Sziasztok!
Melcsike, tényleg nem semmi, hogy minden hónapban ezt kell végigcsinálnod. És akkor most megint állítgatják a gyógyszert?
Megértem a haragodat Bogika miatt...én már nem haragszom senkire. Utána vádoltam mindenkit, akit csak lehetett, most már kitisztult a kép, és tudom, hogy mindenki mindent megtett értük, legalábbis nincs tudomásom arról, hogy ne így lett volna. Az én esetem mondjuk más volt.
És akkor egyáltalán nem is voltál kontrollon?
Jók a vonalzók, édes az a kis angyalbaba.
Lily, azért ne add fel a melókeresést.
Nem lehet, hogy túlerőlteted magad, azért fáj a hasad?
Arcüreggyula gyorsan múljon el!
Szintus, még nem csúsztál le semmiről. A volontér nálunk önkéntes.
Bea, sajnálom férjedet.

Remélem, mihamarabb találtok neki valamit.
Végül nem hívtam fel a dokit, ma pl. csak reggel volt piri. Remélem, elmúlik, olyan nehéz vele beszélnem, a hathetes kontroll után is totál kikészültem. Ő nem a saját dokim, nincs vele semmi baj, csak örülök, ha nem kell érintkeznünk. Na de ha holnap is lesz pirka, mindenképp megcsörgetem.
Holnap egyre megyek a pszichodokihoz ugyanarra a klinikára, ahol szültem. Lehet, hogy nem vagyok normális, de én szeretek oda visszamenni. A doki szerint ez azért van, mert az ember vágyik azokra a helyekre, ahol azok voltak, akiket elvesztett. Na de annyian mondják, hogy rá se bírnak nézni arra az épületre, nemhogy bemenni. Lehet, hogy tényleg nem vagyok komplett.