Vera - én sem adnék Ambira bukósisakot. Mikor megtudtam, hogy van ilyen, jót nevettem, hogy mekkora baromság. Bocsánat, nem téged akarlak ezzel kritizálni, szíved joga azt adni Pálmira, amit akarsz, de szerintem tök felesleges. Úgy vannak kitalálva, hogy nem lesz semmi bajuk, ha beverik a fejüket. Akkor van gáz, ha utána hány, szédül, mert az agyrázkódás, de ahhoz elég nagyot kell esnie. Ilyenkor még elég sok víz van a fejükben,ami védi az agyukat, nem véletlenül találta ki ezt így a természet.
De még egyszer, félre ne érts, véletlenül sem akarlak megbántani. Ez csak az én véleményem.
Egyébként mi is felnőttünk bukósisak nélkül
Susy - egyre jobban kedvet kapok a kistesóhoz, már csak apával kell megvitatni, hogy ő mikor szeretné

és most én vagyok laptetős

Remélem jól vagy, és biztosan hallani fogod a szívecskét 7-én.
Tüni - örülök, hogy Kristóf úgy tűnik mégsincs elmaradva. Úgy tudom (javítsatok ki, ha rosszul), hogy ha kimarad a mászás nem olyan nagy baj, az a lényeg, hogy akkor utána sokat másszon. Játszani kell vele négykézláb majd, és akkor nem marad ki a mászás. Úgy tudom, hogy iskolás korig kell hogy másszon, mert ez a mozgás hiánya okozhat diszleksziát.