A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Vica!
Küldtem mail-t.
:D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Manó!
Igen a fő úton lakunk. Miért?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Szia Steffi!
Arra szoktunk menni,ha megyünk a szüleimhez.Csak azért kérdeztem. Ezek szerint már egy párszor elmentünk a házatok előtt??????? :lol:

Hurrá ,Beka alszik,férjem most nincs itthon,így lóghatok egy kicsit.
Többiek?? Mindenki sétál? mi is megyünk majd,de csak ha felébredt.

Eszti

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Merre laknak a szüleid?? Pontosan a 278 szám alatt lakunk a középső házban. De el akarunk költözni, prdig 1 éve költöztünk csak ide...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Köszönjük a dícséreteket. :D

Györgyi! Nagyon cukor jázmin!

A kolbászos kép az meg csúcs, persze a céklás sem semmi!!!!

Lányok lenne egy kérdésem. Nem tudjuk normálisan bekötni a hordozót a kocsiba, ugyanis rövidebb a biztonságiöv, mint amilyennek lennie kéne ahhoz, hogy az előírás szerint be tudjuk kötni. Most mi a fenét lehet csinálni? Járt már így valaki, kössük be máshogyan, de akkor meg attól félek, hogy nem biztonságos :cry:
marcsim

Ja,jut eszembe!!

Valaki éreklődött Mészáros dr úr felől.ha aktuális még a dolog várom a kérdéseket.Bocsi,de nem tudom ki kérdezte,de szivesen segítek.

Eszti

Kép
Kép
mano4

Sziasztok lányok!

Györgyi, nagy százalékban biztosan a barna szemszín a domináns, de van nekem egy sötétbarna hajú-szemű barátnőm, a férje ugyanilyen "összeállítás", és van egy tejfölszőke tengerkékszemű kislányuk, aki valószínűleg a dédi génjeit örökölte. A kisfiuk ugyanolyan sötét színekkel született, mint a szülők. A kislány vonásaiban nagyon hasonlít a családra, de a színei? :shock:
Annyira csinos volt a hasid! Azt nem értem, hogy tűntetted ezt el a tv-ben!? Ott egyáltalán nem látszott! És az a 20 kiló....hihetetlen.

Eni, én nagyon örülnék, ha összekerülnénk az újszülött osztályon! Hogy vagyok? Víz van, pisi van, és nagyon álmos vagyok most is az éjszakai nemalvásaim miatt. Lehet, le is dőlök egy fél órára.

Valentina, szóval a magzatvizet nem tudod visszatartani, mint a pisit. Ha csak szivárog, az azt jelenti, feljebb repedt a burok, ha alul reped, akkor ugyanis nem szivárog, hanem ömlik, mintha kiöntenél pár vödör vizet egymás után. Egyébként ugye nem azért kérdezed, mert szivárog?

Ancsa vajon hol tart????

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Hú,hát tőletek még messze,konkrétan Jászfényszarun.
arról sajna foggalmam sincs,hogy pontosan hol található a 278-as szám.
Megkérdezhetem,hogy miért akartok elköltözni?

Kép
Kép
mano4

Vica!
Dolgozunk az ügyön. :D :oops: Ez még csak a második hónap, de én már az első után csalódott voltam.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Vica!
De a te leánkád se néz ki rosszul. Az enyém is ilyen, nem is tudom, miből él.

Kép
Kép
kriszta36

Vica, figyeld meg, szülés után nekem lesz a legnagyobb a szám! :shock: :shock: :shock:

Gabbó, komolyan tartok attól, hogy ennek a tavaszias időjárásnak egy pillanat alatt betesz valami front, és akkor nemcsak veled együtt, hanem másik 20 csajszival fogunk együtt vajúdni. Azt álmodtam, hogy még a nővérpultban is voltak. :lol: Pisi van bőven, és most folyamatos, el nem múló derékfájás-feszítés keresztcsont tájékán. Ez csak Beni helyezkedése, vagy már...? Irdatlan sebességgel kezdtem email-eket megválaszolni, komolyan fura érzésem van... :? De majd szólok, ha úgy gondolom, menni kéne. Egyelőre elvagyok. 8)

Valentina, sajnos én is gondolkoztam hetekig azon, hogy vajon a magzatvíz szivárog-e, vagy már ilyen szinten eldurvult az inkontinencia... :roll: Védőnőm szerint a magzatvíz semmivel össze nem téveszthető, ahogy a csajok is írták, megállíthatatlan, még a zuhany alatt is érzed.

Marcsi, új autótok van? Vagy a hordozó új? Nem lehet övhosszabbítót kapni vhol?
vbea

Marcsim,

ugyanez volt a problémánk.... :) az a szitu, hogy minden kocsiba be lehet kötni a hordozót. Nekünk mindenki ezt mondta, és nem hittük el, mert 100szor próbáltuk, és nem ment. Pedig igaz!

A lényeg a jó sorrend... :D

nekem így megy:

1., kihúzom az övet, amíg csak lehet. fogom, hogy ne csússzon vissza, mert ha rámegy a blokk, kezdhetem előröl.

2., a gyerköc lába fölötti részen akasztom be először, aztán rögtön be is csatolom

(fogod még mindig az övet felül, nehogy visszamenjen...)

3., és most húzod a hordozó fölé, majd mögé az övet, és akasztod be hátul.

beszarás (már bocs), de így megy.... :D képzeld, én is a lányokat nyaggattam, hogy nem megy, hol lehet hossazbbítót venni.... nekünk egy corollánk van, annak rövidebb az öve mint pl. a citroennek. de ebbe is bemegy. egy pasi tanított meg így bekötni a visegrádi utcai bababoltban. neki is mondztam, hogy a mi kocsinkba pedig nem fér be. nem röhögött ki, csak mondta, hogy "hölgyem, higgye el, befér..." gondoltam milyen egy okos lószar hapi ez.... :lol: pedig tökre igaza volt.

szóval próbáld meg így.

Eszti,

az én Mamám Jászapáti!!! Minden nyáron ott voltam Nagypapinál, de jó hely is a Jászság! :D

jube

Kép

Kép
jube

Jube!
Na tessék! Te félig jászsági csaj!! :lol:
Kicsi a világ!!!

Panni?? Hogy álltok a kilókkal?

Kép
Kép
mano4

egyenlőre úgy tűnik kicsit leálltunk... szerencsére 8420

egyidős kislányok
etetőszék
mosógép
közgazdász férj
még "földik" is vagyunk??? :lol: :lol:

fogacskák úgy néz ki, mindjárt kibújnak. de egyenlőre még fogatlan vigyorgás van... :D

nagyon szeretem Apátit

a Nagypapám árokszállási volt. A szentendrei skanzenben van egy másolat az árokszállási fogadóról. ott volt az esküvőnk. :)

Kép

Kép
jube

Nem mondod,hogy a jászságban volt az esküvőtök????
Hát ilyen nincs! Ennyi hasonlóság!
Még néha most is jártok arra??

A Te férjed is közgazdász??? Mennyi-mennyi hasonlóság! Hihetetlen! :lol:

Kép
Kép
mano4

a skanzenben volt az esküvő, szentendrén. annak a fogadónak a másolatában, amiről nevezetes Jászárokszállás. itt:

http://www.skanzen.hu/fogado/turisztika/fogado.htm

Jásazpátira megyünk néha, a nagybácsim ott él a családjával. A Nagypapa háza meg ott áll üresen és nincs szive a családnak eladni...

Kép

Kép
jube

Veronika,
Köszi megkaptam, jövő héten én is elkezdem! A fekete kávét nem lehet valamivel helyettesíteni??? Én utálom a kávét!!!!!!!!!!!!!!! :? De ha nincs más akkor az is csúszik! :D

Kriszta,
Fel a fejjel!!!!!!!!!! Egyébként minnél jobban akarjátok annál nehezebben jön össze - mondják az idősebbek!! :lol: :lol: Ha nem is figyeltek oda sity- suty összejön. Legalábbis nálunk ez volt. Én is elszomorodtam amikor első hónap után nem jött össze, de mikor már a harmadiknál sem, akkor jött a bőgés!!! AZtán kiderült, hogy kicsit túl pörögtem magam: építkezés, főiskola, nyelvtanulás és mindezek mellett dolgoztam. Az építkezés sem úgy haladt, ahogy kellett volna, egy csomó idegeskedés. Aztán augusztusban elmentünk nyaralni és összejött Réka. Persze akkor már nem koncetráltunk arra hogy most azonnal gyerek!!!!!!!!!!!!!!! UGyhogy nyugi!!!!!!!!!!!

Eni,
Az bizti!!!!!!! Amúgy nem tudom hogy vagytok vele pocakosok, de jövő hét elejére nagy lehűlés várható!!!!!!!! Állítólag havazni is fog!! Úgyhogy készítsétek a táskákat, vigyáz kész rajt....................!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Aztán bent foglaljátok egymásnak a szülőszobákat nehogy kint rekedjetek!!! :lol: :lol: Nővérpult????????? :lol: :lol: :lol: Nem semmi fantáziád van, még ha álom is!!! Csak nehogy Te kössél ott ki :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Köszi Jube, nagyon rendes Tőled, hogy leírtad!!!! Megpróbáljuk így bekötni, biztos sikerül nekünk is!

Eni! Nincs új autónk, éppen ez a baj, hogy régi és a régebbi kocsiknak rövidebb az öve. Egyébként nem tudom, hogy létezik-e övhosszabító, de ez sem rossz ötlet! Köszi!
marcsim

Sziasztok!

Mi sem vesztünk el ...

Rengeteget írtatok, hogy csináljátok? Én örülök, ha megnézem az e-mail-eket, meg az iwiw-et! Na mindegy, azért olvaslak Titeket, meg igyekszem írni is!

Sűrűre sikeredtek az ünnepek, betegek voltunk mind a hárman. A férjecském kezdte, aztán Marci és én sem maradhattam ki a jóból... Én ilyen pocsékul már régen éreztem magam.

Szóba került a szemszín... Nos az én Anyukám sötétbarna szemű, Apukám is az volt, a nővérem és én mindketten zöld szeműek lettünk... És a Nagyimtól örököltük... Marci meg a férjem szeme színét örökölte (kék), de azért más árnyalat. A Marcié inkább szürkéskék! Mondjuk ezen nem lehet csodálkozni, hiszen a férjem családjában mindenkinek kék szeme van...

A tabló nagyon jó ötlet volt, sajna én lemaradtam róla... :cry:

Eni, Gabboka! Csini kismamák vagytok, szerintem ne számolgassátok a kilókat...

Mindenkinek szép napot!

Ildi + Marci
Vendég

Kriszta36!

Ti is babaprojekt kellős közepén? Mi decemberben kezdtük, de nem sikerült teherbe esnem, aztán meg jött ez a fránya influenza... Én is rögtön csalódott leszek, ha nem sikerül.... Ráadásul a férjem április közepén elmegy Koszovóba egy fél évre...
Vendég

Vica!
Panka nekünk is nyolc hónap volt, de mi is építkeztünk. Állandóan azt számoltam, mire lesz elég a pénz, a párom meg általában este kilenckor keveredett haza. Kész idegbaj volt. Aztán márciusban elmentünk egy hosszú hétvégére. Aztán decemberben megszületett Pannababa... :D
De érdekes módon akkor inkább a férjem volt ideges, hogy miért nem már, meg mikor, meg ilyenek. Én valahogy éreztem, hogy lesz egyszercsak.

Kriszta

Cancan hol vagy? Minden rendben?

Kép
Kép
kriszta36

Ildi, szupi, hogy jelentkeztél. Marci is olyan nagy már... emlékszem arra, amikor született. Akkoriban már lelkes olvasója voltam a fórumnak. :wink:

Kriszti, Ildi, annyira biztos, hogy összejön a baba nektek, ne izguljatok!

Marcsi, talán brendon, minimanó, ahol lehet valami ötletük, de Jube is mond valamit... :roll: Eddig ugye mózesben hordtátok Kolost? Most meg hordozó.

Csajok, derékfájás megvan. Hihi. Szegény férjem, ma igen gyakran telefonál, hogy jöjjön haza vagy ne... Mondtam, menjen csak nyugodtan angolra. Nem ennyire gyors egy szülés. :D
vbea

Gabboka:
Nem szivárog még a magzatvízem csak rosszakat álmodtam az éjszaka és totálisan elbizonytalanodtam. :cry: Bár sokat görcsölök mostanság és néha eltart egy percig is, de a doki azt mondta , hogy ez még nem komoly.

Vica10:
Sikerült megnyugtatnod, mert ott még nem tarok, vagy is annyira nem vagyunk közel a szüléshez.

Marcsim:
Nekem is elég macerás volt berakni a fordba a hordozot, de sikerült. Igaz a végén már a férjem is segített. :)
V
Kép
valentina

Hú, még azt szerettem volna kérdezni... :roll: Mindenféle kommentár nélkül. Szóval a hugom bejelentette, hogy esküvő március végén. Ez nálunk Miskolcot jelent, tehát utazni kell. Tudom, kissé elhamarkodott ilyesmit kérdezni, hisz Benedek még meg sem érkezett - de gáz egy kéthónapos babával útra kelni, esküvőre menni stb. :? Örülök én a boldogságnak, senki örömét nem akarom elrontani, de szerintem... :shock: Mindegy. Egyelőre a terv annyi, hogy megyünk, utazunk, de hogy ott leszünk-e, az már más kérdés. Volt valaki közületek hasonló helyzetben? Happening párhetes babával? :o
vbea

Vica10!
Nem tudom hogy mi van ha nem kávét iszol. Egy biztos. Azt írja a lap tetején, hogy a legkisebb eltérés is végzetes lehet. Hát! nem tudom. Én innám ...

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vbea!
Azért vigyázz! az első lányom 2 óra alatt született meg, a 2. szintén az első fárástól a kibújásig úgy volt 1 óra, hogy fél órán át - míg a dokim be nem ért - vissza kellett tartani, pedig a víz is rég elfolyt és 4-ujjnyi voltam. Nem engedték meg hogy nyomjak. Ritka szar egy érzés. Szóval, mehet az gyorsan is. Málnalevél teát iszik aki már elmúlt 35. hetes? Ill. a homeokat szeditek? De isten ments hogy beledumáljak. :?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vica, én is vasárnap kezdem :) Majd tartsuk egymáűsba a lelket!!! Én is kb 5 kilót szeretnék leadni, csak hogy a terhességnél visszaszedhessem :)

Ja, autósülésről jut eszembe: nincs valakinek eladó 3-as szintű ülése? Nem a bébihordozó, nem is az utána következő, hanem az azutáni. Egyelőre a hordozónk van, az már persze hosszban és kényelemben is rég kicsi, de mivel nincs autónk, nem vettük 2-est, viszont kipróbáltam, és a 3-asban is jó helyen van Benének a feje-válla...

Tünde

mtunde

Tünde, nem gondolkoztatok a 9-36 kg kategórián, ez amolyan 2-3-as. :wink: Csak nem azt jelenti, hogy vesztek autót? Vagy? Persze nektek is megy a drukk, hogy kettes baba nagyon hamar összejöjjön. Az az 5 kiló meg lerepül addig... :arrow:

Veronikusz, BENNE VAGYOK. Szedem a bogyókat, amiket Ági ajánlott, iszom a málnalevél teát, tehát rajtam nem múlik. Várom a görcsöket. Egyelőre derékfájás. Semmi görcs, semmi fájás, semmi 10 perc vagy hasonlók... Iszom még egy bögre málnalevelet. :lol:
vbea

Gabó

Szemből nem látszott. :lol: Mindenki azt mondta, hogy fiam lesz. :lol:

Eni

Jázmin most egy hónapos és a hétvégén Anyukámékhoz megyünk. MOndjuk ez nem egészen egy óra autóutat jelent. Mi márciusban vagyunk esküvőre hivatalosak, de oda nem megyünk mert unokatesó és nagyon bonyolult lenne. Templomból anyakönyvezetőhöz... És hol szoptatom? Hát nem tudom, de majd meglátod. Azért a húgod az közelebbi rokon. :lol: Ha tudtok ott aludni, akkor lehet hogy meg tudod majd oldani. MAjd meglátod, tervezni úgysem lehet. :lol:

Kép
gyorgyi33

Marcsi
Mi nekünk ugyanez volt és kiderült, hogy mi nem tudtuk azt, ami Jube mondott, hogy miután teljesen kihúztad az övet, tartani kell EZERREL, különben visszamegy és nem jön ki megint!

Vbea
Dani pont 4 hetesen részt vett egy 30 fős családi karácsonyon. Mondjuk hozzáteszem, hogy anyáéknál volt, akik 5 percre laknak tőlünk, plusz így volt egy szoba, ahova elvonulhattam ismerős környezetbe szoptatni, tisztába rakni, ilyesmik... Végül nagyon jól sült el, végig aludt, szóval nem bántam meg, hogy elmentünk! Persze az is fontos, hogy ez nálunk a szűk család, így nyugodtan mindenkivel közölhettem, ha nem akartam, hgy mgfogja, stb...
De ha jól fogja bírni a kocsizást (ELŐTTE VIGYÉTEK EL PÁR HOSSZABB ÚTRA, egy rokonom félúton visszafordult, annyira üvöltött a 3 hónapos babája), plusz nem lesz akkor épp influenza-járvány, szerintem menj el mindenképp!

KépKép
barimami

Sziasztok!

Itthon vagyunk!
Köszönjük mindenkinek továbbra is az aggódást!
Reggel 8-ra mentünk! És 12-kor végeztünk! Már nagyon, nagyon fáradtak és éhesek voltunk. :cry: Baba most sem értette hogy miért nincs hami! Éjszaka már kezdtem rosszul lenni, azt álmodtam, hogy elfojt a magzatvíz, aztán felébredtem és ezen gondolkoztam, hogy ezt most álmodtam! :)
A Ctg-n már 5 perces fájások mutatkoztak, de aztán megvizsgált a doki, és mondta hogy ez még semmi, mert zárt a méhszáj!Szóval csak jóslók! És úgy néz ki, hogy jók a laboreredmények is, bár most szokás szerint este 6-7 között kell hívni a hematológust, aki pontos hírekkel szolgál. És a Sándor azt mondja hogy ha a Baba másként nem dönt, akkor tartjuk magunkat az eredeti megállapodáshoz, hogy akkor jövő hét szerdán császár!De addig is két naponta menni kell vérvételre és ctg-re!

Gabboka, Eni!Ki akartok engem hagyni a buliból? :oops: :cry: :twisted: én is jövök!

Vica,
Jó hogy jöttél! És nem csak a táblázatod hiányzott! Bár azt el kell ismerni gyönyörű!
Ez a havas dolog engem is foglalkoztat, mikor terhes lettem azt mondtam, hogy akkor fog a baba megszületni, ha havazik. Szóval kíváncsi vagyok!

Gabboka,
Aludtál napközben?
Nekem muszáj volt, de most már egész jól vagyok! Kíváncsi vagyok mi lesz éjszaka, de ez a sok pisilés, nem piskóta!

Kriszta,
Kitartás!!! Ne legyél csalódott!!! Nem lesz miért!!! Tudod, hinni kell benne!!

Eni,
Miért lesz neked nagy szád a szülés után? Ja TE valami alternatív dologra készülsz? :wink:

Ez tetszett ez a növérpultos álom! :lol:

Most jelentették be hogy esküvő lesz? Hogy hogy ilyen gyorsan? Baba?
Hát igen, ez tényleg érdekes szitú lesz!

Merci,
Ez jó ez a vödör. Először mikor láttam én is szkeptikus voltam, aztán a barátnőmék, akik szintén Németországban laktak, vettek egyet és az Ő fiúk is nagyon élvezi. Mi is vettünk, kiváncsi vagyok hogy Hercegnőnek bejön-e majd! De nekik azt mondták, hogy amig nem esik le a köldökcsonk nem lehet benne fürdetni. Hogy van ez?

Tabló!
Jelentem, reggel 8-9 között áthelyezték a tablót egy tűzjelzőre a tűzcsapról. Mert onnan leesett :cry: Évike mondta hogy nem akarják leszedni, mert hogy az olyan szép :lol: , csak nem találják a helyét! :cry: Na most 11 körül megint ott voltunk az 5-en és akkor már nem volt ott, lehet hogy onnan is leesett! De majd szerdán megint nézem! :cry: És ha jövök haza akkor jelentek!

Szerdán ki jön ctg-re?

Szép estét!

Puszi
Ancsa

ancsaboszi

Tünde!

Pontosítsunk! Olyan autósülést keresel amit szét lehet szedni is???
Mármint ötpontos biztonsági öve van,de ha nagyobb a gyerkőc akkor a "nagy"biztiövvel is be lehet csatolni,illetve szét lehet szedni és akkor csak ülésmagasítóként szolgál.Azt hiszem ez van 9-36 kg-ig.
Nekünk van egy ilyen ha érdekel!

Jube!
Hát ezt jól férre értettem!!! De most már minden világos!
Jó kis nyaralót lehetne csinálni a nagypapi házából és akkor Panni is élvezhetné a vidéki levegőt! :lol:

Pocisak!! Olyan izgi!!!
Ancsaboszi! Jó ,hogy minden rendben!
Hú,nem soká már Te is babázhatsz,olyan gyorsan repül az idő!4

Kép
Kép
mano4

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 13:40-kor.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Még én is adós vagyok egy pocakos képpel! Ez a mai tortura után készült! Látszik is a fejemen! :cry:

Kép Hát ez a pocak méret nem egyszerű! :wink: Kép

ancsaboszi

Sziasztok!

úgy látszik ez a fényképezős nap ma!

Lilluska!
Nagyon szépek a gyeremekeid, és igen, elég éles a kontraszt, tök jók ezek a szemek!

Jól vannak már a gyerekek?
és a szülők? :wink:

Mano4,
igen, remélem!
puszika :wink:

Egy két kép, kilátás a Babaszobából Micimackóék szemszögéből!
:wink:

Kép

Kép

ancsaboszi

Vbea!
ha ilyen ügyes vagy és szedsz mindent akkor tényleg vigyázz mert pikk-pakk kint is lehet a Babuci. Nekem talán 2 percessel kezdődött. Egymásba értek. Alig tudtam felöltözni. Pedig azt hittem csak pisilni kelek fel. Át is száguldottunk az összes piros lámpán. A férjem úgy fo....ott. Még a rendőröknek sem akart megállni. Hidd el gyorsan fog menni! Ha nem is egy óra, de mint a barátnőmenk 3 óra alatt. Ő is itta a teát és bogyózott. Jaj de drukkolok nektek! :D :D :D Nagyon izgi. Most már lehet hogy csak órák választanak el Titeket a babáitoktól. :D :D :D Úgy látom én is elérzékenyültem. 8) :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 13:41-kor.
Vendég

Szia Illuska!

Nekem meg mindenki azt mondja, hogy mekkkkkkkkkkkkkkkora hasam van, és én ugye felülről nem látom, nagynak, de hát így!
:lol:

Nekem is fáj a derekam, ha felállok és lefekszem akkor azonnal, és furcsa is van! De hát úgy látszik még nem az igazi, ezt mondták ma!

Nem válaszoltál, hogy vannak a gyermekek? vagy írtad korábban csak nem láttam :oops: Bocsika!

Képzeljétek! az előbb úgy kidugta a lábacskáját, hogy meg tudtam fogni! :lol: Vissza is húzta :wink:

puszi

Ancsa

ancsaboszi

Rendik vagytok, csajok! Ancsa, örülök, hogy minden rendben! Biztos, hogy jóslókat jelzett a ctg?! :wink:
Barátnőm tanácsára megvárom, míg Férj hazaér dolgozóból, aztán irány a kád melegvíz, meglátjuk, mit produkál. Egyelőre tévézgetek és azon gondolkozom, mit egyek... :lol:
vbea

Ancsa! Nagyon csinos vagy!!!!!
Dehogy hagynánk ki! Ekkora buli nem sokszor adódik a szülészeten! Jó lenne 24-én találkozni!!!!

Mintha nekem is fájogatna a derekam, de nem is tudom....csak olyan tompán.

Valentina, Ancsaboszi, én azt álmodtam vmelyik éccaka két pisi között, hogy fürdés után kiszálltam a kádból, és ömlött a magzatvizem, olyan rózsaszínes volt...azért ezt nem kéne. :roll:

Ancsa, micsoda kilátás! Most akkor fordulj meg a géppel, és kérünk egy babakuckó fotót is!!!
...és igen, aludtam úgy 3/4 órát, jól esett.

Lilluska, ezek a szemek!!!! Na majd a harmadiknak kék lesz!

Eni, akkor hálózsákot is pakoljak? A nővérpult mögött fogunk fetrengeni??? :lol: :lol: :lol:

Mi a fiamat pont 2hós korában vittük először Bpestről Miskolcra, egy nagyszabású családi ballagásra. Aludt, semmi gáz nem volt, csak az idegesített, hogy néhány rokonnyal nem tudtam megértetni, hogy a gyerkőc még pici, és legyenek szívesek nem agyon nyalogatni! :twisted:
Aztán 3hónaposan vittük egy nagy lagziba. A zenekar (!) mellett volt a helyünk, és úgy aludt, mint a bunda, volt egy szobácska, ahol lehetett szoptatni. Nagyon jó volt, hogy nem hagytuk ki.

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, de most dicsekedni jöttem. Nézzétek ezt a piros gyönyörűséget! Ezt ma kaptam Apától, pedig semmilyen ünnep nincs. Csak úgy hozta. Nekem!!!

Kép

Kép
ildi35

Lilluska!
Édesek a gyerkőcök!

Ancsaboszi!
szép "kis"poci :D

Vbea!
csak egyél. Bent nagyon gyenge a kaja. :(

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Heni???? Hová tűntél?????

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Lilluska! Csuda helyesek a gyerekeid!! És hogy Neked milyen gyönyörű kék szemed van!!!! Elképesztő!!

Kép
ildi35

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 13:41-kor.
Vendég

Veronikusz, ilyen gyorsan ment a szülés??? Ez elég ritka, akkor te nagy mázlista vagy!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 13:42-kor.
Vendég

Ildi!!! Irigykedem! Gyönyörűek a rózsáid!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Veronika!

Megkérdeztem a főnökömet a nem-megválasztásról. Jól emlékeztem, nincs változás, vagyis a törvény nem teszi lehetővé. Természetes módszerekkel lehet próbálkozni (pl. hüvelyflóra vegyhatás befolyásolása), de ennek sikeressége persze nem 100%-os. Ha úgyis készültök Czeizel Dr-hoz, majd elmond részletesen mindent. Azt nem tudom, tudod-e, hogy tavaly emelkedtek a vizitdíjak: az 1. megjelenés 10 ezer, minden további 5 ezer Ft.
Rendelési idők: hétfő 2-5-ig, szerda 9-12-ig.
A telefonszámot már azt hiszem, megírtam, de a rend kedvéért: 273-1913.

Üdvözlettel:

Judit
gerbera

Hajrá Pocisok! Kiváncsi vagyok ki megy éjszaka szülni!!!!
Reggel minden finisben lévő kismaminak kötelezően jelentkezni kell!! :lol:
Nehogymá lemaradjunk valamiről!!!!! :wink:

Ildi!
Én is irigykedem! Nagyon szépek a rózsák!!!!

Eszti

Kép
Kép
mano4

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: