A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Jővő héten mennem kell , hogy melyik nap azt nem tudom attól függ, apánkhoz mikor kell menni, mert ciki lenne3 hét táppénz után elkéredszkedni a dokihoz?! Meglátom, lehet hogy kedden vagy szerdán , már tegnap kérdezte az egyik kolléganőm, hogy mikor megyek ? Mondtam , hogy a jövő héten. Ma azt hiszem vasalni fogok mert el vagyok maradva nem is kicsit. Vigyázz magadra, főleg, hogy megint jön (holnaptól ) az enyhe idő.Szedsz vitamint?

manoka
manoka71

Sziasztok!

Manoka, köszi én jól vagyok. Itthon olvasgatok és még mindig rengeteget eszem, de egy dekát sem hiztam. Remélem, hogy a kis prücskök eszik meg a sok kaját :lol:

Majd megosztod velünk a férjed barackos husi receptjét???

Kép
cseka

Cseka a két hét alatt én is kajáltam mint a barom, de egy deka sem jött fel! Hála a jó égnek.-

Manóka igazad van. Ne siessd el a dolgokat. Ja és max hangyákat szedek!! :-)
Ági28

Ági, nem akarom elkiabálni, de akkor ez csak jót jelenthet, nem?

Kép
cseka

Cseka ne is kiabálj el semmit, de hát reménykedjünk. Különben is még max 6 nap,és minden kiderül! :-)
Ági28

csajok!
a receptet este ha a párom hazajön megosztom veletek , ugyanis tegnap későn ért haza. Remélem ma időben jön. Tegnap azt mondtam kacsacombot akarok!!!!! Annyira jó volt az a kaja, hogy nem tudom elmondani :D :D
Tegnap nassoltam is egy kis sütit. Süt a nap, akkor csak nincs tél?!

manoka
manoka71

Ja manóka nálunk is van vasalnivaló, nem küldhetném át hozzád?
Valamelyik nap gondoltam rád spkat, mert csomószor elmentünk a házatok előtt! :-)
Ági28

Nem szeretek vasalni, :) De, ha gondolod küldjed csak.
Miért nem szóltál, hogy erre jártok?!!!!

manoka
manoka71

Te biztos rendesebb asszonyka vagy mint én, nálam halmozódot ta vasalni való, mert ezeket a munkákat csak hétvégén tudtam megcsinálni. Most lusti voltam ezért el kell tüntetnem azt a halmot, de majd ebéd után :D

manoka
manoka71

Na nehogy azt hid. A két hét alatt, max a mosogatógépbe voltam hajlandó bepakolni. szóval szalad a lakás, de nem érdekel. Max nem fogadunk vendégeket! :-)

Azért nem szóltam, mert nem tudom a számod, és különben is kicsi az esélye annak,hogy felétek járunk, hisz olyan messze lakunk egymástól! :-)
Ági28

Sziasztok!

Visszaolvastam megint, rögtön feldobtátok a hangulatomat! :lol:

Éjszaka arra keltem, hogy görcsölök, aztán amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is múlt... Ilyen nem volt még, eddig csak simán feszengett és fájdogált. Asszem Manóka, hasonló tüneteink vannak!

Mi lehet Gixmixxxel? Olyan rossz, hogy nem tudunk semmit! :( Remélem, minden rendben van vele.

Érdekes ez a kajálás, én is rengeteget eszem, és minden reggel gyomorkorgásra kelek már hat órakor! :D És én sem hízom! El is megyek a boltba egy kis husiért, olyan szépen süt itt a nap! A tegnapi tél után mára visszajött a tavasz. :)
noczi

nóczi
én csakis úgy gondolom jót jelent, persze mindenki más, de minden jelt pozitívnak vezek. később kiderül. szurkolok!

manoka
manoka71

Látod Noczi milyen jó errefelé járni! :-)
Ági28

Szia Hölgyek!

A hirtelen éles fájdalom jó jel, nagyon jó!!! Persze máris lekopogom és csendben tovább szurkolok! (Manoka, Nóczi, Ági, Cseka és bots, ha valakit kihagytam!)

Minden nap beszéltem Gizmixxel, most megbeszéltem vele, hogy megírom Nektek, hogy, mi a helyzet vele. Sajnos hétfő óta még mindig bent tartják és semmi sem biztos. A méhen kívüli terhességet próbálják kizárni és utána megcsinálják az eü kaparást, ha minden rendben van. Addig a méhen kívüli veszélye miatt benttartják, hogy ha bármi gond van azonnal tudjanak segíten. Szegény nagyon unatkozik és nagyon rossz neki odabent... :cry:
Biztosat csak akkor tud majd mondani, ha már túl van a kórházon, így majd Ő megírja az összes többit. Én meg tájékoztatlak benneteket, hogy bent van-e még a kórházban...

A szurkolás Gizmixxnek továbbra is fontos és köszöni, hogy ennyit gondoltok rá!
szpandi

Fú basszus szegénykém. Pedíg én annyira szorítok ám neki.

Ja képzeljétek az éjjel korházzal álmodtam. De akkor a hülyeséget, hogy csak na.
Ági28

Szpandi
Én azért bizakodó vagyok,. Nagyon szorítok, monnd meg, légyszíves!

manoka
manoka71

Lassan összeszedem magam, mert megyek az Őrsre. Szabad ilyenkor villamosozni? csak pár megálló.

manoka
manoka71

Manók aén is villamosozom, a meló miatt. A lényeg, úgyis az első héten megtörtént a hasinkban! :-) Szerintem menj nyugodtan. Inkább mint busszal.
Ági28

Megmondom Gizmixxnek hogy szurkoltok, név szerint :wink:

Meg azt is, hogy Manoka azért még bizakodó! :)
szpandi

Megmondom Neki, hogy milyen aranyosak vagytok, aggódtok és bizakodtok :) Biztos örülni fog. Du. beszélek majd vele, mert maghal az unalomtól!
szpandi

Bocsi, az előbb nem láttam az első levelemet :oops:
szpandi

Nem baj Andi inkább kétszer, mint egyszer se! :-)
Ági28

szpandi, megemlítheted gizmixxxnek februárékat is, este lefekvés előtt róla beszéltünk. Borzasztóan sajnálnánk, ha tényleg sor kerülne bármelyik rossz verzióra... Innen kívánunk neki sok erőt (meg persze a párjának is, neki sem lehet egyszerű...)
február

egyébként sziasztok! :oops:
február

Szia február! Persze mindenképpen mondom Neki!
szpandi

Szia Február!! :-)
Ági28

Sziasztok!
Gizmixx-ért aggódom, nagyon nehéz lehet lelkileg is és testileg is neki...szegény kis drága!
Szpandi, miért jó jel a hirtelen szúró fájdalom?az mitől van?Lehet, hogy buta a kérdés... :oops:

kata790313

Szia Kata neked is! :-)
Ági28

Kata, nem igazán akarok okosakat mondani, mert nem is tudok, ha jól tudom a megtapadással, később pedig a még új helyzethez igazodásával van összefüggésben...viszont a kolléganőmnek, aki most a 3. lombikkal már terhes, előfordultak a beültetés után éles fájdalmak. Egyik alkalommal hétvégén még a Jánosba is bement az ügyeletre...akkor mondta a doki, hogy az jó jel! És így is lett...szóval reméljük...
szpandi

:) Szpandi, köszi a választ! Eddig akárhányszor voltam terhes, az ilyen jellegű fájdalomtól mindig egy kicsit megrémültem, de most már tudni fogom, hogy ez jó jel!!

kata790313

Sziasztok Csajok!
Kicsit eltűntem,mert tegnap elkezdődtek a dolgos hétköznapok!
:(
Azért persze mindenkinek nagyon drukkolok innen a háttérből! :lol:
Gizmixxx-nek is szurkolok ezerrel,hogy rendben menjenek a dolgok! Megértem,hogy uncsizik,a legrosszabb ez a bizonytalanság! Dehát hamarosan biztos tudnak mondani valamit!
Pénteken megyek Apánkhoz,hogy kimondja az Áment! Addig nem hagyom abba a gyógyszereket,mert akkor morci lesz!
pandi36

Szia Pandi!
Hát akkor kitartás! és tényleg, nálatok hogyan tovább?
szpandi

Szia, Pandi!
Tehát akkor még mindig nem tudsz semmi biztosat. Teszteltél azóta, hogy írtad?
február

Szia Szpandi,Február!
Igen teszteltem,egy újabb negativot! :(
Nem tudom mi lesz a folytatásban,majd még megbeszéljük a párommal! Csak olyan nehéz vele beszélgetni erről..őt is nagyon megviselik a sikertelenségek!
Valszeg a nyáron én is megpróbálok még egyet (fizetőset),mint Albi,aztán......arra nem is szeretnék gondolni!
Bocs,ilyen negativ vok,csak kicsit le vagyok törve!
:cry:
pandi36

Jaj, Pandi, megértjük. :cry:
február

Nehogy már elnézést kérj!!!!
De tényleg nagyon remélem, hogy minden jóra fordul majd Nálatok!
szpandi

Köszi Lányok,olyan aranyosak vagytok,hogy tartjátok bennem a lelket!
Majd most már lassan jobb kedvem lesz,csak még túl friss a dolog!
És tényleg mindenkinek nagyon szurkolok!! :lol:
pandi36

Azt gondolom így is csodálatra méltó a hozzáállásod!
szpandi

Andi ne keseredj el, bármikor eljöhet a csoda mindenki számára! És különben is addíg még semmi sincs veszve, míg apánk knem mondja a végszót!! Mi veled vagyunk ám!
Ági28

Kedves vagy Ági! Tőled meg egyre izgatottabban várom a jó hireket!
:wink:
pandi36

Hát Andi az még 6 nap, hogy jöjjek a hírrel.

De most megyek haza a kutyuimhoz!! Sziasztok!
Ági28

Ági! Birkatürelmed van! :lol:
pandi36

Szép estét Lányok!

Ági, Nóczi, Cseka, Manóka!
Pihenjetek, a munkahelyen is, vigyázzatok Magatokra és a picinyekre!

Pandi36!

Azért várjuk meg, mit mond Dévai doki. Én reménykedek még...

Gizmixxxnek üzenem, hogy nagyon sokat gondolunk Rá és nehéz szavakat találni, mostmár több baj ne legyen, ha már nem jól alakulnak a dolgok:(
albi2000

Lányok itt a recept. mézes, barackos kacsacomb sült krumplival
hozzávalók:2 db kacsacomb
1/2 kg krumpli
méz
kevés só, bors
barackbefőtt
kevés olaj
1 dl víz
A kacsacombot megtisztítom, sózom, borsozom, majd bekenem mézzel.Ízlés szerint ki mennyire szereti édesen. A bőre alá teszem a barackbefőttet. kevés olajat teszek a tepsi aljára, rárakom a kacsacombot, bőrrel felefelé. A cikkekre vágott burgonyát melléteszem, sózom kicsit de el is hagyható, mert átvesz az édes mézes ízt. Az 1dl vizet kikeverem egy kis mézzel (kb. egy teáskanálnyi) és ezt is a tepsibe öntöm. Letakarom fóliával és mérsékelt tűzön sütöm. kb.45 perc leveszem a fóliát és mindkét oldalát megpirítom, de a végén a bőrös részét.

Ez az adag kétszemélyre elég.
Lehet a krumpli mellé félbevágot barackot rakni,de már csak akkor amikor pirítjuk a combot.
Ha zsírosabb combot sikerül venni, akkor elég minimális zsíradék a tepsibe.
Nekünk nagyon ízlett. Holnap veszek kacsacombot mert nem bírom ki. Jó étvágyat hozzá!!!!

manoka
manoka71

Szia Albi! Őrzöm a prücsiket és sokat pihenek igérem. Te hogy vagy?

Manoka, ez istenien hangzik, köszi, hogy megosztottad velünk.

Kép
cseka

Na mi az csajok mindenki alszik?
Ági28

Szia, Ági!
Hát, én tulajdonképpen itt ülök a gép előtt a munkahelyemen, de nem merném határozottan kijelenteni, hogy nem alszom :)

Ez a harmadik nap az utolsó duphaston után, és még sehol semmi. Remélem, ez az álomkór jót jelent... A múltkor a Norcolut után a második napon megjött, igaz, akkor nem hagytam ki előtte fél évet. Mindegy, vasárnapig van ideje. Ha addig sincs semmi, akkor van gáz.

Gizmixxxre gondolok, az ő gondjához viszonyítva az enyém nem is létezik. Szpandi, lehet már valami biztosabbat tudni?
február

Hát február, akkor a mikit mindenki hozzád küldi! Jó? :-)

Én is olyan állmos vagyok, meg fáj a fejem is, de nem merek semmit bevenni. Bár már most jobb,mint reggel.
Ági28

Sziasztok!

Nagyon lemaradtam, nem volt gépem, előtte meg Apa volt nagyon beteg. Hála Istennek Roland nem kapta el.

Sajna nincs időm visszaolvasni, de kívánok mindenkinek csupa jót.
Gizmixxx-nek duplán.

Most már megpróbálom követni az eseményeket, hogy képben legyek.

Megyünk Apánkhoz rákszűrésre, a hathetes kontroll már megvolt. Készítettünk képet is, de én nem tudom feltenni.

Pusza
Übi

Mindjárt itt a tavasz, már rügyeznek a fák!!!!
übi

Ja tényleg, nektek most úgyse kell! OK, mindenki, aki beültetés és inszem. után van, ide lehet küldeni a piros napokat!

Próbáltad megmasszírozni a fejed? Nekem szokott valamennyire segíteni. Bár, ha igazán rákezdi, semmi nem segít, csak ha elsötétített szobában, teljes csendben fekszem, fejemen jó meleg kötött sapkával. Viszont ez munkahelyen eléggé nehezen kivitelezhető.
február

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: