A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

L. Andi!
Jó lehet a netes kapcsolatod! Nekem rendszerint nem enged feltölteni, a táblicskuval is szenvedek mindig legalább egy órát, mire felszenvedi a rendszer.

Pedig fel akartam rakni, egy tök jó gyáva nyuszit :(
grillázs

Grillázs a cél érdekében megteszed, hidd el! :-)
Ági28

Így van grillázs!!! Igaza van áginak, a cél érdekében megteszed majd. Én is ezt tenném.
cyprus

Grillázs, a kepfeltoltes.hu-t próbáltad már? Hátha oda gyorsabban felmegy a kép... Ott kapsz egy direkt linket, amit csak közé kell ide beszúrnod. Én minden képet így teszek fel.
noczi

Nem tudom... én nagyon rettegek a tűtől. Komoly fóbiám van - írtam, hogy a vérvétel előtt is mindig tök ki vagyok borulva. Parázom is tőle, hogy hormonok mellett nem fogok-e még jobban tojni tőle. A férjem szerint én egy két lábon járó paragép vagyok :(
Szóval tuti állnék két órát a fürdőszobában mire rávenném magam, ha egyáltalán rávenném. Úgyhogy én tuti segítséget kérek. Inkább kínozzon más... :mrgreen:
grillázs

Nekem a meg 4x kellett szúrnom, mert csak 1 milis fecskendőim voltak.
Ági28

Hát grilázs, majd meglátod. Az elején lehet, hogy segítséget kérsz, de egy idő után rájössz, hogy bőven elég 2nnaponta dokihoz járkálni és meg fogod spórolni azt az időt magadnak. Végülis egy 5másodperces művelet kb. 1-2 órádba kerül. Persze te tudod, de az a baj, hogy ugye nem egy szuri kell, hanem nagyon sok.
cyprus

Jaj, ne keserítsetek el :(
grillázs

Nyugi Grillázs, gondolj bele, milyen büszke leszel magadra, amikor majd elmondod a fiadnak meg a lányodnak, hogy mi mindent bevállaltál értük! Majd erre gondolj, amikor szúrnak!
noczi

Grillázs fel a fejjel!! :-) :lol:
Ági28

Én az altatástól féltem nagyon, aztán tök jó volt!! :-)
Ági28

Abszolút nem akarunk elkeseríteni!!! Csak gondolj arra, hogy milyen ügyes vagy és meg tudod tenni: Annyian megtették már.
Én is utálom a tűt és féltem a szúrástól, de ez pl. már meg sem kottyan. Gondolom így lehet ez a szúrással is. Jó hogy osztom itt az észt én meg nem is szúrom magam.
cyprus

Nekem az a rémálmom az altatással kapcsolatban, hogy majd nem alszom el tőle... :lol:
noczi

Nyugi noczi, tuti hogy apánkék gondoskodnak róla, hogy elaludjál:)
cyprus

:D Ja, biztos, legfeljebb jól fejbevernek valamivel... :lol:
noczi

Noczi nyugi nem lesz gond az alatatással, meg előtte kapsz valami tutkó anyagot, amitől megnyugszol,és nem érdekel semmi sem. :-)
Ági28

Igen és az a tutkó anyag nem lesz más, mint egy kis tuskó amivel fejbe vágnak:)
cyprus

Cyprus ez jó volt!! :-) De ha gondolod Nocz van egy tuti kis cipőm,amibe ha beleszagolsz, tuti kiüt! :-) Szólj bátran!! :-)
Ági28

Már látom magam előtt, ahogy a punkció napján a topik ott tömörül és nóczit próbálja álomba ringatni :). Szóval noczi, szólj bátran, látod száímthatsz ránk!!!
cyprus

Olyan cipőm nekem is van! Én is kölcsönadom ájuldozni!
Az altatástól nem kell félni, én pl beszéd közben bealudtam egy korábbi műtétem közben, merthogy vénába megy a cucc. Utána meg tiszta vigyori voltam. A férjem szerint olyan voltam, mint aki be van rúgva :)
Szóval nemhogy szar volt, de kifejezetten élveztem :)
grillázs

Kép
Rendi vagy, cipőt itthon is találok! Tetszik az ötlet!
noczi

Noczi, de másé az hatásosabb!! :-)
Ági28

Grillázs! Biztos, hogy nem kokainoldatot kaptál véletlenül? :D
noczi

Ááá, a pároménál nincs hatásosabb!!!
noczi

Nekem az egyik ismerősöm a szülésnél kért kéjgázt és a végén úgy belejött, hogy egyre többet szippantott bele és úgy bebódult tőle, hoyg mikor belépett a szülészdoki maszkban a szobába, ő elröhögte magát és azt mondta:-- DARTVÉDER!!!!
cyprus

Nem tudom :) De jó volt a cucc, az tuti!
Ja, és vigyázni kell a pofázással, mert én rögtön elkezdtem csicseregni amint felébredtem. Ja, és természetesen egy kukkra se emlékszem abból, hogy mit mondtam :)
De a férjem szerint nem volt gáz.
grillázs

Cyprus, ez haláli!!!!!!
Kép
noczi

Cyprus!
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Hangosan vihogok:)
grillázs

Mi is úgy röhögünk rajta azóta is, ha eszünkbe jut, hogy potyognak a könnyeink.
Na, lányok én megyek haza, meg husit venni , meg kiváltani a hétvégi szurikat. Otthon bedöglött a laptopunk, így nem tudok jönni, de akkor hétfőn találkozunk ági!!

Szép hétvégét!!!!
cyprus

Én is megyek, mindjárt itt a tanítványom, én meg csak itt röhögcsélek... páá!
noczi

Cyprus akkor hétfőn az ajtóban!! :-)
Ági28

Jaj bocsika Noczi neked is szia! :-)
Ági28

Naaaaa, én is itt vagyok!!!
Elment mindenki??????????

Kép
cseka

:cry:

Sírok, brühühü.........

Kép
cseka

cSEKA ÉN ITT VAGYOK!!
Ági28

Sziasztok

én is itt vagyok. Volt egy kis áram kimaradás, ezért meghalt a gépem. Most tudtam csak összevakarni.

Grillázs
hát ennyit a jó netes kapcsolatomról.

Kívácsi vagyok, hogy hétfőn mennyien lesznek D.-nél. Remélem, hogy beszámoltok róla.
l.andi

sziasztok
Cyprus
Miért is vagyok jogász???!!!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kép Kép

Ne felejtsétek!
Szombat 10:50 Babavilág - téma a lombikprogram és a meddőség

A műsor leirata itt olvasható
http://www.tv2.hu/cikk/137419/
grillázs

Grillázs

Nagyon jó ez a tv.
Nem képcsöves még?
l.andi

De szerintem simán!
A netről szedtem le. Szerintem tök jópofa.

Amúgy elég elcsendesedtetek lányok! Mindenki melóhelyről nyomja, és kitört a hétvége?
grillázs

Akkor majd mi randalírozunk itt! Mi ketten, ha nincs több jelentkező! :lol:

Kép Kép
l.andi

Viszont még adós vagyok egy nagy köszönömmel Szokolyka-nak
a méhpepő címért.
Köszönöm mégy 1x

l.andi

nem mégy 'vaze ! Hát nem hiszem el, hogy miket írok már !

szóval helyesen: Köszönöm még 1x
l.andi

Grillázs
Jól elvagyok itt egyedül is, de azééé szóóój má egyet.
l.andi

szólok!
Apát ma elzavartam méhpempőt venni, de nem kapott :(
grillázs

Na, pedig nagyon jó szerintem. Nagyon sok jót hallottam róla.

Úgy szeretnék mondani (írni) egy viccet. Tudod, a sárga út, meg, Óz a varázsló...

Nem bírom ki, hogy ne írjam le.

Hogy hívják a bátor varázslót?
Nefossámán
l.andi

Cukiiiiii
grillázs

Van még lázad?
l.andi

Én is nyomok egyet :)

Az idős nőgyógyászt gyilkosság gyanújával őrizetbe veszik. Egy rámenős újságíró bemegy a börtönbe, hogy beszéljen a doktorral:
- Mondja el, mi az igazság az üggyel kapcsolatban!
- Hát, fiam, az hosszú történet -mondja az orvos.
- Nem baj, meghallgatom -biztatja az újságíró.
- Az úgy kezdődött, hogy egy eléggé zsúfolt napom volt. Napközben hat szülés, négy terhességmegszakítás, harmincnégy vizsgálat. Éjszaka ügyeletes voltam, öt szülés, három terhességmegszakítás, négy vizsgálat. Másnap délelőtt benn maradtam, mert egy páciensem szült, és ha már ott voltam, levezettem még négy szülést, kilenc abortuszt, és megvizsgáltam tizenhét nőt. Délután szólt a kollégám, hogy vállaljam el a műszakját, mert sürgős dolga van. Elvállaltam. Volt hat szülés, négy abortusz, huszonhat vizsgálat. Este végre elszabadultam a kórházból, elindultam haza, de annyira fáradt voltam, hogy le kellett ülnöm egy padra. Erre odajött egy ribanc, és azt mondta, hogy egy százasért megmutatja a pináját. Mondd, fiam, te nem fojtottad volna meg?
grillázs

LÁz: már nincs, de gyorsan le is kopogom, nehogy vissza akarjon jönni :)
grillázs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: