha a segítségért, persze leginkább azt sajnálom, hogy Olíviának nagyon hiányoznak a nagyszülők és nagymamát is olyan ritkán látja, hisz oly messze van az a Székesfehérvár :x !

Steffi
Olicskának pontosan 6 hónaposan bújtak ki az első fogai, és neki nem volt fájdalma különösebben, de már előtte 1-1,5 hónappal is kínozhatja őket a fájdalom. Viszont sokkal többet ébredt éjszaka! Azt mondják, hogy a megmagyarázhatatlanul hirtelen kitörő dühroham/sírás az egyik jele a fogzásnak és akkor, még nem is kell feltétlenül érezned a fogcsúcsokat az ínyén! Próbálkozz a homeós Chamomillával és van, akinek a borostyán nyaklánc segít! Baba nyakába kisméretű borostyán gyöngy nyakláncot kell tenni. Azért ebben nem hiszek ennyire, de pl. a barátnőm érzett javulást a kislányánál, naygitól kapták, aki nagyon hitt benne!

Ildi35
Sajnálom a fogadat :( , nekem is marha sokat kellett járnom régen fogorvoshoz és legnagyobb meglepetésünkre amióta szültem egyre jobbak, szóval nem kellett hozzányúlni egyikhez sem! Pedig anyámnak a két szülés után 30 évesen teljes kivehető fogsora volt és a haja is rendesen hullott!! Ez sztem is genetika, de azért nem feltétlen kell, hogy öröklődjön. Lehet, hogy érdemes volna valamit szedned rá külön!

Kép

Képurl]
eszesmerci

Az én gyerekem még mindig alszik. Bár ez nálunk "normálisnak" mondható. Már mondtam, hogy vacsora után kb. fél órát alszik utána felébred és kb. 11-ig adja a műsort aztán újra elalszik, igaz, hogy egész éjjel pörög-forog álmában aztán másnap mindig átalussza az egész délelőttöt.
Egyébként mennyi idős korukig kelnek fel éjszaka enni? Van erre egyáltalán valamilyen "szabály"? Vagy ez gyerekfüggő, esetleg befolyásolja az elfogyasztott vacsora mennyiség?

A masszázsról jutott eszembe, hogy mi Apával Egyiptomban fizettünk be egyre, ami tényleg baromi jó volt, addig a pontig amíg a talpamhoz nem ért a masszőr...... Lányok, haláli ciki volt, de sikítottam és folyt a könnyem a röhögéstől, annyira csikis vagyok. Végül a masszőrre is átragadt a röhögés.

A tegnapi szerencsétlen napom kapcsán az jutott az eszembe, hogy lehet, hogy valaki rám hozta a rontást? :twisted: :twisted: Ha valóban így lenne, akkor azt kívánom neki, hogy nőjjön egy hatalmas herpesz a szájára!! :lol: :lol: :lol:

Kép
ildi35

Merci!
Ez az a MOM parkos. Láttan hogy original thai csajok vannak mikor elsétáltunk az üzlet előtt. Én is gondoltam, hogy befizetem a férjem, hisz ha az ember masszázsról beszélt akkor az emberek többségének a thai jut az eszébe. A kókler ismerősömből kiindulva - aki szintén annak adja ki magát - én nem mennék máshoz csak igazi thai csajokhoz. (elnézést kérek minden igazi masszőrtől! Ők persze kivételek) Ja! Én is egy ilyen kókler masszőr vagyok. Végeztem tanfolyamot, de nem adnám magam elő masszőrnek. :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Merci

Hát igen a nagyszülők nagyon fontosak, én ezt magamról tudom.

Steffi

Nem lehet, hogy nem fáradt, mert nappal alszik? Jázmin jól van, kis tündérke. Az éjszakáink maradtak nyugisak, nagyon nagy mákom van vele azt hiszem. 5-6 órát simán végigalszik, aztán szopi, aztán még legalább 4 órát alszik, aztán, meg majdnem kelünk is. Én este az utolsó szopi után nem teszem már le aludni, kinnt van velünk a nappaliban és így nem alszik el. Így jól el is fárad a játéktól, aztán éjjel alszik. Úgy tűnik ez bejött. :lol:

Kép
gyorgyi33

Györgyi!
Hát nem tudom, mert ha napközben meg nem hagyom aludni, akkor este túlpörög és akkor meg azért nem alszik... Így is fél 7-kor már tiszta nyüg, alig bírom azt a fél órát már neki kihúzni míg megyünk fürödni, de ilyenkor nem hagyom aludni, mert akkor meg ha elalszik fél órára is akkor 8-kor nincs alvás csak 10-kor. Nem tudom mi lehet, eddig müködőtt ez, hogy 8 -kor csicsika (tök mindegy mennyit aludt napközben) és aludt hajnali 2-ig, aztán szopi volt és 6-kor kelt ismét aztán csak 8 körül... Na majd valahogy lesz ez is, nem panaszkodom, mert így is sok mindent elértünk 2 hónap alatt!!
Tök jó, hogy Jázmin ilyen jó fej!!!! :D

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

:!: :shock: :shock: :!: Egy felhívás: az üdítős üvegek kupakjának a gyűjtésével segíthettek Ti is megmenteni a kis Alex életét. Az édesanyának ugyanis nincs 2 millió Ft-ja a 3 éves kisfiú életét megmentő műtétre, ezért kezdett kupakgyűjtésbe, ami országszerte folyik. Mert, 1 db kupakért 1 Ft-ot kap, ha visszaváltja.

Én is gyűjtöm a kupakokat, ami igaz, nem sok, de sok kicsi...

Mellékelem a cikket, íme:

http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=347438

és a kupakgyűjtő helyeket, íme:

http://xszemes.hu/comment.php?comment.news.252

Szerintem, ha a topikba mind írók gyűjtenek neki (lehet, hogy sokan már teszitek is, mert olvastatok róla), az biztos segítség!

sziasztok
eva1

Veronikusz!

Nagyon jónak tűnik ez a thai-masszázs, ami oldalt belinkeltél. Tudsz abban segíteni, hogy mi az a 4 kezes masszázs? Én is goldolkodom, hogy Valentin-napra befizessem a férjem.

(Ráférne, mert amióta baba van kicsit hisztis vagyok, az át nem aludt éjszakázás miatt. Valamint, amiatt, hogy teljesen megváltozott az életem a kiscsaj miatt, és néha ezt nehéz "megemészteni". HÁt igen, nagy változás a baba. Pláne, egy olyan személynek, aki előtte rohangált a munka és a család között..)

Valaki volt már ilyen masszáson?
eva1

Szia Éva!
Sajnos én se vagyok okosabb. De én úgy gondolom, hogy ilyenkor ketten maszíroznak egy emberkét. :idea:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Olvastam a kupakgyűjtésről...:-(

Milyen kupakot kell gyűjteni és hova küldhetjük?
Meg azt olvastam hogy nem szabad nyilvánosan hirdetni... :shock:
Vendég

Képzeljétek: Martin hátról hasra fordult!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi

Én valahogy úgy csináltam és most ez teljesen beállt, hogy reggel szopi után leteszem az ágyba, elnézelődik, kis játék. Aztán ha elfárad akkor alcsi. Aztán szopi és megint kicsi játék, meg nézelődés, aztán alcsi. Ez kb. fél 3, 3-ig van. Aztán szopi, majd séta, amit majdnem végigalszik, de azért éberebb. Aztán az utolsó 3 órára meg nem teszem le, ahogy írtam. Tehát ő délelőtt, meg kora délután sokat alszik. És az esti három órát meg ébren tölti. Egyébként ő is kifárad, de tuti azért alszik ilyen ügyesen éjszaka. Már a sírással sincs gond, mert napközben cumival 2 pillanat alatt visszaalszik. Éjjel meg nem is kell cumi a visszaaltatáshoz. Kivéve, ha fáj a pocija, ami meg már nem fáj. Remélem nem is fog. Hát így vagyunk valahogy. Ha megyünk valahová, akkor egy kicsit felborul, de azért igyekszem ezt tartani. Valahogy egyébként nem is akar annyira magától háromóránként enni, simán el lenne a négyóránkénti evéssel. De félek, hogy akkor nem eszik majd annyit, vagy túl sokat eszik egyszerre és akkor meg sokat bukik. Hát nem tudom ez még majd kialakul. Egyébként én azt olvastam, hogy olyan 6 hónapos korban elvárható az, hogy végigaludja a baba az éjszakát. Hát ettől még ti is messze vagytok, hát még mi. :lol: Gondolj arra, hogy legalább éjjel is szopizik és az meg jó. :D

Mano

Annyira szépek! Nagyon jó fotók.

Eva

Én voltam már thai masszázson, nagggggyon nagggyon jó. Bár kicsit meglepő, amikor a csajszi felpattan a hátadra és össze-vissza sétál. :shock: Egyébként vannak benne fájdalmas részek, de utána olyan laza vagy, hogy majd szét esel. :lol: Ja, a négykezest nem ismerem. Lehet hogy ez az és a két lábbal együtt négy kéz?? :roll:

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!
Nem rég értem haza a Ctg-ről és most szóltak, hogy el számolta a védőnőm a kiírt dátumomat. :cry:
Teljesen el vagyok keseredve... :cry:

Valaki tud nekem inforációval szolgálni a Ferenci Erzsiről??

Vajudott valaki a "Vajudó labdán?" :?:
Ha igen akkor milyen volt?

JA Viktorom ismételten aktív volt és most is az, a Hegedűs azt mondta, hogy ide kint is az lesz.
V

valentina

Valentina!
Mi az, hogy elszámolt a védőnőd? És most akkor mikorra vagy kiírva?!

Engem egyszer ő katéterezett, nagyon kedves, közvetlen -mint minden szülésznő a Kútvölgyiben- ,ha azon töröd a fejed, hogy felfogadod, bátran!!! Gabi nála szült, gátvédelemmel, ami Erzsike ötlete volt!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi:
Az új számolás szerint február 13.
Már felfogadtam az Erzsikét, és tényleg nagyon aranyos és kedves.
Csak azért kérdeztem, mert ő róla nem nagyon esett szó, vagy csak én nem olvastam. :?: :oops: :!:

A férjem egész jól birta ma a várakozást, pedig majdnem másfél órát vártunk a Ctg-n. :)

valentina

És eddig mi volt a kiírt időpont? Sorry lusta vagyik számolni...

Gabi írt róla és már 1x volt róla szó! Szerintem jól döntöttél!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Valentina!
Ez hány nap elcsúszást jelent?
Erzsike nekem is nagyon szimpi volt, amikor bent voltam Benével, őt is kinéztem magamnak, hogy ha legközelebb szülök, felfogadnám. Aranyos volt, mert első nap, amikor be kellett feküdnöm, ő öntött lelket belém, meg mondta el, mit is kéne éreznem, ha megindulna a szülés.
korábban irt ide valaki, aki mindkét fiat nala szulte. szerintem jo döntes nagyon :wink:

mtunde

Steffi! Gratula Martinnak, nagyon ügyi!!!!

Valentina! Csak most derült ki, hogy a védőnőd elszámolta? A dokid nem számolta ki soha????
Én vajúdtam a labdán és nekem bejött, az egész vajúdást állva és a labdán ülve csináltam végig...már csak nagyon a végén ültem fel az ágyra, de egy percet sem feküdtem. Hallgattam édesanyámra, aki azt mondta, hogyha bírom akkor álljak mert akkor a gravitáció is segít!
Nekem is hihetetlenül aktív volt a hasamban Kolos és most idekint is nagyon az!!!! Úgyhogy ebben biztos van valami!

Ma azért egy fokkal sétálósabb idő van, mint tegnap volt!
marcsim

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: