A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Gabboka!

Köszi, hogy aggódsz értem, de én most letörtem mint a bili füle. Abban maradtunk, hogy ma visszaszólok telcsin, de már nem akarom folyton zargatni - küldtem neki egy levelet. A szövettan csak úgyis dec. végére lesz meg, ezzel nem hiszem már, hogy tud valamit kezdeni. Más bogyót nem szedhetek - mert ha kevés is a tejcsi, de szoptatok. Ha befejeztük megkérem írjon fel valami 3fázisú fogigátlót, anno is ez volt a megoldás, bármennyire is nem akartam.... Ha meg kórosnak látja, csak visszajelez valahogy. De talán ott nem tartunk.
Szerintem tuti valami hormonprobléma lehet, dehát "evvan."

CERAZETTE: Nem emlékszem már tegnap ki kérte, de még megvan!

Heni

Kép

Kép
cancan

Cancan!

Nekem ugyan más miatt volt a küret (hormonális okok miatt), de utána még egy hétig véreztem. Nem nagyon, de fokozatosan múlt csak el. Nekem mondták is, hogy ez még egy ideig természetes. Neked nem mondtak erre vonatkozólag semmit?
Ezen kívül szerintem szedhetnél Rutascorbint, ez tulajdonképpen c-vitamin, és erősíti az érfalat, ezáltal vérzéscsillapító. Ne aggódj, de mindenképpen kérdezd meg azért Vidát.

A Durca babájával kapcsolatos jó híreknek én is örülök.

(Csak zárójelben - Szabó dokival nekem sem voltak már annak idején sem jó tapasztalataim, ő volt ügyeletben, amikor bementem szülni, most nem részletezem. De a saját betegeivel állítólag egész más.)

Üdv. mindenkinek

Judit
gerbera

Sziasztok csajok!

Mindenkinek köszönöm,hogy válaszoltatok.
Én csak véletlenül kerültem a Hegedűshőz és csak annyit tudtam
róla, hogy fura stílusa van. Ezt leszámítva, velem mindig kedves volt. Csak pont attól félek, hogy ha megtudja mennyit híztam akkor
ki fog akadni. Mert olvastam valaki azt írta róla, hogy a Hegedűs nem vette észre hogy le állt a pajzsmirigy müködése és ezért 30 kilot hízott és cseszegette a doki ez miatt.
Kisfiam lesz,de már most vannak jósló fájásaim. Talán ezért is félek
egy kicsit, mert nem szeretném ha koraszülött lenne. Persze úgy is akkor fog megszületni amikor ő akar.
Még egyszer mindenkinek köszönöm, hogy válaszolt.
JA még valami ti hogy éltétek át az első szülést?
Puszi Valentina
valentina

Steffi! Szerintem még nem adok Kolosnak bogyót a fogára, mert még annyira nem nyügi, az meg hogy rágcsálja az öklét és nyáladzik az természetes. Most például magyaráz a tetőtéri ablaknak, annyira édes!!!! Martin is sokat "dumál"? Szerintem élvezi a saját hangját. Én utánozni szoktam, amit mond, persze ha tudom és percekig elmagyarázgat egyre hangosabban! Mindjárt megzabálom :lol:

Jube! Biztos rossz lehet, most megint visszatérni az éjszakai szopira, de hátha csak átmeneti és majd szépen elhagyja. Tegnap este nekünk is brutál volt. Bekültem apát, hátha vissza tudja altatni, mert 2 óránként kelt, de sajna csak a cicin tud visszaaludni, nincs mese.
Ez a leírás a diszkontos pasiról haláli volt. De tényleg igazad van, nagyon brutál az ürge. Én kétszer voltam és másodszor már durván leállítottam és levettem a polcról, ami kellett. De azért az árakat sokkal alacsonyabban tartja, mint bármelyik más bolt.....valamit valamiért.

Csajok szoktatok mézeskalácsot sütni? Én idén próbálkoznék először és ha van valami tuti, de egyszerű receptetek szívesen venném ha megosztanátok velem, velünk. Kezd karácsonyi hangulatom lenni...hurrááá!

Durca remélem minden okés és a tündérkéd szépen gyógyulgat és erősödik!!!!
marcsim

Még valamit írni akartam. Ja tudom.
A dunatv weboldalán rajta vannak a híradók is és le lehet tölteni őket. Én megnéztem Jázmint, mert amikor leadták pont nem tudtam nézni a híradót. Nagyon édes, de tényleg sajnos csak egy pillanatra mutatták.
marcsim

Steffi :D Köszi. :oops: :oops: :oops:
vbea

Marcsim!
Én baromi egyszerűen oldom meg a mézeskalács sütést ( mára van beígérve a lánykámnak ovi után ) vettem készen tésztát. :lol: Tavaly is így csináltam és nagyon bejött , mert különben ez az a fajta süti amivel kísérletezgeti kell, hogy eltaláld. Én az ikeában vettem a késztésztát ( lent a kijáratnál ) de az auchan, tesco-ilyen helyeken is láttam. Tavaly kipróbáltam nagyon fini...

Gerbera! köszi! majd lesz valami - ezek szerint nálam is hormonális... most nem foglalkozom vele, majd januárban ha még aktuális....

Én még mindig nem tudom ki ez a Szabó doki ( még a nevét sem hallottam ) de nem is akarom megismerni. Elég undorító, hogy a SAJÁT kismamáival kedves a többiekkel meg lealázó.... Ők nem emberek? Vagy nem fizetnek az a baj? Gyűlölöm az ilyet!

Valentina! Szerintem nagyon fontos, hogy a Hozzád közelálló emberek akik segítenek - férjed, doki, szülésznő, hogy állnak a dologhoz. Iszonyatosan meghatározó! Ha majd szeretnél szülésznőt én Rákóczi Ágit nagyon ajánlom ( de a többiek is nagyon ott vannak ). Ő maximálisan arra törekszik, hogy egy csodálatos, felejthetetlen élmény maradjon a baba születése. Nem győzök neki köszönetet mondani. Vida dokival szuper párost alkotnak, de ugye mint NŐ ( és hármongyerekes családanya) isteni igazából Ő tudja jobban, mi zaljik ilyenkor az emberben. Mert a férfi dokik ( akármennyire is szuperek ) "csak" elméletből tudhatják. Nekem nagyon szép volt mind a kettő ( az első azért mert az első volt ) ( a lányomat máshol, másnál szültem ) a második azért mert két olyan ember állt mellettem akiket nagyon a szívembe zártam és a mai napig jó a kapcsolatom velük. ez teljesenmás volt, sajnálom, hoyg Szandi nem itt és velük született. Majd ha esetleg lesz harmadik.... csakis itt és náluk. :lol: :lol: :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok lányok!

Pár sor erejéig jövök,mert nagyon beteg vagyok,megyek pihenni.
Fejek,mint állat 3 óránként,de most,hogy beteg vagyok 100 milit tudok kifejni egy fejésre,ami sok vagy kevés?
Javult a helyzet,mert tegnap ilen 50et fejtem egy fejésre,igaz így is összeszedtem Boribonnak 250 milit,ami sok ugyan neki,ha 20akat eszik,apával bevitettem,hátha megtáltosodik a gyerek.

Ha minden igaz ma megpróbálják levenni a lélegeztetőgépről.A sebész megnézte ultrahangon és minden jól működik a gyerekben,amit megcsinált..szerinte még az idén hazahozhatjuk,de hát rajta kívül még függ pár embertől,elsősorban Borókától.

Amikor a kórházi dolgozókat ecseteltem valakit kifelejtettem, Rákóczi Ágit és kérem,ha valaki vele szül,ENI,ha jól emlékszem, mondja meg neki,hogy nagyon nagyon köszönöm a vigasztaló szavait,nagyon sokat segítettek azokban a nehéz órákban,mikor megtudtuk,hogy szvbeteg a Boróka.

mindenkinek minden jót,nem győzöm hangsúlyozni,hogy nagyon nagyon sokat adtatok nekem lányok a napokban és tiszta szívből köszönöm,hogy velem,velünk vagytok.

durca

Kép

Kép
durca

Durca Drága!
Feltétlenül átadom Áginak az üzenetet, jó érzés hallani ennyi segítőkész emberről. Csajok, teljesen el vagyok érzékenyülve. Ti nagyszerűek vagytok, Boróka felépül, és tök jó, hogy ennyiket sikerül fejned. Továbbra is veletek... :roll:

Heni!
Nem szeretnék veled a kórházban találkozni, amikor szülök. Mármint remélem, azért nem látlak, mert addig húzódik... :shock:
vbea

Durca! szerintem ez szuper, hogy ennyit tudsz fejni!
Gyógyulj meg minél előbb, a csajoknak szükségük van rád!!!!!

Eni! Nem hiszem hogy talizunk a kórházban ( bár valahogy jó lenne, ha most nem is jött össze ) Vida már ezzel mást nem valószínú, hogy tud kezdeni. Azért kíváncsi vagyok hogy ír -e vissza valamit... Ha csak a szövettan nem igazol valamit, de azt mondta nem volt bent semmi. Ha hormon, csak a fogibogyó segít(het). Nekem már lassan a Kútvölgyi kikapcsolódás. Tényleg úgy elment a péntek, hogy kevés is volt. Mihelyt magamhoz tértem végig dumáltam ( hol a szobatársammal, hol Györgyinél lógtam, hol Ágival avagy Vida dokival)
Ja! a csecsemősmérleget november óta nem sikerült visszavinnem ( akkor a calici felhajtás miatt, most meg a műtét miatt nem tudtam meg tudom-e oldani, mert nincs bent mindig az a hölgy aki át tudja venni ) úgyhogy marad a január és 15.-e a határidő. Úgyhogy még találkozhatunk bent is!!!!! :lol: :lol: :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Na, most kaptam választ - nem ijesztett meg semmi kórossággal, úgyhogy csak megmaradok. :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!!
Durca, 100 ml fejéssel az nagyon jó, ugye kevésbé hatékonyabb, mintha a gyerek szívná ki. Nekem, így max. volt a 70, de akkor már órát lógtam a mellszívon.
Ez már sokkal jobb, hogy napról-napra egyre jobb hírekkel jössz, hajrá-hajrá az egész családnak!!!!! Főleg a töpörtyűnek persze!!!!

El kell keserítenem a Szabó-Aranka párosra hajtókat, Aranka a múlthéten nyugdíjba ment.

Réka
Vendég

Durca!
Látod, Te is tudod, hogy elég az a tejcike. Mindent bele, nyugi, most már egyenesben vagytok. Mára nagy szurkolás Borókának.

Valentina!
Az is fontos, hogy Te hogy állsz hozzá a szüléshez. Ne idegeskedj, bízd rá magad a testedre. Minden azért van, hogy a baba megérkezzen. És csak az adott pillanat számít. Ne foglalkozz a következővel. Ha fáj, vége lesz, ha nem fáj, pihenj. És a vége.... Azért megéri az egész. :D

Cancan!
ha ilyen műtét utáni vérezgetés van, ahogy Gerbera írta, valami homeós bogyó nem lenne jó? Ági biztos tud mondani valamit.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Aranka nyugdíjban? Brühühü...

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta..

:lol: :lol: :lol: :lol:
én is ezt akartam írni

Kép

Kép
jube

Jube! Arankát? :D

Kép
Kép
kriszta36

Cini!
Hogy áll a pocakod? CTG?

Kép
Kép
kriszta36

igen :)

Kép

Kép
jube

Én láttam, hogy pénteken nagy felhajtás volt ( virágcsokrok, ajándékok, kamera) Ági mondta is , hogy siet mert nyugdíjba megy egy kolleganője. De azt nem tudtam, hogy ki...

Majd megkérdezem Ágit, azt ígérte eljön hozzám a héten ha a karácsonyi készülődés közben van egy kis ideje...

Heni

Kép

Kép
cancan

Szia Cancan!

Köszönöm,hogy megosztottad velem az élményeidet.
Sokat segítettél. Szerencsére a férjem mindenben támogat
és minden vizsgálatra eljött velem.
Veled bent volt a párod amikor szültél?
Mert az én párom szeretne bent lenni velem.

Kriszta36!

Neked ki volt a szülésznőd?
Te hogy élted meg a szülést?

Valentina
valentina

Durca Kedves!
Szerintem a 100-as fejések tök jók!
Örülök, hogy jól alakultok, még mindig gondolunk rátok, és bár néha kételkedem Istenben, most kezdem azt hinni, hogy mégiscsak van és vigyázz rátok! Én is sokat imádkozom értetek!

Vbea!
Jajj már... Édes vagy, hogy irulsz-pirulsz :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

SZORÍTSATOK LÁNYOK MÉG BORIBONNAK,LEKAPTÁK A GÉPRŐL,KB.OLYAN 13 ÓRA KÖRÜL,MIRE TAMÁS MEGY BE HOZZÁ,MÁR TÖBBET TUDNAK MONDANI.

DURCA

Kép

Kép
durca

Megy a drukk!!!! Hajrá kicsilány!!!!!!!!!
marcsim

én is nagyon drukkolok!

Kép

Kép
jube

Veletek vagyunk!
vbea

Durca (Boróka!)
Szorítunk nagyon!

Valentina!
Privi ment, bocs ha kétszer, vagy többször, de ez az első :oops:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Durca!
Megy a drukk ezerrel!!!!!

Kép
ildi35

Sziasztok!

Durca!
Magyon drukkolok!!!

Valentina!!
Üdv köztünk!!

Barimami!
Bocsi, nem tudom, kivel kevertelek össze!

Jube!
Nálunk is kaotikusak az éjszakák! Hol alig alszik valamit, hol az egész éjjelt átalussza! Kitartás!!!

Lányok, ki vagyok!!
Januárban 5 vizsgám lesz, gyors egymásutánban! Gondoltam, kinyomtatgatom a tananyagot, hogy ha van időm tudjam olvasgatni! de valamiért olyan sz@r a gép! Fél óra ( szó szerint), mire megnyit egy mappát! :twisted: :twisted: :twisted:
Megőrülök!!!!
Arról nem is beszélve, tegnap feltelepítette a férjem a scannert, meg is mutatta. Láttam, hogy ott volt, erre mára eltünt!!!
Erre varrjatok gombot!!
Azt hiszem megérett egy új vásárlása, mert ez nem állapot! Nincs kedvem megvárni, míg a szakdogám tünik el a gépből! :evil:

Satuk!
Jó, hogy jelentkeztél! Szép ünnepet nektek is! de remélem, még jössz addig!

Csajok!!
Szóljatok, ha hülyeséget beszélek, de arra gondoltam, valahogy itt a neten összedobhatnánk valami karácsonyi üdvözlőlap szerűséget, és elküldhetnénk a kútvölgyi szülészetre, hálánk jeléüll!
Mondjuk, aki ért hozzá, készíthetne egy kis montázst a babák, meg a mi képeinkből, vagy ilyesmi!
Szóval, mit gondoltok? (nem másnak akarok munkát csinálni!!!!!)

Puszi mindenkinek!!
Dóri

Kép
nagydora

Írtam egy csomót, és elszállt. :evil:

Boribon, ügyes lány vagy Te, akárcsak az Anyukád!!! Sokat gondolunk Rád!

Valentina...neked leírtam a szülésemet, erre elrepül :roll: ..no..majd alkalom adtán újra begépelem.

Szerintem jó ötlet Dóri! Ha küldtök nekem képeket, én photoshoppal meg tudom csinálni, szívesen megcsinálom...(már ha megbíztok bennem)....referenciáim is vannak :lol: ...Zsombi szülinapi meghívó, cd borító a barátnőimnek,stb...ha gondoljátok, megmutatom.

Vizsga??? Jesszus, én képtelen lennék gyerkőc mellett tanulni.

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Dóri! Tök jó ötlet!!! :D Ha úgy gondoljátok, babaképeket küldjetek, és egy tablót, olyna címmel, hogy a Kútvölgyi bébik. Én is gondolkodtam ilyenben, csak úgy, hogy Vida babák :lol: De ebben végre mindenki benne lenne..
puszi.

Ja, Durca! Van valami híretek???

satuk

Gabboka! akkor átadom a lehetőséget Neked... Egyszerre írtunk. :D Majd mondjad, hova küldjem..

satuk

Ja, képzeljétek, tök jó lett a naptár.. csak, hogy dicsekedjek vele... meg most úgyis ráérek.. :D :lol:
Itt egy hónap kicsinyítve:

Kép

Ha érdekel valakit, van egy 15 napig ingyen használható képkeretező progi a neten.. :)

No MOST már nem érek rá.. :)

satuk

Gabboka!

Köszi! A részemről benne vagyok! ÉS természetesen látatlanban mebízom benned!
CSak majd valahogy oda lehet szerinted szúrni, hogy ki kinél szült, kihez járt terhesgondozásra, ilyesmi??

Majd mond, hhova küldjek képet, meg milyet? Külön rólam, meg Lucáról, vgy közöset, vagy...........

Soooooooooooook puszi: Dóri

Kép
nagydora

Durca Kedves!
Nagyon szorítok Nektek,rengeteget gondolok rátok!
Nagyon ügyes vagy,hogy 100ml-ek tudsz fejni,meglátod hamar rende is jön tőle Boróka!
Mandula hogy van?
Várjuk a további fejleményeket!

Dóri!
Kedves gondolat ez az üdvözlőlap,én benne vagyok,de segíteni sajna nem tudok, nem vagyok olyan nagy számítógép-guru! :oops:
Gabboka!
Nagyon rendi vagy,hogy magadra vállalod,részemről rendben.és köszi!!

Jube!
Hát,nem semmi csajszi Panni! De addig jó,amíg ennyire igényelnek bennünket! Meglásd ripsz-ropsz és felnőnek! :D
Holnap jön a mosógépünk,végül az AEG mellett döntöttünk,remélem jól tettük! :wink:

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Dóri ! ez nagyon -nagyon jó ötlet!ZSENI VAGY! Biztos nagyon örülnének neki!
:lol: :lol: :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

szarvas@fibermail.hu a címem, küldjetek ide mindenféle képet magatokról, amit gondoltok. Valahogy be tudjuk szúrni a feliratokat is. Megoldható.

Azt tudod, Dóri, hogy a kórház szülészetének majd milyen e-mail címre küldjük?

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Kép cd borító [img] ide bemontíroztam a fejeinket, és a gyerkőceink a hátoldalon egy kis körítéssel
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 710.86.jpg[/img] ez a tavalyi zsúrra a meghívónk, azért 4 egymás mellett, mert A4-es lapra rendeztem, és kivágtam őket.

Satuk! Szép a naptár!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Kép

na...most felteszi????

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

feltette....szóval ilyenek. gyorsan küldjetek képeket, hogy odaérjen időben!!!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Én az Ágival még beszélek a héten, ha gondoljátok megkérdezhetem tőle a címet.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Szia gabboka!

Én ugyan mostanában nem vagyok aktív topiktag, tavaly született a kisebbik gyerkőcöm: Alexa, Ákos pedig már 5 éves! Mindketten Mészáros doktor és Várnainé Gabika segítségével születtek. Remélem, ha küldök egy közös képet róluk, ők is felkerülhetnek a "tablóra"

köszi, minden jót a babaváráshoz!
Zsu (Tóthné Bekker Zsuzsanna)

Kép Tóth Ákos és Alexandra
tothzsuzsi

Gabboka!
Ha belepofázhatok :lol: - szerintem úgy lenne jó, hogy minden képre rá legyen írva a baba neve . Ennyi szerintem bőven elég és akkor majd a tabló alá mégegyszer pl.
Pék Benedek ( anyja neve-most nem akarom kiírni ) 2006.09.11. Vida-Rákóczi
Így be lehet minket azonosítani.
Persze csak egy ötlet......

Heni

Kép

Kép
cancan

sziasztok,

gyors leszek, mert tanulok!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Dóri,
szuper ötlet!!

Gabboka,
Akkor milyen képet kell küldeni??? OLyat ahol csak a gyerköc van rajta vagy esetleg olyat ahol anyucival van lefényképezve??? (azt hiszem az utóbbival már belehet azonosítani bennünket, bár ki is olvassa a babanetet a Kútvölgyiből pl. Vida :lol: :lol: )

Ja és én csak reggel tudom küldeni a képet, az gáz???????????????

na húzzok vissza a könyveim fölé, még azért este benézek!4

Puszi: Vica

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Cancan! O.k.! Jó ötlet, felhasználom! ja, és kérdezd meg Ágitól...az jó lenne! Köszi.

Vica, szerintem anyukás képet küldj!

Adatok, amik kellenek: Anya neve, baba neve, szülés ideje, doki, szülésznő neve

jó lesz reggel...nyomás a könyvekhez!

tóthzsuzsi: küldd el az e-mailcímemre a képet, mert ha innen szedem le, akkor nagyon kicsi lesz a többiekéhez képest. Címem lásd fentebb.

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Sziasztok!

Durca,
jaj de jó, hogy végre tényleg jó hírekkel jössz. :lol: REmélem, azóta minden ok Borókával és megy az egyedüli lélegzés is! Nagyon ügyes vagy a 100 ml-vel, lesz az még több is, ha ilyen rendesen fejsz. De mielőbb gyógyulj meg!

Gabboka,
én is meg akartalak nyugtatni Arankával kapcsolatban, de a többiek beelőztek :cry: Nyugi, nála szerintem bárki jobb. A dokit meg majdcsak kibekkeled valahogy.
Én a szüléshez caulophillumot szedtem volna, de szerencsére nem kellett akkor, bár előtte szedtem 1 hónapig. Kérdezd meg a szülésznődet, mit ajánl, és szedd, nekem bejött - bár a csuda tudja, hogy az gyorsított-e be annyira!
Nagyon köszi, hogy megcsinálod a képet, szuper ötlet!!!

Cancan,
kitartás, majdcsak elmúlik ez a fránya vérzés! :shock:
Ja, kérdezni szerettem volna, hogy milyen az Ikeás tészta, mert én is vettem, de még nem sütöttük meg?

Na puszi, szaladok, mert Apa éhes :oops:
Dorka

Kép
Kép
dorka77

Sziasztok,
Hát mostanában nem voltam, de én is tanultam és vizsgáztam, szerencsére sikerült mind a két vizsgám.
Persze olvastalak közben titeket, csak írni nem volt energiám.

Cancan
Örülök, hogy túl vagy a beavatkozáson.

Gabboka
Nagyon jó ötlet, majd én is küldök képet, aztán ugye megmutatod majd a remekművet?

Most csak ennyi.
Monacs

Kép
Kép
monacs

Sziasztok!
Durca! Mi a hlyzet?
Valnetina! Én azt gondolom, hogy 2 emebren is múlik, melyik orvos mit vesz észre. Hegedűs mindig kérdezi a kilókat a szülés könnyűséger miatt, de a pajzsmirigynek a vérből is látszania kell, nem? és vérvételt midnig csinál. Az biztos, hogy mindent írj fel, éás kérdezz, ha van valami. Korrekt ember, nem hangulatmeber, és a legszebb pillanatokban ő is meghatódik, és kedves. Hozzám minden nap bejött, és midnig lemondta, amikor épp szoptattam, hoyg "ugye ezek a legszebb pillanatok?"

Tabló jó ötlet, küldök képet :)

mtunde

Sziasztok!

Én is küldtem képet Gabbokának, dr. Tóthnál szültem mindkét gyermekem. Remélem így nem vagyok annyira idegen.

Andrea

KépKép
Áron

Sziasztok!

Durca, drukkolok, remélem minden rendben ment!

Az ürge a Csalogány utcában szerintem is elég komikus, mi az anyuval voltunk ott, szerintünk kell egy "enyhe" perverzió ahhoz, hogy ugyanolyan lelkesen magyarázzon a baba első hálózsákjáról, mint a szülés után használatos betétekről...
Tényleg határozottnak kell lenni, ne áruld el, hogy most vagy ott először, és akkor megúszod a "tájékoztatót"! De tényleg nagyon sok mindenben olcsó!

A tabló tök jó ötlet, Gabboka, köszi, hogy megcsinálod! Küldtem képet!

Rajtam kitört az influenza, 38.2, és mindenem fáj, de annyira, hogy alíg bírom el Lénát! Remélem nem kapja el!
Szerintem ettől független, de az elmúlt 3 éjjel iszonyat nehezen ment az elalvás. Elalszik cicin, letesszük, és aztán még 2 órán keresztül felébred kb 20 percenként, van, hogy visszaalszik, van, hogy fel kell venni, van, hogy abbahagyja a sírást, ha bemegyünk és elkezd dumálni... Eléggé kivagyok ettől, eddig az estékkel nem volt gond. Nem tudom, mitől lehet, a nappalok ugyanolyanok, mint eddig... Valakinek valami ötlete?

Nyugodt éjszakát!

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!

Elég régen írtam, de talán még páran (Manó4, Mtünde) emlékeztek ránk! Velünk minden rendben, Bence egy nagy csibész, már elmúlt egy éves!

Csak bekukkantottam és látom hogy Borókának nagyon nagyon drukkoltok, szeretnék Én is csatlakozni és ezerrel drukkolok a kicsi lánynak!

Kellemes ünnepket mindenkinek!

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: