Huhh, az jó messze van még. Február 20? Még mindig ez a listás dolog van?
Nekem egy éve, amikor először felhívtam a Dévait csak annyit kérdezett, hogy hogyan találtam meg. Mondtam neki, hogy az interneten találtam rá, aztán ez volt azt hiszem csütörtöki vagy pénteki napon és hétfőre már be is hívott. Nem tudom hogy működik ez. Első alkalommal fél óra alatt bejutottam, a többiek itt szajkózták milyen szerencsés vagyok, aztán később én is megtapasztaltam a háromórás várakozást.
Amúgy én elbuktam már az alapvizsgálatoknál. Szar lett a kenet és a rákszűrésem eredménye is. Ebből a kenetet már kikúrálta, de a rákszűrésem utána is szar lett, úgyhogy egy kisebb - távolítsuk el az oda nem illő hámsejteket - műtétre kell mennem. Amúgy a laborjaim alapján (legalábbis a tavalyiak) valamelyik hormonomból nincs annyi, amennyit ő szívesen látna. Alapvetően nálunk nem (csak) velem van a baj, a férjemnél nem nagyon vannak normál kisfickók, szóval nem álltatott: én egyből lombikos leszek. (Csak jussunk már el odáig)
Mindenesetre azért húzódik egy éve a dolog, mert nem szabályosak a ciklusaim és hiába adott egy időpontot, a végén már szerintem pszichésen is belemenstruáltam. Aztán jött az ismert verzió: aznap felhívtam, amikor mennem kellett volna és csak hetekkel későbbi időpontot tudott adni. Egyszer kifakadtam neki és kikönyörögtem, hogy mehessek hozzá másnap, mire nagy nehezen rábólintott egy szentbeszéd közepette (hogy vajon ő mikor fog hazajutni) erre lebetegedtem másnapra. Akkor eldöntöttem, hogy ilyet nem csinálok többet.
Szóval röviden ez az én sztorim, de ha visszaolvasol látod. Csak azért írtam le, mert látom, a régiek eltűntek, az újak közül meg alig ismerek valakit. Hiába... szép lassan mindenkinek összejön a dolog