Sziasztok!
Nekem Gabi volt a szülésznőm, és nagyon megszerettem. de nem csak jó tapasztalatom van a szülésznőkkel általában....
Amikor beértünk a kórházba, nem fájt a hasam, nem görcsölt, csak a hátam fájt, de az átkozottul. Gabi a telefonban azt mondta, hogy szerinte ez nem jelent szülést, de menjek be, csináltassak egy CTGt. Az a szülésznő, aki szolgálatban volt, megcsinálta, de nem volt valami lelkes. Persze kiderült, hogy 10 perces fájásaim vannak. Hazaküldött, és visszamentünk, amikor már egy ideje 5 percesek voltak a hátfájásaim, a hasam végig nem görcsölt. Berakott az ügyeletes a szülőszobára, Gabi elindult Dunaújvárosból a viharban, mi meg vártunk.... az ügyeletes egyzser be nem nézett volna, hogy mi van, Gabi meg szegény ugye nem helikopterrel jött.... nekem meg fogalmam sem volt, mit csináljak a fájásokkor, a férjem meg hát ugyan mit tudott volna segíteni....
úgyhogy NAGYON jó lett volna, ha az ügyeletes bejön, és megmondja, hogy hogy kell kezelni a fájásokat. aztán felőlem mehetett volna vissza aludni, nem éreztem volna magam olyan cefetül. nem tudom, pontosan mennyi ideig voltunk egyedül a szülőszobán, de azt hiszem, legalább egy-másfél órát.
amikor Gabi befutott, minden rossz érzésem elszállt. rögtön azzal kezte, hogy nem jól csinálom a dolgokat a fájásokkor, elmondta, hogy "ne dolgozzak ellene", és onnantól kezdve nekem csak jó emlékem van. megnyugodtam, rábíztam magam, és minden ment mint a karikacsapás.
csak azért írtam ezt le, hogy a szülésznő választásnak van egy ilyen hátulütője, hogy ha az ügyeletes úgy van vele, hogy nem az ő dolga, a választott meg még nicns ott, nagyon magára marad az ember. persze nem biztos, hogy minden ügyeletes így viselkedik.
azért nem írom, ki volt, mert nem vagyok benne biztos, és nem akarok véletlenül rosszat mondani senkiről. De nem Rita, nem Erika, nem Ági, nem Aranka, nem Kati.
Ancsa,
nagyon aranyos az első randi!!!
ja, és a
www.cora.hu-n van akciós újság, de még csak a 30-ig terjedő akciókról. Biztos rajta lesz a babás hetek újság is nemsokára.