Persze az anyakönyvi kivonatot mindenképpen intézd még időben, hiszen arra lesz legelőször szükséged majd.
A pneumococcus oltás választható, de ajánlott úgyhogy az nem is volt kérdés h beadatom. Két év alatt ingyenes utána térítéses.
Az anyósom védőnő és mondta hogy az ő idejükben ilyen még nem volt, ezért persze figyelve arra hogy a gyerek természetes védekező rendszere kialakuljon azért amit lehet adassak be.
két hasznos link:
http://www.pneumo.hu/Portals/3/document ... oknek1.pdf
1236821390.0349.xls
Az apum sokáig azt hitte hogy Márton lesz az unoka, gondolta mindezt a Marci becenévből
A Molnár dokinál szültem, imádom !!!!!!!!!!!!!!! És úgy hiányzik már úgy megszoktam hogy annyit jártam hozzá, remélem rövidesen újra találkozom vele ketteske ügyében
Tekintettel arra hogy veszélyeztetett vagy és persze bízunk abban hogy Márton időben érkezik és nem korábban… de azért a szoba készüljön el, illetve a lista alapján h mire is van szükség tényleg az alapvető dolgokat szerezzétek be, vagy legalábbis a párod kapacitálja magát akkora amikor Te már a kórházban leszel.
Mondjuk előre mondom szegény így is majd szét fog szakadni mert annyi mindent kell és fog csinálni….
Hát a súlyod alapján…. Asszem szép menet lesz, nálunk Marci 57 cm és 4300 gr volt, ja és nem rémisztés de Molnár doki császárellenes….
Szerintem én is folyamatosan be voltam keményedve, de én a kezdetektől ezért már hozzászoktam és idézőjelben picit lazábbra vettem a dolgokat a vége felé…. Persze nálam az okozott sokszor gondot hogy aránylag sűrűn volt vérzésem, hirtelen a semmiből (méhlepényből levált darab…)

kedvenc pléddel alszunk...
anyával Sopronból hazafelé a kocsiban
új "kisbarát"