A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Hahó Csajok!

Zsanci!
Már egy nap sincs, egészen pontosan 14 óra ... brühühühü... Kép De remélem tényleg nagyon boldog leszek, mert Papi kivett a kedvemért szabit, és azt mondta minden úgy történik holnap, ahogy én akarom Kép Kép Kép

Neet!
Szerintem 100-150 mili egy adag, és - ugye jól emlékszem, hogy korábban kérdezted a gyűjtögetést - én volt, hogy 3 napig gyűjtöttem és egybeöntöttem (nem fagyasztottam le, mert azt Petra utálta - érdemes előtte kipróbálni, hogy Eszti egyáltalán megeszi-e a fagyitejet). Mindig kedden mentem tanítani, vasárnap reggeltől fejtem, így össze is gyűlt kedd délutánra kb. 180-200 mili.
A fagyasztást meg úgy csináltam, ahogy Lindi írta, kis műanyag pohárkában, de az már csak a főzelékbe ment később.
Ja, és a rövidítések: régen én is utáltam, pl. mielőtt még nem volt gyerekem kirázott a hideg attól a szótól, hogy "szopi", aztán utána meg már csak így tudtam hívni, mert egy édes kicsi babáról nehéz lett volna azt mondani, hogy szopik, ő szopizik ... aztán ez így is maradt...Kép

Na megyek - fiatalságom utsó éjszakája áll előttem Kép

Jóéjt!
Bogárka (34)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka,Zsanci!

Isten éltessen nagyon sokáig benneteket!
rettenetes lesz ha betöltitek!Higgyétek ezt el egy nagyon öregnek!

Jucus(35 és ez nem a terhességi heteim száma!)
20170114224602

Sziasztok!
Akkor mosta hajrá a visszaolvasásban!

Ada!
Ti még látom egyben!
Most jöttünk meg a város napját ünneplő tüzijátékról. Pukkantak a petársák, üvöltött a zene és én arra gondoltam, hogy Ti még egyben vagytok-e!
Off: lehet rá kapni külön vagy ez csak egyben kapható? Van itt egy háztartási bót, még az a hagyományos! Írd meg a márkát és utánanézek! Kép

Ficánka!
Üdv itt! Én is nemrégiben csatlakoztam!
Jómagam nagyon hiszek a "Nicsak ki beszél" filozófiájában! Szóval hiszem, hogy ők beszélgetenke, csak mi "buta" felnőttek felejtettük el! Kép

Jucus!
Milyen régen nem vasalok már! Emlékeszem hajdanán még az alsónadrágot is vasaltam! Most meg semmi, de semmi kedvem az egészhez! Kép

Moosejaw!
Én valami olyat hallottam, hogy a Kecskeméti és a Hipp között van valami különbésg! Nem tom!

Fejés: soha nem tudtam !vagy nem volt már mit? nem tom! Kép

Vigantol: azt mondta a dokink, a pesi, hogy elég heti két csepp. Amióta süt a nap, és kint vagyunk több órát is, nem adom neki! Rosszul teszem? Ti mennyit adtok / hét?

Most megyek az előző oldalra!Kép
k
kriszta13

Neet!
Gratula Eszterhez! Elképzeltem! Mosoly! Kacagás! Kép Édes lehet!

Ancsipancsi!
A gportalos oldalalamon láthatsz képet rólam! most 95 kg vagyok! Van egy kedves barátnőm akinek most született egy gyöngyörű babája és ő is husis! Kit érdekel? Na, jó minket! Kép De ez bőven elég! Kép

Ildi!
Én a 3 éves oltás duján már úszni vittem Bencét. Vizesborogatás, meg volt! Jól le is húzta a lázát!Ha jól van, miért ne?

Ficánka!
Húúúúúú! Most nagyon gyorsan akartam írni! Lehet bérleni! 5e körül van! Én is nagyon akartam! Semmi nem volt a családban, de én akartam.meg is vettük. Most nem tudom, hogy melyiket, nagyon drágán. Első este Bence betesz, 1 óra és üvölt a műszer! Rohanás. Ded békésen szuszog! Légzésfigyelő vissza, ára vissza! 40 vót! Aztán együtt aludtunk. Majd mikor már nem fértünk el akkor a kiságyat az ágy mellé tettük! Semmi gond! Simán átszokott a szobájába! Apával is minden OK! Kép
A Kismama újság Noteszében tutkó ott a cím! Egy kórház oktat és ad bérbe!

Végére értem!
Holbánál nem szült senki?

Szép jó esté!
Nagyon boldog szülinapot!
k
kriszta13

Bogárka, Zsanci!!!!
Ti születtetek, mi meg születünk....jó így a ragzás, no meg a napiterv? Boldog Nektek sok SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!! Ihajjjjjjjj!!!!

Kriszta: Moulinex, biztos lehet kapni, csak rosszul érintett, meg gondolom nem is ócsó.

Jucuska:
Szivem menne már szülni, de gyermeki jóváhagyás kell ám hozzá.

Na, nyugodalmasat Mindenkinek!
ada007

hellóbelló

ma kaptunk szurit+én szegény szerencsétlen kipróbáltam a borsófőzeléket, és 1+2 azannyimint egggész du. orbitális és nagyonkeserves ordítás, mint még soha KépKép igazán el is kezdtem aggódni

egyre "rosszabb" a gyerek
nem tudni, hogy ez volt-e előbb vagy az én iszonyat fáradtságom/nyűgösségem/érzelmi kielégítetlenségem
jelen pill 1 pasi van az életemben, a fiam
és ez valahogy nem az igazi.. Kép
na nem mintha mennyiségre menne a dolog
teljesen azt érzem mint Ruz:
papci hazajön, és akkor "velünk kellene foglalkozia" de nem, és ettől szomorkodok, meg morgok rá, min a bolháskutya
megpróbálom megemberelni magam
1x is nem panaszkodom többet

votiv 8)
votiv

Neet, és Többiek, akik fejni/fagyasztani szeretnének
4hós napi fejési gyakorlattal talán mondhatom már, hogy elég jól megy - kézzel és géppel is, sőőőt, eleinte el voltam ájulva az aventisisemtől, aztán 1részt tele lett a cipőm az alkatrész-fertőtlenítősdivel 2részt meg rájöttem, TÖBB a tej, ha kézzel fejek
több jön ki, alaposabb a fejés, és ez jobban is serkenti a termelődést
na de ez sem ördöngősség, csak 1x kell rájönni, azán már megy is! szívesen segítek bárkinek a kézifejés elsajátításában!

Neet, te tini, irigyellek a tökéletes kereslet-kínálatodért!!! meg a többieket is, akiknek nem muszáj fejni, és akár elalhatnak az esti filmen...
nekem muszáj, ha nem akarok mellgyuszit

Ruzi, nekem csak akkor van sok tejem, ha nyugiban ülök itthon, a zűrös napok teljesen taccsra vágnak Kép((
este jó esetben is 30-40ml-eket tudok már csak kipréselni, a többit felfalja előre a fiam Kép

én max 2 napit gyűjtök a hűtő oldalába, ekkor aventes steril zacsiba (volt már, hogy sima fagyasztózacsiba is raktam, sztem az is jó, csak félő, hogy lukas, így azt duplán érdemes használni) lerakom a mirelitbe
ez csak 60-80ml, de ált. épp ez a mennyiség kell csak, úgyhogy érdemes ilyen kis adagban letenni
aztán inkább 2 zacsit elővenni vészhelyzetben, minthogy felolvasszam és kidobjam Kép
minden cseppért fájna a szívem...

felmelegítés: mikróba ne! kiveszem a zacsit a mirelitből, átteszem a sima hűtőbe, pár óra alatt felenged annyira, hogy a cumiba áttuszkolhassam a cuccot. aztán fazék (amiben nem borul fel a cumi), bele víz, bele a cumi, és lassú melegítés, nem szabad megvárni a forráspontot, az se végzetes, csak akkor pasztőrizáltad a tejet Kép

s.o.s. esetben a kifagyasztás úgy működik, hogy hőálló kerámiába vagy jénaiba teszem a zacsit, azt meg simán rá a villanytűzhely platnijára, és felmelegítem, aztán cumiba töltöm
azt nem tudom, hogy a gáztűzhelyesek hogy csinálják...
még kérdés?

votiv 8)
votiv

Ildi: elől keresztezve kösd meg a kendőt, nekünk most ez a legkényelmesebb, próbáld ki
oltás után nyugodtan kiviheted Timit, akár még aznap is
persze csak ha jól van
ha nyűgös, nem érdemes vegzálni

Lindi, oltást max. pár héttel lehet eltolni, különben a védőnőd/dokid beköp a gyámügynél
próbáld mega dokidnál az "egyéni oltási terv" című jogintézményt bevetni, ez a max...
ill. a homeopátiás kivezetőszert ajánlom még

Jucus, erről a csodaszerről még nem hallottam... utánanézek! a kivezetőszer megelőzi a szövődményeket, pl. az allergizálódást, mert "kitisztítja" a vírust a szervezetből
na de ha ezek a tetvek higannyal tartósítják az oltóanyagot....
éndokim csak a Pasteur-intézet oltóanyagaival bök, tessék mindenkinek azt kérni a dokijától! erre jog van! Kép (nekünk 1 vasba se került, ezt is a TB fizeti, ez alap!!!)

Ada, kár, hogy elkerültük egymást, majd legközelebb!

Mászós-Esztinek gratulálunk! ügyes nagyon!

Zsanci, elfeledkeztél szegény Votivkáról? feje fölött 1 fekete kisfelhő és ázik az esernyőkocsi nélkül...

stílusosan, megyek fejni. gudbájvédő.

votiv 8)
votiv

Sziasztok!!!
most nagyon rohanós napjaim voltak-vannak, ezért bocs mindenkitől, ha nem reagálok... Kép DE

Bogárka, Zsanci,
boldogságosággos szülinapot!!!!! Kép

Ancsi,
szard le őket! Nem érik meg, és te BIZTOS nagyon helyes kismama vagy, olyan nincs is, hogy nem szép kismama KépKép

BKriszta???? vagy még? Kép Bár szerintem tudnánk, mert Oxi ott van helyben és tudosít

Oxi,
remélem, haza tudsz lógni egy picit! Kép

votiv,
borsó Kép szuri Kép szerintem kezdesz picit besokallni, próbálj elszabadulni EGYEDÜL 1-2 órára, sétálj-nézgelődj-fagyizz, meglátod, nagyon feltölt!Kép

vera
kisün

AC201R Légzésfigyelő hordozható hangtovábbító szülői egységgel ("bébiőr")---> ezt szeretnénk megvenni. Én régen tanultam újraélesztést ambubabán, pl. kisbabán is. (orrába szájába kell fújni a levegőt+szívkompresszió, ha szükséges) szerintetek ennyi elég, ha vész van? Vagy külön fizessek be egy tanfolyásra?

Zsanci! Szóval éjjel a bojler is aluszik, nem csak a sárga villamos? Kép

Jucus! Szerintem is jobb 2 héttel idősebb anyatejcit adni, mint fiatalka tápszerkét Kép Nekem a védőnéni 3 hónapot mondott, úgyhogy no komment. Biztos ezek az értékek arra vonatkoznak, hogy meddig marad még benne a sok értékes tápanyag. De hát a télire eltett almában sincs ma már vitamin, mégis befaljuk, mert semmi baja.

Én a mosószódát nem biztos, hogy venném, elméletileg egy erős lúg. Persze a mosóporok se mások, de azok már mást is tartalmaznak, talán enyhébbek. Hogy a bioboltban kapható mitől környezetbarátabb, mint egyéb mosószer, nem tudom, mert ezek a lúgok semmiképp se használnak a természetnek. Ti használtok öblítőt a picur rucijaira? Szülés előtt mennyi idővel mossak át mindent, babákat (plüssök), ruhákat, stb-ket?

Ildi! És nem lehet a tejcsit még egy dobozba betenni, hogy ne legyen közel a husikhoz? Ne hagyd magad a férjednek, térjetek át ti is a tejes táplálkozásra Kép Kép Kép

A HORDOZÓKENDÕRÕL jutott eszembe. Angliában láttam nagyon klassz hordozókat, de ugye nem kendőket. A kendők előnye, hogy a nem ülős babák gerincét se teszi tönkre. A hordozókban a nagy átvágás, hogy némelyik 6 kg-ig oké, aztán van, hogy egy gyerkőc még nem is ül 6 kilósan. Az esernyőbabakocsiknál is ezt nagyon kell figyelni.

Tényleg, erről jut eszembe! Moose adott kafa felvilágosítást autósülésről , nekik 0-13 kg-osuk van. A kérdésem, hogy valaki vett-e közűletek olyan ülést, ami 0-18 kg-ig jó, mert egy ismerősöm azt mondta, hogy ebben egy kisded lötyög, nem lehet biztonságosan bekötni, és inkább a 0-13 kg-osat vegyük. Segítsetek mielőbb, mert a börzén vennénk egy ülést is.

Neet, a lefagyasztott tejeszacsit forróvizes pohárba kell tenni még időben, hogy mikor a gyerkőc nyöszörög, már ihassa is.

BÖRZE! A párom nagyon alvós, és nem hajlandó korán kimenni. Szerintetek 10-11-kor lesz még valami, vagy az összes faja cuccot elkapkodják a nem álmos emberek?

Ildi! Mi visszük majd nyaralni a kőcöt, és el is terveztem, hogy veszek egy sátrat, ami árnyékos lesz a számára. Nem akarom 11 hósan napoztatni.

Neet! Ezt az Elmes hasonlatot ugye csak a Kórházra mondtad? Kép mert maga a Karolina út remélem nem Elm utca Kép , nem szeretném, ha átjönne onnan Freddi hozzánk.

Zsanci! Nem lehet, hogy csak a parancsikont törölted le, és a programok között még ott van?

Kriszta13! Hány hetes vagy? A g-portálos oldalad nincs benne a profilodban Kép

Moose, a lexikont viszem a börzére Kép

Ancsipancsi
26

ancsipancsi

JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ REGGELTTTTTTTTTTT !!!!!

Szóval ezt a reggel is egyben töltjük.

Itt van a villanyszerelő bácsi, megdícsérte az általam ideiglenesen összedrótozott biztosítékot, de amikor kiderült, hogy én voltam jól letolt, hogy hogy mertem gyerekkel a pocakban. . . . . igaza van, meg kell mondjam, dehát muszáj volt villanyt csiholni. . . . nnnna. .

De legalább ki lesz cserélve a nyavalyás biztosítékszekrény is. . .
Fullextrás otthonra vágyik ám a kiscsaj, figyelitek? A kis komformista. . . . holnap péntek 13, hajrá!
ada007

Ancsi!
Nehogy 0-18 kg-os hordozót vegyetek, az egy humbukk, amolyan 2in1 szerű...
Állítólag csak a 0-13-asak biztonságosak.

Manó11, BKriszta?
ada007

Jo reggel!

BOGARKAKép
BOLDOG SZULINAPOT!!KépKépKépKép

ZSANCIKép
BOLDOG SZULINAPOT!!KépKépKépKép

AdaKép,VeraKép
Vagyok-vagyokKép vagy inkabb Kép
Szep nap ez a mai,jo lenne,ha Akos is igy gondolna.

Tegnap "kitalaltam",hogy lesz:
ma este megyunk Nst-re,ahol majd OOOOOOOOOOOOORIASI gorbeket fogok produlakni es a Szulesznom majd igy szol a paromhoz:Tomikam,menj haza a korhazi pakkert,mert szulunk,-hogy tetszik a story??KépKépEn ertekelnemKépKép

Na jo,befejezem a regenyem ismerteteset es felebresztem TomikamatKépKép

Puszi
Kriszta es Akos
40+0!!! (sosem gondoltam volna,hogy eddig kihuzzuk...)

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Boldog szülinapot Zsanci és Bogárka!!! KépKép
Kép

votiv 8)
votiv

figyelitek, hogy foga van??

Ada, hajrá 13!!! Kép

Manóka és Kriszta, még egy utolsót pihenjetek rá, aztán irány a szülőszoba! Kép

votiv 8)
votiv

BKriszta , Ada ! Ti még mindig itt ? Kép

Bogarka ! Boldog szülinapot !!!!

Lányok ! A felszívódó varrat kék színű ? Csak mert már többször találkoztam kb . 1 cm-es darabokkal és csak az lehetett , gondolom Kép

Kép
Kép
greenolive

Zsanci neked is ma van ? Akkor neked is boldog szülinapot !!!

Kép
Kép
greenolive

Ancsi, 0-9-es autósülést ne vegyél, inkább egy nagyobbat szűkítővel
de hogy 0-18 kilóig jó lenne egy ülés...?
talán egy bazinagy szűkítővel
Adának igaza van, elég irreális.
naszóval még szerencse, hogy itt a jóidő, mert Isti anorákban már alig fért bele az autósülésbe
pedig még csak 7 kiló, és elvileg ugye 9kg-ig jó a cucc
(vagy kicsit vissza kéne fognia magát a növekedésben?)
tehát vszínű a 0-13-as a nyerő, legalább az első fél évre Kép
Oxi említett olyat, hogy a Concorde Baboo-nál automatikusan cserélik neked a nagyobbra az ülést
ez elég jól hangzik! de csak ennyit jegyeztem meg...
1ébként a Concorde meg a Römer a legbiztonságosabbak is

votiv 8)
votiv

Bogárka!
Nagyon Boldog Szülinapot! Mennyi? Harminc?!!! Kép

Green!
Nekem még van 5 kerek napom a 30-ig!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci KépKép

Kisün KépKép

votiv 8)
votiv

ficánka,

igen bálint ikrekKépén május 28ra voltam kiírva és végül junius 3-án sikerült kikecmeregnie a szentemnekKép
kicsit irigy is vagyok rád(na jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó,mindenkire aki babásKép )mert ez tényleg a legizgalmasabb időszak és én úgy szerettem és úgy szertném megintKép

és ha lesz a tali tutira bőgni fogok ha meglátlak titeketKép

neet,
fejni én......Kép
de ugye zacsim az van,ha kell viszem neked a talira,hmmmmmmmmmmmmm?apropó,hogy jöttök?menjünk értetek?légyszi,légyszi haddKép Kép Kép

autósülés:bálint olyan 5 hós volt mikor belepasszolt a 0-18kg-ba.persze a hordozóból már elötte is kilógott a lába de a következő meg még nagy volt.és azt mondta a gyerekdokink hogy amíg nem tud ülni nem is szabad abba rakni csak a hordozóba mert erölteti a gerincét.
Vendég

Akkor előre is , meg majd akkor is igekszem ! Kép

Kép
Kép
greenolive

bogárka,zsanci,
boldog szülinapot!!!!!!!!!!!
Vendég

help plííz

utazóágyat lehet kapni a börzén?

és mennyit érdemes reálisan erre szánni?
frászt kapok a 20-30.000-es műanyagszaroktól, amiket a neten reklámoznak
Isti natúr faágya bio kókuszmatraccal nem került ennyibe!!!!
mit hisznek ezek a majmok, akinek van pénze utazni, annak van ennyi pénze egy ilyen vacakra is??? biztos
és ha csak a nagymamához megyünk? azért jár vmi árkedvezmény?

votiv 8)
votiv

Zsanc, te egy hős vagy! áram nélkül = sötét középkor
látod, Adát kellett volna áthívnod Kép

votiv 8)
votiv

Votiv!
nem felejtettelek el babakocsi ügyben, sőőőt! Csak nem tom feltölteni a képet...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Mindenki!
KÖszönöm, hogy előre isztok a medvére, de én ma még csak 29 vagyok!!! Kép Kép Én május 17-én töltök...
fijjatal husszonkillencccc! Akinek beteg a nagy babója, mert nem hajlandó kiszivatni a nóziját, sőt orrsprét sem enged a nózi közelébe...MIT CSINÁLJAK?????????????? Teperjem le a földre???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

fényvédő: a dokibácsink adott krémet (saját recept)
persze így se szabad telibe napra vinni

+kérdeztem tőle azt is, általában miért nem fűlik a foga a gyógyszertárnak a receptek bekeveréséhez
azt mondta, félnek a felelősségtől
mert mi van, ha a gyereket bekenik de mégis legég
hát nem a dokit fogják mószerolni, aki felírta...
a patika ilyen esetben tuti pervesztes lenne.

tökmázli, hogy sasadon, a Bozókvár patika BEKEVERVE tartja az össze cuccot, amit a dokikám saját receptúra alapján felír
van pl. egy "bajvan-kenőcse" ez 1 óra alatt eltünteti a tejpöttyöket stb
azt nem tudom, hogy csak a dokimban bíznak-e így, vagy mást is bekevernek...

votiv 8)
votiv

Zsanci, nem baj, ha nincs kép, ha megmondod a típust, rákeresek a neten, és megkukkolom

ápropo, 1 képkezelő programotok biztos van, a PAINT
ez alapfelszereltség az ablakosoknál
Start menü, minden program, kellékek, paint

ja és itt egy link, melyről letöltheted az acdsee-t, bár ez csak egy trial verzió, de az alapfunkciók működnek benne
http://www.acdsystems.com/english/Products/ACDSee/ACDSee-Download?LAN=englishX70
Kép
a másik, amit tudok ajánlani az Adobe PhotoShop, ehhez is van free download:
http://www.soft32.com/download_346.html

napusz
mindjárt itt van Babarózsa és Emília! még ki kell csinosítanom a fijamat

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Mindenkinek köszi az infot meg a bíztatást!Kép

Majd jövök, ha összejön a babó...

Még annyit, hogy tegnap is kérdezösködtem doki ügyben. Megtudtam egy ismerösömröl, hogy neki is Urbán doktornö volt a dokija. A babája pár naposan nagyon beteg lett, élet-halál!!! között volt, és a dokinéni volt a mentöangyala... Hát, eddig is szimpatikus volt, de ezután...!

Maminti

Kép
Kép
maminti81

jaaj szörnyűség
bekapcsoltam reggel a tévét
megy a híradó
és kajakra bemutatták az a riportot, hogy szitává lőtték a cop-ok azt az autótolvajt, mert elesett és azok meg azt hitték, hogy a fegyveréért nyúlt
többé nem nézek reggel tévét
ez sok(k) volt.

votiv 8)
votiv

Maminti, hajrááá!
mi az hogy térinformatikus, ami vagy?
kíváncsi Votiv

votiv 8)
votiv

Votiv

Most már megkaptam a meghívót a wiw-re köszi! Kép

Utazóágyban meg van egy elég alapszintű fajta, amit Tesco-ban Auchan-ban meg Plus-ban lehet kapni 7-8-10 ezer körül, attól függ, hogy melyik bolt, meg van-e éppen akcijjjjó. Ez a leggagyibb, de a célnak megfelel, a 20-30 ezres legfeljebb annyiból jobb, hogy azoknak lehet állítani a fekvőhelyzetén, mint a kiságynál magasabbra, vagy alacsonyabbra, ennek meg nem lehet, lent van és kész.

Bogárka
Boldog Szülcsinapot! Kép Nekem nincs bajom a becézett szavakkal, mióta gyerekem van, meg pláne. Kép

Ada, Bkriszta

Kitartás én is a 41. hét utáni napon szültem. Kép Meg vannak számlálva már a pocakos napjaitok. Kép Kép

ruz
ruzicsky

Votiv!
Bozókvárban kiadják a napkrémet recept nélkül is??? Én kb. 5-10 percre lakom tőle!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv!

Az egyetemen 5 évig tanultunk, de néha nekem sem világos teljesenKép
Egyébként térbeli információkkal foglalkoznak. Én pl most térképekkel.

Kép
Kép
maminti81

POCAKOS NAGYMENÖK!
Nem is uncsi a teleregényetek, én még szívesen olvasgatnám. Kép De ha a szerencsés babók pont holnap bújnának ki, az csak jó, mert hétföre már haza is mehettek, de a keddi Vészhelyzetet már biztos látjátok. Goran Visnjik tovább rulez. Kép

SZÜLINAPOS CSAJOK!
Ti meg éljetek sokáig! Kép

TEJGYÜJTÖK: köszike minden jótanácsot, nagyjából összevág, amiket írtok, úgyhogy próbálkozom!

GIGI!
FUVART köszi, elfogadjuk!!! Apát ma visszahívták ugyanoda egy NEGYEDIK MEGBESZÉLÉSRE, talán még megnézik a fogait, meg a bicepszét, mert kérdezni már mit tudnak töle... szóval ELVILEG a talin ö már keményen dolgozni fog!!! ??? Kép

TÉRINFORMATIKUS? Kép Én is lennék az is, de mi is az? A libellán kívül nem sokminden maradt meg belöle, nem sok órán voltunk bent (lelkileg, söt...Kép). (ötödév, egy vicc volt)

HELYESBÍTÉS: Eszter nem mászik, hanem kúszik. Mármint ha így hívják a háton való közlekedést. Kép És az 5 hós oltását egész jól bírta. Kép
neet
neet

A szulinaposoknak sok boldogsagot!

Ficanka, ugy nez ki, hogy megiscsak elmegyek!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Bogárka, Zsanci, Jucusmamus, Recca

Titeket megtaláltalak a wiwen, és megnyomtam azt a gombot, hogy ismerem Képléccci, lécci igazoljatok vissza. Kép

Köszi

ruz
ruzicsky

Sziasztok!

BOLDOG SZÜLINAPOT a szülinaposoknak!KépKépKép

Votiv!
Melyik elől keresztezős kötésre gondolsz? Nem tudsz valahonnan egy képet mutatni nekem? Akár a netről!
Amikor a lábai alatt rakom át a kendőt és hátul megkötöm! De úgy végig tartani kell a hátát, mert nyeklik-nyaklik! Vagy valamit rosszul csinálok?Kép

Votiv! Lindi!
Én rákérdeztem az egyéni oltási tervre, az én dokim azt mondta nincs! Csak a 4 hóshoz lehet kérni más vakcinát!

Ancsi, Neet!
Még a napozós témához....! Akkor jó, hogy ilyen felvilágosultak vagytok! Azért kérdeztem rá dokinéninél, mert azthiszem pont az anyatejes ujságban volt, hogy milyen fontos a napoztatás! Hát....mindent fenntartással kell kezelni!

Ancsi!
Van amelyik légzésfigyelőt csak akkor javítják, ha elromlik, ha voltál tanfolyamon! Mi lemaradtunk róla, már nem volt idő elmenni! Védőnéni szerint nagyon ritka, hogy újra kelljen éleszteni! Gyakran elég csak felvenni a babát!

Lehet, hogy kimegyünk anyukámékhoz hétvégére! Még eddig soha nem volt, hogy Timi máshol aludt! Kíváncsi leszek!

Ildi
ildi76

Neet,
hátszik? Kép

kedden akartam írni,kiborított ez a vészhelyzet, hát melyik normális nő tudja "véletlenül" megfullasztani a gyerekét??? tuti ezt az epizódot egy pasi írta...

és mi az a libella??? tudni akarom, és venni akarok olyat, de csak ha van benne bajvédő.

votiv 8)
votiv

Lányok!

Mi az a wiw? Lemaradtam valamiről???Kép
ildi76

Ildi, a gyerek az ágyon. a kendő nincs becsomózva. derekad mögött átvezeted, majd bal szárát átdobod a jobb válladon, jobb szárát a bal válladon. hátul lehúzod, az egyik szárat átdugod a derekadon lévő alatt, és a 2 szárat összecsomózod a hátadon, duplán. az 1. csomó után beállítod az elől lévő kereszt bőségét - ne lötyögjön nagyon benne Timcsi - aztán ha megvan, jöhet a 2. csomózás.
aztán kezedbe veszed Timcsit, szemből, és a keresztbe ereszted, 2oldalt kidugod a kis lábát, megigazítod, lába közt elrendezed az anyagot.
a nagyobb babók már szeretik, ha a kezük kinn van, picibbekre célszerűbb vállig felhúzni az anyagot
próbálok képet találni
ezaaaz!
http://www.kantoliinakanava.fi/sidontaohjeet?pageType=folder&currDir=./kietaisux 2

ez nem az, de ez se lehet rossz:
http://www.kantoliinakanava.fi/sidontaohjeet?pageType=folder&currDir=./perusx

sőt, ezen az oldalon csomó olyan megkötés van, amit még nem is láttam! sürgősen ki kell próbálnom Kép

votiv 8)
votiv

wiw???????????????????mi??????????????
én is!!!!!!!!!!!!!!!!!hogy???????????????

neet,
ismét drukk,szólj ha apa dolgoz megbeszéljük mikor jöttök esztivel,megyek értetek!!!!!Kép

votiv,
nekünk is a fajta utazóágyunk van amit ruz mondott az auchanba vettük asszem 10-ért,a célnak teljesen megfelel!!!!én még rendeltem hozzá németországból utazószivacsot amit ugyanolyan kicsire össze lehet hajtogatni és azt rakom bele mert amúgy szerintem elég kemény lenne!ha érdekel és bemondasz egy emilcímet küldök képet rólaKép

cupp
Vendég

Gigi, mondj egy email címet.
Ildi, már nem maradsz le! Kép
és aki még szeretne wiwwelni, az csak szóljon

ez az ósenes utazóágy mekkorára csukható össze ill. milyen nehéz kb?
gyűlölök cipekedni...

Zsanci, nem hiszem, hogy kiadják recept nélkül Kép
de szívesen osztozom veled, annyit írt fel a dokesz, hogy biztos nem bírjuk mind elhasználni

votiv 8)
votiv

Ildi, az orvosod meg a védőnőm szép pár lennének.
első lépésben hívd fel a Védőoltási Tanácsadót
Szt László Kórház
455-8100/8363 mellék
ez az első ötletem
vagy az ÁNTSZ-t

votiv 8)
votiv

Most ez komoly, hogy védőnő azt mondja, hogy ha felveszed a babót, akkor feléled, és elkezd újra lélegezni? Én nem mondok semmit, de biztos igy van...?
Saját tapasztalat: az én fiam úgy sir, hogy van, hogy 5-6 mp-ig nem vesz levegőt, tutira szürkül is a feje. Hát, én már próbálkoztam rázni, fújni az arcába, semmi de semmi nem késztette ezek közül levegő vételre...Kép Én csak reménykedem, hogy nem viszi túlzásba a nem-levegő vételt!!!
A doki is azt mondta, hogy nem tudnám visszarázni az életbe, ha ne adj Isten bekövetkezne a baj. Direkt rákérdeztem...Kérdezzétek meg ti is, kiváncsi vagyok, ki mit mond...
Neet!
Lemaradtam az er-ről...pont aznap volt az a hires áramszünetünk...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

gigi83@galamb.net ójaj,ha az kell a wiweléshez nekem is kell valamit csinálnom,ugyi,visszaigazolni?rosszul hanzikKép

az ágy 60X120-as és olyan 10-12 kiló közöttt van és olyan 60X30 as méretre lehet összecsukni szemre.
Vendég

Ildi, a kép amit küldtem mégsem teljesen az
ez a "tuplax" Kép megkötési mód már jobban hasonlít, csak ebben elől van a csomó, ami lehet, hogy jobb is
http://www.kantoliinakanava.fi/sidontaohjeet?pageType=folder&currDir=./tuplax

votiv 8)
votiv

12 kilóóóó???? áááááá
lehet, hogy mégis mocskosuldrágát veszek

votiv 8)
votiv

Dora, tényleg Prézli a kutyád??? de jó név! zseniális! van róla képed? imádom a mopszikat

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: