Madrin!
Nála majdnem 1 év volt mire rájöttek, hogy mi. Nem tudom, mit szedett, de nagyon sok mindent. Ő is Clostival kedte. De volt olya, hogy egy fél évre leállították a menszeszét, és utána meg visszaállították a hormonszintjét. De mindenfélét. Azt az összekeverős szurit is. A gyógyszer neveket nem kérdeztem meg tőle, nem tudom, de nem a tesóm, hanem a sógornőm. Olyan sokat nem firtattam a témát. De tény, hogy előtte ő is minden mensinél baromi rosszul volt, fájdalomcsillapítót szedett, és állítólag a hátfájás is erre utal.
Nekem max, csak azért fáj mert rossz a tartásom és görnyedten ülök. De állítólag ez is egy jele az endónak. De tényleg egyre többen vannak, akiknek ez abaj, de a kialakulását nem tudják mitől van.
Ja ezt a prolactinos dolgot akkor a szervezet úgy érzékeli, mintha szoptatnál, és ugye azalatt nem eshetsz teherbe. Nálam annyit mondott, hogy nem olyan rosszak az eredmények, kábé 2 mp: ez is jó, ez is ez is jó, hát peteérést kell generálni. Na hát ennyi. De fogalmam nincs milyen értékem mekkora...ennél többet nem mondott. Ezért kérdzegetlek Titeket, mint a hülye.
De már többet tudok