Sziasztok!
Lilluska,
Hogy vannak a gyerekek? Jaj szegénykém, akkor most vigyázhatsz rájuk még jobban!

Mielőbbi gyógyulást kívánok Nekik!! Nektek meg sok erőt!!! És küldök így az éteren keresztül egy kis Boszi energiát, hátha segít!!! És hamar jobban lesznek!!!
Ti jól vagytok a Férjeddel?
Barbi,
Nagyon édes ez a vonalzó!
Annyira jó ez a kép Daniról!
Cancan,
Aranyos vagy! Kérek egy számot, és ha van valami akkor, megy az sms

OK?
Gabboka,
Igen, igazad van, én is így gondolom, az a lényeg, hogy a Baba és én jól legyünk! Aztán még rengeteg szép élményünk lehet hármasban!
Neked is sokat csuklik? Nekem is?

Úgy sajnálom szegénykét akkor mert akkor az egész teste mozoghat, olyan erősen.

Szegény picike. De hát próbálgatja a tüdejét, azt mondják, és az jó! Remélem.
Monacs,
Aranyos vagy! Köszönöm és puszi!
Szia, szia Eszesmerci!
Légy üdvözölve a csapatban! És köszönjük a felajánlást a segítségre! Szép nagy baba lehetett Olívia és gondolom most is az, majd kérjünk róla fotót! Ki az orvosod?
Nekem sincs ilyen tapasztalatom, a vonalzót, látom már Györgyi elmondta! És biztos sikerülni fog! Sok sikert hozzá!
Lányok,
Pont egy csokitortát eszem, és úgy érzem Hercegnőnek is nagyon izlik, itt mocorog!
Satuk,És hogy vannak a kutyusok? Kérünk képeket? Hány kiskutya lett?
Fajtatiszták?
Vica,
Tényleg?
Én is a turizmusban dolgoztam. Ja igen, néztem is az iwiw-en, hogy hol dolgozol
Én idegenforgalom és szálloda szakon végeztem Szolnokon 2004-ben, és ez volt a szakdolgozatom címe: Székesfehérvár, mint barokk város (és ez idegenforgalmi szemlélettel)
És meddig kell választanod?
Igen, az fontos, hogy ki a konzulens, nekem is volt több téma ami tetszett volna, csak hát a tanár miatt inkább kihagytam.
Ildi,
Szegény Hannácska! Jaj de rossz lehet :-.( Sok, sok puszika Neki! és neki is megy az energia!!
Valentina,
Nálunk is úgy van, hogy ha Apa simogatja, akkor nyugodt, vagy ha nem mocorog annyit, és már izgulok, akkor jön az Apasimi és meg is van oldva minden. Már most szerelem van Apa és lánya között. De akkor úgy látom nálatok meg Apa fiú kapocs!
Nem raksz fel vonalzót?
Úgy látszik, nem szereti már most dokihoz járni, már igazi férfi!
Zsófi,
Léna a kis úszóbajnok! De jó, tök jó lehetett vele fürcsizni! És nincs róla kép?
Eni hol vagy?
Puszi
Jó éjszakát!
Ancsa