Vicky
Még egy kis szenvedés, aztán elhallgatok, megígérem…
Szóval most úgy fekszem, hogy szopipárna a hátam alatt, lábam alatt millió párna, így nem gáz a háton fekvés??? Mert már nem tudok az oldalamon feküdni, reggelre is kivan mindkét csípőm…
Illetve szerintetek ilyenben ki lehet feküdni a teraszra? Dönthető, akkor a lábaim az egekben vannak a fejem meg lent… Olyan szép idő van…
http://www.praktikerwebshop.hu/termekek ... ?id=197593
Köszi a linket, a védőnőnél volt kitéve egy szórólap, 500 Ft-ért árulnak pelenkakuka utántöltőt és Vörösváron házhoz is hozzák ingyen.
Kistesó nálunk is így lesz terv szerint, a pénz miatt megyek vissza dolgozni, bár a magánbölcsi jó sok pénzt el fog vinni.
Hú, nagyon sajnálom az esést!!! Az a lényeg, hogy nem lett bajotok!
Sajti
Remélem hallgat rám Zsombor
Én sem értem, tele vagyok energiával és nagyon hiányzik a mozgás, de most a baba az első.
Pedig olyan szépen elterveztem, hogy minden nap tornázom, intimtornázom és milyen fitt leszek, hát ez nem jött össze
Képet kérünk a szörnyről
Szerintem nyugodtan vedd meg a kismamafelsőt!
/Haha, nekem itt lóg a szekrényben egy csodaszép lila ruha, annyira biztos voltam benne, hogy majd egyszer kislányom lesz… De a pozitív tesztet „bevonzotta”. Na majd megkapja unokahugi, csak még nem volt szívem megválni tőle…/
Tegnap még én is találtam egy jó turit, vállfás, de kilós, vettem 3 „kismamás felsőt”, nem az, de pont jó, meg 2 kis kalapot Zsombornak 1020 Ft-ért…
Lukacsne
Jó ez a házikó, ezt a teraszt a garnitúrával irigylem! A mi teraszunk még nagyon félkész…
Gyerekek nagyon édesek

Elhiszem, hogy élvezik!
Oroszlán
Én úgy számoltam, hogy 10 liter bőven elég egy párnába, plusz rendeltem tartalékot, de mivel 13 literig ugyanaz a postaköltség, így jó is… Pár liter meg árban nem nagy különbség…
Egyáltalán nem látszik rajtad a 13 kiló, nagyon vékony lehettél előtte, bár most is az vagy!
Én most biztos ki fogok kerekedni a fekvésben, de ez legyen a legnagyobb bajom…
Örülök, hogy minden rendben!!!
Az jó, ha a bal oldalon van, azt olvastam valamelyik könyvben, hogy úgy könnyebben megtalálja majd a kiutat.
Ezek már jóslófájások…????
zsuzska
Úgy aludtam, mint a bunda, nagyon ki voltam merülve…
Megnyugtató, hogy sok minden el van intézve, meg eldöntöttem, hogy Zsombor marad még bent hetekig! Remélem ő is így gondolja
Szuper, hogy jobban vagy, akkor biztos csak front volt, vagy ilyesmi..
Férj ma kivitte a gerlét, hogy gyakoroljanak repülni és a madár elszállt

Most tiszta lelkibeteg… Remélem fog tudni enni, nálunk még nem ette a magot, csak a pépet.
Viszont azt mondta Ákos, nem ás nekem ágyást, mert úgysem fogom tudni most gondozni (ebben igaza van), viszont itt állnak a paradicsompalánták a konyhapulton. Szerintetek el lehet ültetni virágládába, elég nekik annyi föld???
És ma lustiztam, rendeltünk ebédet, így nem kellett főzőcskéznem…
Nagyon-nagyon fura a vércukrom mostanában…