A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!

Itthon vagyunk!
Mindenkinek köszönöm a drukkot! Ránk fért, de most már itthonról írok. És majd igérem jelentkezem bővebben, de most csak egy kép erejéig jöttem!

puszi Mindenkinek! Kép Az első randi! Lara és Beni!

ancsaboszi

Tündéri ez a kép az első randiról!!!!! :D :D

A fiam nyugalmán mindig meglepődöm, mert míg minket apával jócskán zavart éjjel ez a brutális szél, addig ő nyugodtan durmol még most is.
(utálom az ilyen időt, mert félelmetesek ezek a zajok.)

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!

Csak annyit, hogy Ancsa! Tök hülye vagyok, de most hirtelen azt hittem, hogy ikreket vártál, és én meg voltam annyira felületes, hogy nem fogtam fel.. :D
Köszi a képet! GYönyörűek a manók!!
Ja, és Rita.. Nekem is sokat jelentett anno, hogy beszélgettünk.. Jó volt, és ismét köszönöm.. sokat gondolok azóta is Rád, és Böbére, a csecsemősre.. Természetesen ezt nem azért mondom, mert most gondolkodunk a következő bébiprojekten.. :lol: :lol:
Szörnyű szél van.. Úgyhogy megyek, mert Olivér nem nagyon akar elaludni az erkélyen.. szegény baba.. ja, és akkor szegény anyuja is.. :D
puszi

satuk

Ancsa!
Jó, hogy itthon vagytok!
gyönyörű ez a kép!!! És nagyon ötletes!

Puszi

mtunde

Sziasztok!

Hú, amindenit, Ti aztán szépen termeltetek 2 nap alatt amig nem voltam.
Szüleimnél voltunk otthon a hétvégén és izgultam az altatás miatt, hogy otthon is végig aludja-e majd az éjjelt és annyira örülök, mert este egy nyikkanás nélkül elaludt és 7-kor kelt fel. Olyan jó, hogy már ilyen nagyfiú!

Durca! Olyan jó, hogy mostmár Boró oxigén nélkül is ügyesen veszi az akadályokat!!!! Mostmár tutira felgyorsulnak majd az események, hidd el semmi rossz nem jöhet mostmár!!!!

Merci! Nagypapámnak fiutestvére volt, ráadásul kivándorolt az USA-ba. Jobbulást Olcsikának!!!!

Heni! Nekem is nagyon bukós Kolos a mai napig, de már megtanultam elfogadni és nem aggódni rajta, mert szépen fejlődik és szerencsére Őt nem idegesíti. Szóval a dikink azt mondta,hogy akár 6-8 hónapos koráig is eltarthat. Ez van!

Ancsa! Jajj de édes ez a kép!!!!! Várjuk a beszámolót és még több képet!!!! Puszi

Steffi! Nagyon jók a képek Martinról. Látom ott a masszázskrém az ágyon, az sem segít a pocifájában?

Barbi! Nekem Medela mellszívóm van, az is bevált. Bár az igaz, hogy azért kézzel sokkal jobban ki lehet fejni szerintem, mint akármilyen mellszívóval. Nem hiszem, hogy bármiféle roncsolódást is okoznál a melledben, ha kézzel fejed....remélem legalábbis.

Zsófi! Olyan jó az a kendős kép!!! Mi is sokat használtuk a kendőt, amíg kisebb volt Kolos. De mostmár a fekvő pozíciókhoz túl nagy, viszont az ülős pozíciókat még korainak tartjuk, amig nem tud ülni....de ezek szerint nektek simán működik. Majd megpróbáljuk mi is.
marcsim

Steffi

Nagyon szépek vagytok!!!

Durca

Köszi a tanácsot! Hát biztosan igazad van, mert Jázmin is nagyon nagyon mohó, és sok levegőt is nyel. Remélem jól vagytok és folytatódik a javulás rohamtempóban.

Barbi

Nem maradtál le semmiről. Csak én voltam. Jázmint sötétben sikerült felvennni, használhatatlan lett a felvétel. :(

Ancsa

NAggyon jó a kép!!!! Gratula nektek!!! Eni mikor jöhet ki?

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Nekem Gabi volt a szülésznőm, és nagyon megszerettem. de nem csak jó tapasztalatom van a szülésznőkkel általában....

Amikor beértünk a kórházba, nem fájt a hasam, nem görcsölt, csak a hátam fájt, de az átkozottul. Gabi a telefonban azt mondta, hogy szerinte ez nem jelent szülést, de menjek be, csináltassak egy CTGt. Az a szülésznő, aki szolgálatban volt, megcsinálta, de nem volt valami lelkes. Persze kiderült, hogy 10 perces fájásaim vannak. Hazaküldött, és visszamentünk, amikor már egy ideje 5 percesek voltak a hátfájásaim, a hasam végig nem görcsölt. Berakott az ügyeletes a szülőszobára, Gabi elindult Dunaújvárosból a viharban, mi meg vártunk.... az ügyeletes egyzser be nem nézett volna, hogy mi van, Gabi meg szegény ugye nem helikopterrel jött.... nekem meg fogalmam sem volt, mit csináljak a fájásokkor, a férjem meg hát ugyan mit tudott volna segíteni....

úgyhogy NAGYON jó lett volna, ha az ügyeletes bejön, és megmondja, hogy hogy kell kezelni a fájásokat. aztán felőlem mehetett volna vissza aludni, nem éreztem volna magam olyan cefetül. nem tudom, pontosan mennyi ideig voltunk egyedül a szülőszobán, de azt hiszem, legalább egy-másfél órát.

amikor Gabi befutott, minden rossz érzésem elszállt. rögtön azzal kezte, hogy nem jól csinálom a dolgokat a fájásokkor, elmondta, hogy "ne dolgozzak ellene", és onnantól kezdve nekem csak jó emlékem van. megnyugodtam, rábíztam magam, és minden ment mint a karikacsapás.

csak azért írtam ezt le, hogy a szülésznő választásnak van egy ilyen hátulütője, hogy ha az ügyeletes úgy van vele, hogy nem az ő dolga, a választott meg még nicns ott, nagyon magára marad az ember. persze nem biztos, hogy minden ügyeletes így viselkedik.

azért nem írom, ki volt, mert nem vagyok benne biztos, és nem akarok véletlenül rosszat mondani senkiről. De nem Rita, nem Erika, nem Ági, nem Aranka, nem Kati.

Ancsa,

nagyon aranyos az első randi!!!

ja, és a www.cora.hu-n van akciós újság, de még csak a 30-ig terjedő akciókról. Biztos rajta lesz a babás hetek újság is nemsokára.

Kép

Kép
jube

Sziasztok!

Ancsa!
Tök jó a kép! Satukhoz hasonlóan először én is néztem,hogy ikrek lettek?? De aztán láttam a képírást, hogy a másik baba Beni! :lol:
Nagyon szép baba Lara, büszke lehetsz rá és magadra is!!!!!!!!!
És persze még-még képeket!!!!!!!! :wink:

Marcsi!
Köszi! Nem nagyon jön be, de gyorsan lekopogom, mintha jobb lenne a helyzet... Már nem adok neki homeos bogyót és gripe watert sem. Az éjszaka is egész jó volt, már megint 3 napja egyedül alszik este a kiságyban és hajnali 2-ig húzza, olyankor még adok neki enni, de lassan le kell majd róla állni, aztán 6kor evett legközelebb, igaz, hogy fél 4kor is ébredt, de visszaaludt!
Tök jó, hogy Kolos már ilyen ügyes!!!!! Büszke lehetsz rá te is rá és magadra is!!! Nem semmi, hogy ezt így meg tudtad neki tanítani!!!

Györgyi!
Köszi! Ti, hogy vagytok? Martin ma reggel akkorát rotyizott öröm volt hallgatni!
:lol:

Tünde!
Azt hiszem igazad lehet, bár írtam fent hogy ez az éjszaka egész jó volt és már az esti altatással sincs gondom! Most majd szép lassan jöhet a többi, nem akarok semmit siettetni, erőszakolni, úgyis minden kialakul magától, az egyedül alvással is így volt, túráztattam magam és pikk-pakk megtanult egyedül aludni, nem csak este, de napközben is!!!! Én már ennek is nagyon örülök, főleg, hogy 2 hónapja még köztünk aludt és akkor esélyt sem láttam arra, hogy valaha egyedül fog aludni a kiságyban, úgy hogy a ringatást szinte elutasítja!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Jube!
Hogy vagytok? A hajnali cicizés még megmaradt???

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi

Mi is jól vagyunk, már Jázmin sem kapja a bogyókat, mert lekopogom, úgynéz ki, hogy ok, remélem nem jön vissza. Tegnap ő is kakilt, meg ma reggelre is volt egy kicsike. Most meg alszik. :lol:

Kép
gyorgyi33

Steffi! Ez nagyon jó hír, és én nagyon merem remélni, hogy eléritek a 4 hónapos kort és teljesen megszűnnek ezek a pocakfájások!!!!
Nagyon szépen haladtok Ti is előre, és ez így nagyon jó, hogy Martin tempójában csinálod a dolgokat, nem is szabad elkapkodni, de határozottnak kell lenni az biztos!
Én is akkor kezdtem el azon agyalni, hogy hogyan kéne leszoktatni a felkelésekről, amikor éjjel már csak egyszer evett.

Lányok, az egyik barátnőmnek nincs tejcije, meg tudnátok mondani, hogy milyen homeos bogyókat lehet szedni erre?
marcsim

Köszi Steffi,

jól vagyunk, hajnalban szopizik, este nem. Érdekes, Eszesmerci mondta, hogy a táptól tovább alszank a babák, Panninál ez nem így van, korábban ébred, mióta tápot kap vacsorára. Így is átalussza az éjszakát, 8tól alszik 5ig, fél 7ig, mikor hogy, de anyatejesen volt, hogy 8ig is aludt.

Tünde,

annyira igazat adtam neked, amikor írtad, hogy mindenki addig anytejpárti, amíg van... én is ezerrel csak anyatejet akartam neki adni, itt hüppögtem, hogy 7 hónap után egyszerre nem kell neki, de túltettem magam rajta.

Itt van Benéd, Kriszta Pannija, Ildi Hannája, Dóri Lucája, Heni Benije, mind tápos babák, és makk egészségesek. Panni most lett az, semmi baja nem lesz tőle. Nem eszik a tápból annyit, mint az anyatejből, (370et csak nem adok neki...) és ezen a héten megint stagnál a súlya. (végre.... :D)

Ja, és egy kérdés, a 2-es tápból menyik a jó? csomó féle van, nem tudom, melyik milyen. Most egyenlőre még azt a tápot kapja, amit az 1. hónapban vettünk neki, BEBA start, mert bontatlanul állt a szekrényben eddig.

Kép

Kép
jube

Marcsi!
Hát már jó lenne, remélem, hogy ennyi marad a hasfájásból, ami most van, reggeli kis gimnasztika után jön a pukika, és írtam Györgyinek is, hogy ma reggel nagyot rotyizott, aminek szívből örülök, mert 2 hete nem tudott már egyedül!!!
Hát igen, szerintem is jól haladunk, szép lassan be fog majd állni az alvás! Majd azért beszámolók, hol tartunk:-))
Képzeld a fotexneten láttam tök jó bordür csíkot baba szobába, most a héten meg akarjuk csinálni végre a szobáját, hosszú, hogy eddig miért nem csináltuk, meg fel is húznám magam rajta, úgyhogy nem írom le, de apa itthon lesz szerdától és akkor belevetjük magunkat :lol:
Én ezt tudom tejcsire: urtica urens 5 CH 6 napig kell szedni

1-3 nap
3 x 5 golyó
4-5. nap
2 x 5 golyó
6. nap 1 x 5 folyó
Fél óráig utána nem lehet enni, inni, + kerülni a fogmosást(menthol)

Jube!
Akkor végülis az estit hagyta el... Végülis jobb,mintha teljesen elhagyta volna... Te lelkileg??

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Györgyi!
Jó, hogy ti is rendben vagytok! Martin is alszik :D

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi,

körülöttem mindenki megmosolygott, amikor hüppögtem... elfogadtam, hogy "nagylány", és nem tudom ráerőltetni, amit nem akar. Este is mindig megkínálom, hátha, szív kettőt, és abbahagyja.... végül is ha reggel kellek, csak kap még valami "Mami-védelmet".... csak azt remélem, hogy nem apad így el a tejem, hogy ilyen keveset szopik.

Kép

Kép
jube

Sziasztok Lányok!

Steffi: Igaz már írtam, hogy ki a dokim, de leírom még egyszer: A Hegedűs a dokim, aki teljesen véletlenűl lett a dokim.

Egy kicsit megfáztam, szerintetek, hogy kurálgassam magam?
Mert sokat hapcizok és a tea már a fülemen jön ki. :oops: :oops:
V

valentina

Sziasztok!
Jube, nekünk a dokink azt mondta, hogy 8-10 hónapos korig, vag akár 1 éves korig a HA-s 2-es tápot adjuk, amit ugyancsak orvos ír fel. Főleg, amíg nem eszik egyéb feldolgozott tejtermékeket.
Ha issza az 1-est, akkor a 2-es HA-t is inni fogja. Bene onnantól nem itta a HA-s tápokat, amikortól kapott Beba 2+-t meg Beba 3+-t ami vanília meg banános ízesítésű. A doboz szerint 2+-t már adhatsz neki. Na ezek tényleg édesek és finomak. De mivel Panni még nem joghurtozik, túrózik, szerintem még korai. Kérdezd meg a dokinőtöket, hogy melyik legyen.

Ebben a szélben nem akartam kimenni Benével. De végre kitaláltam, hogy lesz nekem is jó, neki is. Megy a Minimax, kisasztalát kihoztam papírokkal, ceruzákkal, meg vettem múltkor gyurmát is, azt is kipróbálhatjuk. :)
Remélem, holnap már nem lesz ilyen cudar az idő :)

Tünde

mtunde

Köszi Tünde!

Megkérdeztem a dokinénit, írt 2es Ha tápot. Milumilt, meg Nestlét is, hogy lehessen választani... :D

Mi sem megyünk ma sétálni ebben a szélben.... és mi még gyurmázni sem tudunk....

rakok fel egy képet,

Kép

Kicsi lányom Apukámmal. :)

Kép

Kép
jube

Jube!!

Mindenképp Ha tápot irass a doki nénivel! Mi a Milunilt vesszük! Az elég jó!!
Azt ajánlanám! Nekünk a BEBA- val voltak annak idején gondjaink!!

Most csak ennyi puszi

Kép
nagydora

Szasztok Lányok!

Nálatok is ilyen átkozott szélvihar van? Lehet, hogy ettől van, de olyan mintha ma kissé kihagyna az agyam, a mai termésem:
1. Ki akartam vinni a szemetet, mire azon kapom magam, hogy besétáltam a szeméttel a WC-be és ott állok-várok, Isten tudja mire?!
2. A sót beraktam a hűtőbe
3. Beraktam a ruhát a mosógépbe, de nem indítottam el a programot, erre akkor döbbentem rá amikor kiakartam szedni a mosott ruhát
4. Kiborítottam a kávémat. Szerintetek.......?????

Ki akarom próbáltatni a Hannával a Bebanak valamely fajtáját, amit nem kell felíratni. Most a HA Start Aktívot kapja, de úgy tűnik, mintha már nem nagyon kellene neki.

A gyerekem szerintem beleszeretett a saját hangjába, mert kb. egy hete megállás nélkül sikítozik, visong, "beszél". Néha olyan hangzavar van, mintha nem is ketten lennénk itthon.

Kép
ildi35

:lol: :lol: :lol: Ildi :lol: :lol:

de jót virultam!!!

egy ismerősöm elvitte a szemetet a munkahelyére, mert elfelejtette a kapunál kidobni.... :D van ilyen

én reggel azon gondolkodtam, tettem-e már sampont a hajamra... a biztoság kedvéért még egyszer megmostam, tuti, ami fix....

Kép

Kép
jube

Jube!

Velem már megesett hagy hajlakkal fújtam be magam........
De a kedvenc történetem: a fiam még kicsi volt, az apjával játszottak az ágyon és közben észrevettem, hogy folyik a gyerek orra. Kimentem papírzsebkendőért, de közben folyamatosan beszéltünk valamiről apával. Szóval visszamentem a zsebkendővel, leültem az ágyra és szépen elkezdtem Apa orrát törölni.....

Már akartam kérdezni, Panni szokott rossz kedvű is lenni, esetleg sírni is szokott? :lol: :lol: :lol:

Kép
ildi35

Ildi! Komolyan mondom Téged fel kéne írni receptre, ha valakinek rossz kedve van, csak Téged kéne olvasnia! Ne haragudj, de Én mindig halálra röhögöm magam az írásaidon :lol: Ja és a kisjányod is annyira édesmuris teremtés, totál Te vagy, csak kicsiben
:D
Kolos is van, hogy rendesen ordibál és a férjem amikor furulyázik neki mindig megpróbálja túlkiabálni a muzsikaszót...mondjuk néha nem csodálom :lol:

Jube! Panni is annyira jófej kiscsaj! Az a vigyor beszarás!!!!

Itt is fú a szél, de mi megyünk sétálni ebéd után...lehet, hogy lesúlyozom még a babakocsit plusszban...bár Kolos már egy sószsák maga.
Engem terhesen vitt el majdnem egyszer a szél, rendesen fostam hazáig! Elég muris látvány lennék most is, ahogy a babakocsiba kapszkodó kismamát viszi a szél.

Nem tudom már ki hiányolta Orsit! Én a múlthéten beszéltem vele és menni is akartunk ismét együtt sétálni, de sajna Panni lebetegedett, úgyhogy ez elmaradt. Sajna azóta nem tudtam Velük beszélni, remélem jobban vannak!!!!
marcsim

most beszéltem Orsival, már jobban vannak, de még nem teljesen tökéletes a dolog...

Ildi,

Panni nem nagyon szokott sírni. SRÁLÁ :D általában nagy dumagép, és úgy tud nevetni, hogy a végén csuklani kezd... de itt egy ritka pillanat megörökítve, 2 hetes korából:

Kép

és egy másik nem sokkal későbbi:

Kép

Kép

Kép
jube

de általában mégis ilyen

Kép

na abbahgyom a kép-bombázást

Kép

Kép
jube

Jube, ez a sírás biztos csak véletlen. Lehet, hogy jól megcsipkedtétek szegényt, hogy lássátok tud-e sírni! :wink: :lol: Egyébként tényleg hihetetlen kis csajszi azokkal a hatalmas vigyorokkal!!

Marcsi!
Hát igen, volt már amikor azt mondtam a fiamnak, hogy Norbikám ha nekem ilyen anyám lenne szatyorban hordanám....... :lol: :lol: :lol: Mint már valamikor feljebb említettem valamikor, jó esélyem van rá, hogy a fejem lágya már nem fog benőni. De most mondjátok meg, miért lenne jó az nekem, ha mindent halál komolyan vennék? Főleg ebben a mai, zord, idegbajos világban...... Igen, szoktam is kérni a jó Istent, hogy csak a humorérzékem el ne hagyjon soha!

Kép
ildi35

Na jó, azért ha kell tudok ám felnőtt, közel 36 éves, két gyerekes anyaként is viselkedni! (csak nem nagyon szeretek! :wink: )

Kép
ildi35

kár is volna, Ildi, mi lenne velünk akkor a sok savanyújános között? :) röhögni MUSZÁJ!

Kép

Kép
jube

Ildi, nem is kell felnőtt, 2 gyerekes 36 éves anyának lenni!!! Az olyan unalmas lenne :)
Jó, amikor az ember tud magán röhöngi. Más program sokszor úgysincs....
Kinéztem most valami filmet a Halmarkon, meg kirakom a maradék puzzlet, egy 1500 darabosba kezdtem, de ha Bene ébren van, leszedi az asztalról.
Ja, a gyurmához mgé elég pindurka Bene, bár azt élvezte, hoyg belenyomhatta az ujját. Majd még próbálkozunk. De az asztal kihozása díjnyertes ötlet volt. Vissza sem viszem :)

mtunde

Sziasztok!!

Ildi!!

Lucánál is volt egy ilyen " nem szem meg többet Beba ha startot" krízis!
Nagy nehezen kiderült, hogy mert már nem elég neki a tápértéke. Akkor váltottunk a Milumil Ha- ra! Azt nagyon szereti! Mondjuk szerintem jobb nekiik ha tápszert adni, mert azért az anyatej helyett az is jobban védi őket az allergiával szemben.
(Hűűű érthető, amit íde pötyögtem?? :oops: )

Jube!

Elfelejtettem írni, hogy Panni tündéri!!
Mi van Orsiakkal?? Mi baj van/ volt velük??? Én nem tudok semmit, lemaradtam!

Én is rakok fel képet azért ám!!!

Kép

Puszi: Dóri

Kép
nagydora

Hali Lányok!!
Hát jót röhögtem !!!!
Nem semmi formában vagytok megint! :wink:

Jube!!!
Tündéri Panni,és olyan jó hogy mindig jókedvű!

Sikoltozni Rebeka is nagyon szeret! na és persze szinte egyfolytában dumál! Remélem azért nem lesz olyan nagy dumás mint a nővérkéje,különben tuti nem jutunk szóhoz tőlük !

olyan pocsék idő van!!!!!!!!!!
Én ki nem merek menni ilyen időben!
Eszti

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Dóri!

Azért Lucának sem semmi ez a kópés vigyor!
A Milumilt fel kell íratni a dokinénivel vagy csak simán megvehető?

Kép
ildi35

Ildi!!

Fel kell iratni!!

Kép
nagydora

Ildi!
Minden Ha-s tápot íratni kell, de egyelőre, amíg nem eszik Hanna tejtermékeket, azt is kell neki adni. (legalábbis a tejallergia és egyéb allergiák kivédése érdekében) Persze anyáink ilynekor már higított tehéntejet adtak nekünk, de azért ezt nem muszáj követni :)

Nekünk legalábbis ezt mondta a dokink, ezt tartottuk is, 10 hónapos kortól kezdtük el adni a nem repcetes, DM-ben is kapható termékeket.
Bene modnjuk soha semmire nem volt allergiás, és gyanús sem.

Én tegnap ájltam el Benétől. Ült apjával a kádban,nykig érő, jó habos vízben, és csacsogva bezsélt az apjának, aki odaborult hozzá, és hallgatta. Persze amint beértem a fényképezőgéppel, meg a kamerával, Bene felállt, hogy akkor ha fotózás van, akkor ő pózoljon. :)

mtunde

De már láttam az Auchanban, Tescoban, ízesített BEBA cuccokat, amit 4 hós kortól lehet adni, akkor most abból ne vegyek??? :shock:

Kép
ildi35

A dokik szerint azokat nem szabad még adni, mert nem Hipoallergének, és ha már nem anyatejesek a babák, legalább ne terheljük az immunredszerüket feleslegesen. Én is ezt kérdeztem... a tejpépekkel is ez volt a gondom, mert nekünk csak a Sinlacot ajánlották, mert abban meg nincs tejszármazék.
A tápszergyártók meg persze szélesítik a termékpalettájukat, hogy jó sok fogyjon belőle.... :(
A barátnőmék viszont 4 hós kortól nem HA-ztak. Szerintem csináld, ahogyan akarod :) Nem tudok ebben okos lenni, csak azt modnom, amit nekünk a doki mondott.

mtunde

Ildi,

rájöttél már, mivel jönnek ki a foltok? ma lesütőtököztem alaposan egy ruhát... :(

Satuk meg csak vakít az amwayes folttisztitóval, azt sehun semmi... :wink :wink: :wink:

megevett ebédre 7 jégkocka sütőtököt és 2 jégkocka csirkét... :) az én lányom... :lol:

Kép

Kép
jube

Néha olyan nehéz szülőnek lenni........Na, majd még megrágom magamban a dolgot.

Vajon Marcsi elindult sétálni? Ha igen, akkor ebben a szélben a babakocsi sétáltatja a Marcsit??? :lol: :lol:

Steffi, Heni, Györgyi, Zsófi, Andi és a Többiek????

Kép
ildi35

asszem akkor kell Ha-zni, ha volt tejallergia a családban. nálunk van, ugyhogy nekünk muszáj.

Kép

Kép
jube

Jube!

A jégkockás kaját szopgatja, vagy kiolvasztod ? :wink:

mtunde

Jube, Ildi
Valamelyik nap a gyerek sírt apa karjában, elrohantam a másik szobába a cumiért, majd mikor visszaértem, baba bömbizett ezerrel, apa meg elkezdett valami hülyeséget magyarázni és véletlenül apa szájába akartam nyomni a cumit!!! :oops: :oops: :lol: :lol: Jót röhögtünk rajta, ő meg úgy nézett rám, mint egy elmebajosra!

Steffi
Mi is mindenképp a budakalásziba megyünk, de még nem dőlt el, hogy anyáékat küldjük-e el vagy mi megyünk! De ha mégis mi mennénk, akkor....tali? Majd mindenképp írok, hogy mikor mennénk, gondolom ti is hétvégére gondoltatok, nem? (Anyáék pénteken pont ott lesznek, azért gondoltam, hogy ők megveszik, ami kell, bár mivel imádok vásárolni...elég rossz másra bízni a dolgot :lol: )

Ez a szél engem is kiborít, ráadásul nálunk bennt a lakásban rettentően lehet hallani, ahgy kinnt dúl a tornádó!

Merci, Marcsi
Most nem tudom, hogy mit tegyek, mivel nekem igazából volt egy kézi mellszívóm, de azzal alig jött ki valami, illetve nagyon fájt tőle a kezem, annyit kellett pumpálnom. Lehet, hogy a kézi fejésnél kellene maradnom? Bár attól is eléggé fáj a kezem... :? Hmmm.... Na még meggondolom, de köszi a tanácsokat!
Volt valakinek elektromos?? Attól tuti nem fájna a kezem! Csak ne tudom, az milyen...

Na gyorsan rohanok enni, Dani elaludt!!

Ja, babák ééééédik, főleg Panni mosolygósa, de a bőgős képe is, Dani is szokott néha ilyen fejet vágni sajnos (pl. ma reggel, amikor nem tudott kakilni :( )

KépKép
barimami

Te Jube!!

Ne akarok fogadatlan prókátor lenni, de mintah Satuk már írta volna egyszer, hogy mehetsz a folttisztítóért, nem???
Egyébként próbáld ki a fehérítős Domestost, vagy az Ultra termékcsaládból a krém 68- at. Tudom, régimódi, de sokszor mondtam már, ha a férjem szakács cuccaiból kiszedi a foltokat.....

Nagyon ügyi ez a Panni lány!!

Puszi

Kép
nagydora

Jube!!!!! Itt vagyok! Norbi hazajött a suliból, egyszerűen annyit csinált, hogy kihúzta majd visszadugta a 220-ba a kábelt és lám minden működik. Most jut eszembe, hogy azok után amit délelőtt műveltem, már meg sem lepődöm, hogy a gépet is sikerült hazavágnom. Szerintem jobb, ha manmár nem nyúlok semmihez! :lol: :lol:

Kép
ildi35

hol veszed az ultrát? nem kaptam a etscoban és a dmben sem... :(

Satukkal meg talit kéne megbeszélni estelge a millenárison, de azt írta, mostanában nem jó. mi megyünk minden nap, rajtunk nem múlik.

a fehérítős domestos nem hozza ki a ruha színét is?

Ildinek elszállt a gépe, majd jön, ha megcsinálták... :(

Kép

Kép
jube

Sziasztok!

Ildi!! Jó vagy.. :D
NEkem a párom az én számba szokta belenyomni a cumit.. ja, és, ha nem olvaslak, akkor bent hagyom a mosógépben a kb. 3 órája kimosott cuccot.
hmmm

Jubeee!!! Talizzunk,... :D Mikor? Hol? Mások? Ja, és hol van bébihinta a mit mondtál? És hány babának van helye? Látod-látod.. sok-sok kérdésem van.. :D

No, most mentem aludni egyet.. bocsi.. :wink:
puszi

Ja, ez a Pannibaba.. nemsemmi!! Dóra! Luca is nagyon komoly kiscsaj.. milyen kicsik voltak.. Most meg---

satuk

Hú de sokat írtatok! Most jöttünk meg tornáról. Megint sírás rívás volt, meg kiakadás dehát ez van. Szopi után hang nélkül elaludt. Ez az egyetlen jó benne, na meg az eredmény, máris olyan szépen áll a kis lába. :))

Valentina

Sok fokhagyma, ha megbírod enni. Ha egy fejet lenyomsz, semmi bajod nem lesz holnapra. Csak egy kicsit büdi ugye... Van még más mód is, de azt a baba miatt most nem lehet.

MArcsi

Nekem a NAturland tejelválasztó teája csinált iszonyat mennyiségű tejet. Próbálta már a barátnőd?

Ildi

:lol: :lol: Jókat röhögtem rajtad. Nekem is vannak ilyen napjaim. Egyébként a barátoméknál volt ugyanez a helyzet. AMikor felfedezte, hogy tud sikongatni, akkor egész nap azt csinálta. Egyébként Jázmin is ilyen, pedig még picike. HA fenn van, szinte be nem áll a szája. Gügyörög, sikongat. Nagyon édes. De gondolom Hannának már nagyobb a hangja. :lol: :lol: Ja én egyszer hajzselével mostam hajat. :roll:

Barbi

Nekem elektromos Medelám van. Csak azt tudom mondani, hogy zseniális!!! Rásegítek néha egy kicsit kézzel is, dehát az iszonyat strapás lehet. Ezt próbáld ki. ÉN egy barátnőmtől kaptam kölcsön. Az elején ő is kézzel fejt, aztán megvette ezt. Ő is azt mondta, hogy nagyon jó.

Kép
gyorgyi33

Satuk,

a majorban van, kb középen, egy körbekerített játszótéren. találkozhatnánk, és elmegyünk együtt, hm? 2 babahely van.

Barbi,

nekem is Medela mini electric van, azzal fejtem ki azt a rengeteg tejet. szerintem is szuper.

Kép

Kép
jube

Jube!
De édes ez a kiscsaj! Csupa vigyor, hihetetlen!!!! :lol:

Ildi!
Tényleg tök jó fej vagy!!!!! :lol: :lol: Ha nem lennél komolyan mondom ki kéne találni!!!!! :lol:

Marcsi!
Milyen volt a séta?! :P

Barbi!
Írtam privit és nekem is madelám van!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Na itt vagyok, nem vitt el a szél...de majdnem egyszer :roll:

Györgyi! Mondtam a teát is, hogy próbálja meg!

Csajok! A férjemnek szombaton lesz a névnapja és kitaláltam, hogy hívok ide egy masszőrt, aki jól lemaszírozza a fájós hátát. Nem ismertek olyan masszőrt, aki házhoz jön és tényleg profi. Ha lehet nő legyen? Vagy itt a III. kerületben egy jó masszázsszalont?
marcsim

Ezt a termést!
hol is kezdjem...

Zsófi, köszi a bogyós tippet, közben Merci tett fel nekem egy linket erről, neki is kösz!
Durca, jó, hogy végre kicsit fellélegezhetsz Bori miatt! Már nagyon kijár neked!

Barimami, nem oda mentem vissza dolgozni, ahonnan elmentem szülni, mert elköltöztünk ide, vidékre. Itt, ahonnan most eljöttem, már más minőségben dolgoztam, nem alkalmazottként, hanem vállalkozóként. Ez így teljesen más. De ott, ahol előzőleg Zsombival mentem gyedre, előtte csak 1 évet dolgoztam, és ennek ellenére vártak vissza szeretettel, csak ugye költöztünk.

Steffi, akkora nagy már Martin, meglepő!

Tünde, kösz, hogy együttérzel csüngőhas témában, most már teljesen megnyugodtam.

Rita! Tündének igaza van a tömjénezéssel kapcsolatban. Minden úgy van, ahogy írta!!!

Ancsa!!!! Hurrá, hogy végre itt vagy! És azt kell írnom, hogy nagyon, de nagyon irigy vagyok rátok, hogy együtt lehettetek EniBenivel!!! :wink: Szenzációs a randifotó!

Jube,végre látok rólad teljes képet! Panni nagyon hasonlít rád! Szépek vagytok!

Ildi! Esetleg valami trendi showműsorban felléphetnél a mai napi számoddal! Nagyon jót vidultam! :lol: :lol:

Dóri, de szép Lucád van!

Hamarosan Sári is így fog vigyorogni....hihetetlen.

Eni nagyon várunk már!!!!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: