Jó reggelt Lányok!
Na lassan sikerül végigolvasni a hétvégi termést.

Jó sokat írtatok.
Vikkata!
Tök jó, hogy csatlakoztál hozzánk. Nálam ugyanez volt a helyzet. Éhn sokkal jobban rettegtem elmondani a munkahelymen, hogy ez ,mivel jár, mint attól ami ténylegesen történni fog az elkövetkezendő hónapokban. Remegtem, de kis családi cég, jóban vagyunk, a férjemmel együtt mondtuk el. És én lepődtem meg a legjobban, mennyire jól állt hozzá. Jó, nyilván nem örült. A lombiknál a fekvésnél már azt mondta, hogy elgondolkodik, hogyan lehetne áthidalni vagy megoldani azokat a napokat, heteket, amikor nem vagyok. De nem mondta, hogy akkor onnan vége, többet ne menjek. Sőt megkérdzete hogy visszamennék-e szülés után dolgozni. Én is mondtam neki, hogy nem lehet kirúgni lombik alatt. De azért törvénnyel nem mentem oda, nem az a stílus, akinél ez bejön.
De ne izgulj. Szerin tem, sokkal jobb az hogy elmondod, nem szégyen, amásik, hogy így talán könnyebben elengednek a vizsgálatokra, mintha csak úgy orvoshoz mennél.
Szorítok Neked nagyon, hogy simán menjen.
Gil, Gabi,
Nagy-nagy drukkok csajszik. Gondolok ám Rátok!
Pandácska!
Én is szeretném a filmet, írok Neked priviben, és nagyon megköszönném, ha küldenél nekem is.
Charlott,
Üdv a topicban. Sajnálom, hogy csúsztok.
Nyunyi!
Sajnálom, hogy nem sikerült. Ne keseredj el a következő biztos fog!!!!!!!! Drukkolok nektek.
Kriszti!
Szuper a tábla. Teljesen meghatódtam, hogy így figyelsz mindnekire, és rögtön frissíted a táblát. Nagyon tetszik! Még a páromnak is megmutattam.
Ma reggel voltam a BMC-ben uh. Van 2 petém, az egyik 2 mm, a másik az kissebb vagy nagyobb? már nem emlékszem. Holnap kell beadnom a tüszőrepesztőt. Kiváltottam, hú 7000 Ft volt egy kicsi ampulla, tűvel, egybe be van töltve. Csak CSAK! magamba kell döfnöm.

Hát enyhén be vagyok parázva a holnaptól. De majdcsak túlleszek rajta. Nekem senki nem mondta, hogy hogy kelle beadni, és ezért nem akarok elmászkálni az ügyeletre. Inkább magamba varázsolom, m égha sok időbe telik is. De picinek tűnik a tű. 12-vagy 13 kell mennem a BMC-be vérvételre. Kriszti lehet, hogy akkor találkozunk?
Viszont a méhnyálkahártyára azt mondta a doki, hogy az elég vékony, de ez a Clostitól is van. Azt hallottam, hogy ha sok fehérjét eszünk, attól nő. Ti hallottatok hasonlót?
Ma is néztem mindenkit a BMC-be, de nem láttam ismerőst.