Szombaton volt após szülinap tartás. R. totálisan ugyanúgy nehezményezi a szülei hozzánk állását, mint én, így mi nem mentünk el, én mondjuk eleve maradtam volna itthon... R. magától döntött úgy hogy marad..
Anyám ottvolt, de szerintem már kb. meg is bánta, csak a békesség miatt, meg mivel külön meghívták nem akart bunkó lenni.
Érkezéskor após közölte vele halkan, hogy más családtagjai ne hallják, hogy a velünk kapcsolatos dolgokat ne hozza szóba, nyugodtan el is tellt az ünnepség, majd hazafele kikísérte a buszhoz anyug.. és az öreg ekkor rázendített, mocskolt minket, főleg engem!!!...még azt is felhánytorgatta, hogy 3 alkalommal bevásárolt nekünk (amit mi minden alaklommal ki akartunk fizetni, de nem engedte!!!!) és más finom ínyencségek, mint pl. hogy mit képzelek én, hogy ő nem azért dolgozik, hogy nekünk macskaalmot vegyen ilyen drágán... és sorolhatnám ... inkább tényleg le se írom, annyira ciki és kicsinyes dolgok.
Anyám is nagypofájú, de Ő nagyon konfliktus kerülő, és épp jött a busz, meg úgy lesokkolta amit hallott, hogy első körben nem is tudott mit szólni az öreghez... este döbbent csak rá, hogy bazmeg, ez nem normális .... Eddig el se mondta, úgy szedtem ki belőle...
MIndegy, ezek után még ha egyszer meg is békélnék velük, egy csomag papírzsebkendő nem sok, azt se fogom elfogadni, az biztos... k.isten......Komolyan mondom nem hiszem el, hogy ide házasodtam be......
De hogy ha a kórházba odajönnek pároslábbal rúgom ki őket, az is biztos....