A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » János Kórházas Anyukák topicja

Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatást. :)

Jól érzem, hogy most még mi vagyunk a legkisebbek? Bár szerintem ez nem sokáig lesz így, mert evu is biztosan csatlakozik, na meg majd Bogi is és zizi stb. :D

Zsófi: sajnálom, hogy megint beteg Samu. :( Olvastam múltkor is, hogy beteg volt.

Képzeljétek van egy lány, 2 hónapos a kisfia és már 2 hete bújik ki az első fogacska. Ez ugye azért is ciki, mert még a pocakfájás is van..:(

Edis

Kép
ediske

Ja, ez az első közös kép rólunk. :lol: :lol: Jól sikerült. A második már jobb. Kép Kép

Edis

Kép
ediske

Ediske, ezek az anyás képek csúcs szuperek!!!!!!! Gyönyörűek vagytok!!!!! Gratula a kicsi lányhoz!!!!

Kép

Kép
b79andi

MILOSNAK NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!

ediske nagyon szépek vagytok!!!!!!!! nagyon tetszenek a képek!!!

aranyosak vagytok, hogy aggódtok samuért, de amilyen durva szokott lenni neki az első 1-2 npa, mintha elfújták volna utána. és hát szőke, az apja is sokat volt beteg kicsinek- az anyja is- és szegény mindig a gonosz felnőttektől kapja el, de aztán hipp-hopp ki is lábal belőle. pl ma már SEMMI baja . lekopogom. legalábbis eddig. iszonyatosan sokat aludt és remekül evett, és se nátha se köhögés se semmi. szal végülis nagyon gyorsan leküzdi ő ezeket. más babaák ritkán betegek de akkor hosszan. ja és eddig ha több fogacska jön ki egyszerre, az samut mindig megviseli (akármit is mondanak az orvosok) olyankor nagyon magas láza van 1 napig. aztán semmi. (lehet h most is ez van, de még nem engedte, hogy a szájába nézzek)

andi: tücsökzenén- abban a csoportban- főleg nagyobb babák vannak de abszolút csoportfüggő sztem. és legkevésbbé sem szocializálódnak. mindenki elvan az anykájával, de az olyan kis renitens mint samu persze rohangál. sztem menj el, az első alkalom mindig ingyenes, és nézd meg. mert ahány csop. annyi féle.
shrekbaby szemei gyönyörűek! reszkessetek pasik!!!!! :) :) :)

niki: most már aztán tessék részletesen beszámolni, h mi van a sellővel!!! képet is régen láttunk! kóstolgatás?? stb stb. ide alig jössz, vagy csak fél szavakra mostanában! pótlást és hivatalos igazolást elfogadunk ;)

autósülés: nálunk nem volt nagy kérdés, mert samu gyorsan ült és szép nagy súlya volt (van) szal mi 9-sokig vettünk, amúgy meg a a babaszobán, használtan egy römert.

márk milyen nagyfiú!!! gyönyörű ebben a piros kabiban a mocin! tényleg panni, ti jártok tücsök zenére még? vagy elvette a kedvedet az első próbálkozás?

fatima: kakitéma passz... viszont hogy állsz a tej elapasztás projecttel? és hogy működik ez? milyen gyógyszer? ki írta fel?

néhány kép. apával sólisztgyurmáztak, amíg anya mánikákusan fordított:

készül az alapmassza:
Kép

gyúrjuk

Kép

Kép Kép

a mű (gyengébbek kedvéért egy elelfánt)

Kép
kerekpocak

-azért ilyen kis bonyevác a képeken mert lázas-
kerekpocak

Zsófi: köszi.
Nem kell odaírni, tökéletesen kivehető, hogy az egy elefánt. :lol: :lol: És kézzel, lábbal készült, úgy látom!!!! Milyen kreatív mostanában Samu!!!!!!!!!! Kiállítása is lesz? Ennyi művet nem lehet a polcon tárolni csak! :wink:
Jobban vagy már? Mert nekem most úgy tűnik, hogy a kicsit szontyi Zsófi újra a régi. :roll:

Kép

Kép
b79andi

hát, most egy kicsit jobb (tegnap apa velünk volt), de majd ha átköltöztünk és végre minden rendeződik, az lesz az igazi. :) :)
kerekpocak

Zsófi: apunak van egy kéményese, ha esetleg érdekel akkor megadom a telószámát! Bár nem tudom mit kellene nálatok csinálni és azt sem tudom, hogy egy kéményes mi mindent csinál. :lol:

Edis

Kép
ediske

sziasztok!

most csak gyorsan értékesítek egy picit:

eladnánk L. Rossi Compact etetőszékünket 15ezer ft-ért.
3 szinten állítható a magassága, 3 szinten dönthtő a háttámlája, nagyon megkímélt. imádjuk ,csak hamarosan minikonyhánk lesz, ahová hamarosan szabi etetőszékét is be kell passzíroznunk:)
szóljatok, ha érdekel vkit, mert úgy néz ki az egyik ismerősöm elvinné.

puszi
niki
Vendég

mindenképpenn add meg nekem a számát légyszi!
nagyon köszi!!
kerekpocak

DRÁGA SZÉPSÉGES SZABI!!
NAGYON BOLDOG 4. HÓFORDULÓT KIVÁNUNK!!!

Kép

Kép
viky30

SZABINAK NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak

MILOSNAK NAGYON BOLDOG 2. ÉS SZABOLCSNAK NAGYON BOLDOG !: HÓFORDULÓT KIVÁNUNK!!!!!!!!!!!!!!!

Fatima! Mi BEBA HA start aktiv tápit kapunk és tök zöld tőle a kaki, doki + védőnő azt mondta h ez normális, a táptól ilyen.

Andi! Maja nagyon szép kislány!

Zsófi! Nagyon jól sikerült az az elefánt! Bárcsak én tudnám apát rávenni, h számitógép helyett vigyázzon egy kicsit a gyerekre... Jobbulást Samunak!!!

Teri

KépKépKép
pruci

DRÁGA SZABI!!!

BOLDOG 4. HÓFORDULÓT!!!!

Kívánom, hogy mától már semmi gond ne legyen a pici pociddal és hogy anyáék is nyugodtak lehessenek mostantól! :)

fatima

Teri! Köszi! Akkor ezekszerint nem csak a mi kakink zöld és kegyetlen büdös! :lol: :lol: :lol:

Zsófi! Samu mint mindig most is nagyon cuki! Viszont a múltkor nem válaszoltál, hogy az ilyen "bulik" után (pl a múltkori festés is) hogy teszel rendet!?! És ez a program közvetlenül fürcsi előtt van??? :)
Tejapasztás köszönjük nagyon jól műkszik! A dokibá írt fel egy gyogyit, ami kifejezetten erre való. Valamilyen hormonkészítmény gondolom. :( Hát ez van. Sajna nekem a vizes borogatás meg egy enyhébb homeos cucc nem segített volna! Múlt vasárnap óta szedem a gyogyit és holnap lesz az utsó nap. Nagyon durva amúgy mert már nem tejem van, hanem ilyen zöldes színű víz!!! :shock: Olyan mintha lime-ból készült limonádé lenne! Fúúúúújjjjjjjjjjjjjjj!

fatima

fatima: nem olyan vészes a kupi, kicsit porszívózunk (amit samu imád), meg kéz-arc mosás. a festés után mondjuk volt egy gyors zuhi is :) :)

de annyira nem gyakoriak az alkotós progik, h gond legyen.

és akkor már megy is össze a melled? vagy az hogy megy?
kerekpocak

MILOSNAK NAGYON BOLDOG 2. ÉS SZABiNAK NAGYON BOLDOG 4. HÓFORDULÓT KIVÁNUNK!!!!!!!!!!!!!!!

Kaki témában - mi csak kiegészítésként eszünk tápit, a Milupa milumil HA startot, és olyan a kakija mint a sárgaborsó főzelék. :roll:

Fatima: elég furi lehet a tejed?! Mennyi idő alatt apad el teljesen?

Samu imádni való még lázasan is!!!

Ediske: üdv, itt is! Nagyon szépek vagytok a kicsi lányoddal!

Nelly

Kép
breeki

SZIASZTOK ÜDVÖZLÖK MINDENKIT!ÉN IS A JÁNOS KÓRHÁZBAN FOGOK SZŰLNI A SÓVÁGÓ DR.-NÁL IKREIM LESZNEK FIÚ-LÁNY ÉS LOMBIK BABÁK.MILYEN TAPASZTALITOK VANNAK AZ OSZTÁLYRÓL ILLETVE A SÓVÁGÓ DR.-RÓL?[/url][/quote][/i]
erika1

fatima: miért kell elapasztani a tejedet?

Edis

Kép
ediske

Szia Erika!

Gratula és üdv a pocakosok között!:)
Azt javaslom, hogy nézz át a szülészetis topikba. Ott vannak a kismamák, itt meg már az anyukák. Sokkal naprakészebbek, ami a kórházat illeti, de ettől függetlenül szerintem bizti írni fog,a ki a Sóvágónál szült. Én személy szerint csak annyira ismerem, hogy ő is jelen volt a császáromnál. De nyílván nem emlékszem többre... :)

Zsófi, Nelly! Ma szedem be az utolsó 3 db tablettát. Összesen 30 volt. És utoljára tegnap előtt fejtem egy picikét délután. A gyógyszer szedése mellett nem "szabad" fejni mert akkor egymás ellen dolgozik a gyogyi és a szervezetem. Azt nem tudom, hogy mikor ürül ki teljesen a mellem, mert ha csak nem feszül szét valemilyen oknál fogva (ezt kétlem, ha már 2 napja nem feszült), akkor nyílván nem fogok fejni. A mérete bizony sokkal kisebb (eleve picik :)), de még nem a régi. Pl a régi push-up melltartóm még nem jó. :) :) :) Na azt nem bánnám, ha így maradna!!! :)

Ediske! Azért apasztom el a tejemet, mert közel 4.5 hónapig fejtem. Sajnos nem jött össze nálunk a szopi (egy csomó oknál fogva pl. befeléforduló mellbimbó, mohó evés és hasfájás stb), de mindenképp anyatejjel akartam táplálni Tareket. Így hát fejtem napi 6X-7X. Mostanra már szinte kivitelezhetetlen lett a fejés, mert Tarek igényelte, hogy vele foglalkozzak. Én meg nagyon elfáradtam,mert a napi 5.5 - 6 óra alvás kissé kikészített. Így hát nehezen, de meghoztam ezt a döntést. Ja! Azt tudni kell, hogy rengeteg tejem volt (adtam le az anyatejgyűjtő állomásnak, etettem egy kislányt a házunkból, fagyasztottam le kb 60 pohár tejet, etettem Tareket és még öntöttem is ki a cspba) és kb hetente becsomósodott annak ellenére, hogy majdnem mindig kifejtem a melleimet. Most Tarek tápit eszik illetve a fagyasztott tejet. Utóbbit nem nagy örömmel ugyan, de elfogadja! :)

fatima

Nelly! Jó ez a sárgaborsó főzelék hasonlat. Nálunk meg spenót vagy sóska van! Tiszta étel orgia! :lol: :lol: :lol:

fatima

Egy kis vidámság ma reggelre...

http://youtube.com/watch?v=cXXm696UbKY

Nelly

Kép
breeki

Zsófi: Annyira de annyira CUKI Samu ahogy belemerül az alkotásba!!! Olyan jó dolgokat csináltok! Mondjuk gondolom egy ilyen kis okos krapekkal nem nehéz elfoglaltságot találni. :lol: Nekem nagyon tetszik a lelógó orrmányú elefánt.

Ediske: Jó hogy átjöttél!! Szépek vagytok a közös képeken (is)!

Fatima: Húúú ahogy most összefoglaltam a tejes dolgokat megint elcsodálkoztam. Hogy is bírtad eddig? De már a múlt...

Erika: GRATULÁLOK az ikerbabákhoz!!! Sóvágó drt nem ismerm de láttam viziteknél és szimpatikus volt. Az osztályról és az összes dokiról, valamint szülésznőkről csupa jó és pozitív ismereteim és tapasztalataim vannak! Szerintem jó kezekben lesztek!! A szülészetis topikban vannak más ikres (hármas is) kismamák is, biztos nagyon örülnének ha csatlakoznál hozzájuk!

Kép
viky30

köszönjük a köszöntéseket, aranyosak vagytok!!!!!

most nincs többre időm, mert ákos kezd életveszélyessé válni, szabiágyába beugrik egy pillanat alatt, székről hatalmasakat esik, mindent elkövet, h minél jobban felhívja magára a figyelmet!

zsófi neked még annyit, h tegnap este összedobtam a juhtúrós babos csodát és mennyeiiiii lett. kérek szépen még hasonló finomságokat :lol: :lol: :lol:

jajjj, már itt is van ez az égedelem az asztalon... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

pusziiiiii

niki
Vendég

sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntéseket! Nagyon kedvesek vagytok! Mi is sok Boldogságot kívánunk a hóforulosóknak!!!!!!!!!!! (előre ill megkésve is)

(sajnos nálunk vnap du, ill hétfői magas lázt ma nagyon csúnya köhögés követte, így nem sokat aludtunk. most jutottam el odáig, h elmenjünk a gyógyszertárba.)

Minden gyerköcöt és anyukát puszilunk!!!

mazsolák
mazsolák

Sziasztok!

csak egy gyors életjel, megvagyunk, jól vagyunk, Juli irtó cuki és huncut napról napra, én is jól vagyok.

Meghoztunk néhány számunkra fontos döntést, ettől nagyon megkönnyebbültem és jobban érzem magam mint valaha.

Jövök majd gyakrabban is megint, legalább is igyekszem :oops:

Puszi mindenkinek

Klári
Kép
ganti

klári, de jó, h megint vagy!!!

GYERE MOST MÁR SOKAAAAAAAAAAAAAAT!!!!!!!!!!!!!

RENI????????????

húúúú zsomb mingyá' 2 éves!!!!!!!!!!!!!!!!

stellina/niki: de jó, h ízlett :)!!!!

újabb recept (bár lehet h nem újdonság..), de gyors

rövid makaróni tésztát kifőzök

szósz: darált hús, hagyma, picire vágott gomba olajon megpirít, 2 paradicsomkonzerv (nem sűrített, rendes úgy h előtte, ha nem lé, hanem egész, akkor turmix), pici sűrített pari, 1 kemping sajt, + esetleg macisajt hozzá, bors, só, oregánó, baszalikom, összekever-kavar, forral

tepsi : tészta, szósz, tészta, szósz rétegek, rengeteg sajt- előmelegített sütő, aranybarnára.

isteni!!!!- bár lehet h nem újdonság
kerekpocak

mármint úgy értettem h a tepsi aljára kerül egy adag tészta, rá vastagon a szósz, aztán megint egy adag tészta és a tetejére a maradék szósz + rengeteg sajt!

fatima: hú én NAGYON NAGYON várom, (nem most lesz) h megint SOKKAL kisebb legyen a mellem. mondjuk akár a negyede a mostaninak. GYŰLÖLÖM, h ekkora.

viki: olyan édes vagy!!! beniről képek??
kerekpocak

sziasztok,

most csak egy gyors, de majd jövök, de nem ma.
meg lesz majd kérdésem is a "nagyobb gyerekek anyukáihoz" - szokás szerint :lol:

csak egy megjegyzés: ezekhez a fincsi receptekhez szerintem TÉNYLEG kéne egy külön topik, h. egy helyen legyenek, és ne vesszenek el itt az éterben a többi hsz között.
vélemény?

nekem a gyors kajám:
hagyma csíkokra,fokhagyma karikára vág, olajon üvegesre párol, bele lecsöpögtetett tonhal konzerv, paradicsompüré, v. hámozott-felezett verzió {nyáron igazi karikára vágott}, bazsalikom,oregánó,feketebors, tejszín-kempingsajt, jó bőven. rotyogtat, majd kifőtt tésztára önt, sajt ráreszel.

KLÁRI, DE JÓ, H. MEGINT VAGY !
{megosztod, h. milyen döntéseket hoztatok, v. ez túl indiszkrét kérdés?}

Marcsi

KépKép
alon

[quote="kerekpocak"]
írta:
kerekpocak
fatima: hú én NAGYON NAGYON várom, (nem most lesz) h megint SOKKAL kisebb legyen a mellem.

no ez olyan, mint amikor a szőke barna, a barna vörös, a göndör meg egyenes akar lenni.
mert én meg úúúúúúgy szeretném megint a szoptatós-terhes melleimet visssssza ! :oops:

Marcsi

KépKép
alon

marcsi!!!!!!!! én holnap ezt eszem!!!!!naaaaaaaaaaaagyon tetszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

külön topik, sztem oda nem tuti h ínék... így ha eszembe jut irogatok..
kerekpocak

brühühüü, pedig már láttam lelki szemeim előtt, h. este felnyitom a "jános kórházas anyukák receptjei" topikot, és választok vmi fincsit.
no majd akkor kimásolom magamnak ezeket a gyors recepteket wordbe.

Edus, Milos beteg? nem derült ki melyik pasid. v.csak én voltam figyelmetlen.
JOBBULÁST KÍVÁNOK !!!!!!!!!!!!

na tényleg lépek.

puszik

Marcsi

KépKép
alon

marcsi ez csak az én véleményem, szal várjuk ki mit írnak a többiek? ;)
kerekpocak

Marcsi, remélem Milos nem lesz annyira beteg, de ő sem a legjobb, Zsig köztes, Zsombócot meg most vitte el Imri a kórházba mert nagyon nehezen vette a levegőt. Hasonló volt Zsigéhez, de mégsem olyan, lehet, h ez lenne a krupp??!! ( zsignek az ellenkezője van.)
hát ma sem lesz jobb éjszakám, izgulhatok értük.
Ha tudom, holnap megírom, mit mondtak a kórházban.

receptek klasszak, az ötlet jó, de sajna oda sem tudnék gyakran írni.

Klári, annyira jó, h jöttél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Már vártlak.

na megyek.

jobb éjszakát Nektek!!!!!!!!!!
mazsolák

most hívott imri a kórházból, még ott kell maradniuk megfigyelésen. Sajna jó volt a megérzésem, krupp, ill odafele úton felszökött a láza, kapott gyógyszereket, én meg várom őket haza. Remélem, minden ok lesz!
mazsolák

sziasztok,

még a kórházban vannak megfigyelés alatt, a láza már lement, de még nehezen lélegzik.

puszi minden mamának, babának, további szép napot!

e
mazsolák

sziasztok anyucik! :D

hat akkor atigazolnank mi is hozzatok..aki meg nem ismer, ime a parametereink:
Evu anya, 29, Bp., nemet nyelvü irodavezetö, kisse zizi :D
Molnár Vanda Evelin, szül. 2007.10.30., 2900g, 50cm, igazi kis mehecske, tünderbogyo, aki rajött, hogy ejjel jobb anya karjaiban ringani, mint a kisagyban aludni :wink: , szopizik bimbovedövel, termeszetes uton jött vilagra 3 ora alatt, elsö baba es imadjuk!!! :wink:
Laci apu, Evu szerelme, mindig emlegetni fogom öt, nem vagyunk hazasok, de egy szuper parkapcsolatban elünk es nagyon szeretjük egymast es szerelemgyermekünket, Vanókát

ime Vani:
Kép
Kép

sok anyukat ismerek a szüleszetisböl, sziasztok!!! :D

majd jövök, es belerazodok az uj tarsasagba, most megyek fejni...múúúú :lol:

mindenkinek szep napot, pusszancs
Vendég

Edus: jajajaj!!!!! Remélem, hamarosan jobban lesz Zsombi, rengeteg gyógypuszit küldünk és sok sok energiát!!!!!!! Minden rendben lesz!!!!! Biztosan a szülinapján már nem is fogtok rá emlékezni!!!!!!!! Jelentkezz azért, hogy mi van, mert nagyon izgulunk!!!!!!!!!!!!!!!!

Evu: szia, gyere csak, hiszen már ide tartoztok. :wink: Csodaszép szerelem gyereketek van ám!!! No és majd kérünk jó sok fotót is ám róla!!!! Gratulálunk a kis Vanihoz!!!!!

Klári: de jó, gyere!!! És képet is kérünk ám a kis huncut mindjárt 2!!!! éves Julikáról!!!! (hihetetlen)

Marcsi: olyan jó, hogy Lolonak és neked is így bejön a bölcsi!!! Így azért sokkal könnyebb lehet dolgozni, hogy tudod jó helyen van, és jól is érzi magát!! Fú, de rossz belegondolni, hogy egyszer majd Maja is... nem is gondolok bele! :lol:

Receptes oldal jó ötlet, főleg, amit Marcsi írt, hogy csak kinyitom az oldalt, és választok valami gyorsan finomat. :lol: Főleg én, aki mindig csak olvasna. :wink: De szorgalmasan jegyzetelek ám!!!!
A héten pl ki is próbáljuk a Zsófi zöldbabos csodáját! Már most is csinálnám, de nem kaptam túrót. :cry:
És aztán meg szépen a többit is!!!! :lol: :lol: De jó, lenne, ha ilyen ügyi lennék mint ti!
De én olyan béna vagyok, hogy még a gyerekem sem hajlandó megenni az egyszerű főtt krumplimat sem. :cry: Jobban ízlik neki az üveges. :? Fordítva válogatós mint Szilvi Ákosa. :lol:

Tegnap voltunk mérlegelésen, és bár a dokinő azt mondta, hogy Majám súllya eddig átlagon aluli volt :?: , és most meg pont átlagos, később azért megállapította, hogy így közel 7 hónaposan mégsem érte el születési súllya 2Xesét, így sovány a gyermek. :!:
Mondtam, nem tudok neki annyi kaját adni, hogy ne mozgja le. :roll: Haspók Beni mellé csatlakozhat haspókné Maja???

Kép

Kép
b79andi

Edu: JOBBULÁST MMZS-knek, főleg Zsombinak!!!!!
Küldök egy kis napocskát a nyirkos Angliába!!!!

Kép

Kép
viky30

Evu: Jó a bemutatkozásod! :lol: :lol: :lol: Vanó tündéri!!

Zsófi: Ez a recept is szuper, pont valami hasonlót főzök ma, de az bonyolultabb mert besamelt kell csinálni tejföllel és egy réteg tészta, egy réteg besamel, egy réteg paradicsomos darált husi és tovább rétegek. Legközelebb a tiédet csinálom, de most nincs itthon macisajt.

Marcsi: A te recepted is nagyon jó, szeretem a tonhalat és most legalább van is egy jó tipp hozzá, nem piritóssal kell enni. Lolóról tényleg tegyél képeket!!

Andi: Maja kishaspókné!!! :lol: Kell is az energia! Kipróbáltad a husit gyümölccsel? Amúgy nem hiszem hogy a főztöddel van a baj, Beni sem eszi meg sem a krumplit, sem a répát magában. Valamit hozzá kell csempészni, főleg almát. A husihoz és almához harmadiknak teszek répát, hogy azt is egyen.

Anyukák: Adott valaki rízs vagy valamilyen gabonapelyhet 6 -12 hónaposan? Kell az vajon? Vagy elég a gyümi, zöldség és husi? Igy is túl hamar kezdtem el a csirkét, de szerencsére bevált, jól megemészti.

Klári: Jó hogy jól vagytok!! Mekkorát nőhetett Juli mióta nem tettél róla képet! Ugye megmutatod?!

Kép
viky30

Viki! Ne is mondd! Én is beleborzongok, hacsak visszagondolok az éjjeli fejésekre, amikor konkrétan alig bírtam mozgatni a kezeimet a fáradtságtól! :( Ne de mostmár minden OK!!! :)
Kérted, hogy rakjak fel képeket.... Talán ma végre szíveskedik kedves férjem-uram feltölteni a képeket a gépről, mert ha én állok neki az minimum fél óra (nem vagyok egy "műszaki" zseni :oops: ) és sajnos arra nincsen időm! :) Úgyhogy hamarosan láthatod Tarek babát! :)

S/Niki! Basszus nem lehet egyszerű egy igazi kis gézengúzzal + még mellette Szabizni is! :) Tényleg hogy bírod??? Apátok mikor ér haza melóból??

Edus drága! Úgy sajnálom, hogy szegény Zsomb beteg!!! Nagyon-nagyon-nagyon sok ++++++++++++++++++ energy-t küldök és millió gyógypuszit! Remélem hamarosan jobban lesztek és te és Milos még véletlenül sem kaptok el valami nyavalyát!

Szia Klári! Csatlakozok az előttem szólókhoz: jó, hogy jöttél! Remélem minden OK veletek és most hogy már megkönnyebbültél, jöhetsz és mesélhetsz nekünk Juliról! Annak viszont nagyon örülök, hogy jól érzed magad a bőrödben!!! Nagyon helyes!!! :)

Zsófi! Én is útáltam, hogy akkora és olyan a mellem, mint egy rosszul sikeredett mellműtét! Komolyan mondom volt, hogy úgy tele volt, hogy nem lehetett rátenni a mellszívó harangját. ÚTÁLTAM!!! Az amilyen most, az nagyon jóóóóóóóóóó! :lol: Valamiért még feszes és nem olyan pici, mint amilyen normálisan! Ezt tudnám elfogadni, nem azt amikor úgy húzott le, mintha téglák lennének! :(

Recepterkről... Jó ötlet,a mit Marcsi írt, mert akkor egy helyen lenne az összes. Viszont valóban kérdéses, hogy hányan írnánk oda! Pedig tényleg jó ötlet a receptcsere. Később kiadhatnánk egy könyvet és mind jól meggazdagodhatnánk belőle!!! Hahahahahaaaaaaaaaa! :lol: :lol: :lol:

fatima

Jujjjjj Edus! Csak most küldtem el az előző hsz-omat, amit már reggel megírtam és most olvastam a friss híreket is! :cry: :cry: :cry:

GYÓGYULJATOK MEG!!!!

Nagyon sokat gondolok rátok és küldöm továbbra is a gyógypusszokat!!!

fatima

Kata, Niki, Zsóka??? Ti olyan aktívak szoktatok lenni, mostanában meg olyan ritkán jöttök! :cry: :cry: :cry:

Fatima: én úgyis gyűjtögetem a recepteket, majd ha már több lesz felteszem valahova.

Na felébredt pocak gyorsan megyünk sétálni, amíg süt a Nap!!!!

Kép
viky30

sziasztok!

itt vagyunk ám Viki drága, csak sok a dolog.... meg hétvégén nem volt jól Lizus :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
de mára úgy néz ki koppkoppkopp hogy kezd helyrerázódni.

sajnos milyen rosszakat olvasok!!!
EDUSOM MILLIO PUSZI ÉS JOBBULÁST ÉS SOKSOK KITARTÁS NEKED/NEKTEK!!!!!
remélem ma már hazamehetnek!!!

jajj Andi komolyan mondom, ezek az idióta megjegyzések! meg hasonlítgatások!
basszus olyan jó lenne ha nem egymáshoz meg egy kreált átlaghoz néznék a gyerekeket hanem saját magukhoz képest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
és ránk felnőttekre miért nem akadnak ki ha valaki túl sovány vagy túl kövér? mihez képest? kérdem én!
áááááááááááááááááááááááááááááá na lehiggadok!!!
Maja egy tündér így ahogy van, okos, ügyes, a többi meg nem az ő bizniszük! :lol: :lol: :lol:

én attól kapok idegrohamot amikor jönnek h jééééééééééééézusom mekkora baba Lizus. ja. ez van :lol: ha látnák az apját.... Edusom emlékszem a ti esetetekre anno....

na hagyjuk :lol:

megyek, mert mindjárt kezdjük a tornát, most új tréninget kaptunk, és k@va nehéz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! de remélem úgy lesz mint a szemleragasztás és én parázok jobban tőle...

A RECEPTEK NAGYON FINCSIK, ezt a sajtos makarónisat Zsófi ismerem és csak megerősíteni tudom h überfasza! :lol:
én sajnos imádom a tésztát bármilyen szósszal, sütve, sajttal, akárhogy... pesztós mindenekelőtt!

jajjj csorog a nyálam! :lol:

pusszancsolunk mindenkit!
lmkata

Szia Evu!
Üdv itt is! A lányotok tényleg mesés szép! Igazi szerelemgyerek! :)
Gratula hozz mégegyszer!

Andi! A védőnőnek mondd meg, hogy akkora Maja amekkora szeretne lenni! :)
Én már előre készítem magam a gondolathoz, hogy Tarek sem fogja elérni a születési súlya 2X-esét. Még csak most 5930 gramm. Ha mostantól minden héten gyarapszunk 150 grammot, akkor leszünk OK-k. De hát nyílván nem leszünk. :) De már nem izgatom magam ezen. Tarek épp olyan mozgékony, mint nálad Maja. Mit csináljak, ha egy percig nem képes nyugton maradni? Én is ilyen vagyok/voltam! :) :wink: :)

Viki! Mit mondtál mikor vannak nálatok a délutáni séták??? :oops:

fatima

most csak gyors drukk és gyógypuszi Zsombinak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++

majd jövök, de valahogy most nagyon nincs időm...... :lol: :lol: :lol:
mangó

húúúúúúúúúú szegény mindjárt szülinapos nagyfiúnak jobbulást kívánok!!!!!!!!! edu mi a helyzet??? hogy van? kórház? a krupp nagyon genya.. olvastam róla...

én ma levittem samut a dokihoz, h nézze meg, a vasárnapi után, h hogy van, megkaphatja e a 15. hós oltást? és meghallgatta meg minden és mondta h SEMMI DE SEMMI baja. még a torka se piros meg semmi. és azt mondta, h tök jó az immunrendszere (hahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: ) mert h igaz, h elkapta tőlünk, bölcsi stb a kórságokat,. de ált 1-2 nap alatt újra makkegészséges lesz.

marcsi ma megfőztem a tonhalas bizgerájt és TUTI FINI LETT!!!! amúgy ez is összesütve is jó lehet, sztem legközelebb úgy csinálom.

anzsi, nem ér a nagy szülinap után ennyire eltűnni!! mi meg csorgatjuk a nyálunkat és várjuk a képeket....

EVU JÓ, HOGY JÖTTÉL!!! csak aztán gyere ide is sokat!!!!

LIZA MACINAK JOBBULÁST!!!!!!!!!! te kata, az iwiwes profilodban az a pár kép, pl a bulizós, ahol borozgatsz,meg ahol ákossal vagytok az MOSTANI??????????? ezt léci írd meg!!!!

andi: vékony/kövér cucc... ááááááááááááá :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: tudod h hülyeség!!! szerencsére az én gyerekorvosmo nem macerál ilyesmivel, különben azt kellene mindig hallgatni, h samu mekkora. hál'istennek nem is mérik már jó ideje. ez mind alkati kérdés. szép is lenne, ha mindenki egyforma vékony lenne.... mindig samu barátjával jövök.. 15 hónapos és kb 10 kiló. vagy még nincs is. 6 hósan volt kb 7. ééééééééééééééééééééééééééééééés???????????????????? samu mindig vagy 2 kilóval több volt. ésssssssssssssss???????????

elmehetnek a hülyék amalgám tömésnek, de komolyan!

viki: hát szerintem kell a gabonaféle. samu bőven kapott rizst, tésztát, később kenyeret is 8-9-10 hósan már, sztem ettől nem kell félni. az a cél, hogy 6-12. hónapig egyre közelítsen a baba étrendje a családéhoz. én nem voltam szívbajos, szal 7-8 hósan kezdett sajtot, joghurtot ilyesmit kapni. eleinte főleg krumpli gyümi husi étrend volt, de aztán tészta és rizs is bejátszott. főleg mert 7-8 hósan samu egyedül is csipegetett és ezeket már egyedül is meg tudta fogni. a tészta nagy kedvenc, a mai napig.

fatima: nekem a mai napig sokkal naygobb a mellem mint volt és én ki nem állhatom. ugye a szopi után (akkor már nem volt kőkemény)
4 héttel lettem terhes. szal a melleim nem mentek vissza... de remélem egyszer majd megteszik. én sajons ki nem állhatom a nagy mellett, sztem nincs olyan nő, akinek az van és szereti. a kis mell sokkal esztétikusabb és szebb. (nyilván a normál méretű kicsire gondolok) pl fel lehet venni bizonyos ruhákat melltartó nélkül, tudsz futni, bármilyen pólót felvehetsz, nem nézel ki úgy mint egy fejőstehén. szal énb a kicsire sz

szavaznék mert az enyém gááááááz. de hát remélem egyszer visszaáll. főleg ha le is fogyok :)

niki????????? hogy van emma????????????

zsóka??????????

reni????????????

de azt is tudom, h mindenkinek az kell, ami neki nincs hahahaha.
kerekpocak

ZSOMBINAK NAGYON DRUKKOLUNK!!!!!!!!!!!!!
ZSÓFI A TÉSZTÁS RECEPTET ISMEREM, EGYIK NAGY KEDVENC:)
MARCSI, HAJRÁ A KÜLÖN RECEPTES TOPIC ÖTLET! MEGCSIÁLOD V. VKI MÁS?
NÁLUNK ÁLL A BÁL, ÁKOS AKCIÓZIK FOLYAMATOSAN, SZÓVAL ÖRÜLÖK, H MÉG EGYBEN VAN......MAJD IGYEKSZEM JÖNNI, HA LENYOGSZIK A TOMBOLÓ HURRIKÁN:)

PUSZIIIII MINDENKINEK :lol:
Vendég

ez kicsit zilált lett a végén, de remélem érthető.

még annyit, h ma megyünk 16 hetes uhra!!!
kerekpocak

jajjj a lényeg: jövő héten költözünk, hatalmas szanálásban vagyunk......

INGYEN ODAADNÁM A TEFAL STERILIZÁLÓNKAT + ÉTELMELEGÍTŐ EGYBEN. elromlott 2 hónapja, de lehet, h a szervízben még meggyógyítható. ha érdekes vkinek, akkor előkeresem a szervízhelyeket. nekünk nincs időnk rohangálni a két pici mellett, amúgy meg menne a kukába.....
priviben, v még jobb ha az iwiw-re ír, akinek érdekes.

na tényleg megyek...... :twisted:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: