Jó reggelt mindenkinek!
Gabi!
Pihi-pihi ezerrel, és nagyon szurkolok Nektek! Ja igen, ismerős történet, a férjem öccsééknél helyzet ugyanez volt, sógornőm a lombik miatt szúrta magát, és dettó a sógoromnak eltört a bokája, és neki is kellett adnia magának a véralvadásgátlót. Először ő sem akarta beadni a feleségének, de aztán simán ment már magánál is. Viszont a hasa 1 hét után olyan fekete volt a sok szuritól, hogy na.
Azt mondta az összekeverős szurinál remegett a keze, nem tudom mi a neve, sajnos előbb-utóbb én is megtanulom, mert nagyon pici adag, és állítólag 20.000 Ft-ba került. Ráadásul levegőtleníteni kellett, és annyira féltette a 20.000 Ft-ot

, hogy azzal együtt adta be a feleségének. Szegény csajnak meg annyira fájt.
De ahogy látom szinte mindnekinek a párja irtózik a tűtől. Na, pasik. De a muszály az nagy úr. Vagy akarunk babát és akkor kibírjuk, vagy....nincs vagy.
Gil,
Babatapi ezerrel neked, pihenj, ne dolgozz sokat, pozitív gondolatok, sikerülni fog. Ha feszül a hasad az jó jel, nem?
Dugó,
Hát a te leírásod alapján ez nem is olyan vészes, de asszem szemezni fogok én azzal a szurival, mire bevarázsolom. Az izmosat én inkább szakemberre bíznám, majd megkérem a barátnőm mamáját, hogy adja be.
Elan,
Nekem W. doki azt mondta, hogy augusztus 20. körül lesz szabin. Ma megyek hozzá, majd megkérdezem. Ma lesznek meg a vérvételek és a nőgyógyi vizsgálat eredményei, remélem már kapom a gyógyszert és nekiállhatunk végre.
Lányok, a szurikat mikor szoktátok adni? Nekem pont most múlik el a mensim. Lehet, hogy már a héten szúrom magam? Jézus!!!!
Annyira jó lenne, ha a gyógyik mellett spontán összejönne, reménykedem, de nem élem bele magam. Egyelőre a múltkor W. a terminált együttlétet mondta. Lehet, hogy ma mást fog, kíváncsi vagyok.
Én július közepén megyek 10 napra Svájcba túrázni. kicsit félek, ha most elkezd stimulálni a szurikkal, és véltelenül túl stimulál, akkor ott mit csinálok. Vagy a szabikra általában pihit rendel el ilyen téren a doki?
Lexi,
Továbbra is pihi-pozitív gondolatok, tanulást ne vidd túlzásba, első a pici. Nagyon erős ez a baba!!!!!

Azért ha nagyon vérzel inkább menj vissza, nehogy befelé vérezz, mert az nagyon veszélyes.
Zsókuci,
Köszönöm a bíztatást, nagyon jólesett ám! Remélem igazad lesz. Én is csak azt kívánom mindenkinek, hogy minden álma teljesüljön.
Képzeljétek, tegnap megszülettett a barátaink kisfia. És örültem neki, nem voltam irigy, és olyan jó volt. Talán mert érzem, hogy előbb utóbb nekünk is sikerül.