A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Kriszti! Köszi a jókívánságot, bárcsak úgy lenne!
Vikkata! Én is megkeresnélek az iwiwen. Megírod priviben a neved?

Kép
vikike0429

Krisztike!

Küld el nekem privibe!Köfike előrre is!

Vikkata!Hol talállak meg ? Milyen néven és hol laksz?Küld el léci privibe!

Lányok most távozok egy időre,de olyan 6 fele jövök!Jöttek vendégeim! :D
nyunyi82
Békéscsaba

Lányok mentek a privik! :lol:
torolve_20130114141731

Nyunyi! Megírtam én is! :wink:

Kép
vikike0429

Vikkata! Bejelöltelek!!!!

Kép
vikike0429

Van pár kérdésem: :lol: Lányok a stimu alatt is kell venni vizitdíjat a BMC-be? És ugyanúgy végig kell várni a sort? Ha leszívás van, akkor gondolom nem, vagyis szoktam látni táskával kóricáló párokat hajnalban, akik egyből mennek be... :wink:

Ti hova adjátok a szurikat, az összeset hasba??? Vagy a végén már oda nagyon brutál adni? Már csak 4-et kell aludni és indulunk.. :lol:
torolve_20130114141731

Vikkata! Sajnos én ezekre nem tudok válaszolni,mert mi még csak 16-án fogunk menni az első konzultációnkra. Még sosem voltunk a Bmc-ben. :oops:

Kép
vikike0429

Kata!
Én úgy tudom, a deca szúrása után mikor mész uh-ra(Te 20-án), akkor még kell vizitdajís papír...Azután csak a leszívásnál, és csak a transzfernél....Leszívásnál párodnak is venni kell(ő anyagot ad le akkor, azért).
Én a szurikat úgy adom, hogy hasba...Egyszer az egyik oldalra, máskor a másik oldalra...Ha 3 lesz, akkor egyik oldalra adeca-t, másikra a másikat(puregon), és combba a 3.-at....Tavaly így csináltam! :lol:
Vendég

Köszi Kriszta!!!! :lol: Olyan jó, hogy Te minden válaszok válaszát ismered!!! :wink: :D Így mindig, ha eszembe jut valami, van kitől megkérdezni! :roll:

Viki, Ti mikor mentek? Nekem is volt egy dorogi Viki évfolyamtársam, vagyis ő csak közvetve volt dorogi.. :roll: Kihez mentek az első kozira?
torolve_20130114141731

Viki visszajelöltelek :wink:
torolve_20130114141731

Vikkata! Júli 16-án megyünk, és azt nem tudom, hogy kihez, mert amikor bejelentkeztem, nem tudtam, hogy lehet választani. :oops: De mindegy, mert a Csajok szerint mindenki jó szakember.
Hol volt csop. társad a dorogi Viki? Olvastam, hogy közalkalmazott vagy. Pedagógus?

Kép
vikike0429

Nyunyi!
Sajnálom!De nemsoká meglesz a türelem rózsája!
Kriszti!
Én annyira féltem régen a tűtől,hogy elájultam a vérvételeknél!Nos már az első injekciót is magamnak adtam be,mert nem akartam annyiszor kocsiba vágni magam amikor szúrni kell és én régebben váltott műszakban dolgoztam,tehát nehéz lett volna megoldani,de sikerült!

Kedden megyek AFP-re!Csak picit izgulok,mert 2hét az eredmény!
Vendég

Nem, belső ellenőr :shock: :lol:

Jajj holnap mondom meg a főnökömnek, hogy lombikozunk, szorícccccssssatok, mert még lehet munkanélküli leszek.. :?

Még a fősulin, ő nem dorogi, hanem borjádi, de a tesója dorogra járt oviba..

Nekem is szimpi mindenki, meg a Recepciósok is aranyosak, segítőkészek. Amúgy én a Szűcs doktorhoz járok, de valószínűleg a leszívást és a transzfert sajnos nem ő csinálja, mivel szabadságon lesz pont, így máshoz kerülök biztos, de nem baj, csak BABA legyen a vége.. :lol: :lol: :lol: vagy kettő.. :lol:

Kriszta! Nekem a merionalhoz nincs tűm,fecskendőm, milyet vegyek? Van valami száma, hogy hányas méretű? Mert akkor holnap betankolok belőle.. :roll:
torolve_20130114141731

Benszi! Drukk az Afp-hez ! Biztos minden rendben lesz.

Vikkata! Gondolod, hogy ilyen rossz ember a Főnököd? :evil: :evil:

Csajok! Melyik doki nem lesz júli 16-án szabin????Mert így tudnám a kört szűkíteni.

Kép
vikike0429

Benszi! az AFP-t szűrik ikreknél? amúgy nagyon gratulálok Hozzájuk!! :D

Viki!
Szűcs doktor tuti van még akkor, de a többieket nem tudom.. :roll:

Főnököm.. Hm hát nehéz ember, holnap jön vissza a szabijáról, kérdés milyen volt a feleségével eltöltött hét.. :lol: Szóval nem vennék rá mérget, hogy támogatólag megveregeti a vállam.. :twisted:
torolve_20130114141731

Kriszti, én is 27 voltam a mandulaműtétemnél :) Fincsi volt :)
Madrin, akkor téged nem viselt meg ezekszerint... én is erre rendezkedem be :)
elan

Kata!
Ha gondolod, én adok szivesen tűt.....20-án tuti én is megyek pestre....És találkozunk!(Ha jól számoltam) :wink: :wink:
Egyébként a merionálhoz elég a 2ml-es fecsi, felszívónak bármelyik tű jó...A lényeg, hogy ne azzal add be, amivel felszívod. 21 G X1 1/2-es tű a legjobb a fenékszurihoz!Én legalábbis ezt használom bent a kórházban. Nekem nem volt izomba adandó szurim, szerencsére mind a 3-at bőr alá kellett adni!!! :lol:

Benszi!
Nagyon drukkolunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Elan!
És képzelheted, 4 nap után hazaengedtek, majd rá 3 naprabevérzett...Egy éjszaka arra ébredtem, köhögni kell, de tudtam, nem lehet. De már akkor tele volt vérrel a szám. Mondták is akollegák, h a sors fintora, hogy az eü-ssel történik komlpikáció! Hajnali 1-kor irány a kórház, és még 5 napíg voltam megfigyelésen.Nekem iszonyatosan fájt, a kisgyerekek pedig szaladgáltak már másnap! :shock: :shock: :lol: :lol:
Ja, és fájdalom csillapítónak a doki Donalgin kapszulát adott! :shock: :shock: Vizet alíg bírtam lenyelni! :roll: :lol: :lol:
Vendég

Kriszti! Na most megkevertél, az van rajta, hogy hasba is adható, vagy fenékbe- izomba.. Most akkor nem is adható hasba? És ha hasba adom, akkor milyen tűt vegyek a beadáshoz? :roll:
torolve_20130114141731

Kata!

Azt a doki mondani fogja, hogy hova add...Én luverist szúrtam, és azt hasba kellett adni...Én Merionált nem szúrtam...De a doki tutira el fogja mondani, ha nem, kérdezz rá..Általában izomba adják...
Vendég

Köszi, mindenképp rákérdezek, akkor addig nem veszek tűt és fecsit, majd ott a patikában megejtem..

Most ellépek, mert haza ér lassan aptya, jó volt dumcsizni veletek! :D Holnap drukkoljatok a főnökhöz!
Kata
torolve_20130114141731

Én is megyek a betegemhez...Sok sikert holnapra! :!: :!: :!: :!: :!:
Vendég

Vikkata!Nem tudom hol laksz!!! :P Igy még nem sikerült megtalálnom!

Vikike!Bejelőltelek!!!!! :lol: :lol: :lol:

Benszike!Aranyos vagy,köfi a biztatást :D
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Benne van a táblában! :wink: :lol:
Vendég

Krisztike!

Köszike!Majd ha lesz türelmem,megcsinálom! :D Késöbb benézek!!!!Most el kell mennem
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Köszönöm, hogy befogadtok a BMCs fórumra, bár elégg kakukktojás vagyok, mert csak annyit tudok, hogy szeptember 26-án megyek Zeke dokihoz és hogy a PCO miatt pihennem kell fél évet.

Kriszti: milyen adatokat adjak meg? :-)

KépKép
charlott

Csajszik,

Szeretném megnézni a Sejtjeink című filmet.
Tudna nekem valaki ebben segíteni?

Köszi!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe!
Nekem a Lexi megírta, ha eljut hozzám, akkor szivesen átírom neked is....Avi-ban van meg.Én 13-án megyek a BMC-be...
Vendég

Sziasztok!
Akinek kell a Sejtjeink című film eltudom neki dvd-n küldeni postán. Természetesen ingyen. Privin megtaláltok.
Vendég

Pandácska!Küldtem privit!!!!!

Szép álmokat mindenkinek,és holnapra mindenkinek megy a drukkkk akinek kell!!!! :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Vikkata!!!!

Én az a lány vagyok akivel csütörtökön a gyógyszertárben beszélgettél!!!! Én sajna nem jövök fel a topira ezért kérlek írj az email címemre és mindenre válaszolok, ugyanis én is Szűcshöz járok és már elég jól kiismertem, na meg a három lombikos stimu után már elég sokat tudok...nyugodtan mondhatom!
A címem: efarnady@freemail.hu

Puszi mindenkinek és HAJRÁ!!!! Emese
tûriné emese

Szia Emese!
MIért nem jössz hozzánk???Megbántottunk????? :roll: :roll: Kerestelek többször, de nem jeleztél...Nem tudom mi az oka, de tiszteletben tartom a döntésed!Sok sikert Neked is!!!!!
Vendég

Sziasztok,

Bocsi, hogy így eltűntem, de mozgalmas hétvégére sikeredett ez is :shock: Tegnap voltunk a kapcsolat koncerten, nagyon jól sikerült :wink: Jól becsiccsentettünk, nagyon jó volt hangulat, rengeteget röhögtünk, és őrültködtünk! :D:D Ja, és nem utolsó sorban a koncert sem volt rossz! :wink: :lol: :lol: Ma meg meglátogatott a bariném, akinek van egy édi 5 és fél hónapos kislánya. :D Hát, nagyon cuki!!! Aztán ebédre jöttek a sógornőmék, akiket még haza is vittünk, és nem rég értünk haza :shock:

Szia Kata,
Üdv itt! :D Mielőbbi pocisodást Neked is! :D

Charlott,
Sajnálom, hogy csúszik a konzi! Kitartás!

Anita,
Gratulálok a petikékhez! Drukkolok a holnapi beültihez! :D:D

Ballagyo,
Nem szeretnélek sürgetni, majd átjössz, ha úgy érzed! :D Várunk, illetve várnak a lányok is sok szeretettel! :D

Nyunyi,
Sajnálom, hogy nega lett a teszt! :( Na, majd az inszem :wink:

Pandácska,
Küldök privit! :D

Bocs, lányok, mára ennyi tellett tőlem, nagyon fáradt vagyok…

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Pandácska,
Küldtem privit! :D

Kriszti,
Köszi a felajánlást, de talán gyorsabb Pandácskával! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe!
Ok! :wink:

Zsókuci!
Örülök, h ennyit szórakoztok!!!!!! :wink: :lol:

Na, teszek egy táblát, aztán elteszem magam éjszakára.....

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Jó reggelt!
Nyunyi! Visszaigazoltalak! :wink:
Zsókuci! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!!!!
Anita! Drukkolok neked nagyon!!!!!!Ha itthon leszel, gyere, és mesélj!!!!
Csajok! Elkezdem a visszaszámlálást a táborig: Ma héfő van, és vasárnap délután megyek... :twisted: :roll: De nagyon nincs kedvem, már most utálom!!!!!
Gil, Gabicsibe! Ha adtok priviben telószámot, akkor rákérdeznék majd az eredményetekre. Mert ugye pont akkor nem leszek itthon, sőt netközelben sem, amikor megtudjátok a JÓ hírt. :wink:

Kép
vikike0429

Szép Jó reggelt!

Zsókucci!Aranyos vagy ,köszi a bíztatást!!!! :wink:

Vikike!Láttam ,a vissza igazolást!!!Köszike!!! :D

Sok szerencsét mindenkinek akinek kell ma!!!!!!

Beszéltem a Nőgyogyászommal,holnap megyek megvizsgál,azt monta csinál ultrahangot,majd meglátjuk mi lesz!
nyunyi82
Békéscsaba

Vikike!
Köszi,de nem izgulok,mert az ikrek AFP-je mindig rossz!Ezért mentem el előtte 3-4D-re,hogy lássam nincs semi bajuk!
Vikkata!
Köszönöm a gratulációt!Kötelező vizsgálat az AFP,még ikreknél is!
Kriszta!
Köszike!
Vendég

Nyunyi! Drukk a holnapi dokihoz! Hátha csak a teszt tévedett... :wink:

Kép
vikike0429

Vikike!

Köszike a bíztatást!!!!Ari vagy!!!

Pandácska !Küldtem privit!!!!

Most megyek majd benézek későbbbb!!!!
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi, sajnálom, hogy nem találtál rám, pedig én vagyok ilyen névvel az egyetlen.. :roll: Na majd küldök egy privit megint! :wink:

Benszi! Nagyon drukkolok az AFP-hez!!! :D

Szia Emese! Jééé, hogy megismertél, igaz van fenn fotóm is.. :lol: Miért nem jössz ide? Nagyon aranyosak a lányok, engem is így kapásból befogadtak!!! :D

Lányok!! Most kérek szorítást, mert megyek lassan a Főnökhöz, írtam egy törvényi hivatkozásokkkal tarkított Tájékoztatót.. remélem egy óra múlva is még lesz állásom.. :?
torolve_20130114141731

Vikkata!

Szurkolok neked!!!!!!!Ha kirugnának beperelheted őket!!!! :evil:
nyunyi82
Békéscsaba

Gabicsibe!!!Merre vagy!!!??????Nagyon el vagy tünve!!!! :o :o :o
nyunyi82
Békéscsaba

Krisztikém
szurizd csak magad ügyesen,megéri :D :D :D olyan jó hogy már elkezdtétek :D

Zsókuci
megint jo kis pörgös hétvégéd volt,nem semmi csajszi vagy.szombaton mi is ott mentünk el este ahol a koncert volt,jó lett volna ott lenni de megint szarul voltam igy inkább hajtottunk tovább :oops: :oops:

Vikkata
drukkolok neked hogy rendben menjen minden a fönöködnél :P :P

Gil,Gabicsibe
hogy vagytok lányok?nagyon szurkolok ám!!!!!!!!! :P

Vikike
nem csodálom hogy nincs kedved menni,nekem sem lenne :? :? de hamar elmegy majd :oops: :oops:

bibar

Köszi Lányok a drukkokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Nagyon jól sikerült, annyira kedves volt, féltem tőle cefetül :? , de tényleg maximálisan le a kalappal előtte!!! :P Még sok szerencsét is kívánt. :wink: Meg, hogy ha nem sikerül várnak vissza, és hogy pihenjek sokat, addig már ne kezdjek új ellenőrzésbe, és kívánja, hogy sikerüljön! Aláírta a tájékoztatót is, és még a tanulmányi szerződésem sem firtatta, szóval tényleg nagyon korrekt volt!

Jajj akkora kő esett le a szívemről.. :wink:
torolve_20130114141731

Lányok,

mikor írnak elő long protokollt illetve mikor shortot?
Ez mitől függ?
NEkem short lesz, vki tudja milyen gyógyszereket fogok kapni?
CSak gondoltam addig utána nézek.

Ráadásul Orgametrillt szedek amitől nem jön meg, most a Konc tanárúr azt mondta tartsak 4 nap szünetet nem lesz semmi baj erre tegnap elkezdtem vérezni :oops: :oops:
Ilyenkor mi van? MErt persze K.. most van szabin :cry:
madrin

Jó reggelt Lányok!

Na lassan sikerül végigolvasni a hétvégi termést. :D Jó sokat írtatok.

Vikkata!

Tök jó, hogy csatlakoztál hozzánk. Nálam ugyanez volt a helyzet. Éhn sokkal jobban rettegtem elmondani a munkahelymen, hogy ez ,mivel jár, mint attól ami ténylegesen történni fog az elkövetkezendő hónapokban. Remegtem, de kis családi cég, jóban vagyunk, a férjemmel együtt mondtuk el. És én lepődtem meg a legjobban, mennyire jól állt hozzá. Jó, nyilván nem örült. A lombiknál a fekvésnél már azt mondta, hogy elgondolkodik, hogyan lehetne áthidalni vagy megoldani azokat a napokat, heteket, amikor nem vagyok. De nem mondta, hogy akkor onnan vége, többet ne menjek. Sőt megkérdzete hogy visszamennék-e szülés után dolgozni. Én is mondtam neki, hogy nem lehet kirúgni lombik alatt. De azért törvénnyel nem mentem oda, nem az a stílus, akinél ez bejön.
De ne izgulj. Szerin tem, sokkal jobb az hogy elmondod, nem szégyen, amásik, hogy így talán könnyebben elengednek a vizsgálatokra, mintha csak úgy orvoshoz mennél.
Szorítok Neked nagyon, hogy simán menjen.

Gil, Gabi,

Nagy-nagy drukkok csajszik. Gondolok ám Rátok!

Pandácska!
Én is szeretném a filmet, írok Neked priviben, és nagyon megköszönném, ha küldenél nekem is.

Charlott,

Üdv a topicban. Sajnálom, hogy csúsztok.

Nyunyi!
Sajnálom, hogy nem sikerült. Ne keseredj el a következő biztos fog!!!!!!!! Drukkolok nektek.

Kriszti!
Szuper a tábla. Teljesen meghatódtam, hogy így figyelsz mindnekire, és rögtön frissíted a táblát. Nagyon tetszik! Még a páromnak is megmutattam.

Ma reggel voltam a BMC-ben uh. Van 2 petém, az egyik 2 mm, a másik az kissebb vagy nagyobb? már nem emlékszem. Holnap kell beadnom a tüszőrepesztőt. Kiváltottam, hú 7000 Ft volt egy kicsi ampulla, tűvel, egybe be van töltve. Csak CSAK! magamba kell döfnöm. :( Hát enyhén be vagyok parázva a holnaptól. De majdcsak túlleszek rajta. Nekem senki nem mondta, hogy hogy kelle beadni, és ezért nem akarok elmászkálni az ügyeletre. Inkább magamba varázsolom, m égha sok időbe telik is. De picinek tűnik a tű. 12-vagy 13 kell mennem a BMC-be vérvételre. Kriszti lehet, hogy akkor találkozunk?

Viszont a méhnyálkahártyára azt mondta a doki, hogy az elég vékony, de ez a Clostitól is van. Azt hallottam, hogy ha sok fehérjét eszünk, attól nő. Ti hallottatok hasonlót?

Ma is néztem mindenkit a BMC-be, de nem láttam ismerőst. :(
vic12

Szia Madrin!
:) Jó hallani rólad.. :wink: Örülök, hogy már indultok Ti is. Én úgy tudom, hogy a hormonszinttől az FSH-tól talán függ, és hogy mennyire szabályos a ciklus, de ez nem biztos, nem akarok hüleséget írni, a többiek biztos pontosabban tudják.. :roll:

Vic! Én amiatt írattam alá vele a tájékoztatót, mert ez így megállja a helyét egy esetleges későbbi munkaügyi pernél is, sose lehet tudni, hogy egy- másfél év múlva hogy gondolkodik majd.. De én sem durván toltam az orra alá a jogszabályokat, csak egy tájlékoztatót készítettem, hogy ide és ide járok, ezek a törvények vonatkoznak a reprodukciós eljárásra, simán aláírta, nem kötekedett.. Így viszont tiszta a helyzet én is megnyugodtam, hogy "védve" vagyok és ő is tudja, hogy mi a helyzet.. Nem volt erős a szituáció, csak a beszélgetés mintegy lezárásaként kértem meg, hogy legyen szíves alá írni. De tényleg megkönnyebbültem.. :wink:
torolve_20130114141731

Sziasztok Lányok!
Nem sokat voltam itthon, azért nem írtam. Annyian vagyunk, hogy már szinte lehetetleneség mindenkinek írni, bocsi... Üdv az újaknak!! Köszi a drukkokat! Lassan megőszülök a várakozásban és az esélyeim latolgatásában :shock:

Vikkata!
A Merionalt hasba kellett mindig adnom, szerintem Neked is, és az sokkal egyszerűbb!!!

Viki!
Adok számot, de nagyon nevettem az elszántságodon!!!! Sok jóban nem reménykedem, de jó, hogy valaki helyettem is megteszi, hogy ennyire hisz a sikerben! De írtam, hogy az még messze van, addig még minden lehet :? De ha mégis eljutok a hétfőig, akkor szívesen megosztom veled az örömhírt! :lol:

Vic
Köszi a drukkot!!! Szerintem Ovitrelle tüszőrepit kaptál az ár és forma alapján. Az a legszupibb, és legegyszerűbb! Hiszen össze se kell rakni, és részletesen leírja, hogyan döfd magadba, de vékony a tű, nem is fogod érezni! Úgy mondom ezeket, hogy "tű láttán elájulok" típus vagyok, tévében még mindig nem tudom nézni a szúrást, de az öndöfés már megy!

Madrin
Sajnos ebben nem tudok segíteni, majd biztos benéz vki, aki jártas ebben, de szerintem telefonálj be, hogy mi a helyzet ilyenkor! Remélem, mindne rendben!!! Gondolok Rád!

Emese!
Tényleg miért nem jössz???????????????????? mI a baj??? H tartasz??

Bibar
Köszi a drukkot!!! Rám fér, megint elég negatív vagyok! Lassan el sem tudom hinni, hogy nekem valaha sikerülhet! Tudom, te is éreztél így, segíts, hogy lehet ebből kilábalni? És nincs semmi tünetem :( :( :( Neked mi is volt?? Tudod, én mindig szeretnék már valamit érezni, igaz még van egy hét a tesztig. Te jól vagy? Minden oké?

Gabi
Ugye nem haragszol? :oops: Annyira felnézek rád, hogy sokkal jobban viseled mindig ezeket a két heteket! Nagyon drukkolok neked!!! Már dolgozol?

Nyunyi!
Nagyon sajnálom :cry: :cry: De már meg is jött? Vagy van még egy halvány reménysugár?

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Vikkata! Gratulálok a Főnöködhöz! Tök jó, hogy így fogadta. Kíváncsi vagyok, hogy az enyém augusztus végén hogy fogja fogadni....
Vic! Nem irigyellek a szuri miatt, de hozzá kell szokni a cél érdekében!
Gil! Pedagógusok tartsunk össze! :wink: Drukkolok neked ezerrel!!!!

Kép
vikike0429

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: