AC201R Légzésfigyelő hordozható hangtovábbító szülői egységgel ("bébiőr")---> ezt szeretnénk megvenni. Én régen tanultam újraélesztést ambubabán, pl. kisbabán is. (orrába szájába kell fújni a levegőt+szívkompresszió, ha szükséges) szerintetek ennyi elég, ha vész van? Vagy külön fizessek be egy tanfolyásra?
Zsanci! Szóval éjjel a bojler is aluszik, nem csak a sárga villamos?
Jucus! Szerintem is jobb 2 héttel idősebb anyatejcit adni, mint fiatalka tápszerkét

Nekem a védőnéni 3 hónapot mondott, úgyhogy no komment. Biztos ezek az értékek arra vonatkoznak, hogy meddig marad még benne a sok értékes tápanyag. De hát a télire eltett almában sincs ma már vitamin, mégis befaljuk, mert semmi baja.
Én a mosószódát nem biztos, hogy venném, elméletileg egy erős lúg. Persze a mosóporok se mások, de azok már mást is tartalmaznak, talán enyhébbek. Hogy a bioboltban kapható mitől környezetbarátabb, mint egyéb mosószer, nem tudom, mert ezek a lúgok semmiképp se használnak a természetnek. Ti használtok öblítőt a picur rucijaira? Szülés előtt mennyi idővel mossak át mindent, babákat (plüssök), ruhákat, stb-ket?
Ildi! És nem lehet a tejcsit még egy dobozba betenni, hogy ne legyen közel a husikhoz? Ne hagyd magad a férjednek, térjetek át ti is a tejes táplálkozásra
A HORDOZÓKENDÕRÕL jutott eszembe. Angliában láttam nagyon klassz hordozókat, de ugye nem kendőket. A kendők előnye, hogy a nem ülős babák gerincét se teszi tönkre. A hordozókban a nagy átvágás, hogy némelyik 6 kg-ig oké, aztán van, hogy egy gyerkőc még nem is ül 6 kilósan. Az esernyőbabakocsiknál is ezt nagyon kell figyelni.
Tényleg, erről jut eszembe! Moose adott kafa felvilágosítást
autósülésről , nekik 0-13 kg-osuk van. A kérdésem, hogy valaki vett-e közűletek olyan ülést, ami 0-18 kg-ig jó, mert egy ismerősöm azt mondta, hogy ebben egy kisded lötyög, nem lehet biztonságosan bekötni, és inkább a 0-13 kg-osat vegyük. Segítsetek mielőbb, mert a börzén vennénk egy ülést is.
Neet, a lefagyasztott tejeszacsit forróvizes pohárba kell tenni még időben, hogy mikor a gyerkőc nyöszörög, már ihassa is.
BÖRZE! A párom nagyon alvós, és nem hajlandó korán kimenni. Szerintetek 10-11-kor lesz még valami, vagy az összes faja cuccot elkapkodják a nem álmos emberek?
Ildi! Mi visszük majd nyaralni a kőcöt, és el is terveztem, hogy veszek egy sátrat, ami árnyékos lesz a számára. Nem akarom 11 hósan napoztatni.
Neet! Ezt az Elmes hasonlatot ugye csak a Kórházra mondtad?

mert maga a Karolina út remélem nem Elm utca

, nem szeretném, ha átjönne onnan Freddi hozzánk.
Zsanci! Nem lehet, hogy csak a parancsikont törölted le, és a programok között még ott van?
Kriszta13! Hány hetes vagy? A g-portálos oldalad nincs benne a profilodban
Moose, a lexikont viszem a börzére
Ancsipancsi
26