Sziasztok!
Ancsa
Mit mondjak én engem általában a kutya sem hiányol, de meg is tudom érteni, mert jó ha kutyafuttába végig tudom olvasni a hozzászólásaitokat és mire a végére érek sokszor már válaszolni már nincs időm, vagy ha lenne akkor nem tudom ki írta az adott problámát, akkor visszakeresni...stb. Addig tuti vmelyik gyerek már bejelez

. Úgyhogy semmi gond, én csak úgy írogatok, hogy ezzel is színesebbé tegyem a napom

, és legyen okom bekapcsolni a gépet.
Jaj lányok beszéltem Durcával, hát ne tudjátok meg...
Azok az állapotok, amiket elmesélt... Bár nem kaptam felhatalmazást, hogy bármit is mondjak (igaz, hogy szóba sem került), de remélem azért nem fog megharagudni. Hát nem hiszem, hogy mostanában lesz ereje írni róla. Iszonyat, hogy milyen emberek vannak és ugye ezek javarészt NŐK (ápolónők, dokinők), tehát vannak, lesznek gyerekeik!!! Persze én megértem, hogy nem vehetik fel a másik ember problémáját, mert hát abba ők is belerokkanának, de azért EMBERSÉGET tanusíthatnának.
Csak röviden, amiket megemlítet:
2 ápolónő van, aki segít nekik komolyan, segít, hogy probálja meg cicire tenni, vagy kanállal etetni, vagy hogy egyáltalán megfoghassa. A többi benyomja a szondát, ja és ami nagyon durva, az egyik doktornő közölte, hogy nem gond a szonda, mert legalább tágul a gyomra és többet tud enni. DE HÁT KÖNYÖRGÖM NEM EGY VÁGÁSRA HÍZLALT LIBÁRÓL BESZÉLÜNK, AMIT TÖMNI KELL, HANEM EGY PICI BABÁRÓL!!! Komolyan az ilyet felkötném!
A másik ápolónő nem segít megfogni, sőt még fel is hívja a figyelmet, ha rosszul fogja meg és kiesik a kanül a gyerek fejéből, akkor újra kell szúrni, és hát ugye azt a kedves anyuka nem akarja??? Persze, hogy nem úgyhogy szegény Durca nem is próbálkozik tovább.
Borókának a nyelve alatti nyálkivezető elzáródott, nyálköve lett, amit most megszondáztak, de az is műteni kell majd.
Keveset eszik a gyerek, Durca szerint sztrájkol, elege van.
Szóval lányok nagyon nagy a gáz.
Nem értem, hogy ilyen kicsi embernek miért kell ennyit szenvedni??? Kinek és mit ártott Ő? Tudom, hogy ez az Isten kérdése volt már téma, de hát ha lenne, akkor nem hiszem el, hogy ilyet megengedne. Persze tegye próbára az embert, de így???
Bocs, kicsit hosszú voltam, de örülök, hogy legalább Veletek megoszthattam, egy napig örlődtem magamban.
Monacs