A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Dugo
Szupi,hogy ilyen sokat tudtak leszívni! Remélem ez a 3 elég lesz arra,hogy teljesüljön végre a te álmod is!A vonalzó készítés rejtelmeit pedig inkább leírom priviben,nem untatom a többieket :wink:

Nyunyi
Drukkolok reggelre,hogy két vonalat láss!!!!!
gabicsibe

Kata
Sajna nem tudok segíteni ebben a témában,de üdv itt és gyere máskor is!
gabicsibe

Babykém
Ne keseredj el, bár tudom, hogy nagyon nehéz. De tudod, új környezet, új élet, új remények és esélyek. Bibarnak bejött és még sok más ismerősömnek, Neked is sikerülni fog, csak ne add fel.

Kriszti
Na végre, nekifutamodtatok. Figyu, én 6-án megyek Pestre, ha csak azért mész, hogy elhozd a gyógyszereket, akkor én szívesen közreműködöm ebben. Vagy gyere fel velünk pénteken, ha ragaszkodsz a személyes megjelenéshez és akkor nem kell vonatoznod.

Dugó
Jó sok kis palántád lett, nem semmi. Szurkolok!
És persze a többieknek is. Hú, lassan én is bajban leszek a nevekkel, mert egyre többen vagyunk.

Ma meglógtam a szobafogságból. Kint voltam anyóséknál. voltam kicsit a kertben, aludtam egyet a régi szobánkban és őszintén szólva haza se akartam jönni. Nagyon jó volt. Ha majd picit süt a napocska, akkor azét megmutatom magam néhány percre neki, mert igen halott fejem van. Persze csak picikét! Remélem bent rendeződnek a dolgok, mert a barnázás az én megítélésem szerint nem annyira vészes már. Mondjuk a legjobb a semmi lenne, de remélem az is eljön majd.
Vendég

Gabicsibe!
Köszi a drukkot!!!! :D

Lányok ma nagyon elvoltatok tünve,akár hányszor benéztem nem volt itt senki!!! :?

Jóóó éjszakát mindenkinek!!!!Reggel talizunk én és a tesztem és jövök a hírekkel! :lol:
nyunyi82
Békéscsaba

Lexikém!
Nekem mindenképpen az 5-e jó, ugyanis 6-án dolgozom...... :? De jó lett volna veletek menni...Már scak azért is, hogy ne unatkozzam....Vaciláltam a 4. 5 között, de 3-án éjszakás vagyok, é,s reggel megyek haza, ezért nem 4-én megyek.
Majd legközelebb!!!Numatóval akarok talizni, szeretném megismerni!!!! :lol: :lol:
És közben másik lánnyal is találkozom!(no, nem lettem.......) :oops: :oops: :oops: :lol: :lol:

Móni!
Írtam! :wink: :lol:
Vendég

Zsókuci!

Még nem volt bátorságom, hogy a másik topicba írjak. Még mindig alig akarom elhinni, hogy sikerült. Időnként görcsbe rándul a gyomrom, félek, mi lesz, ha esetleg valami baj történik. Tudom, hogy nem lehet, de a kisördög nem hagy békén...

málna79!

Vettem ugyan tesztet, de lusta voltam megcsinálni. Utólag tudom, hogy jobb volt így, mert nem a legérzékenyebb tesztet vettem, így kizárt, hogy a 30-as HCG-t kimutatta volna.

baby!

Sajnálom, hogy nem sikerült, de nem keseredj el! Meglátod, augusztusban a fagyibabák megmaradnak. Nekem is volt long és short protokoll is, mégis a fagyis beültetés sikerült. Neked is sikerülni fog! Előbb vagy utóbb mindenkinek sikerülni fog!

vic12!

A párom szedte a Maca Vibét, talán egy évig is, de nem volt számottevő javulás. Lehet, hogy ez is egyénfüggő, érdemes megpróbálni.

Lexi!

Annyira örülök neked! A sikeres félévednek és annak is, hogy jobban vagy! Ügyes csajszi vagy, csak így tovább! Egyébként hol tanulsz kommunikációt? Csak azért, mert én is azt tanultam, Egerben.
ballagyo

Próbálok keresgélni a neten HSG-ügyben, de nem nagyon találok olyan oldalt, ahol jól le lenne írva, hogy hogy megy ez. Elmondjátok?

Olyan alapvető kérdéseim lennének, mint pl. amikor odamegyek, akkor át kell öltözni hálóingbe, vagy ők adnak valami ruhát, és abban csinálják? Vagy utcai ruhában kell bemenni? Azt tudom, hogy le kell vetközni, mint a nőgyógyásznál, de meg kell előtte borotválkozni, vagy ez nem lényeges? Másnap már dolgoztatok? Ki akarom magam íratni a háziorvossal aznapra, de másnap már mennék.
Bocs, olyan kis tudatlan vagyok... :oops:
elan

Szia Elan!

Reggel bemész a BMc-be, jelentkezel, mjd (én kaptam előtte szurit afenekembe), elvileg kapsz szurit...Fájdalomcsillapítót!
Aztán átmentek egy másik épületbe, ott vársz, és ha beszólítanak, akkor bemész a fülkébe, és hagynak időt arra, hoyg átöltözz...Én egy nagy pólót vittem....
Legyen nálad valami kis betét, mert előfordulhat a vérzés(de nem nagyon, ne ijjedj meg).Legyen papucsod, ne magassarkú sznadiban kelljen szlalonoznod(úgy kényelmesebb! Nekem mondtak tusfürdőt is, hogy vigyek, de nem használtam, annyira nem véreztem....

A borotválkozás egyéni...Én megtettem, mert nem akartam őserdővel odamenni.... :oops: :oops: :lol:
Másnap én nem mentem dolgozni, kicsit görcsöltem, de pont sazbin voltam....Még szerencse...Aznap semmiképp ne menj!!!!
Remélem tudtam segíteni! :wink:
Vendég

ja, maga a vizsgálat sztem nem fájdalmas..de volt akinek sajnos az volt. Ahogy felfekszel, ,mint eg ysima nőgyogyi vizsgálatnl, akkor bemegy az orvos, és e améhszájat megfogja, és felvezeti a kis műszert, amin keresztül, felfecskendezi a kontrasztanyagot. Az kisssé kellemetlen, mikor megfogja a méhszájat.Én a kontrasztanyag befecskendezést szinte nem is éreztem...Majd jött a röntgenes, megnézte, és öltözhettem is fel. Ennyi.Utána megvároma paírom, ott meg is mondják, van e baj vagy nincs, és kaptam 2 szem bogyót (antibiotikumot), a fertőzés elkerülésére....

Találtam neked egy linket:
http://quad.bdtf.hu/Kaali/kezelesek.html#hsg
Vendég

Nyunyika!
Nagyon drukkolok,hogy pozitív legyen a teszt!
Hát igen már 16hetesek vagyunk!mocorognak ezerrel,ha odateszem a kezem érzem!Egy fiú és egy lány!A fiú nyugodtabb,mint apja,a lány izgága,mint én!helyesek!
Gabicsibe!
CSak nem?Én nagyon drukkolok halkan!
Nekem már ez furi,hogy ilyen sok idő múlva kell mennetek tesztelni!
te nem csinálsz tesztet?Az utrótól állítólag nyugodtan lehet tesztelni!
Dugó!
Gratula a sok petihez!Igyál 3-4 L folyadékot és egyél mindennap 25dkg túrót és még sok-sok fehérjét!Ez csökkenti a hasi diszkomfort érzész és segít a beágyazódásban!Holnapra drukk!
Vikkata és charlott!
Üdv és mihamarabbi babásodást!
Bariném!
Látom tegnap kerestél,de lenémítottam magam!Bocsi!
Lexi!
Azzal semmit nem ártasz ha kint pihizel a kertbe!Sőt a levegő jót is tesz!Kicsit feltöltődsz a napocska energiájával!
Vendég

Kriszti!
Nem is értem hogy miért izgultál a dzuri miatt,holott te napi szinten nyomod másba,de azt hiszem ez más lehet!Ügyi vagy!
Vendég

Kriszti78:
nem sűrgős nekem a konzultáció, sőt gondoltam le is mondom, mert ha ebben az évben biztos nem próbálkozhatok, akkor mi értelme? Úgyhogy nem bánom, hogy szeptemberre kaptam csak időponotot.

Ilyen sokan járnak Zekéhez?

KépKép
charlott

Sziasztok Csajok!

- - - - teszt! :cry: De nem baj nem adom fel!!! :x

Én ugy érzem ,hogy elsőre sikerülni fog az inszem,valami azt sugja!Állítolag sokat számit ,hogy pozítívan állok hozzá!

Elan!
Nekem Május 11 én volt a hsg-m,és ugyan ugy történtek a dolgok ahogy a Krisztike leírta,kapsz szurit mindenképp,elég tényleg egy hosszabb póló,vagy tunika,nagyon aranyos a doki aki csinálja,gondolom neked is az Ujvári doktor csinálja az egy tündéri doki!És tényleg embere válogatja ,hogy fáj e vagy sem,nekem az fájt nagyon ,amikor megfogta a méhszájat,de csak egy fél percig utána semmi!És nekem az is fájt egy kicsit ahogy feltöltött a folyadékkal,bár nekem azért fájhatot mert egy kis nyomás kellett hogy átjárhatóak legyenek!Kb 5 perc az egész!Én utána rendesen véreztem 2 napig!Kapsz magy bogyot,2 db-ot a fertőzés és a gyulladás elkerülése végett!Én még másnap sem mentem dolgozni,mert nekem még fájt!De nem, kell tölle félni ,ki lehet birni,te lehet meg sem érzed!
Benszike!én is azt imádtam ahogy mocorgott a kisfiam!
nyunyi82
Békéscsaba

Köszönöm a pontos leírást :) Én bízom benne, hogy nem fog fájni, erre próbálok koncentrálni (javíthatatlan optimista vagyok, Halakban ritka :D )
Még nem tudom, mikor megyek, várom, hogy megjöjjön...
elan

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a kedves fogadtatást Mindenkinek! :D

Nyunyi! Nagyon sajnálom :cry: , drukkoltam így ismeretlenül is! Az inszemmel tuti lesz a siker, higgy benne!!! :wink:

Jajj Lányok, annyira jó, hogy azért azt látom, hogy mennyi siker van a BMC-ben, remélem a július a Mi hónapunk is lesz! :lol: Már nagyon ránk férne egy pozitív teszt végre!! :D
torolve_20130114141731

Vikkata!

Köszi a bíztatást! :) Te most lombikozni fogsz???
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!

Igen, most indul az első lombikunk, long protokollal, Szűcs doktorhoz járunk. Eddig nem ebbe az intézetbe jártunk, csak mivel a helyi meddőségiben nem végeznek lombikot, az inszemek után továbbirányítottak minket. Így kerültünk a BMC-be, májusban volt az első konzultációnk, még a hiányzó néhány vizsgálatunkat elvégezték. Csütörtökön fogjuk kezdeni, július 5-én a decapeptylt. Nagyon izgulok és várom, hogy kezdhessem a szurikat. :lol:
torolve_20130114141731

Vikkata!

Gondolom alig várod már ,hogy 5-e legyen!Én is várom már ,hogy megjöjjön és mehessek én is!Én is voltam már a Szűcs dokinál,de a Wiegandt -nál kötöttem ki!Nagyon jo fej a dokim!Gondolom az a long ,az azt jelenti hogy hosszú???De lehet tévedek? :oops: nem vagyok képben ezeket a dolgokat illetően!
nyunyi82
Békéscsaba

Elan,
Igem minden úgy van. ahogy Kriszti leírta. Megmondom őszintén nekem eléggé fájt, onnantól amikortól a méhszájat megfogták. Én pl nagyon éreztem a kontrasztanyagos feltöltést, pedig semmi baj nem volt. Szerintem egyénfüggő, hogyan reagálsz.

Utánna viszont már egyáltalán nem fájt, én vásárolgatni voltam egész délután, kb. 1 órát pihengettem aznap, este meg már moziban voltam. Barnázás aznap, meg másnap volt. Meg nem kell megijedni pisiléskor távozik a kontrasztanyag még egy pár napig.

Charlott, Kata üdv köztünk! Mindkettőtöknek mielőbbi babásodást!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Dugó!
Gratulálok a sok petikéhez! :D

Kriszti,
Nálam nincs beírva doki a táblába. Egyenlőre beírhatod, hogy Szűcs doki, aztán meglátjuk. Mivel júli végén kezdünk, ő nem lesz ott, ahogy számoltuk, talán csak a végére. Szóval elképzelhető, hogy másnál kötünk ki. :wink:

Nyunyi,
Sajnálom, hogy ez most nem sikerült. Na de majd az inszem! :wink:

További jó hétvégét mindenkinek!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe!

Köszi a bíztatást! :) Veled mi a helyzet?? :D
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi,
Július végén kezdődik az első lombikunk, long protokollal. A páromnál vannak spermagondok, ezért kell lombikoznunk.
Nekem még jövő hét pénteken endokrinológushoz kell mennem, mert az egyik pajzsmirigy értékem kicsit magasabb lett, majd erre kapok még valami gyógyit.
Már alig várom! :D De a szuriktól félek kissé!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe!

Kitartás,hamar itt van július vége!Drukkolok nektek! :D

megyek mert sütni kell a húsit,lassan ebédelünk!Majd még jövök!mindenkinek jó étvágyat,az ebédhez!
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok

Köszönöm a gratokat, és már nem fáj annyira a hasam sem. Meg kell mondjam nem hittem, hogy ennyire fog fájni utána. Bár ez is relativ mert nem olyan fájdalom mint mondjuk egy fogfájás amikor könyörögsz fájdalomcsillapítóért, hanem csak a mozgás, nevetés, köhögés, pisilés...stb.

Elan!

Nálam kevésbé senki sem tűri a fájdalmat, hát hadd mondjam el, úgy hogy nekem is kellet pár másodperc, hogy az egyik oldalon átfolyon a kontrasztanyag, nekem egyáltalán nem fájt.
Nyílván kellemetlen volt, de ha megnézed a hozzászólásaimat meglátod, mert leírtam részletesebben, régebben.
Ne félj.

Legyen szép napotok!
dugo41

Sziasztok

Köszönöm a gratokat, és már nem fáj annyira a hasam sem. Meg kell mondjam nem hittem, hogy ennyire fog fájni utána. Bár ez is relativ mert nem olyan fájdalom mint mondjuk egy fogfájás amikor könyörögsz fájdalomcsillapítóért, hanem csak a mozgás, nevetés, köhögés, pisilés...stb.

Elan!

Nálam kevésbé senki sem tűri a fájdalmat, hát hadd mondjam el, úgy hogy nekem is kellet pár másodperc, hogy az egyik oldalon átfolyon a kontrasztanyag, nekem egyáltalán nem fájt.
Nyílván kellemetlen volt, de ha megnézed a hozzászólásaimat meglátod, mert leírtam részletesebben, régebben.
Ne félj.

Legyen szép napotok!
dugo41

Dugo!

Gratula ,!!!! :D :D
nyunyi82
Békéscsaba

Dugo, rebe: köszönöm :) Nem is a fájdalomtól félek (kétlem, hogy a mandulaműtétemet és a szemműtétemet überelni tudják), inkább az ismeretlen helyzettől. Na, ha odáig jutok, majd beszámolok, hogy ment...
elan

Helló lányok!
Én is felkeltem, és vasárnap tiszteletére ma nem rohantam az edzőterembe, ezt az egyx napot párommal töltöm(holnaptól dolgozik ő is, vége a sazbinak).És bár nemrég keltünk, még az ebéd hátra van....

Nyunyi!
Sajnálom!De valóban a pozitív hozzáállás fél siker!

Én most dilemmázom...AZ elsőnél uyge feküdtem a beülti napján, másnap már mentünk otp-be kocsival, 4. napon az elmaradt kis festést pótoltuk....(sztem nem volt megerőltető).Most lehet ki sem kelek az ágyból......Legalább 4 napíg! :roll: :lol: :lol:

Benszi!
Teljesen más szúrni másokat! Azt örömmel teszem.... :lol: :lol: De magamat! Elég betoji alak vagyok, minden reggel szemezek vele...12 éve csinálom ezt a szakmát, de mindig is utáltam, ha nekem adták...És azt is aki adta. De magamat csak nem utálhatom???? :roll: :roll: :lol: :lol: Idővel belejövök, mire a végére érek! :wink:

Charlott!
Addig is légy pozitív!!!!!!!!És hátha...... :wink:

Elan!
Üdv a halak táborában!!!(én is az vagyok) :lol: Húúú, én 27 évesen éltem át a mandulaműtét rejtelmeit...Na, ez kismiska hozzá képest!!Nyugi!!! :lol:
Vendég

Anita!
Írtam privit!

Charlott!
Nem szeretnél a táblába bekerülni???Ha igen, küldj adatokat! És este dobok egy újat!
Vendég

Krisztike!Köszike a bíztatást! :D Én is ugy gondolom ,ha ugy állok hozzá hogy sikerülni fog és kell,akkor az nagyon sokat számít!NAGYON szurkolok nektek!Hogy birod a szúrikat!Nekem 6 éve 4 oldali bokatörésem volt és 60 napig minden nap 1 szurit adtam magamnak,nehogy trombozist kapjak!Kitartás,a szúrik reméljük meghozzák a' gyümölcsüket,!1-2-3 vagy 4 et! :lol:
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Maradjunk a 2-nél...A 3 már sok lenne..... :lol: :lol:
Egyébként magamnak borzasztó beadni... :lol: :lol: :lol:
Mensimanó meglátogatott már??? :roll:
Vendég

Sziasztok!

Vikkata üdv :)

Elan Neked akartam írni, hogy én vittem köntöst hálóinget,papucsot kicsit ki is nevettek hoyg túl készültem magam :oops:
Végülis egy hosszú poló bőven elég, nekem nem fájt pedig túl paráztam magam előtte nem is aludtam annyira féltem.
Kellemetlen volt, de nem fájt utána mentem az olasz barátnőmmel várost nézni.
Kicsit feszített a hasam de az lhet hoyg a sok tésztától is volt amit a vizsgálat után bevágtam :D
madrin

Sziasztok!
Kriszti! Kellenek is ezek a napok, amikor nugibana Pároddal lehetsz! Ma délelőtt mi is dvd-ztünk, pihengettünk!Kell, hogy az ember lelke is feltöltődjön néha!
Nyunyi! Sajnálom a negatív tesztet!!!! :(
Köszi, hogy leírtátok a hsg-t, mert sztem én sem fogom ezt elkerülni.

Kép
vikike0429

Kriszti! Az egyik ismerősömnek 3-as ikrei lettek a Bmc-ben! Most fél évesek!! És mind fiúk!!!Fűztem, hogy egyet adjon nekem, de nem adott! :oops: :lol:

Kép
vikike0429

Viki!
Jajjj istenem...Biztos elfogadnám a helyzetet, de nem szeretném..... :oops: :oops: :wink:
Nem is kell neked, hisz nemsokára a sajátodat tarthatod a karjaidban..... :wink: :lol:
Vendég

Krisztike!

Nem jött még az a csúnya manó,már nagyon várom!! :) Ilyen se volt még!!! :lol: Barátném 35 hetes 3-as ikres babás,már 3 hete befektette a dokia,minden oké náluk,már csak a babákat várjuk hogy mikor akarnak kijönni!Neki is lombikos babák,ő se hitte el előszőr ,hogy 3 baba van!

Vikike!Köszike ari vagy! :D
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Lányok! :lol:

Nyunyi! 35 hetes? Hú jól ki tudta húzni a szülést! Ügyes a barátnőd és a dokija is.. :D
Magas a barátnőd?
torolve_20130114141731

Ma baromira fáj a fejem egész nap, biztos a meleg teszi.. :oops: Kriszti hogy bírod a szurit, nem vagy rosszul? Amúgy hogyhogy kettőt szúrsz? Te nem decát kapsz?
torolve_20130114141731

Vikkata!

Olyan 176 cm-kb!Hála istennek minden oké velük,a babák nagyon jól vannak,most probáltam őt hívni,de nem értem el,remélem minden oké :( mindig el lehet őt érni ma még nem sikerült,üzentem neki de még semmi,majd még probálom!2 kisfiú egypetéüek,és egy kislány! :D
nyunyi82
Békéscsaba

Kata!
De csak deca-t szúrok...De ategnapi, és a mai szuri a 2!!!! :wink: :lol: Ma volt a második..Már csak 12, és mehetek uh-ra...Remélem lesz sok szép tüszőm, amit lehet érlelni!!! :lol: :lol:
Vendég

Jó magas lány, én úgy tudom, ez előnyére válik az ikerterhességeknek.. :D Én is olyan 174-175 körül vagyok, nem bánnám, ha ikrek jönnének :lol: :lol: :lol: , de hármat azért lehet nagyon félnék bevállalni.. Tegnap este pont erről beszélgettünk, hogy mi van ha három, hát nagy döntés az biztos.. :roll: Császáros babák lesznek? Kívánok nekik sok boldogságot és egészséget!!! :D

Ja láttam kérdezted, igen, a long az hosszú-t jelent.
:wink:

Hogy lehet ide fotót feltölteni, mert én nem tudok a mérete miatt.. Lekicsinyítettétek a nagy képet?
torolve_20130114141731

Na bennem az maradt meg, ma kezded, biztos a meleg.. :oops: :lol: Drukkolok én is azoknak a tüszőknek.. :lol: És az UH-n most fog látszani, hogy hányat tudnak indítani?
torolve_20130114141731

Kata!
Kissé elgondolkoztattál..MI van ha Neked van igazad!!??? :shock: :shock: De szeerncsére nem, tegnap kellett kezdeni! :lol: :lol:

A képet nagyon le kell kicsinyíteni..És aztán tudod csak..Ha nem megy, küldd el, megcsinálom, most ráérek.... :wink:
Vendég

Vikkata!

Ők is megíjedtek,amikor kiderűlt,de nem is gondolkodtak a válaszon megtartották!Te se hiszem hogy másképp döntenél,előszőr tuti ilyesztő de utána csak boldog lennél ,hogy ott vannak! :lol: Átadom neki a jó kívánságaid,aranyos vagy!Mi is elgondolkodtunk már ezen,de tudod nem bánnám,van már egy 4 éves kisfiam,ő is őrülne neki!A képet lekicsinyítette a párom és a formátum is számít !Ha nem sikerül megcsinálnod,este haza jön a párom megkérdezem ,hogy csinálta és leírom neked! :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Sikerüüüllllllttttttttttttttttt... :lol:
torolve_20130114141731

Mindjárt teszek fel egy közös képet aptyával aztán eldönthetitek, hogy melyik maradjon!!! Shrek vagy Mi? :wink:
torolve_20130114141731

Vikkata!Shrek az idáig ari!Várjuk a másikat!

Krisztike! Ez a vonalzos téma mire jó! :oops: Nem igazán vagyok képben!
nyunyi82
Békéscsaba

Vikkata!
Szerintem ezt hagyd fenn!Aranyosak vagytok!Nekem is lehet valami iyet kéne felrakni! :wink: Iwiwen fent vagy?És ha igen megkereshetlek?
nyunyi82
Békéscsaba

perrrrsssszzzeeeeeeeeeeeeeeeee
:D keress csak!
torolve_20130114141731

Nyunyi!
A vonalzó azért volt jó, mert látható rajta éppen a ciklus hanyadik napján tartassz, vagy ha teszetés előtt állsz, mennyi nap van hátra, vagy ha kismami vagy, akkor hanyadik héten vagy.....
Nekem is javítanom kell, hisz a mindjárt kezdés már elévődött, hizs elkezdtem...MAjd szerkesztek oylat, amin a szurikat mutatja...Keresek majd, hátha van!

Ha érdekel hogyan kell csinálni, elküdöm priviben..Én Gabitól tanultam meg! :lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: