Sziasztok!
Itthon vagyunk!
Köszönjük mindenkinek továbbra is az aggódást!
Reggel 8-ra mentünk! És 12-kor végeztünk! Már nagyon, nagyon fáradtak és éhesek voltunk.

Baba most sem értette hogy miért nincs hami! Éjszaka már kezdtem rosszul lenni, azt álmodtam, hogy elfojt a magzatvíz, aztán felébredtem és ezen gondolkoztam, hogy ezt most álmodtam!
A Ctg-n már 5 perces fájások mutatkoztak, de aztán megvizsgált a doki, és mondta hogy ez még semmi, mert zárt a méhszáj!Szóval csak jóslók! És úgy néz ki, hogy jók a laboreredmények is, bár most szokás szerint este 6-7 között kell hívni a hematológust, aki pontos hírekkel szolgál. És a Sándor azt mondja hogy ha a Baba másként nem dönt, akkor tartjuk magunkat az eredeti megállapodáshoz, hogy akkor jövő hét szerdán császár!De addig is két naponta menni kell vérvételre és ctg-re!
Gabboka, Eni!Ki akartok engem hagyni a buliból?

én is jövök!
Vica,
Jó hogy jöttél! És nem csak a táblázatod hiányzott! Bár azt el kell ismerni gyönyörű!
Ez a havas dolog engem is foglalkoztat, mikor terhes lettem azt mondtam, hogy akkor fog a baba megszületni, ha havazik. Szóval kíváncsi vagyok!
Gabboka,
Aludtál napközben?
Nekem muszáj volt, de most már egész jól vagyok! Kíváncsi vagyok mi lesz éjszaka, de ez a sok pisilés, nem piskóta!
Kriszta,
Kitartás!!! Ne legyél csalódott!!! Nem lesz miért!!! Tudod, hinni kell benne!!
Eni,
Miért lesz neked nagy szád a szülés után? Ja TE valami alternatív dologra készülsz?
Ez tetszett ez a növérpultos álom!
Most jelentették be hogy esküvő lesz? Hogy hogy ilyen gyorsan? Baba?
Hát igen, ez tényleg érdekes szitú lesz!
Merci,
Ez jó ez a vödör. Először mikor láttam én is szkeptikus voltam, aztán a barátnőmék, akik szintén Németországban laktak, vettek egyet és az Ő fiúk is nagyon élvezi. Mi is vettünk, kiváncsi vagyok hogy Hercegnőnek bejön-e majd! De nekik azt mondták, hogy amig nem esik le a köldökcsonk nem lehet benne fürdetni. Hogy van ez?
Tabló!
Jelentem, reggel 8-9 között áthelyezték a tablót egy tűzjelzőre a tűzcsapról. Mert onnan leesett

Évike mondta hogy nem akarják leszedni, mert hogy az olyan szép

, csak nem találják a helyét!

Na most 11 körül megint ott voltunk az 5-en és akkor már nem volt ott, lehet hogy onnan is leesett! De majd szerdán megint nézem!

És ha jövök haza akkor jelentek!
Szerdán ki jön ctg-re?
Szép estét!
Puszi
Ancsa