A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » János Kórházas Anyukák topicja

Judit: Bocsi ha ellentmondok, de én biztos vagyok benne, hogy ilyen picike 4 hetes baba még nem "rafkózik" :roll: Még nincsenek tanult viselkedésformái, szóval ő még csak szimplán meleg puhaságra vágyik, olyan körülményekre amit megszokott a pocakodban. Ezért sír ha beteszed az ágyába, hiszen az hideg és ráadásul egyedül marad. Anya meleg és ölelő karjai nyugtatják meg igazán. Mi mást tehetne mint sír ilyenkor? Az alvási fázisok a babáknál rövidebbek és a REM (éber) fázis 20 percig tart és utána jön a mély alvás. Ha ezt kivárod és úgy teszed le, akkor talán nem ébred fel, de kb. 50 percenként újra éber alvásba kerül, így olyankor könnyen felébred ha érzékeny tipus. Én a saját ágyam mellé tenném az övét és ha felébred megpróbálnám simogatással megnyugtatni. Nálunk nem volt ilyen, nekem sikerült éjjel álometetést alkalmazni és vissza tudtam tenni, szóval ez sem tapasztalat csak ötlet. Remélem a többiek tudnak saját tapasztalatból is tanácsokat adni!!! Még a nappal és éjjel között sem tud különbséget tenni, ezért talán nappal ébren kellene valahogy tartani ha sikerül és akkor éjjel fog többet aludni...
Amúgy nagyon szép a babád!!!!!
Sok sikert!!! Tesóval nem volt ilyen probléma ezek szerint. Vagy ilyen hamar elfelejti az ember a kezdeti nehézségeket?

Kép
viky30

Jajjj megint velem kezdődik az oldal! Andi hol vagy?
Ez a te reszortod! És egyébként is hol vannak a karácsonyi képek mindenkitől :?: Panni és Zsóka olyan gyorsan tett fel, azt hittem jön a folytatás minden nap, erre tessék, semmi új :( :?

Na de hogy ha már én panaszkodom és jogos legyen akkor megmutatom Benit ajándékbontogatás közeben.

dec 24-én
Kép
dec 25-én
Kép
Kép
dec 26-án
Kép

Kép
viky30

Karácsonyi vacsi bejglivel maszatosan

Kép

Kép
viky30

Köszi Viki!!! :wink: :wink: :lol: :lol:
De lassan betöltöd te egyedül is az oldalt, nem kellünk mi! :wink: :lol:
Én meg azt hittem, azért nem jössz mostanában, mert apa otthon tudott maradni veletek még így év elején egy kicsit. Bevallom, már kezdtelek irigyelni titeket!!! :lol: :wink:

Beni, mint mindig most is egy cukkancs! És nagyon nagyon csini!!!! Anyának - vagy Beninek? - nagyon jó izlése van!!! Látom, nálatok is a csomagoló papír volt a nagy kedvenc. :lol: :lol:

Zsófi: tessék már feltenni Samu új szbájáról képeket!!!!!!! Kifúrja az oldalam a kíváncsiság!!!!!!!! És Jónásnak külön szobája lesz? És tessék sokat írni, mert olyan vidám vagy ,hogy jó téged olvasni!!!!

Akkor, Vikin felbuzdulva, én is teszek fel karis képeket:

Kép

Hisztis Maja :lol:
Kép

Beteg Méhecske:
Kép

Kép

Kép
b79andi

Lazulás apával buli előtt:
Kép

Buli!!!! Szilveszter Majával:
Kép

:lol: :lol: :lol:
Szép napot, szupi jó hétvégét Mindenkinek!!!!!

Kép

Kép
b79andi

hhaó lányok!

de édesek ezek az ajándék-bontogató sztárfotók!!!

beni és maja annyira drágák! benin látszik a gyertya miatti ámélkodás, a maja familia pedig hozza a formáját a pezsis képpel :) :) :)

képek lesznek samu szobájáról, de egyelőre nincs itt a kábel. :( de nekem nagyon bejön. ma volt samu barátja vizitelni, és ötösre vizsgázott a szoba gyerekbarát szempontból. tényleg nagyon szép lett (mármint nekem tetszik).

nem unatkozunk autót kell átiratnom, lejárt a jogsim és iszonyúan fáj egy ponton a bal farpofámon belül a csont, vmi medence-derék-gerinc cucc lehet. gondolom samu súlya közrejátszik. de őt nem emelni nem nagyon lehet.

ma voltunk csak pusztán érdeklődésből megnézni egy magánbölcsit, katasztrófa volt. szűk 3 szoba, rengeteg felnőtt és gyerek (rosszarcúak mind) és abszolút antipatikus minden. menekültünk. áááááááá

megyek vacsizni. pusszok.
kerekpocak

viki: samu azóta jobban van, viszonylag jól is alszik (jönnek a szemfogak ...)
nagyon tetszik neki a birodalma! jónással külön lesznek, amíg kicsit nagyobb nem lesz jónás, aztán amikor már átalussza (többé-kevésbbé hehehe) akkor kerülnek egy szobába. (kb 3-4-5 hósan tervezem) samu szobája hatalmas, 22 nm direkt azért kapta azt, h majd a tesóval ott tudjanak bandázni. kialakítottunk benne alvóskuckót, olvasós, játszós részt, van benne kis asztal és sátor szal nagyon klassz! alig várom, h feltehessem a képeket!!!! én nagyon lennék benne gyerek!! na jó nem ömlengek itt, csak akkora váltás az eddigihez képest, amikor kb egy bútorraktárban aludt (nem szószerint :) :)).
kerekpocak

Kedves Anyukák!

Mióta én is "hivatalosan" közétek tartozom, sajnos még nem nagyon volt időm írni. Mindig elolvastalak benneteket, de reagálni már nem volt időm.De mostmár remélem lesz mert Janikával is nagyon jól összeszoktunk, és a háztartással is dűlőre jutottam.

KépKépKép
szilvianya23

Judit:

Eleinte mi is így voltunk, de utánna átálltunk arra hogy 6 óra fele pancsi, olyan 7-8 fele vacsi, apukával közösen egy kis játszás+gyönyörködés, és néha eszeveszett gügyögés, és fotózás. :lol: :oops:
Aztán, még 11-12 fele egy levezető evés, de ilyenkor próbálom jól lakatni, és ezt úgy érem el hogy a 7-8 órás vacsinál nem adok neki annyit hamit, csak hogy ne legyen éhes. Ja és nem engedem hogy elaludjon utánna, és napközben sem hagyom annyit aludni.Egy kicsit gonoszan hangzik, persze egy kicsit alszik azért, de így értem el azt hogy 11-től reggel 6-ig alszik mint a bunda. Akkor kaja, pelus csere és még visszafekszünk mind a ketten aludni.
Szerintem megér egy próbát.

KépKépKép
szilvianya23

Most nem beszámoló + képek jönnek, hanem egy kis műsor.
Nagy adakozó hírében állok és úgy tapadnak rám az ilyen alapítványok mintha a homlokom fényreklám hírdtné. Most viszont ledöbbentem. Okulásként rakom fel, hátha más is érintett.Később jövök.
http://www.youtube.com/watch?v=RsjVkJwyli8

puszi:Szilvi

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Kép Én, és az ajándékom Kép nagyon finom az az öklöcske Kép és apával is egy kép Kép keresztelő bulijára kiöltözve

Bocsi csajok a sok képért de nagyon belejöttem :lol: :oops:

KépKépKép
szilvianya23

BUÉK Mindenkinek! :)

Gyorsan képek, aztán majd holnap írok....

Kép Hahóóó

Kép Elefááááááni

Kép Ennyire szeretlek anya :oops: :oops: :oops:

Kép Hisztizni is tudok

Kép Eléééég mááár!

Kép Grrrrrrrrrrrr

Kép Szerelem

Kép Kibontom...

Kép Na kire hasonlítok?

Kép Ne nézzetek ide! :)

Kép Még egy ajándék

fatima

Hűűűűűűűűűűűűűűűű! Kicsit sok lettem! Bocsika! :oops: :oops: :oops:

fatima

és akkor képek nekünk is:
Kép

beteg samu:

Kép Kép Kép Kép Kép

samu szoba (részlet):
Kép Kép

a konyhánk, fürdőszobánk, (made by csabi- 100%)
Kép Kép

és megint samu szoba:

Kép Kép
kerekpocak

Nagyon jók a képek!!!!

Beni igazi kis pasi! Annyira cuki...

Majának a gyönyörű szemeivel nem tudok betelni. Így "hisztizni" a Szonja is tud...

Janika milyen nagy lett már, és milyen jó kis cipője van!

Tarek milyen nagyfiú már?! Miben ül az első képen? Ti hol tartotok a hozzátáplálásban? Kíváncsi vagyok, jó lenne egy kis tapasztalat csere ebben a témában.

Zsófi nagyon jó lett a lakásotok, nagyon jó tágas, és a gyerekszoba?! Nagyon szuper! A fehér kanapé is nagyon tetszik nekem. Beteg Samut meg úgy meg puszilgatnám...

Nelly

Kép
breeki

Én is teszek fel pár képet...

Az ajándékokból főleg a szalag tetszett neki
Kép

Apa ráadta a babasapkáját
Kép

Pancsi után
Kép

Sütőtököt fújta ki a kanálból a kis drágám, és nagyon tetszett neki, ezért még sikongatott is örömében...
Kép

Nelly

Kép
breeki

Gyönyörűségesek a kicsi manócskák!!! Tarek óriási lett így hirtelen, Samu pedig még mindig a "régi" csodaság :P
Nekünk sajna nincsenek új képeink... valahogy nagyon elmaradtak most a fotózások a vizsgadrukkom miatt!
Viszont megvan minden vizsgám, minden beadandóm... kész az 5. félév!!! Már csak 1 van hátra és ismét írhatok diploma munkát, de ez már tényleg az utolsó lesz :wink:

Talán Judit "szenved" az éjszakai nem alvás miatt?! Én akár mit csináltam 7 hetes koráig Balázs is alig aludt - bár ő se éjjel, se nappal... és egyszer csak átállt egyik napról a másikra! Most 2 hete úgy néz ki, hogy este 22-5ig alszik, akkor félkómában szopi és továbbalvás 8-ig, akkor már nagyon éber :wink:
Aztán alvás kb 10-12ig, aztán 14-17ig... s utána vagy elalszik 18 körül, vagy fent van az esti fürcsiig... ha elalszik, akkor ébreszteni kell, mert különben éjfélkor kelne... :x
Napi 800 gr körül eszik, ebből 100 gr csak a tápcsi a többi anyatej!!! Olyan boldog vagyok ám ettől!

Szilvi szerintem szerencsés vagy, mert én akármennyit etettem este nem aludta végig az éjszakát... biztos alkati kérdés is. Még most is van, hogy megébred 1-2 között, de mivel nem megyek oda kénytelen visszaaludni!

Holnap csípőszűrés, aztán délután kötelező oltás+Rotarix! Remélem jól fogja viselni Balázsom :?

Most kicsit a széklettel küzdök, 3 napig nem kakilt semmit, aztán már megunva a hasmasszázst és egyebeket, a lázmérővel sikerült "kikulkászni" egy irdatlan adagot. Aztán 2 napig megint semmi, ma megint csak a lázmérő oldotta meg a problémát!!!
Hány napig normális, ha nem kakil egy 2 hónapos baba?!
Úgy sajnálom, van, hogy nyomja-vörös a kis feje, kűzd de hiába, s ezt naponta 3-4szer...mi lehet az oka?!
Szerencsére pukik viszont vannak rendesen, meg nem látom, hogy rossz lenne a kedve, vagy nem aludna emiatt, szóval szerintem nem fáj a hasa... ?!?!

Kép
bogen

[quote="viky30"][ írta:viky30b]Judit: Bocsi ha ellentmondok, de én biztos vagyok benne, hogy ilyen picike 4 hetes baba még nem "rafkózik" :roll: Még nincsenek tanult viselkedésformái, szóval ő még csak szimplán meleg puhaságra vágyik, olyan körülményekre amit megszokott a pocakodban. Ezért sír ha beteszed az ágyába, hiszen az hideg és ráadásul egyedül marad. Anya meleg és ölelő karjai nyugtatják meg igazán. Mi mást tehetne mint sír ilyenkor? Az alvási fázisok a babáknál rövidebbek és a REM (éber) fázis 20 percig tart és utána jön a mély alvás. Ha ezt kivárod és úgy teszed le, akkor talán nem ébred fel, de kb. 50 percenként újra éber alvásba kerül, így olyankor könnyen felébred ha érzékeny tipus. Én a saját ágyam mellé tenném az övét és ha felébred megpróbálnám simogatással megnyugtatni. Nálunk nem volt ilyen, nekem sikerült éjjel álometetést alkalmazni és vissza tudtam tenni, szóval ez sem tapasztalat csak ötlet. Remélem a többiek tudnak saját tapasztalatból is tanácsokat adni!!! Még a nappal és éjjel között sem tud különbséget tenni, ezért talán nappal ébren kellene valahogy tartani ha sikerül és akkor éjjel fog többet aludni...
Amúgy nagyon szép a babád!!!!!
Sok sikert!!! Tesóval nem volt ilyen probléma ezek szerint. Vagy ilyen hamar elfelejti az ember a kezdeti nehézségeket?

Szia Viky!
Köszi az infókat! Az előző gyerkőcnél nem volt ilyen, ezért is kérdeztem olyanoktól ,akiknek mar volt ezzel "gond", hogy milyen taktikat vetettek be.
Az első gyerkőc nagyon jó alvó volt...
Aztan hívtam a dr.néninket s mondtam, hogy biztos hasfajós a gyerkőc és vettem a gyógyszertartban Espumisan cseppet és lekopogom - úgy néz ki, hogy hasznal.
Aztan az is lehet, hogy Flóra jobban megérzi az időjaras valtozast, mint a tesója Grétike.
Judit :shock:

Kép;

Kép
angyalka1

szilvianya23, bogen!

Köszi az infókat. Úgy latszik nem csak én vagyok ilyen cipőben! :cry:
Ahany gyerek annyi féle. Nekem az elsőnél semmi ilyen gondom nem volt pl. most is azt hittem, hogy így lesz, de maskép lett.
Flóra baba most 4 kg és azt mondta a doki bacsink,hogy egy kicsit sok és talan majd a D vitamint nem adjuk neki minden nap. Nalatok is volt ilyen?
Ti figyelitek hogy hany óranként etetitek ,ha bealszik a gyerek és nem ébred fel? :roll:
Judit

Kép;

Kép
angyalka1

[quote="mirci001"][ írta:mirci001b]logi köszönöm a gyors választ, szerencsére azótamegjött a gyerekorvos és megvígasztalt, hogy már túl öregek vagyunk ahhoz, hogy krónikussá legyen a betegség, csak most van egy ilyen vírus most sokan betegedtekmeg tőle.
Úgyhogy nálamparcsökkenés lett úttá.

Kerekpocak: én már megnyugodtam ezen a téren, nem is igen gondoltam rá, még most sem.
De úgy látom nem én vagyok az egyetlen, akinek beolvasol, sokakat elbátortalanítottál már, sokan elmenteka honlapról és sokan felháborodtak az utasítgatásaid miatt.
Én azt gondolom, hogy mielőtt az ember leír valamit vegye fontolóra, hogy kinek azérzéseibe gázolbele én is ezt tettem a magam részéről, azért is nem jövök fel ide közétek, de olvaslak benneteket, mert jó a fórum és uram bocsá most ijedtemben kérdeztem valamit. Sorry
M
Kép

mirci001

[quote="mircike"]
írta:
mircike
Mirci001: Lassan mondom, hogy megértsed. Ez egy társaság, olyan, mintha egy mezőn ülnénk, egy padon. Körülöttünk szaladgálnak a gyerekek. Valaki elmegy éppen dolgozni, valaki éppen költözködik, de a többség mindig ott ül és beszélget. Baráti társaság. Van neki néhány íratlan szabálya. Ha tetszik, ha nem. Az internetnek is. A fórumoknak is. És a baráti társaságoknak is. Te már egyszer nagyon durván belegázoltál itt mindenkinek a lelkivilágába, úgyhogy az égvilágon semmi jogalapod nincs arra, hogy kerekpocak nicket helyrerakjad. Megnézném azt a sok mindenkit, aki felháborodott az utasítgatásai miatt. Te viszont megnézheted azt a sok mindenkit, aki kisírta a szemét is a te szemétségeidtől. Az összes itt lévő nicket felsorolhatnám.
Az az egy szerencséd van, hogy nagyon liberális elvek mentén moderálják ezt a fórumot.

Ja, és nem, nem képzelem magam senkinek. Nekem nem gurult el a gyógyszerem. Hanem egyszerűen igazam van. Légy szíves, nagyon szépen kérlek, hogy kímélj meg minket.

Kedves olvasgatók. Ez csak mirci001 nickre vonatkozott. Mindenkit nagyon szívesen látunk, látnak azok, akik szívesen töltik itt a mindennapjaikat.

M.
kerekpocak

Hát ez meg mi ez? RENDSZERHIBA GONDOLOM!!!
GRRR pont ezt tette ide valami automata?
2 utolsó hozzászólás STORNO.
viky30

Sziasztok!

BUÉK MINDENKINEK!
Most csak gyors átfutottam a képeket.

Fatima, annyira kis hucut Tarek, beszarás. Jamiroquay (így kell írni?) abban a sapiban:)
Kis manófül:)

Nelly, Szonja még bájosabb, mint volt, egy igazi tündéri kislány, komolyan! Ti esőkabátban esztek? :lol:

Zsófi, nagyon szép a lakás, már amennyit láthattunk belőle. Csináljatok még képeket, tök kiváncsi vagyok!
Ügyes az urad!!!
És nagyon édi Samuszoba! A kiságyban alszik látom. És az a piros szivacs? Az a játszószőnyege? Vagy azon Te fogsz aludni majd, ha megérkezik Jónás? Tényleg egy szobában lesznek? Bocs, ha leírtad csak én lemaradtam róla.
Te, hát Samu mennyiszer beteg! :shock: Folyamatosan. Szegénykém.

A többi babát is csókoltatom! Ne haragudjatok, nem tudok most mindenkire reagálno. Amúgy is mennem kéne vasalni.

Rólunk csak annyit, beteg Emma. Hörghurutja van. Először azt hittük krupp, de azt megúsztuk.
Kurva szar. Sírtam már én is, rossz látni, ahogy szenved, takony, köhögés, hőemelkedés, bágyadtság, bújás és társai.
Orrszívás brutál sokszor.
Ez van. Remélem jobban leszünk most már.

Szép napot!
Niki és Emma

Kép
niki30

SZIA MINDENKINEK! NAPFÉNYES SZÉP JÓ REGGELT! :lol: :lol:

Jól kezdődik a hét!!! Azt hittem pangás lesz hétvégén, ahogy általában - erre ennyi jobbnál jobb és szebbnél szebb fotót lelek itt. :wink: :wink:

Zsófi: CSÚCSSZUPER lett Samu szobája! Én is lennék gyerek benne, a kuckósarok és az olvasó-játszó sarok nagyon hangulatos és a függönyös ágy is! Biztos jókat fog szórakozni benne Samu a kisbarátokkal és a kistesóval!!! Amúgy mint mindig most sem győzöm csodálni szépséges kis arcocskáját!!! Csaba nagyon ügyes! Szép lett a konyha és a fürdő is! Azt is elfogadnám. :wink:

Andi: Maja nagyon szépséges, na és a gyönyörű nagy szemei!!! Ez a csíkos harisnya igazán szexi. Hány cm a kisasszony? Olyan magasnak tűnik. Izlett neki a pezsgő? :lol: Kis vagány, vicces Maja femili, nem semmi hogy már most üvegből iszik. :wink:

Fatima: Tarek eszméletlen helyes és huncut is! Szépek a nagy barna szemei, szerintem mindenki belezúg akire ránéz. Ugye? A pucér képen látom hogy milyen jó húsban van!! Ezek szerint rendeződött az evési ritmus? Mert totál egészséges, kiegyensúlyozott és boldog babának tűnik!

Nelly: Szonja mandulavágású szeme olyan kis egzotikus. Igazán nőies kis babóca! Kedves kis mosoly és pisze orrocska. Zabálnivaló a kiscsaj! Nálunk is a legjobban a csillogó szalag jött be karácsonykor. :roll:

Na úgy látom a szép szemekre és mosolyokra vagyok érzékeny!
:roll: :lol: :lol: :roll:

Szilvianya: Janika nagyon cuki! Kis pirnyó még, de miyen vagány cuccai vannak! Ez az Adidas cipő nem semmi. :wink:

Kép
viky30

Sziasztok!

Nőgyógyászt keresek a János Kórházban, és Szathmáry doktorra esett a választásom.
Megírnátok nekem a magánrendelése elérhetőségét, illetve azt, hogy mennyit kér a magánrendelésen? Még mindig Gazdagréten rendel? A magánrendelésen csinálja az UH-kat is, vagy a kórházba kell menni?
Minden infó érdekelne vele kapcsolatban, milyen orvos, mennyire figyelmes a betegeivel.
Jöhetnek az infók priviben is.

Köszönöm.
matchi

Bogi: Drukk hogy jól bírja Bazsi az oltást!
Nálunk is volt egy időszak, hogy nem tudott kijönni a kaki, de csak akkor amikor kapott pótlásnak tápszert. Sajnos attól bekeményedhet. Reggel éhgyomorra adtam 1 dl cukros kamillateát ami szépen fellazítja és attól rendeződött. Az Espumisan szeleket csinál de attól a kaki nem jön ki jobban. Viszont ha csak anyatejet kap Bazsi akkor normális ha sokáig nincs széklete, akár egy hétig is, mert az teljes mértékben megemészhető!!!

Judit: Remélem beáll az éjszaka-nappal ritmusa hamarosan! Az az igazság, hogy gyereknevelében nincsenek egyértelmű szabályok, ezért próbálgass ki többféle dolgot, aztán kiderül melyik válik be. Ösztönösen is sikerül sokszor megoldani a problémákat, de jó ha vannak ötlek is. A legeslegfontosabb és ezt itt már sokan sokszor leírtuk: úgy tegyél, hogy a baba és a mama is kiegyensúlyozott és boldog legyen. Te sem szorulhatsz háttérbe, hiszen hiába pattansz ki kétóránkét éjjel az ágyból ha te ettől ideges vagy depis leszel, akkor más megoldást kell találni. És az ellenkezője is igaz, ha nem gond hogy ez így megy akkor meg miért ne? Én mondjuk speciel az arany középútra esküszöm. :wink:

Kép
viky30

Niki: Emmának gyógypuszikat küldünk, aki olyan édes mint ez a macilány!!!

Kép

Gyógyuljon meg és gyere gyakrabban mint régen!!

Kép
viky30

sziasztok!

én is csak egy gyorsat :)

DRÁGA MILOS BABA NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Viki, azt hiszem (bár most nem lapozok vissza :? ) de a nagy ünneplésben elfelejtettem :shock: :oops:

NAGYON BOLDOG 8. HÓFODRULÓT BENIKÉNEK!!!!!

Beni, Maja, Szonja, Janika, Tarek, Samu és a szobája :) nagyon szép mindenki!!!!

Niki, Ti is nagyon szépek vagytok a képeken, profi fotos? hol ha ne m titok? :)

mindenkinek sok sok puszi!!! és minden babának boldog hófordulót, bocsánat nagyon lemaradtam.... :)
a betegeknek gyógypuszik!!
a.
mangó

Sziasztok!

Mindenkinek BUÉK!!! :D

Megcsodáltam a képeket, gyönyörűek a babók.

Benike szokás szerint hozza a formáját,nagyon-nagyon édes és milyen jól áll neki az a farmeros-inges szerkó.olyan pasis benne :wink: :lol: :D .

MajaJuliska cukorédes kislány. Nekem a hisztis kép a kedvencem 8) :lol:,szépen hátrahajolt a kiscsaj :lol: . Látom Andi Ti is magasra tettétek a karácsonyfát, mi is. Pedig Borinál soha nem volt probléma, bezzeg Marci szívesen labdázna a díszekkel.

Szilvi, tüneményes Janika és nagyon elegáns :wink: .A kiscipőn nekem is megakadt a szemem :D .

Tarek
mekkorát nőtt :shock: ! Olyan szép, értelmes kisfiú. Hogy álltok a kajálással Fatima?
Mi van a Nike dobozban?? :) csak nem kiscipő? :D

Samu szobája csúcsszuper, igazán gyerekközpontú kis birodalmat csináltatok :wink: . A konyha is szuper, szeretem ezeket a föld színeket, melegséget sugároznak.

Szonja gyönyörűű!!!!! Tényleg nagyon szép szemei vannak, de úgy cakkpakk szép lányka. :wink:

Én is dobok néhány friss,havas képet:

Kép Kép Kép

KépKép
logi

Kép

KUKUCS! BEKUKKANTOTTAM ÉS HIÁNYOLOM MMZS CSALÁDOT! HAHÓ!
BOLDOG 4. HÓFORDULÓT A LEGKISEBB MMZS-NEK!!!!

Anzsi: Köszönjük! Pont karácsonykor volt Beni 8 hónapos, hát nem csoda ha nem volt alkalom köszönteni. Mondtam már hogy milyen kedves vagy mindig? :lol: :lol: :lol: Bendéről van ajándékbontogatós kép??

[bKata, Marcsi, Szilvi, Niki, Bogi, Klári, Teri [/b]és akik még nem tették meg. Kérek szépen a szépséges gyermemekről ünnepi fotókat!! Remélem nem vagyok annyira nagyon tolakodó! :oops:

Kép

Kép
viky30

Sziasztok!

Sikerült visszaolvasni. Húúúú, de nagy meló volt :lol: :lol: :lol:

Hófordulósoknak nagyon boldog hófordulót!!!! Le vagyok maradva mint mindig :oops: :oops: :oops:

A képek csúcs szuperek!!!

Judit! Flóra nagyon kis édes!

Ediske! Luca mint mindig nagyon cuki!

Viki! Beni megint hozza a formáját!!!

Bocsi a sok képért

Andi! Ez a fajta hiszti ismerős! Jó lehetett a buli :wink:

Szilvi! Nagyon szép ajándékod van! és szupik a ruhácskái!

Fatima! Tarek egyszerűen gyönyörű! Látom dúl a barátság az elefánival! Hogy megy a hozzátáplálás?

Zsófi! Baromi jó lett a lakás! Nagyon szuer lett Samu szobája!!! ja, és azt a "tényleg óriási" pocakat szívesen megnéznénk mi is!!!

Nelli! Nagyon szép Szonja! Nálunk is a szalag volt a nyerő, meg a fán az angyalhaj :oops:

Zsóka! nagyon szépek a gyerekek! Olyan jó, hogy ők már ilyen jól eljátszanak egymással!

Akkor (jó) pár kép:

Kép Olvasok

Kép A "szent család". Kicsit kómás a drága...
Kép Tolatok a fa alá
Kép Kidőltem

Kép Anyával

Kép Apával keresztrejtvényt fejtek.

Kép Akkor is megeszem!!!

Kép Tolatgatok erre-arra :oops:

Teri

KépKépKép
pruci

Sziasztok,
közben néha én is létezem, csak valahogy mindig a lap aljára kerülök... Szóval akivel nem találkoztam még: Sziasztok, itt vagyok!
És úgy döntöttem, hogy kifogok ezen a ronda felületen, és teszek fel képeket, hátha azzal átesek a következő lap tetejére. :twisted: hi-hi
(Ja, mindkettő ma készült.)
zizi
Kép Kép

Zizi
KépKép
Kép
1zizi

FATIMA: :D
Gyönyörű hatalmas, csajozós szemei vannak Tareknak, és szerintem ő is nagyon egzotikus kis pasi

ZSÓFI: :D
Olyanok a képek, mintha egy IKEA-s újságból raktad volna fel őket, olyan jól vannak összeválogatva a bútorok meg a kiegészítők mindenhol. Nekem nagyon tetszik. Szegény Beni még betegen is olyan szépen mosolyog.

NELLY: :D
Egyetértek azzal hogy ő is nagyon egzotikus kis csaj. Annak az üveg Bertollinak van valami köze a pancsihoz?

BOGEN: :D
én azt hallottam hogy teljesen normális az is ha egy bébi minden pelenkát telerak kakival, meg az is ha egy héten csak egyszer.

JUDIT: :D
ezt furinak tartom hogy nagy a súlya?! De ha a doki lejjebb viszi a D-vitamin adagot, akkor honnan fogja azt kapni?
Szerintem nem véletlenül találták ki minden napra.Nem?
Én pl. nem szoktam figyelni az órát etetésnél akkor adok neki amikor megéhezik.Ha egész éjjel végig alszik nem keltem fel.Ha éhes akkor úgyis fel kel.

ZSÓKA :D
Édes kis angyalkáid vannak.

TERI: :D
remélem nem bántalak meg ha azt mondom hogy nagyon édes hogy ilyen kis husi. Látszik rajta hogy boldog kisbaba.

ZIZI: :D
két hónaposan már így mosolyognak a babák? Janika még csak álmában szokott mosolyogni.

Minden beteg gyermeknek gyógyulást kívánunk Janikával együtt. :lol: :lol: :lol:

RUHÁK CIPŐK:Olyan édesek ezek a kis ruhák amik ugyanolyanok mint a felnőtt ruhák csak kicsibe hogy szinte már nincs is rugdalózóba öltöztetve Janika. Olyan kis ari bennük. Igazi nagy fiús.

KépKépKép
szilvianya23

Judit! Csodálkozom a dokidon! Petra igazán husi, a doki mindig annyit mond, h " az étvágyával látom nincs gond. A D- vitamint minden nap kapja, ugye? M az nagyon fontos." Sőt amikor rákérdeztem, h meddig kell azt adni, m annyifélét hallottam, nagyon csúnyán nézett rám, h azt még egy jó ideig adni kell.

Szilvi! Dehogy bántasz meg ezzel!

Zizi! Nagyon édes a kis manód!

Teri

KépKépKép
pruci

Köszönjük szépen a bókokat! :oops:

Szilvi: a bertollinak a fürdéshez, és a testápoláshoz volt köze. Szonjának ekcémás a bőre, az ünnepek előtt és alatt nagyon csúnya volt, próbálkoztam mindennel, és a bertolli vált be a leginkább. Az ekcéma nem múlt el, de nem is terjedt tovább. A két ünnep között voltunk bőrgyógyinál, kaptunk új krémeket, ami úgy néz ki bevállik, és már nem használjuk a bertollit. :)

Zizi: nagyon cuki Botond, olyan édesen mosolyog!

Nelly

Kép
breeki

Niki: az nem esőkabát, hanem előke. A H&M-ben lehet kapni, nagyon praktikus, mert nem lesz sehol kajás a gyerek ruhája, és nagyon egyszerű tisztítani. A Sógornőmék a kislány pici korától kezdve használják, és a mai napig az oviban abban fest, és maszatol mindent, még mindig egyben van, és a legpraktikusabb.

Emmácskának jobbulást! Az én szívem is megszakadna, látni hogy fáj valamilye, annyira rossz... :(

Nelly

Kép
breeki

Teri: Jajj de édi Petra! Nem is írtad hogy már ilyen ügyesen tud tolatni és ilyen szépen tartja magát! Gratula. A kis ráérős csajszi végre beindult? Kezed rendbejött a műtét után? Remélem már jobb kedved van és jössz gyakrabban! Nagyon jók az apás képek is, látszik hogy mennyire büszke. Na hallod nem csodálom ha bejött Petrának az angyalhaj, jó sok van belőle és hát ez a nagy csillogás biztos legyűgözte.

Nelly: Ilyen esőkabátelőkét :lol: én is próbálok venni. Alig győzöm mosni a partedliket, napi 3 kell annyira maszatol kishaspókom.

Zizi: Pandi nagyon szép kis babóca. Olyan édi ahogy álmában mosolyog! Bocs de én lemaradtam, elárulod hogy a Pandi minek a becézése?

Kép
viky30

Zizi: Közben visszanéztem és már emlékszem hogy Vanda a kislányod és Evuval egy napon szültetek. Na akkor bocsi! :oops:

Zsóka: Hóban játszós Marci és Borcsa nagyon szépek! Milyen jól érezték magukat! Mi kipróbáltuk a szánkózást - egy régi gyerekülést erősítettünk rá - de Beni pityergett amikor beleraktuk. Amúgy a hó tetszett neki, érdeklődve nézegette és én gonosz még meg is dobáltam picit, hogy érezze milyen, de az is sikert aratott.
Mondom én hogy Borcsa angyalka, rajzolt is magának szárnyakat a hóban! :lol: :lol:

Szilvi: Összekevered picit a neveket, Beni az én babám, Zsófié Samu. De nem baj, sokan vagyunk! Majd belejössz. :wink: Az persze tény hogy Samu tényleg szép betegen is mosolygósan.

Kép
viky30

Mi tegnap voltunk csípőszűrésen egyik oldal 1/a, a másik oldal 1/b. Tudja valaki, hogy mit jelent ez a besorolás?!
4 hónapos korában kell visszamenni kontrollra...

...délután pedig megkapta az oltásait kisBalázsom! Nagyon stramm fiúcska, képzeljétek el, amikor beadták neki a szurit NEM sírt, csak könnyes lett a szeme és lebiggyesztette a száját!!! Aztán persze, utána (gondolom, amikor már feszít, fáj a szérum) elkezdett sírni, de amint felvettem abbahagyta és rámerőltetett még egy mosolyt is!!! Imádni való kis figura!!! :wink:

Kaki ügyben is megnyugtatott a doki néni, napi 1 étkezés a tápcsi, többi anyatej. Ha 3 napig nincs kaki addig ne izguljak, negyedik nap pedig nyugodtan próbálkozzak a lázmérőzéssel és akkor kijön. Hát, nem mindig! Ezt a kamilla teás éhgyomros itatást is próbáltam, de nem issza meg! Sehogy sem bírom bele tukmálni, kiköpi!!! :roll:

Kép
bogen

Sziasztok Csajok!

Elöször is szeretnék bocsánatot kérni azoktól akiknek összetévesztettem a nevét, tényleg ne haragudjatok rám, senkit nem akartam ezzel megbántani. :cry: Bocsika :)

Hogy kell azt a lázmérőzést csinálni? Mi 15-én megyünk ortopédiára. Mit csinálnak ott, hogy működik?
Ja és még egy: Janikának nagyon hámlik a homloka, és mostmár kezd a feje is, szerintetek ez normális vagy vigyem el orvoshoz?
És ha normális akkor hogyan tudom kezelni?
Na még egy: A szájpenészről van valakinek valami tapasztalata? Kaptunk ecsetelőt szorgosan tisztogatom neki, de sehogy sem akar múlni.
köszi

KépKépKép
szilvianya23

Köszönjük Mindenkinek a bókokat és gyógypuszikat!:):)

Tud valaki segíteni IV. kerületi bölcsi ügyében? Akár tapasztalat, akár jótanács?
Jól jönne. :oops:

Kép
niki30

Sziasztok!

Boldog új évet Mindenkinek! :lol:
Mennyi szép baba, remélem mindenhol öröm volt az ünnep! :lol:
Szorgalmasam olvaslak Benneteket, jövök is majd, csak még mindig az idő...
Teri, ha még emlékszel rám :oops:, ígérem, a héten mindenképp írok már!!! Bocsi, csak elúsztam...

Pár képet felteszek én is... :lol:

Kép Lőri olvas
Kép Ajándék

Kép Kutyussal...

Kép Csocsózás
Kép Szilveszteri pezsgőzés :-D
Kép Újévi szánkózás
Kép
Kép

Noémi

Kép
Kép
Kép
kenoemi77

Szilvi! Nálunk is ez van. Szerintem azért vidd el orvoshoz h ez koszmó vagy hámlás. Engem a védőnő jól lecseszett állandóan, h koszmós a feje, aztán elvittem dokihoz, aki azt mondta, h ez nem koszmó, hanem baromi száraz a bőre. Azt tanácsolta, h hetente egyszer, max kétszer mossuk a haját, és krémezzük a homlokát, s ez szépen helyrehozza.

Noémi! Gondolom h sok a dolgod! Várom majd a levelet!

Teri

KépKépKép
pruci

Sziasztok!

Látogassátok meg a köv. oldalt.
Mondókákat fogtok találni :-D

http://hoppa.ltime.hu/index_mond.html

Vagy

www.ltime.hu/hoppa/index_mond.html

Köszi

Sziasztok

Üdv.
maci1981

kicsit beugrottam így munka közben.

niki: az a piros egy nagyon vastag szuper szőnyeg (ikea ofkorsz). samu játszó/olvasó sarkát képezi. nem szivacs. ha jónás megszületik én azért a saját ágyamban tervezek maradni :) :) :) :).
úgy lesz, h külön szobában alszanak, aztán majd ha átalussza jóbnás az éjszakát akkor együtt laknak majd egészen addig míg akkorák nem lesznek, h mindketten külön szobára vágynak majd.ekkormi megsyünk az ő nagy szoöbájukba, ők meg akét kisebbe. (van egy nappalink, egy gyerekszoba és két fél szoba: jelenleg háló és dolgozó, konyha, fürdő stb)

gyermekek nagyon tetszenek! tareket meg sem dicsértem annyira szépséges! olyan gyönyörű pasis szeme van!!!!!!

borka és marci csodálatosan szépek a szuper kis téli anorákban! ebben tuti nem fázznak, igaz? élvezték a szánkózást? ki húzta őket? te zsóka v apa?

petra szalagevős képe haláli édes!!!!!!

mosolygós pandi nagyon aranyos! hogy ragyog a szeme!!!!!

noémi: irtó nagy büszkeség lehet 3 ilyen szép kis pasi!! azt a mindenit!!! csocsózós kép tuti!!!!!!!

viki: mutattam samu képeit egy kolléganőmnek, és beni képein is átsuhantam, teljesen ledöbbent, h milyen édes szép kisfiú!!!! :)

niki: bölcsi ügyben mire gondolsz? jótanácsilag? h mire figyelj, mit nézz? a legfontosabb a gondozónéni(k) (szimpi, kedves stb), a helyszín (szimpi? esztétikus? tágas? levegős?) h viszik e őket minden nap a levegőre? milyen az étkleztetés (hányszor és mi) napirend?

hátz kb ezek jutottak elsőre eszembe.

nálunk munka elkezdődött, csaba vizsgázik, samut nevelgetem éjszakai alvásra.

edu??? anzsi?? marcsi?? tündérkisfiú?? többiek?? ki hol van?
kerekpocak

Viki! Köszönöm kérdésed, kezem javulófélben, még nem tökéletes. A varratokat kiszedték, azóta jobban fáj :oops:
Petra gondolt egyet, h elég a lustiból, elkezd tolatni. de csakis hátrafelé hajlandó közlekedni. El is neveztem tolató fókának. Felemelkedik négykézlábra, meglengeti a seggét és hárafelé lerakja. Eljutottunk oda, h az ágyon is vigyázni kell, m megfordul és tolat. :lol:

Teri

KépKépKép
pruci

Niki: a babanet ovi ajánlóját nézted már? Csak ennyit tudok segíteni.

https://www.babanet.hu/ovodak/index.php?tema=interneten

Viky: esőkabát előkét a H&m-ben tudsz venni. Nekünk nagyon bevált. Én is áztattam állandóan az előkéket, és csak a színével együtt jön ki a folt, ami engem meg halálra idegesít, ezt meg hami után lezuhanyozom és kész.

Nelly

Kép
breeki

Viky: akartam már irígykedni a wellness hétvégétek miatt. De jó nektek! Mikor mentek? Beni is megy veletek?

Nelly

Kép
breeki

Gyors bekukk én is! :)

Beni, MajaJuliska, Janika, Samu, Szonja, Marci és Borcsa, Petra, Vanda, Andris, Gábor és Lőrinc MIND CSUDASZÉPEK!!!

Mi is köszönjük a sok dícséretet!!! :)

Zsófi! Nagyon szép lett Samu szobája! Tényleg jó tágas és nagyon barátságos!!! Én is szívesen lennék benne kisgyerek! :)

És akkor rólunk röviden...

Tarek 9 nap múlva lesz 7 hónapos! :) Iszonyat hogy mennyire gyorsan telik az idő! :) Néha olyan mintha egy szemvillanás alatt repült volna el így az idő!

Na szóval jól vagyunk! Tarek most 6600 gramm és kb 67 cm. Mostanra már tökéletesen pörög-forog hasról hátra és hátról hasra! Szeretne már mászni, csak még nem jött rá, hogy hogyan kell. Minden lehetséges pózból fel akar ülni, a hasizma már majdnem kockás a sok felüléstől! :lol: :lol: :lol: Persze még nem tud felülni és ha mi leültetjük, akkor úgy bukik előre, hogy csak na! Hiába! Nehéz még a feje!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Az evéssel továbbre is hadilábon állunk! :( Az új dokinéninkkel és a védőnővel megfejtettük, hogy mi a gond. Az, hogy Tarek nem ér rá enni!!! Egyszerűen van fontosabb dolga az evésnél!!! Képzeljétek, ha este fürdés után vagyunk, amikor már eléggé ki van dőlve vagy éjjel, amikor szintén fáradt, akkor minden alkalommal megeszik 200 ml-t. DE napközben az Istenért sem tudom lekötni a figyelmét, így hát egy bizonyos mennyiség megevése után egyszerűen kiköpi a cumit és már menne is! :) A hozzátápi is ezért megy lassan. Eleinte, amikor még újdonság volt a kanál és játéknak hitte az evést, simán megevett 100-110 ml répát vagy sütőtököt, de miután már elvesztette a varázsát a kanál, azóta kb 50-60ml után megunja az evést és ilyenkor vége is van a dolognak!!! :) :) :) Kedvence amúgy a sütőtök, a HIPP-es őszi-alma püré és a banán-őszi püré. Ha hígabb a püré, akkor többet ezsik, ha sűrűbbre hagyom, akkor furcsán néz rám 1-1 kanál után! :) :roll: :)
Ezenkívül profin tud színészkedni és hisztizni! Ha vmit nem engedünk meg neki, vagy valami nem sikerül elsőre (pl elérni valamelyik játékát), akkor iszonyat raplit csap! Apámat rendszerint megveri (üti az arcát) és élvezi, hogy a hülye nagyapja tűri! :) Én persze próbálom leszoktatni arról a sok rosszról, amire a nagyszülők megtanítják! :)
Rengeteget beszél Tarek. Van, hogy egész nap mondja: ÁTÁ, ETTE, Grrrrr, ÁJÁ stb. Nagyon édi ilyenkor!!!

Na asszem ennyi ami fontos rólunk! :) Bocsi, ha sok voltam! :oops:

A betegeskedőknek sok puszi és jobbulást! Meg hát mindenkinek úgy általában!!! :)

F.

fatima

sziasztok!

jajj de jó sok kép van ezen az oldalon!!!!!
olyan édik!!!!!! MINDENKI!
:)

Samu szobája nagyon szép lett, hű Zsófi akkor tutkó lehet ekkora térben élni az előző után!!!
nekünk is elég nagy váltás volt. de hát a jobbat könnyű megszokni :wink: :wink: :wink: :wink:

És Samu mit szól az új helyhez?? nem furi neki - alvásra gondolok elsősorban...
és jár még bölibe amikor dolgoztok? vagy most mi a helyzet azzal?

Viki, hát ugrálni nem ugráltam azért tüzijátékkor :wink:
de nagyon nagyon tetszett!!!

Lizi beteg, elkapta múltkor amikor vártunk a dokinál kontroll-hallgatásra... most épp őt várjuk, inkább elhívom ide, mint megint elkapjon vmit.

amúgy minden szép és jó :lol: 8)

Klári hogy van Juli??????????????????????????????????
írtad múltkor a balesetet :? :? :? :? :?
lmkata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: