A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Lexi,

nagyon drukkolok!
Remélem semmi baj nem lesz, csak egy kicsit túl pörögted magad.
madrin

Sziasztok!

Lexi, nagyon szorítok érted, értetek, jelentkezz, ha tudsz, és vigyázz magadra, mennek a drukkok!+++++++++++++++++

Kriszti, a találkánk TERMÉSZETESEN még fennáll, várom, hogy jelezd, mikor jó neked.Na persze, 5-ös államvizsgáról nem is álmodozom, örülök, ha görbül :wink: köszönöm a pocidícséretet:)

Tegnap megvédtem a szakdogámat. 5-ösre javasolták, és az is maradt.Ez is megvan, már "csak" az államvizsga maradt......lehetne már 1 héttel később.......

Lányok, főként aki már előrrébb tart, mint én.Juci, neked is voltak alul fájdalmaid néha? Nem nagyok, de néha fáj a hasam alatt, egészen a ....ig. :oops: :oops: ez normális?

Puszi

Móni

Kép
numato

Lexi!
Szurok ezerrel! Küldöm a pozitív energiát. :roll: :roll: :roll:

Timso
Kép
Milli baba születésének várható napja 2011. június 03.
timso015

Lexi!
Nagyon szorítok értetek!Reméljük csak a vérömleny távozik!Gabicsibe!
Te kis huncut,mit tudsz?????halkan örülhetek?
Alex!
Üdv itt a topikban!
Vendég

Sziasztok!!!!
MOst értem haza, jól megáztam...Hívtam Lexit, azt hiszem, ezt leírhatom:
ma 6 óráíg eldől minden!!!!!!!!!!!Imádkozzunk, hoyg ne nyiljon ki a méhszáj........Infuziót kap!!Hallottam a hangján, szinte feladta...Én reméynkedem, nem lesz semmi baj, és a kisbaba vele marad!!!!!!!
Nagyon sok erőt, pozitív energiát küldjünk, szüksége van rá!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Én megyek ma be hozzá, ha valaki üzen neki!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti!
Szerintem mindannyiunk nevében mondhatod a Lexinek,hogy lélekben vele vagyunk és sokat gondolunk rá!Köszi
Vendég

Benszi!
Bátorítani fogom, ne adja fel!!!!Ennyire nem lehet kegyetlen az élet!!!!! :cry:
Vendég

Kriszti!
Reméljük a legjobbakat!
Bibar???????????????
Vendég

Kriszti mondd meg Lexinek imádkozni fogok értük, ne adja fel!!

chesti

Lexi
Kép
Ez az angyalka vigyázzon rátok!nagyon szorítok!!!!!!
gabicsibe

Chesti!
Átadom....Most kap mgnéziumos infuziót,nem ehet, lélekben készülnek a holnapi műtétre!!!!!! :cry: :cry: :cry: Amire remélem nem kerül sor...... :cry: :cry:
Vendég

Kriszti!

Mondd meg lszi Lexinek, hogy mindig rá gondolok reggel óta és küldöm a pozitív energiákat!

Puszi!

Judit

jucicuki

Benszi
Nem tudok még semmit csak pozitívan próbálok hozzá állni :D
gabicsibe

Lexi
nagyon szoritok :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Kriszti köszi az infókat,ird majd légyszi hogy mi van :oops:

rossz most megirni az én jó hiremet,de 1 cm-es a babám és dobog a szive :lol: :lol: :lol: nagyon drága,persze a vérömlenyt én sem uszom meg,van egy pici,sokat kell pihenni és rutascorbint szedek,azt mondta a doki hogy nagyon kicsi ne aggódjak :oops: :oops:

bibar

Gabicsibe!
reméljük minden ok lesz!Nagyon jó a pozitív hozzáállás!Beszélj hozzá!És képzeld el ahányszor csak tudod,hogy a pocakban ficánkol!
Vendég

Lexi

Nagyon-nagyon szorítok,teljes szívemből.

Kép
lukrécia

Bibar!
jó híreket hoztál!Elmegy majd az a vérömleny!Nekem egy hét alatt elment,de tényleg feküdtem és ittam és rutáztam!
Vendég

Kriszti!

Mondd Lexinek, hogy nagyon sokan gondolunk rá és izgulunk érte!!!!!!

Lexi!
Ne add fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szörnyű lehet :cry: :cry: :cry:

Bibar!
Örülök a jó híreknek, és vedd komolyan a pihenést!

Gabi!
Sokat gondolok rád! A hét végefelé fog valószínűleg megjönni, úgyhogy ahogy megjön, megyek!!! Amikor te épp vársz majd a jó hírre, találkozunk! Jó??
gil

Lexi szívből szorítok Neked!!!!! Nem történhet ez meg!!!
málna79

Lexi!

Én is nagyon szorítok értetetek!!!!!!

KépKép
naposoldal

Drága Lexi!

Már biztosan nem olvasod, de kérlek ne add fel!!!!
Nagy pocival fogunk fagyizni a Mártonban 3 hét múlva!!!!
Tarts ki!!

Kriszti!

Ha bármit tudsz, kérlek azonnal írj!

Ennyire nem lehet kegyetlen az élet!

Kép

Kép
sharon

Lexi,
Nagyon szorítok értetetek.Ne add fel!!!!!

Bibar,
Örülök, hogy minden renben veletek. Vérömleny ügyében fogad meg Benszi tanácsát!!!

Málna,
Végülis mi lett tudtak embriót lefagyasztani?

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Lexi!

Veled vagyunk, és imádkozunk értetek! Sírtam, ahogy olvastam rólad a híreket. Nem lehet ilyen kegyetlen az élet!!! :cry: :cry:
Ne add fel,kérlek!!!!!

Bibar

Gratulálok a pici babádhoz. Pihizz sokat, és nem lesz baj. :lol: :lol:
alex71

Köszönöm lányok,arik vagytok :oops: :oops:

Lexi miatt nem dugtam még fel az utrót,remélem hamarosan kapunk hireket,mert nem tudom sokáig huzni :oops: :oops: izgulok érte :oops:

bibar

Sziasztok!!

Lexikém nagyon sokat gondolunk rátok!! kuitartás, és kell az a fuzi!! Nagyon szorítunk!! Millió pusssza!! A sírás nálunk is a szurkolás jele!

Rebe a magánrendin láttál? Mivel mi oda járunk!!! Hétfőn voltunk!!!

Málna nagy gratula, és írtam pűt!! Puszi! Szorítás megy változattlanul, és kellemes pocakosodást!!

Bariném írtam!! :D

Bibar hurrááá! Örvendezünk!!!
Éva drága írtam választ!! Gondolom vége a pihinek, de ne fáraszd ki magad, csak lájtosan! :D

Gabcsikám nemsokára 11-e! Hogy vagytok???? Cupp

Kép
tini75

Sziasztok!

Lexi!!!!Borzasztóan szorítok!!!!!!
Kriszti! Ha tudsz valamit, légyszi írd meg!!!
Bibar!!!!Gratulálok!!!!!!Nagyon jó neked! :wink:

A mai rossz híreket én is szaporítom.
Az egyik kolléganőmmel ma valami borzasztó dolog történt....Tavaly augusztusban volt egy lombikjuka Bmc-ben, ami nem sikerült....Most elment a rendes évi rákszűrésre. P5 lett az eredménye, vettek ki valahonnan egy darabot, aminek a szövettana is borzalmas lett. Ma jött vissza az eredmény, és a doki kimondta a végső döfést: Ki kell venni a méhét és a combtövéből a nyirok csomókat is, mert már azt is megtámadta. 32 éves, és szembesülnie kell vele, hogy SOHA nem lehet gyereke....És még egy éve sincs a lombikjuknak, ahol mindent rendben találtak....

Én ezt nem értem.....DE borzalmas.
Bocs, hogy ideírtam, de ki kell írnom magamból, mert borzasztóan sajnálom őt!

Reggel benézek, addigra remélem, csupa jó hírrel jöttök!

Kép
vikike0429

Kriszti várunk as hirekkel!
Nagyon sokat gondolok Lexiékre, küldöm az őrangyalomat nekik.,(enyém jól dolgozik, a családban Én tartom a frontot egyedül a sok rossz után)

chesti

Chesti sokat gondolunk rátok, és mielőbbi szerencsésebb napokat kívánunk, és minden jót az egész családnak!!

Kriszti merre vagy???

Kép
tini75

Lukréciám
feldugom az utrót,lefekszem,de ha te még látsz hireket Lexiről dobj majd légyszi egy sms-est :oops: :oops: köszi nyunyikám,puszi,holnap beszélünk :P

bibar

Lexi,

Nagyon-nagyon szorítok értetek! Kép
Kriszti???

Bibar,
Gratulálok a babókádhoz! :D Pihizzél!

Tini,
Á, nem láttalak, csak úgy emlékeztem, hogy ti is 4-én mentek, mint mi.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Na, it is vagyok, csak közben 3 beteget betoltak........

Szóval szerencsére most nem vérzett, amióta bement, csak egy icipici volt...Éjszaka kap még egy fúzát, és reméljük, hoyg a baba is akarja őket!!!!! :wink:
Kissé jobb lett a kedélye....A férje is ott aggódott...olyan kis édes!Dehát a púp és a teve is össze van nőve..... :wink:(mert ugye ők azok)

Kinyomtattam neki amit eddig írtatok!Meghatódott!MOndtam most mindennki egy emberként imádkozik, szorít nekik......Nagyon jólesett neki!!!!!!Még reggel hazamenetel előtt is bemegyek, és remélem jó hírekkel szolgálhatok!!!!
Annyira bízom benne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Megsimiztem a pociját, és marasztaltam én is ababát a "bérlésre" még.Még minimum 6 hónapíg!!! Mondtam is Lexinek, hogy maradni fog ő!!!Csak azért nem kalimpált délután, mert ő is küzdött!!!Erős baba!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ezek jó hírek :lol:

Köszönjük, Kriszti a tájékoztatást!

Továbbra is drukkolok, rendben lesz itt minden!!!!!!

KépKép
naposoldal

Krisztike!

Köszi a híreket,jaj de jó.....remélem most már jóra fordulnak a dolgok,csak sokat feküdjön,szigorúan!!!!!!Jobb így hogy bennt van,figyelnek rá,meg ez az infúzió is biztos jót tesz.Mondd meg neki hogy kitartás és vele vagyunk!!!

Kép
lukrécia

Kriszti

Köszi a híreket!Sok sok puszi Lexinek és a babócának!Szorítunk neki 1000-rel!!!

Bibar
Gratulálok!Növesztgesd egészségben,boldogságban!Vigyázz magatokra te is!!!

Képzeljétek ma én is úgy jártam,hogy majdnem gratuláltak a terheségemhez,de gyorsan letörtem a lelkesedést!
gabicsibe

Gil
Én benne vagyok a taliba!Hétfőn szerintem mindenkép mennem kell,akár a tesztre vagy az újra kezdéshez!
gabicsibe

Lexi, drága, kitartás, a baba veletek marad biztosan!!!!!
Csak pihizz és pozítiv legyél,az sokat számít!!!
Drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Puszi!!!!

manda

Kriszti!!!
Köszi szépen az infokat!!!
Pusziljuk Lexit!!! És téged is!!! :wink:

Bibar :D
Szívből gratulálok Neked!!! Pihizz tovább és növesztgesd a babócát!!! :wink: pusz!

manda

Én tudok meg mindent utoljára. :(
Most tudtam ideülni a géphez, és csak olvasom itt hogy mi van, de mintha csak a sorok között olvasnék, és nézek bambán.
Lexi, veled vagyok, tarts ki! Sajnos dolgozom holnap is egész nap, utána meg órám lesz fél 9-ig, nem tudlak meglátogatni, de már lehet haza is engednek holnap estére. Remélem jó kezekben vagy.
Millió puszi, vigyázzatok magatokra! :)
Majd írok neked!
Kép
Vendég

Kriszti,
Köszi az infót. Azért ez már sokkal jobb hír. Szorítok, hogy most már minden jóra forduljon! Puszi Lexinek! Kitartás neki!
Vigyázzon rá ez az angyal:
Kép

Mindenkinek jó éjt!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Jajjjj, ,én is nagyon nagyon bízom benne, hogy nem lesz baj.......És remélem holnap reggel ennél csak jobb hírek várnak benneteket!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Vendég

Kriszti!

Nagyon kedves Tőled,hogy meglátogattad Lexit és elmondod mi van vele! Nagyon izgulok érte, szorítok és millió puszit küldök neki. Mondd meg neki légyszi, hogy gyógyuljon meg és készüljön a tripla adag fagyira!

Kép

Kép
sharon

Én is csak most olvasom mi történt :cry: .Lexi nagyon-nagyon szorítok én is,de nagyon erősek vagytok Ti a Babókával,úgyhogy reméljük minden rendben lesz.

Krisztike drága köszi az infókat és kérlek add át holnap Lexinek,hogy lelkiekben meg mindenhogyan Velük vagyok!Várunk holnap is ilyen és még ennél jobb hírekkel,mint az utóbbi volt :wink: !

lippa

Sharon!
Most dolgozom, és 2 emelet választ el......De ha nem dolgoznék is, akkor is bejöttem volna....Hisz mi csak közelebb vagyunk hozzá mint Ti!!!
És tudom, szegény Estrella reggeltől estíg dolgozik.... :( Láttam ma is az msn-n....Csak időm nem volt írni neki!Bocsi érte Estrella!!!! :oops:
Egyébként Chesti ötletét elloptam, és lementem doc-ba az üziket, és viszem be neki!!!Tudja, hoyg állandóan gondolunk rá......
Vendég

Szuper hírek!!!!! minden rendben lesz!!!!! kitartás Lexi!

Bibar szuper hírek, szívből örülök a szívhangnak!!! :P :P

Csibe, sajnos nem voltak elég erősek az embriók a fagyasztásra!!! fáj a lelkem, de azért reménykedem hogy a pocakomban erősek a bébik!
málna79

Jó reggelt!

Lexi! Van valami hír????

Málna! Ne búsulj nagyon! A pocidban biztos nagyon erősek a babák!!!!!Drukkolok!

Kép
vikike0429

Sziasztok!

Kriszti köszönjük a híreket, és továbbra is megy a drukk, és lélekben ott vagyunk mind!! Szeretnék én is, mi is küldeni egy drága kis angyalkát, hogy vigyázzon rájuk! Kép

Málna ne aggódj, bizti jobb soruk van bent a pocidban! Szorítunk nektek!

Na még ma jövök, puszi nektek!

Kép
tini75

Lexi
ugy örülök hogy már jobban vagy :oops: :oops: minden rendben lesz most már,neked is lehet egyszer szerencséd,és most az lesz :oops: :oops: kitartás nektek és a babókádnak :oops: :oops:

bibar

Na, vagyok is!
Drága Lexink aludt ahogy felmentem, nem költöttem fel, írtam neki üzit, hogy írjon....
Sajnos még vérzett, és görcsöl is....és mint írta, reménykedik, h még élk a drágája!!!!!!!!!!!Míg folyt az infúzió, azt mondja, addig jó volt...Nem görcsölt(magnéziumot kapott)Nemsokára megy be a dokija, és megy UH-ba.....Nagyon maga alatt van..... :cry: :cry:
De ránk számíthat!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Délután megyek ismét a kórházba, addigra már többet tudunk!!!
Én is lepihenek kicsit!
Délután ismét jelentkezem!!!!
Ezen kívűl szép napot mindenkinek!
Vendég

Kriszti! Köszönjük szépen az infókat! Pihenj, és délután várunk a JÓ hírekkel!

Kép
vikike0429

Lexi!
Szorítunk!
Kriszti!
köszi az infókat!
Bibar!
Írtam püt és mélt!
Bariném!
Ment a pü!!
Viki!
Sajnálom a kolléganődet ez szörnyű lehet!
Gabicsibe!
Hol marad a pozitív hozzáállás?azért mész hétfőn,hogy azt mondják,gratulálok kismama!És nem azért,hogy megbeszéljétek az újrakezdést.
Málna!
Sajnálom,hogy nem lett fagyibébi!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: