Ilyen remek hírekre jönni!!
Misssouare! Gratulálok a kicsi fiadhoz! Nekm a Tidi doki volt az orvosom Csengénél. Cseneg előtt ő műtött missed ab-val. Hogy érted, hogy fura figura? Mondjuk más, mint a többi... Sokat olvastam róla a neten és elég szélsőséges megítélést kap. Pedig remek szakember...ahhoz képest milyen fiatal!
Az nagyon megnyugtataott, hogy műtét előtt odajött és már be volt öltözve csak a szeme látszot ki és az olyan megnyugtató volt. Ahogy nézett. NAgyon be voltam szarva, mert soha nem voltam altatva, soha nem voltam műtőben. Féltem, hogy nem ébredek fel az altatásból!
Márti! Gratulálok! Ő is fiú! Mi lesz a neve?
Azért gondolom meglepődtél, hogy védekezés mellett összejött. Nagyon szeretne nálatok élni eza fiúcska!
Nőnapi ajándékod lesz? A férjem nőnapon született! Senki nem felejti el a szülinapját!
Susy! NEked is gratulálok!! Te mikorra vagy kiírva? Május mennyi? Az milyen gyönyörű hónap! Eszter májusi! 19.
Fehér karácsony! Jaj! De jó is lenne!
Képzeljétek! Mi ugye egy helyen dolgoztunk a férjemmel. Amióta ott vagyunk (ő több, mint 10 éve már) sosem volt ilyen mint most! Az utolsó munkanap 23-a. A legközelebbi meg jan. 4.! NEkem megvan a karácsonyi ajándékom!

[/ur]l]