A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Nyunyi!
Köszönöm!
Lexi!
Jó vizsgázást!
Rebe!
Köszönöm aranyos vagy!
Bariném!
Üdv itt újra!
Vendég

Tini,

Tegnap te voltál uh-n, vagy rosszul emlékszem? Mi újság pindurkával?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!
Nem sok időm van...tegnap elmentünk lelket gyógyítani, vásárolgatni...:Költhetjük a pénzt.... :wink:

Estrella!!
Az utiköltséges papír úgy van , hogy ha felmész, és a párodnak nincs vizsgálat, akkor csak neked adnak igazolást!!Csak akkor lehet kisérőt írni, ha neki is van beavatkozás....
És ha csak neki van, akkor nem lehet pecsételteni..Ezt a doki mondrta...Külön neki is kell kérni ilyen papírt, ha akarsz pecsételteteni....

Össz vissz csak akkor jár, ha altatnak, és ha embriotranszfer van....
Hú, ugye érthetően írtam, mert sietek!!!!!!!Akkor együtt kezdünk?????De jó lenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Szóval csak ezért ugrottam be, és MÁLNÁnak megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ja, és Lexi!Kína éves tremése legyen nálad ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Ügyes leszel!!!!! :wink:
Vendég

Estrella
HÚÚÚÚ, ez nagyon jó lenne. Szerintem nincs változás útiktg ügyben. Egy próbálkozást megér. Október???? ne már, az nagyon késő van. Bár rohan az idő, de....... tudod!!!!

Rebe
Jól vagyok! Remélem a vérömleny felszívódik csütörtökre. Jövő héten végzek ezzel a félévvel és lemennénk a párommal, a hugommal, a kisfiával a Balcsira. Jó lenne picit olvasgatni. Tegnap a könyvtárban 20 Ft-ért vettem Kismama újságokat, meg Anyák Lapját. Már alig várom, hogy olvasgathassam őket.

Kriszti
Reméljük Te is úgy jársz, mint sokan, akik ugyan egy hónapot vártak, de a 2. stimu sikerült.

Bibar
Tök jó a vonalzód. Lassan már csak nekem nincs. :oops: Nálad is bejött a költözős jóslatom. Úgy örülök neki. Most majd Baby jön.

Málna
Ne aggódj feleslegesen. Látod minden a lehető legjobban alakult. Minden jó, ha jó a vége. Annyian szorítunk Neked (is) muszáj lesz sikerülnie.
A fene egye meg, most azért tele van a gatyóm. 2-re megyek, de már most izgulok, pedig nem szoktam. Ha az ember tanul, nem kell izgulnia, de most ugye.........

Tini
jó, hogy újra itt vagy. Fránya gépek. Csak a baj van velük, de már élni se tudnánk nélkülük
Vendég

Lexi, Kriszti, Viki, Többiek!
Köszi az infókat, majd meglátjuk mi lesz. Jövőhéten megyünk BMC-be.
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem! Ma voltam az itthoni nőgyógyásznál, bejelentkeztem terhesgondozásra! Hát semmi nem úgy van, ahogy a könyvek és újságok írják! Precíz gondozás, modern ellátás....ehelyett van egy UH készülék, ami a nagymamám lánykorából való és még a baba nagyságát sem tudták megmondani, mert olyan szar a felbontása, hogy kb akkora, mint egy gyengébb GPS-nek! A férjem horgászik és az ő halradarja sokkal komolyabb készülék!

Na mindegy, ez van, egyébként sem számítottam jobbra, de ez az őskőkori Uh nagyon meglepett.
Nagyon szigorú fekvésre vagyok ítélve, ha nem fekszem bedugnak a kórházba! Nagyon sokat fáj a hasam, szurkál állandóan. Ezért lehet, hogy ritkábban jövök, mert nincs laptopom, csak asztali gépem és nem tudok fekve gépelni! Két hét múlva kontroll.

Addig is mindenkinek sok puszi, legyetek jók, mindenkinek sikeres beavatkozást, kismamiknak jó pocaknövesztést!

Kép

Kép
sharon

Sharon
Akkor nagyon-nagyon vigyázz magatokra!

Vikike
Semmi más tünet csak megérzés!majd a hétvégén kiderül!

LEXI
Nagy kalappal délutánra!Ügyes lány vagy te!!!

Manda
Torokfájásra Tantum verde pasztilla.(nekem ez vált be)Sok-sok c-vitamin!!!Gyógyulj meg mielöbb!!!!
gabicsibe

Sharon
lehet hogy nem figyeltem eléggé de miért is kell ennyit feküdnöd? :oops: :oops:

Lexi
drukkolok ezerrel,hát le a kalappal elötted hogy igy vizsgázgatsz,amikor én jártam fösuliba minden vizsga elött ugy be voltam tojva,persze puskáztam én is ezerrel :lol: :lol: :lol:

bibar

Túléltem a vizsgát, bár leszakadt a kezem. 3 tárgy szünet nélkül, másfél óra. Abból az egyik tétel pl. 6 gépelt oldal. VAlahogy nem értem fél óra alatt a végére, de állítólag a tanár is tudja, hogy az lehetetlen. Nem is ez a lényeg. Vizsga után felálltam és éreztem, hogy valami elöntött. Mivel az Utroval már leszoktatási időszakban vagyok, tudtam, hogy gáz van. Nagyon megijedtem. Mentem a klotyóra és hát igen...... Szerencse, hogy Lukrécia megírta nekem, hogy ha barnás valami van, akkor ne kapjak infarktust. (Bár lehet, hogy picit így is kaptam) Nem csak barnázgatás, hanem mintha egy lufi kipukkant volna bennem. Szerintem ilyen, amikor elfolyik a magzatvíz. Remegett kezem lábam. Majd csütörtökön fog kiderülni, hogy a hematoma volt-e és akkor ugye jó, vagy valami más. Nagyon reménykedem, hogy nincs baj.

Gabi
Pedig már nagyon kellene egy újabb siker, mert mindig csak az indulás megy nehezen, utána pedig jön a babaeső. (Ez milyen buta szó, de nem tudok jobbat :lol:
Vendég

Helló!

Sharon, minden rendben lesz, Lexi szuper hogy túl vagy a vizsgán!!!

megjöttünk, most már hárman vagyunk!!! 2 db 5 naposat kaptam vissza. holnap derül ki, hogy hány db-ot sikerül lefagyasztani!!! még sajna nem biztos.... izgulhatok még ezért is. de a két db nagyon erős!!! jó volt látni a párom arcán az örömöt mikor megmutatták őket!!!

Kriszti!!!

június 14. lesz eredmény még 9 nap!!! Sikerülnie kell hiszen annyian drukkot kaptam tőletek!!!
málna79

Köszi csajok az infokat!
Végülis most még Strepsils-t szopogatok, ja és a kolleganőim reggel hazaküldtek, hogy kúráljam magamat. :wink:
Iszom még a Neocitrant, most már ugy vagyok vele, lesz ami lesz.
Azt nem tudom, hogy a nagy rutinba belekavarnak-e ezek a szerek. Majd megtudom.

manda

Málna ügyesek voltatok, mennek a drukkok++++++++++++++++

Kép

csibe
csibe32

Lexi
szegénykém,nem csodálom hogy megijedtél,de biztos csak a hematoma ürült,ennek igy kell lennie :oops: :oops: örülök hogy tulvagy ezeken a fránya vizsgákon :oops: :oops:

Málnikám
hurrá!!!!!!!!!!! :P :P :P :P nagyon-nagyon-nagyon szoritok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!azért az elsö 3 napot feküdd ki mindenképp :oops: :oops: puszi nektek

bibar

Málna :lol:
Szuper!!!!!!!!!!!!!!!
Küldöm a babatapikat+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

manda

Málna! GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!Pihenj sokat!

Kép
vikike0429

Kép

Lexi,

Nem csoda, hogy megijedtél. Bizti csak a hematóma miatt volt. Bízni kell ebben mindenképpen! A babó meg vígan fickándozik a pocidban!
Gratula a vizsgádhoz!

Málna,
Gratulálok! Pihenj most!

Mindkettőtöknek küldöm: Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Málna
Én is azt tanácsolnám, hogy eleinte mindenképp feküdj. Nellike annak idején nagyon sok finom túrós receptet tett fel ide. Ha nem találod szólj, asszem megvannak.

Bibar
Még egy van. Szigorlat 7 tantárgy. Az szép lesz.

Manda
Gyógyulj meg. Szerintem azért most fáztál meg, mert most még belefér. Mire kell kigyógyulsz ebből a nyavalyából :lol:
Vendég

Sziasztok!
Málna, szuper hírek!!! Pihenj sokat!!

Lexi, biztos minden rendben lesz! Pihizz Te is! Mikor lesz az utolsó vizsgád?

Manda, jobbulást! Milyen rendesek a kollégáid.

Estrella, remélem kezdhettek júliusban! Nekem Szűcs doki azt mondta, hogy a várólista miatt 1,5 hónappal a kezdés előtt menjek be és megbeszéljük az időpontot.

Rebe, szerintem is hívd fel a biztonság kedvéért a dokit.

Kriszti, sajnálom, hogy 1 hónapot csúsztok, de ezen már nem fog múlni semmi. Aztán ki tudja, lehet, hogy pont ez lesz a Ti hónapotok :D Mi hétvégén megyünk a Balcsira. Szerintetek be merjek menni a vízbe? Én soha nem voltam az a "baciösszeszedős" fajta...

Gabicsibe, azért még nem szűrjünk le messzemenő következtetéseket a tüneteidből. Még van 1 hét!!!!

Pusszantás Mindenkinek! Jóéjt!!
süni76

nyomom magamba a fehérjét, a vízet, fekszem, de van laptopom és így legalább nem unom halálra magam!!!

sikerült valakinke fagyasztani már 5 napos embriót?

képzeljétek, ma baromi kevesen voltak a rendelőben és volt ott 3 kb. másfél éves lombikbébi .... gyönyörűek voltak és sok erőt adtak nekünk!!!! jöttek a kistesókért...... remélem pár év múlva mi is ezt fogjuk tenni!!!!
málna79

Málna!
Vigyázz magadra! NAgyon drukkolok!!

Estrella!
Sajnálom, hogy nem jött át az üzi, és végül nem tudtam segíteni. Remélem, minél előbb kezdhettek!

Lexi!
Remélem, nincs semmi baj!

Gabi!
Az inszemre ugye továbbra se kell bejelentkezni, csak ahogy eddig is volt, egyszerűen az első 3 napon lehet menni?

Manda

Jobbulást!!!!
gil

Köszönöm Csajok!!

Lexi :D
Bár a próféta szólna belőled!!! Pihenj most már sokat!!! És vigyázz magatokra!!!!

manda

Sziasztok lányok!!!!
Hazaértünk mi is, munka után még elmentünk páromnak cipőt venni.....De szerencsés volt a mai napom, átírtáka beosztást, holnap csak éjstakára kell menni!!! :wink: Ne kell korán kelnem!!!

MÁlna!
Ezt a joghurtos, tmponos dolgot barátnőm is mondta...De ki tudja.... :roll: :roll:
Gratulálok, a babókhoz!!!!PIhenj sokat, és marasztald őket!!!!!!!!!KÜldöma babaragacsokat!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++...És sikerülni fog!!!! :wink:

Lexi!!!
Örülök, h túlvagy a vizsgákon!!!!!Tudtam én, h meglesz!!!!!!Húúúúúú, nem csodálom, h megijjedtél.....Én is lehet rohantam volna a wc-re....De "szerencsére " nem volt komoly baj.....

EStrella!
MIkor is derül ki, hoyg mehettek-e?????? :roll:

Nemsokára dobok egy táblát!!!
Vendég

Manda!
MIelőbbi gyógyulást!!!!!!!!!!!!

Sharon!!
PIhenj sokat!!!!Ne kockáztass..... :wink:
Vendég

Lukrécia!
Dögös a vonalzód!!!!!!! :wink: :lol: :lol:

Estrella!
Én a long protokollt csinálom, én a mensi 20-22 napja körül kezdek szúrni......De ez protokollonként változó!Te tudod már milyen protokollt csinálsz????
Vendég

Nyunyi Drága!!!!!!

Utólag is nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Íme atábla!Remélem képben vagyok!!!! :wink:
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Süni
Lehet, hogy hülyeség, amit mondok, de szerintem még tiszta a víz. Ne maradj vizes fürdőruhában, esetleg este egy tejsavbaktériumos öblítés. Én ezt szoktam tenni, mert én meg mindig összeszedtem valamit, vagy legalábbis bebeszéltem magamnak. Ez a módszer bejött. A természetes vizek szerintem jobbak. Bár a Dunába én nem mernék bemenni. Egész életemet a Duna mellett töltöttem, de még SOHA nem fürödtem benne. Jövő héten kedden lesz az utolsó vizsgám. Nagyon szeretnék már túllenni rajta.

MIndenki mondja, hogy pihenjek és én annyira szeretnék, de HOGY??
Holnap el kell mennem a védőnőhöz, hátha végre sikerül az összes papírt megszereznem, ami a véradóban történő első vizsgálathoz kell. Előttem megyek a diabetológiára. 2-től kismama tanfolyamra megyek. Utána pihenek, de addigra 3 óránál is később lesz.
csütörtök reggel uh-ra kell mennem. Az kb fél 8-tól 11-ig tart. Esküszöm pihennék én, de nem tudok két helyen lenni. Bosszantó, hogy olyan vizsgálat elvégzéséhez is ragaszkodnak, amit a BMC-ben megcsináltak. Nem tartom valószínűnek, hogy tavaly május óta változott volna a vércsoportom.

:oops:
Vendég

Jó reggelt!!!!!

Lexi! Ezek az orvosok már csak ilyenek! :twisted: De akkor csak szép lassan, vigyázz magatokra!!!

Kép
vikike0429

Lexi:
Kép
Kriszti:
Semmit nem tudok még, mindent a jövőhéten beszélünk meg.
Aztán ki tudja mi lesz még, én mindig peches voltam, ezért nem élem bele magam. Jelentkezem majd.
Ja, még nem jött meg, szóval így aztán a július vége lesz lehet.
Vendég

Málna! Szuper hírek, biztos jut fagyiba is :lol:

Manda, jobbulást!

Lexi, szorítok csütörtökre! Barnával tudtál beszélni?

Puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Gabicsibe!
Azért ne add fel!A BMC-ben is kötelező a 6 inszem és csak utána lehet lombikozni?Azért kérdem,ha véletlenül ez nem jön össze,akkor mi lesz a további kezdés-folytatás?
Málna!
Ügyik lesztek 3-an!Pont a szülinapomon fogod megtudni az eredményt,úgyhogy sikerülnie kell.
Bibar!
Drukkolok és minden rendben lesz a mai UH-n!
Sharon!
Sajnálom a szigorú fekvést!
Lexi!
miért kell menned diabetológiára és kismama tanfolyamra?A tanfolyást nem lehetnee kihagyni?Nekem nem mondta a leszoktatási időt a Zeke és a saját orvosom se,így én hipp-hopp abbahagytam!Drukk csütörtökre!
Vendég

Süni!

Balatoni lányként mondom neked, hogy nyugodtan fürödhetsz a Balcsiban, nem lesz gond. A víz nagyon tiszta, de most az elmúlt napok viharai és esői miatt elég hideg szerintem. A barátnőmnek azt javasolta a dokija, hogy fürdés előtti este igyon egy pohár igazi vörösbort! Szerintem a joghurt is megteszi, ha a bort nem szereted!

Lexi!

Ügyes vagy, hogy levizsgáztál! El tudom képzelni, mit éreztél a barnázás miatt. Én még a mai napig félve megyek pisilni, de nem tudok ellene mit tenni. Majd írjál, hogy mi volt a védőnőnél meg a többi helyen, én csütörtökön megyek a védőnőkhöz. Már oda is időpontot kellett kérni, tök fiatal a védőnőm, talán 18 éves lehet...biztos jó tanácsokat ad majd.
Mikor jössz fagyit enni???

Bibar!

Az a gond, hogy nagyon sokat fáj a hasam, szurkál. Néha görcsöl is. A doki szerint lehet, hogy csak azt érzem, hogy a kismedencéből most emelkedik ki a méhem a hasüregbe, de lehet a fenyegető vetélés jele. Még a kezem is remeg, ahogy a vetélés szót leírom. Szóval szigorú ágynyugalom vagy ha nem bírok a seggemen maradni, bedug a kórházba! Most fekszem, mint a kisangyal és kezdek ettől becsavarodni! Ha fekszem, akkor mehetnékem van, ha felkelek, akkor bűntudatom. Kár, hogy Freud nem él már, biztosan jó cikkeket írna rólam...

Málna!

Ügyes vagy! Nemsokára Te is a kistesókért mész vissza!

Manda!

Jobbulást! Sok folyadék, mézes tea, kamillás gőzölés, nálam mindig ez segít!

Kép

Kép
sharon

Málna drága
Babynek és Briginek is volt lefagyasztva 5 napos,Brigi fagyis 5 naposból vár most ikreket,ha jól emlékszem :P :P :P drukkolok nagyon

Sharon
biztos nem lesz semmi gond,csak a méhed nő :oops: :oops:

Benszi
köszi,izgulok már nagyon,délre megyek :oops: :oops:

bibar

Bibar! Drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
vikike0429

Sziasztok!
Megjöttem, viszonylag hamar bejutottam a recepcióra.
Ha 20 percet vártam, akkor már sokat mondok. Nem tudom, de gyorsan haladt a sor. Igaz a belső ajtón belülre álltam fél 8 felé.
Na, elég érthető vagyok?
Köszönöm mindenkinek sok jó tanácsot és a jobbulást kívánásokat!!!! :lol:
Eléggé lüke vagyok, de hát már ez a reggel lefárasztott.
A fehérvári helyi busz 5 percet késett, futás a vonatra, épp felszálltam, már indult.
A kórháznál a főkapunál az automata rossz volt, bal első épületben vizitdíj fizetés.
A Bmc-nél szerencsére gyorsan haladt minden.
A 8 óra 34-es villamos persze az orrom előtt ment el, de szerencsére a következővel már kint voltam a déliben 55-kor és így elértem a 9-es vonatot.
Hajrás reggel volt!!!
De jó a kedvem!!!! Láttam kedves dokimat, megismert, olyan jó érzés. És már a kispapíromat korábban megírta.
Ja, és nem kellett volna plusz "lötyit" vinnem, mert csak sima vérvételem volt. :lol: De a vonat elbírta! :wink:

Küldöm mindenkinek, amire szüksége van: babatapikat, babanövesztőket, tüszőnövelőket, drukkokat és sok-sok energiát+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi!
Bocsi, ha kicsit szétszórt vagyok!

manda

Szép napot mindenkinek!!!
Manda!
Ez igen!!!!Ezt még autóval sem lehetett volna ilyen gyorsan megtenni!!! :lol: :lol: :lol: Ügyes vagy..Én pont rossz időbe mentem, majd 2 órát vártam a sorban.....

EStrella!
Drukkolok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Vendég

Krisztike nagyon sajnálom,hogy csúsztok 1 hónapot,na de majd júliusban :wink: !

Málna örülök,hogy már 3-an vagytok :D !Nekünk is van még 2 db
5 napos Babánk a fagyiban,nemsokára mi is szeretnénk Értük visszamenni :D !Vigyázz Magatokra,pihenj sokat!

Manda jobbulást Neked szorítok,hogy kezdhessetek :wink: !

Bibar nagyon drukkolok,biztos minden rendben lesz!

Lexi biztos a vérömleny ürült,de azért el hiszem,hogy megijedtél!
Gratulálok én is a vizsgához :D !

Mindenkinek szép napot kívánok!
Lippa

lippa

Lexi!
Ha van valami amiben segíthetek, (akár több órás állástól való kímélet), szólj!!!!!!!!!!!!!!!Ez a legkevesebb!!!!!!!
Pusszantalak!!!!!!
Vendég

Köszi, Kriszti! :lol:
Igaz azt nem írtam, hogy az 5 óra 43-as vonattal mentem, de akkor is elég gyors voltam. :wink:
Nem tudod, ha majd megyünk a szurikért, érdemes ilyen korán menni, vagy inkább később is lehet 9-10 felé, valszeg hétfőre esik majd a nagy nap! Persze, ha nem kavar bele a vérvétel eredménye!

Sharon :)
Köszi! Még a kamillás gőzölést nem próbáltam, az még hátra van!
Pihenj sokat!!! És vigyázz nagyon magatokra!!!

Lippa :)
Köszönöm szépen!

manda

Sziasztok!

Szeretnék én is csatlakozni hozzátok. Már sok jót hallottam felőletek Lexi-től.
Egy másik fórumról már ismerős nekem Bibar és Sharon neve is. Nagyon szimpatikus, vidám csajok vagytok. És olyan jó,hogy ilyen sok kismami van nálatok. :D :D Magamról annyit, hogy Wiegandt dokihoz járok, és most kezdtük a 3. stimulációt. A segítségeteket is szeretném kérni, mert most nem nagyon értem mi történik velem. Hétfőn voltam vérvételen és uh-on, ahol minden rendben volt. Keddtől kellett elkezdenem a szurikat (decap.,puregon,merional). Reggel be is adtam mind a hármat, úgy ahogy kell, és utána pár óra múlva elkezdtem vérezgetni. Nem nagyon,de azóta is folyamatosan tart, és fájdogálnak a petefészkeim is. :( :( :( Nem tudjátok, mitől lehet? Volt már valakinek ilyen? Segítsetek légyszi!!

Alex
alex71

Mindenkinek szép Kép -ot!

Gil
Inszemre nincs várólista,arra mehetsz mikor aktuális lesz?Az mikor lesz?

Benszi
Ha kell én mindenkép megcsinálom a 6.-at is és majd szeptembertől jöhet a lombik.De erre már nem lesz szükségem :D

Málna
Pihenj sokat és vigyázz magatokra :D
Küldök babanövesztőt
Kép
gabicsibe

Alex
Üdv közöttünk,gyere bátran!Sajnos én ebben nem tudok segíteni,de biztosan jön majd valaki aki ebben jártas!
gabicsibe

Sziasztok Lányok
Világvége hangulatom van. Reggel óta ömlik belőlem a vér. Nem barna piros. görcsöl a hasam is. A méhlepénynek egyre nagyobb része válik le a méhfalról. Miért is hittem el, hogy én is lehetek boldog? Hogy velem is történhet jó?? Fekszem, holnap megint megyek uh-ra. A baba ma még él, de nem volt olyan eleven, mint múlt héten. Annyi mindent kibírtam már, annyit szenvedtem. Ezt nem fogom és nem is akarom. ÉN AKAROM EZT A KISBABÁT!!!!
Vendég

Lexi!
Pihenjél, csak jóra gondoljál és minden rendben lesz!
Ma nem tudtok visszamenni dokihoz?
Nefke
nefke

Az előbb értem haza. Semmit nem tud csinálni. Feküdjek és Isten kezében vagyunk. (Sajnos nem kedvel engem túlzottan, mármint Isten) De ha ezen múlik, akkor egész nap imádkozni fogok.
Vendég

Lexi
Fekvés,fekvés!!!Beszélj hozzá és higyj benne!!!
nagyon szorítok!! Kép
gabicsibe

Lexi,

Nem is tudom mit írjak. Olyan rossz olvasni ami veled történik.
De mindenképpen próbálj pozitív maradni, és igenis hidd el, hogy veled is történhet jó. Minden OK lesz!

Nem tudsz elmenni már ma a dokihoz? Szerintem hívd fel a dokidat, hogy sürgős, nem hinném, hogy elutasít.

Nagyon szorítok neked! Kép

Alex,
Üdv itt köztünk, nagyon jó kis csapatot találtál! Itt mindig számíthasz a lányokra!
A kérdésedben én sajna nem tudok segíteni.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Csajok
Bemegyek a kórházba!
Vendég

Lexi,

Nagyon-nagyon szorítok értetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Lexi!
Lehet, hogy már nem vagy itt és bementél a kórházba, de hátha olvasod még!
Próbáld meg felhívni a BMC-t, tudom, hogy már elküldtek, de mond meg, hogy nem igazán tudsz kihez fordulni és biztos segíteni fognak.
A Jánosban a nőgyógyászat is jó és ha mégis gond lenne (bár reméljük nincs), akkor jó kezekben leszel!
Nefke
nefke

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: