A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Tünde!
Igen megkaptuk, köszönjük :lol: A másik kat-ból meddig lehet rendelni?

Cancan!
Nem semmi! Lehet, hogy tényleg menstruálsz... Ja már akartam kérdezni, hogy az a tejserkentő bogyesz használt?!

Cukorfalat!
Bőven elég csak nyugi! Tudom szerdán leszel nagoyn nyugodt mikor Tóth doki azt mondja, hogy minden oké! :lol: Nagyon jól csinálod! :lol: Pihenjél sokat és ne stresszelj semmin!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Helló Lányok!

Csak futólag,sikerült megszereznem pár percre a gépet!

Jube!
Szerintem sincs semmi gond Pannival,kicsit lustább,ennyi.
Jót mosolyogtam azon,hogy Te azon aggódsz hogy milyen sokat eszik és hízik Panni,én meg azon cidrizek , hogy hízzon. :lol:
Úgy cserélnék Veled!!!
Látodmennyire nem egyformák a gyerekek,nekem ugyan már forog Rebeka,viszont a súllya lehetne több -mármint a doki szerint-.

Alvás: Kb 3 hete nagyon sokat kel fel Rebeka is,kb 8-körül elalszik,majd 11-körül ébred-cici- 1-körül-4-körülstb.stb.stb
Pedig picinek csak egyszer ébredt.

Steffi!
Szerintem altasd úgy Martnit,ahogy nektek a legjobb!

Mindenkinek jó éjszakát!

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Sziasztok Lányok!

Jó rég voltam, mostanában nekem sem volt időm írni.

Sajnos nálunk is problémák vannak mostanában az esti alvással. Még 2-3 hónaposan csak egyszer kelt hajnalban és nem egyszer volt, hogy átaludta az éjszakát az utóbbi napokban volt hogy 1-1,5 óránként keltem, mert mindig felsírt és utána hiába aludt tovább, mikor megsimiztem a hátát, nem tudtam kialudni magam a következő ébredésig. Szóval mostanában én is elég zombi vagyok és szintén elkeseredett, hogy mikor lesz már ennek vége.
Valószínű, hogy a foga már dolgozik, mert tegnap este is nagyon sírt, mikor bekentem az ínyét, de még semmi nem látszik.

Mi a Fenistil cseppeket most a náthája miatt adtuk neki, de nem aludt tőle jobban. :(

Na, most csak ilyen rövid voltam, de mindenkinek nyugodt éjszakát kívánok!!

Orsi

ui.: Dóri, ha el tudnád küldeni a babamasszázs fogásait, nagyon örülnék neki. Köszi előre is!!!

KépKép
osori

Sziasztok,
korábban Vidával kapcsolatban szóba került a gátvédelemmel való szülés. ezzel kapcsolatban lenne kérdésem. milyen általában a hozzáállásuk a dokiknak ehhez? én ugyan nem Vidához járok, de szeretném ez alkalommal elkerülni a gátmetszést. úgy tudom második gyereknél már nem tekintik ezt olyan egyértelmű automatikus dolognak. (előzőnél a gátvarrás rosszabb volt,mint maga a szülés számomra, pedig sec perc alatt kész volt vele a doki)
mi a tapasztalatotok?

Kép
Kép
Kép
manóka28

Szia MAnóka!

Kérdésedre válaszolva: én a harmadik babámat szültem gátvédelemmel,és csak ajánlani tudom.
Sokkal kevébé viselt meg a szülés.
Szerintem kérdezz rá az orvosodnál,hogy Ő mit szól hozzá.
Azt sajnos nem tudom,hogy melyk orvos hogy áll hozzá,bár itt a hangsúly szerintem a szülésznőn van,hiszen itt ((is))talán nagyobb szerepe van a szülésznőnek mint az orvosnak!

Sok sikert!

Eszti

Kép
Kép
mano4

Steffi a katalógus dec 29-ig érvényes.
Lányok, bocsi az előző beírásomért, most néztem meg, hogy a tőlem megszokott elgépeléseknél is sokkal több van benne :oops: Kicsit ciki így 28 évesen, 2 diplomával :roll:

Altatásról még azt szerettem volna mondani, hogy szerintem ez is egy olyan dolog, amit ezerféleképpen lehet csinálni, de alapvetően nem lesz debil a gyerek, ha másképp csinálod, mint a nagykönyv. Aki nagyon nem bírja a nemalvást, szerintem nem megvetendő, ha fogja magát, pár éjszaka hagyja sírni a picit a nyugodt éjszakák reményében. Én legalábbis ezt tettem volna 4-5 hónapos korában Benének, ha addig nem alussza át magától az éjszakát. Hozzáteszem, ő nem szopott, és külön szobában is aludt, mert mi így szerettük jobban. És ez azt jelentette, hogy ha felkeltünk, akkor tuti alig aludtunk vissza, kelhettünk megint :(

Ha viszont jó az összebújás, nem okoz komoly sérüléseket az anyának, ha éjjel felkel, vagy a gyerek már magától ellátja magát cicivel, miért ne?
Szóval ebben nincs jó megoldás, csak adott szülőre és gyerekre való megoldás van. Nekünk anno azt mondta a védőn, ha már nem kér éjjel enni, és később megint felkel, az természetes, mert vannak nehezebben alvós időszakai, de akor már ne etessük megint, mert napközben biztos kap már eleget.

Na, kiokoskodtam magam :)

mtunde

Manóka, első gyermekem lesz Benedek - Vida dokinál. Csak azt tudom neked mondani a gátvédelemmel kapcsolatban, amit Keszegh Évike nekünk is elmondott a szülőszoba látogatáson. Mégpedig van olyan doki, aki támogatja, van, aki nem. Nyilván egyénfüggő is. Szerintem mindenképp jelezd, ha szeretnéd elkerülni a gátmetszést, biztos vagyok abban, hogy meg lehet beszélni.

Szonibaba, valószínűleg azért nem kezdett el ömlengeni egyenként mindenki a fanclubból, mert hetekig erről ment a téma. Mivel mindenki elégedett a saját orvosával, így nem akartunk senkit kizárni a "lelkesedésből". De kérdezz ám nyugodtan! Mi, "Vidások" maximálisan egyetértünk abban, hogy megbízható, nagyon jó kezekben vagyunk, és nem utolsó sorban baromi jó a humorérzéke, ami sok esetben segít(het).
vbea

Manóka,

Szerintem sem orvos függő, hogy gátvédelemmel szülsz vagy sem. Én pl. Hegedűshöz járok és gátmetszéssel szültem, de az egyik ismerősöm gátvédelemmel és Ő is hozzá jár. Szerintem ezt inkább a szülésznővel érdemesebb megbeszélni hiszen a gátvágást is ők csinálják.

Eszti,
Ezt már akartam kérdezni, hogy Zolikát és Bogikát is gátvédelemmel szülted? Kellett valamivel kenegetni előtte a gátat? Jártál előtte kismama tornára??? Emlékszem, hogy még elköszöntél tőlünk aztán kb. 4 óra múlva már jelentkezett is a férjed, hogy megszületett Rebeka. Hát nagyon ügyik voltatok, ma holnap megmár 6 hónaposak lesztek!! HOgy szalad az idő!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Sziasztok!
Jube! Öcsém Amwayos volt, de nem tom, foglalkozik-e még vele. Ha akarod megkérdezem. Jó éjszakát mindnekinek!
Puszi

satuk

Satuk,
Már akartam írni, hogy megnéztem Olivér blogját és nagyon szupi!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

vica10

Köszi mindenkinek, aki válaszolt a gátmetszéses kérdésemre. Különösen Vicának, mivel nekem is Hegedűs a dokim. majd rákérdezek nála legközelebb, ha megyek. Ő egyébként ajánlja, hogy az ember válasszon szülésznőt vagy sem?

Kép
Kép
Kép
manóka28

Manóka,
Hát azt nem tudom, hogy ajánlja e vagy sem hogy válasszál szülésznőt. Én hoztam elő egyszer,hogy szeretnék szülésznőt fogadni és érdeklődtem hogy Ő kit ajánlj. Azt mondta először válasszak én és ha utána is kíváncsi vagyok a véleményére, akkor megmondja. Tök korrekt volt, mert azt mondta, hogy ne azért fizessek a szülésznőnek mert Ő jól együtt tud vele dolgozni, hanem azért mert én úgy érzem, hogy számomra ő legjobb ill. legszimpatikusabb, végül is Ő az aki nem kis túlzással végig velem van!!! Ez a hozzá állás nagyon tetszett, bár szerintem minden doki így gondolkodik erről! Egyébként én Várnai Gabikát választottam és nagyon profin, teljes összhangban segítettek Réka születésénél!

Ha bármi kérdésed van, kérdezz csak!

Györgyiről nincs semmi hír???

vica10

Vica: nem gondoltam volna, hogy még rajtam kívül valaki netezik ilyen későn, de ezek szerint más is ilyenkor tud szusszanni egyet a gyerek mellett. :D
Mivel egyetlen szülésznőt sem ismerek a kórházban, nem tudom, hogy kivel jönnék ki a legjobban, de Várnai Gabi nevét megjegyzem. Ő olyan, akivel lehet beszélni a gátvédelemről? tehát nem ragaszkodik a gátmetszéshez. (csak mert a Margitban volt olyan, aki ettől elzárkózott, elvégre a gátmetszés rutinból megy)

a választott szülésznő csinálja amúgy a CTG-ket a végén?
ha jól emlékszem valaki hozzászólására korábban, akkor igen.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Manóka!
Ha van választott szülésznőd, akkor leginkább ő csinálja a CTG-ket, ami azért is jó, mert el lehet kerülni a tumultust.

Jube!
Mi szoktunk Amway termékeket rendelni, ha nagyon kell az almátlanító, szólj!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Manóka,

csak halkan mondom, hogy én is gátvédelemmel akartam szülni... és pont Várnai Gabinál szültem (aki egy szuper, aranyos, kedves, talpraesett... szóval csak dícsérni tudom!) Ő mondta, hogy ha reped, az a nagyobb ciki.... és végül abban maradtunk, hogy ha úgy látja, jobb, akkor vágjon, ha nem muszáj, megcsinálom anélkül. Nos, végül vágott, és repedtem is. A vágás ezerszer hamarabb helyrejött, a repedést (bocs) szex közben még mindig érzem. Úgyhogy nem olyan nagy hülyeség a gátmetszés.....

Satuk, Kriszta,

köszi az ajánlatot, Satuk, légyszi kérdezd meg az öcsédet, a Millenárisban könynedén lebonyolíthatnánk a "bizniszt" :D Kriszta, Te merre laksz?

nem akarom elkiabálni, de ez volt a 2. éjjel amikor csak egyszer futottam éjjel.... dejóvolt!!! cumi miatt nem, csak etetni.... ilyen kéne mindig...

kipucoltátok a cipőtöket??? este jön a Mikulás! Én tegnap kutyagumiba léptem, így biztos nem rakja tele... :lol: :lol: :lol: megyek is, kipucolom....

Jube

Kép

Kép
jube

Jube!
Én Pilisborosjenőn, de a Kossuth térnél dolgozom.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Manóka,
Hát én bevallom hogy megsem fordult a fejemben hogy gátvédelemmel szüljek és nem is beszéltünk erről Gabival. Viszont az ismerősöm, Hegedűs - Rákóczi Ági párosnál szült, gátvédelemmel. Azt tudom hogy az Ági nagyon odafigyel erre (Gondolom a többi szülésznő is). Ha választottál szülésznőt akkor Ő csinálja a CTG-ket, ezalatt az idő alatt jobban megismeritek egymást, elmondja hogy milyen homeobogyót kell beszerezni stb. Sajna én úgy vettem észre,hogyha nincs választott szülésznőd, akkor ezt nem nagyon mondják el csak ha esetleg rákérdezel. Legalábbis mikor az utolsó ctg-re mentem akkor az egyik lány a 40. héten járt és Ő nem választott, de nem is tudta hogy miket kell beszerezni mert nem mondta neki senki.

Jube
Kutyagumiba léptél?? Akkor Te nagyon szerencsés leszel, a Mikulás telepakolja majd a cipőtöket (én a helyedben valami nagy csizmát tennék ki, hogy a sok ajándék beleférjen) :lol: :lol: :lol:

vica10

Sziasztok,
köszi mindenkinek az infókat. természetesen én sem mindenáron akarok gátvédelemmel szülni, nem vagyok a magam ellensége, csak az alapfelállás lenne ez. a végén úgyis minden attól függ, hogy picurka milyen nagy és milyen gyorsan jön. én is úgy szándékoztam, hogy az orvosra és a szülésznőre bízom a végső döntést, elvégre nekik van benne tapasztalatuk.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Helló Lányok!
Látom nagyon aktívak voltatok még éjszaka!!!!

Jube!
Tedd ki a legnagyobb csizmádat,hátha ér valamit a babona!!
Mázlista,micsoda éjszakák!

Vica!
Hát igen,nagyon rohan az idő!!

Zoli és Bogi szülésénél még sajna volt gátmetszés,Az elsőnél a varrás alatt ha elérem a falat,biztosan lekapartam volna!Utánna nem volt olyan vészes,hamar helyre jöttem.A másodiknál már másik dokim volt,és nagyon figyelt arra,hogy ne fájjon a varrás,ettől függetlenül,én már annyir féltem,hogy csak na!

Viszont most hogy nem volt vágás,ég és föld a két szülés,el sem hittem,hogy ilyen is van!!!
Szerintem még a közérzeten is nagyot dob!

Üdv,most mennem kell!

Kép
Kép
mano4

Sziasztok!

Ez az internet egy csoda! A férjemnek találtam egy tök jó karácsonyi ajándékot és már el is postázták! Úgy örülök :lol:

Gátvédelem! Az biztos, hogy attól függ, hogy mekkora a baba és az anya arányai. Nekem nagyon nagyot kellett vágni és iszonyatosan fájt is. Meg is állapodtunk a szülésznőmmel abban, hogy a tesó elég ha 3 kiló lesz :lol: Bár a sógornőm a második babáját gátmetszés nélkül szülte és 4 kiló 60 centis baba volt! Azért az első gyermek nagy százalékban gátmetszés segítségével jön a világra ezt tudomásul kell venni, persze meg lehet próbálni és meg is kell!

Lányok! Szerintetek szoptatás alatt lehet szaunázni? Itt lakom a strand mellett és mostmár szívesen átjárnék úszni és szaunázni....
marcsim

Sziasztok!

Orsi!
Jó, hogy jelentkeztél, kitartás! A héten elkülsöm a masszázs cuccot, csak legyek túl a csütörtöki vizsgán!

Gátmetszés:
Én vagyok az, aki tutira gátmetszéssel fogom szülni a következőt is! Nem is éreztem sem, amikor vágták, sem amikor összevarrták. Amikor varratszedés volt, az egy kicsit fájt, de túl lehetet élni!
Szóval én maradok a gátmetszés mellett! Bár lehet, hogy azt mondjátok, miről beszélek, nem is tudom, milyen metszés nélkül.

Na mindegy ennyit az én véleményemről.
Finishelők körül nagy a csend, lehet, hogy babazápor van??

Nem felejtem el a képeket a babakocsiról! MAjd ma csinálok séta után!

Puszi: Dóri

Kép
nagydora

Sziasztok Lányok!

[b]Nagy hír van:[/b] Martin tegnap altattam a kiságyban, 9óra 1perckor már aludt hajnali 4-ig!!! Nagyon büszke voltam magamra! :lol: :lol:

Marcsi!
2 kérdés: 1. apközbeni alvást ti megoldottátok? Mert Martin csak a vállamon aludt aztán le tudtam tenni egy fél órára, előtte meg a karomban 20 percet... Aztán elvittem sétálni ott bezzeg 2órát simán!
2. ha nem vagyok túl indiszkrét mit vettél a párodnak?!

Jól vettem észre, hogy Durca még nem jelentkezett be??? Csak nem?! Monacs sem volt még ma!!!
És Tünde, Gabbo, Vbea, Ancsa és a többiek????

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Hello Lányok!

Voltam bent ma akórházban és a liftajtóban kikkel futottam össze? Na???? Györgyiékkel! :lol: Azt mondta, hoyg ctg semmi különöset nem mutatott a méhszája is teljesen zárt úgyhogy még várat magára a kisasszony. Mondtam neki, hogy azt nem mondom, hogy kitartás , mert én gyűlöltem ezt a szót a végén, de nagy-nagy drukkés várom az sms-ét.

Én: Vidagabi megint megnézett uh-n, mondta, hgy nagyon nem tetszik neki most már ez a vérzés. Felírt cerazette-t, ennek hatására pár napon belül javulnia kéne a dolognak. Pénteken hívom újra. Ha nem...... khm....valami küretet emlegetett, amitők a hátamon is felállt aszőr, de mondta, hogy ezt nagyon nem szeretné. Nem mondom, hogy teljesen megnyugodtam.
Én azt hittem, hogy ez a cerazette olyan mint régen a continuin volt, de most olvastam a tájékoztató, hoyg szoptatás alatt is szedhető, tehát nem kimondottam szoptatás alatti fogamzásgátló. Na, most ezt jól elmagyaráztam. A lényeg, hogy azt hittem, ez csak akkor véd biztosan, ha a baba 3-4 óránként rendszeresen szopik. ( a continuin így működik ) mert ha kimarad egy-egy szopi amikor tápszert kap, vagy több a pótlás mint a cici akkor már nem tuti. Visszahívom Vidát, hogy ugye ez így van, - csak hogy tudjan tutira,mielőtt 9 hónapra megoldódna a próblémám :lol: :lol: mire mondja , hogy nem, ez biztosan véd, nyugodjak meg. Mindenesetre mellékhatásként ott van a súlygyarapodás és a csökkent libidó - ez a kettő a rémálmom..... :cry: De ha csak így úszommeg azt a rohadt küretet......

Gátvédelem: Ági abszolút pártolja, én is a 3,90-es Benedekemet gátvédelemmel szültem. DE!!!!! Néha tényleg jobb egy kis vágás, mint a repedés.Én is baromi büszke voltam, hogy ment gátvédelemmel, csak éppen repedtem pár helyen és az egyik baromi érzékeny és vérzékeny volt sokáig, fájt is ahogy Vida varrta. És bevallom őszintén, a mai napig érzem és hát szex közben is..... :cry:
Szandi beteg lett - lázas és fáj a torka, remélem Beni megússza.

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Nyugi lányok Durca nem szült meg. Szegénynek elég kaka napja volt, de hát majd Ő megosztja veletek. Nem akarok pletykálni. Holnap biztos ír, legalábbis remélem.

Állati nagy gáz van, Dani 2,5 hete leszokott a cumiról, talán írtam is és azóta egyszerűen nem akar aludni. Ma sem aludt ebéd után egy percet sem. Megy a szenvedés 2 órán át. Megőrülök tőle. Ja és a legbosszantóbb, hogy a képembe röhög, mikor mondom neki, hogy kimegyek ha nem próbál meg aludni. Aztán persze ha kijövök megy az ordítás, úgy hogy Dóri is felébred, hát ma elszakadt a cérna :oops: . Elcsattant az a bizonyos. Nagyon rossz érzés, de már nem tudok mit kitalálni. Mondom szépen, csúnyán, halkan, ordítva és semmi. Van vmi ötletetek?

Ja, Marcsim engem is felcsigáztál ami az ajándékot illeti. Nekem semmi ötletem, ja és a páromnak januárban van a szülinapja is. Nem egyszerű!!!

Steffi
Édi vagy hogy hiányoltál. Idegileg ko vagyok. Martinnak gratula, csak így tovább!

Monacs

Kép
Kép
monacs

Sziasztok!
Monacs, megértelek, és én sem tudok jó módszert, de most már szerintem legyél kemény, és következetes a következő délutánokon is, és talán ez segít. Nálunk Bene ugye ordított végig a gyerekmegőrzőben, és a 6 alkalommal már nem, és azóta sem. Ma már nevetett is, és a cumiját is kiköpte, hogy tudjon dumálni :)
Steffi! Menj szaunázn nyugodtan. Finn szakos lévén bizton állíthatom, nem árt meg, pláne, ha korábban is szaunáztál. A finnek befűtött, de nem forró szaunában szültek régen, mert az volt a tiszta helyiség, és utána az volt a gyermekágyas szoba is! És a babát is szaunáztatják a nem forró szaunában, ők így élnek, ez így természetes. Persze te ne vidd Martint, mert miattatok nem fogják 50 fokosra lehűteni a szaunát, de te menj csak, jól kilazulsz majd :)

mtunde

Sziasztok,
ma voltunk párommal a szülőszoba látogatáson (volt esetleg más is,csak nem tudtunk egymásról?).
Várnainé Horváth Gabriella szülésznő tartotta. nagyon kedves volt és tényleg segítőkész. számomra nagyon szimpi volt. nem beszélve arról, hogy mennyire más a hozzáállásuk a Margit kórházhoz képest.
ja, és korábbi téma volt itt, hogy 30 vagy 300 napnál nem régebbi legyen a házassági anyakönyvi kivonat. ő is 300 napot mondott.
ő is elmondta, hogy a gátvédelemmel való szülést majd a helyzet szabályozza, ami szerintem teljesen normális és jó.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!

Monacs!
Jajj te! Neked sem lehet egyszerű két gyerekkel! Elhiszem, hogy tökre ki vagy! Nem tudok jót mondani, de komolyan együttérzek Veled!
Martin most is alszik a kiságyban kiváncsi vagyok ma meddig... Olyan izgatott vagyok mi lesz!

Tünde!
Köszi, hogy küldesz szaunázni, de Marcsi kérdezte a dolgot :lol: :lol:
Azért kösz, legalább ezt is tudom :D

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok lányok!!

Hát mit mondjak a tegnapi napom-a legenyhébb kifejezéssel -kaka volt,valóban és ma sem a legjobb.
Mindjárt elmondom,csak előbb :ÖRÜLÖK ORSI,HOGY BENÉZTÉL!!!!!Mindig gondolok rád,de egyszerűen nem bírom az időmet jól beosztani.

na,szóval tegnapi nap. voltam reggel ctg-n(9-től ott votlam 11-ig,volt valaki aki ebben az időben volt?mert én nem láttam senkit,aki ismerős lett volna,de ez nem mérvadó :D )
Utána megvártam a dokit,hogy vessen egy pillantást rá..megnézte, mondta,oké. Aztán rékérdezett,hogy mikor is van vége a terminusnak.Mondom 11-én.Erre ő:ha addig nem indul meg a szülés,be kell feküdnöm :shock: :shock: :shock: Kérdem,miért?Hát mert ez a szabály,meg első császár után,nem lacafacázunk.
És mit csinálunk,kérdeztem.Mondja,várunk,amig meg nem indul.
Na,itt szakadt el a cérna,mondtam,hogy egy gyerek mellett,nem leányálom napokat bent tölteni feleslegesen a kórházban,úgyhogy császározzon meg kedden,112-én,ha már befektet. Úgyhogy előjegyzett 12re.
Úgy érzem,hogy olyan választás elé állított,ami igazságtalan.Először is,ha minden oké,miért kell befeküdnöm? csak azért mert császár volt az első?
Másodszor pedig,ugye az eredeti terv az volt,hogy 18ig várunk,mert az uh mindig 21-et mutatott,mint szülést.de nem orvosi felügyelet melletti várakozást mondott,nem hívta fel a figyelmemet erre..
Harmadszor pedig azért igazságtalan,mert ha várok tétlenül a kórházban,az kb.8-10 nap bentlétet jelent,kicseszek Mandulával..ha nem várok,kicseszek Borókával...
Kurvára ki vagyok akadva a dokira,ha ezt tudom,eszküszöm bemegyek a Margitba,az első utamba akadó orvost megfogadom és kész.
Nekem ne mondja senki,hog az orvosok nem a saját kényelmükre dolgoznak!!!!!!!!!!!!!!persze tisztelt a kivételnek!!!!
Nagyon nagyon szomorú vagyok,ráadásul a férjemmel sem rózsás a helyezetem,nem segít a problémáim megoldásában,hanem egyetlen egy dolog érdekli:hogy ne emeljem fel a hangomat a gyerekkel,ha valamit nem csinál meg..de tényleg lányok,nem terhes túlzás..valójában nem telik el nap,úgy,hogy ne szólna rám valamiért,a gyerek pedig vergődik kettőn között. totál ki vagyok ettől.
Szóval mindennap jókat bőgök,teljesen ki vagyok borulva,ráadásul apámat ma műtik a szivével,negyedjére, most a változatosság kedvéért szívritmusszabályozót kap.A tesómmal rendezni kéne a kapcsolatomat,mert csak szomorúságot okozok az anyámnak és sorolhatnám...
Csodálkozunk,hogy Borókám nem akar kibújni,ennyi hülye ember közé???

na,megyek jövök még,csak most nem tudok reagálni a hozzászólásaitokra,majd tán délután.puszi mindenkinek durca

Kép

Kép
durca

Hú Durca,Szegény!
Hát nem irigyellek!
Ezt a be kell feküdni dumát én sem értem!
Nagyon meg tudlak érteni!
És a férjedbe is szorulhatna némi megértés( bocsi ,nem akarom én bántani)elvégre már az uccsó napokat gyűröd a babával,ráadásul elég patt helyzetet kaptál a dokitól,ja és persze lótsz-futsz egész nap. (ha jól emlékszem,még szakdogát is írtál mostanság? )
Szóval nagyon le voltál-vagy terhelve és nem csoda hogy néha fogytán a türelmed. Azt meg főleg nem tartom helyesnek,hogy a gyerek előtt kritizáljon.
Próbálja férjeddel beszélni,különben Mandulán is lecsapódik a dolog és még ráadásnak ott lesz az a pár nap amikor nem tudsz vele lenni.

Na,fel a fejjel,hátha meggondolja magát Boróka és még a kiírt időpont előtt kibújik!

Kép
Kép
mano4

KEDVES MANÓM! Köszi a vigaszaló szavakat.A férjembe sajnos minden szorult csak megértés nem.
A dolgokért ő sosem felelős,az,hogy idegileg idáig jutottam,azt szerinte csak magamnak köszönhetem és persze ő tétlenü lnézi,hogy én korlátozom saját magamat.
Bocsánat,hogy a netre hoztam ezt a problémámat,de eddig tudtam magamban tartani,sz is azt mutatja,hogy elkeseredésem nagyon komoly.
Hétvégén jönnek anyósomék,végül is abban tök rendes volt a férjem,hogy főzet az anyjával,mert én már nem tudok ekkora pocakkal 6 emberre főzni ünnepi ebédet.Persze ezért is hálásnak kell majd lenni édes mamának.Aztán mondtam a férjemnek,hogy érjük már el,hogy ne szóljanak rá a gyerekre,hogyha esetleg a cérnametétes levesbő la tésztát kézzel eszi,mert szegény kűzd egy darabig,de nem tudja még megenni,emrt állandóan kicsúszik.
no,erre a férjem védelmébe vette az anyját(amit még megértek),és közölte,hogy az anyja azért szól a gyerekre,mert látja,hogy a férjemnek nem tetszik,magyarul helyette szól.
és most jöttem rá,hogy a férjem nem velem képvisel egy egységet,nem engem tekint családjának,hanem az anyját.Egyébként az első felesége ezért lépett le,többek között.
no befejezem a családi szennyes teregetést,így is többet mondtam a kelleténél,megyek a zsebkendőim közé.
ki hogy szokta abbahagyni a bőgést?én már félórája nyomom.

durca

Kép

Kép
durca

Sziasztok!

Tünde köszi a szaunázásról a dolgokat, mégha össze is kevertél egy picit Steffivel, de sebaj végülis mindkettőnknek kisfiunk van és majdnem egykorúak is és mindkettőnkre férne még pár kiló, úgyhogy végülis elég sokban hasonlítunk, ja és még a férjeink is informatikusok! Na ezt most visszaolvastam és egy kicsit írónikusnak tűnik, de nem úgy írtam, hanem viccesnek szántam :lol:

Steffi! Várom a beszámolót, hogy ma mennyit aludt Martin! Ügyesek vagytok! Kérdezted még tegnap, hogy a napközbeni altatás hogy megy, nos hát babakocsiban és rázogatva, mert mégsem jött be Vivaldi. De mostmár feladom, majd ha kinövi a kocsit akkor átszoktatom a kiságyba...az lesz még majd horror, tuti.
De így is nagyon keveset alszik, egész nap összesen tegnap 2 órát aludt, de általában 3 órát szokott, de szerintem az is nagyon kevés. De jókedvű és kiegyensúlyozott, szóval ennyi az alvásigénye.
Tegnap este fürcsi előtt úgy kifárasztottuk, hogy pillantok alatt bealudt este. Odaraktuk fölé ezt a tornáztató cuccot és egy órán keresztül püfölte. Nagyon ajánlom másnak is!

Kérdeztétek, hogy mit rendeltem a férjemnek. Nem nagy dolog, viszont már régóta vadásztam rá. Biciklistáska! Véletlenül találtam rá, miközben az unokaöcsémnek kerestem focis mezeket :roll:
Monacs! A páromnak meg dec. 25-én van a szülinapja, úgyhogy nem eccerűűűű!

Durca! Gondolom nagyon bepöccentél a dokira, de nem lehetett volna vele megbeszélni, hogy végülis miben maradtatok legutóbb, vagy legalábbis átrágni jobban az egészet? Tényként közölte és kész?
Apukádnak szorítok és biztos rendben lesz minden!
A férjed meg nem érdemel meg Téged, de tudom, hogy ez nem vigasztal....ne akarj mindent megoldani most, mert beleroppansz. Fordulj befelé és koncentrálj egy kicsit magadra is és akkor Boróka is kibújik szépen!
A bőgést pedig ne hagyd abba, akkor megint magadba folytanád a dolgokat, bőgd csak ki magad és megnyugszol egy picit!
marcsim

Na, írtam, elszállt!

Drága Durca!

NAgyon sajnálom, ami veled történik!
Borzasztó ez a helyzet! De próbálj meg arra a kicsi pici életre figyelnmi, aki most tőled függ!
Az én férjem is az a típus, aki ha sírok, nemes egyszerűséggel elfordul. Tudom, hogy nagyon rossz!
Anyósomat én, a helyedben tuti helyre raknám! Hülyeségért ne szóljon a gyerekemre. Persze nem lázitani akarlak :)

Az orvos meg! :twisted:
Menjen a francba! Milyen dolog ez!? ( Nem is tudom, ki az orvosod!?)
Mi van, ha megmondod neki, Te nem akarsz sem befeküdni, sem azért császárral szülni, mert ő neki úgy kényelemes!
Felháborító! Nyuilbván Boróka egészségét kell szem előtt tartani, na de ez azért... :evil:

És szerintem senkinek nem baj, hogy ide hozod a gondodat! Itt legalább mindenki megérti a problémádat!
Ez meg csak neked Mikire! :D

Kép

Kép
nagydora

Durca-haver! Nem mondok semmit, csak hüpp-hüpp veled. :cry: :cry: :cry: :|
vbea

Marcsi, én párom 12.26-án született, átérzem, milyen örömökben lehet részed. :(
vbea

Durca,

nem is tudom, mivel vigasztaljalak.... azt hiszem, sipi a dokid, ugye? mindenki dícséri, biztos csak Borókát védi, amiért be akart fektetni. Ha bármi baj lenne Veled vagy a babával, az Mandulával is kicseszés lenne, úgyhogy ez csak elővigyázatosság. Ő a doki, csak tudja, felesleges-e vagy sem. Kérj alapítványi szobát, akkor ott lehet Veled Manula egész nap. nem gondolod meg még egyszer?

de bárhogyan is döntesz, biztosan rendben lesz minden, lesz 2 tündéri kislányod! 8)

a férjedet nem tudom a védelmembe venni.... én biztos leharaptam volna már a fejét. húzd ki magad, és ne hagyd magad szapulni. állj ki a döntéseid mellett, jól csinálod amit csinálsz. tök ügyi vagy, szerintem itt mindenki egyetért benne, ugye csajok?

és szerintem se próbáld abbahagyni a bőgést, legszivesebben egy boxlabdát javasolnék, de ahhoz le kéne csatolni a pocakod...

szóval mi Veled vagyunk,
puszi
Jube

Kép

Kép
jube

Durca,
Ne sírj nem tesz jót Neked sem Borókának sem és persze Mandulának sem!!!!!!!!!!!!!!!! Nem szabad!! Én ahogy megismertelek nagyon erős asszony vagy (szinte példakép vagy előttem), mindent a nyakadba veszel a férjed helyett is. Viszont sajnos tényleg a kislányon fog lecsapódni minden. :cry: Én nem értem a férjed. Hogy lehet ilyen?? Miért nem az anyát vette feleségül, ha Ő a tökéletes?? (már bocs tudom ez túlzás volt, de én ilyenkor mindig kitudok akadni!!!!!!!!!!)) Az orvosod is a lehető legrosszabb helyzetbe hozott!!! :evil: :evil: Én a helyedben azért harcolnék, hogy 12-én ne császározzon meg!!! Remélem Boróka minnél hamarabb megakarja ismerni azt a CSODÁLATOS ANYUCIT, akinek a pocijában cseperedett 9 hónapig és kibújik időelőtt!

Most mennem kell Réka eszi a virágot, de majd még jövök...

vica10

Sziasztok!

Durca! Én már csak annyit mondok, kitartás! És ne hagyd magad, bár tudom, hogy nem könnyű... Ja, és köszi, hogy dicsérted a Léna nevet, szerintem a ti neveitek is szépek, aztán, majd ha lesz harmadik (ha lesz), akkor állj ki a Léna név mellett!!! :)

Altatás: napközben Léna vagy kézben alszik el, vagy séta közben, néha cicin. Olyan eddig egyetlen egyszer volt, hogy magától elaludt a kiságyában. Nem tudom, hogy hogyan kéne erre rávenni, mert a sírni hagyás asszem nem működik, nagyon belelovalja magát...
Este cicin elalszik, büfizésre kicsit felébred, de aztán alszik akkor is, amikor letesszük. Aztán pár perc múlva felébred, de ezt már csak kintről halljuk, és visszaalszik magától.
És sajnos néhány napja leszokott arról, hogy átaludja az éjszakát. :( Persze nem panaszkodni akarok, mert így is csak egyszer kel 4 körül, és kaja után bealszik, csak hát el lettünk kéyneztetve...
Szerintetek kevés már neki, amit este ki tud szopizni?

Léna most 5700 gramm körül van, és elkezdtünk gondolkozni a pelenkaméret ugráson. De megszívtuk: a mini már kicsinek tűnik, a midi meg még óriási. Van valakinek hasznos ötlete, tapasztalata ezen a téren?
Köszönöm!

Szép napot!

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Csajok, én köszönöm nektek,hogy ennyire vigasztaltok,meg kiálltok mellettem,sok erőt ad,higgyétek el!!!!Nagyon köszönöm,hogy vagytok nekem!!

A doki szakmai hozzáértését nem is kérdőjeleztem meg,csak úgy érzem,hogy nem fair,amit csinál. nincs kedvem és erőm,sem bátorságom vitatkozni vele,valahogy úgy vagyok már,hogy oké,megadom magam, csak legyünk végre túl a dolgokon és menjünk haza egészsgében,békében a családhoz.

Itthon meg aztán folytatódik minden.. :(
A férjem számára ez harc..velem..bármennyire is tiltakozik..alapvetően baja van a nőkkel,amit édes mama érzelmi terrorjának tudhatunk be és ezt szívja az egész család.
hiszem,hogy a lánygyerekek az apjuk,míg a fiúgyerekek az anyjuk miatt születnek,mint feladat,amit meg kell oldani..hát a férjemnek 2 lánya lesz...
minidg mondom neki,hogy úgy vislekedjen,hogy a lányok róla mintázzák a férfiideált..úgy viselkedjen,amilyen férjet kíván a lányainak..
persze,persze tudja,de nem hatja meg.
igazság szerint őt is megértem,nem könnyű ennyi görccsel élni az életet,mint amit az anyaj belerakott,de kezdem elfogyasztani a türelmemet és ami a legfontosabb: az erőmet.
tudjátok a jéghátán is megélek,21 éves korom óta eltartottam saját magam,nagyon sokat éltem egyedül,tudom,hogy mi mennyit ér.nem rettenek meg attól sem,ha újból egyedül kell élnem..
ő pedig csak azt látja,hogy tőle függök,csak a szám jár,hogy megvagyok egyedül is..és maximálisan kihasználja,nem tudatosan.de tesz róla.

na,böfögésnek ennyi,túl sok vagyok már.
megyek,beköttetem a szakdoliomat,meg befizetem a csekkjeimet,aztán majd még benézek,hozzátok kis virtuális családom :D :D

durca

Kép

Kép
durca

Durca!
Eddig olyan erős voltál, ne már pont most hagyd magad elbizonytalanítani és terrorizálni. Én néha nem is értem a férfiakat, hogy nem tudják, mikor mit kell mondaniuk. Mikor kell kiállni valaki mellett és mikor helyre tenni. Na ez az eset most nem az utóbbi. (Nekem kicsit szerencsém van, mert bár veszekszünk nagyokat, azért a férjemnek egy kicsit női lelke van – szoktam én mondani, úgyhogy nagyjából tudja, mi a pálya, na persze nem mindig.) Beszélni kellene vele, hogy lehet szóvá tenni dolgokat, de ne a gyerek előtt. Ha meg valami baja van, mondja meg ő Mandulának. Elvégre ő az apja, nem a kedves mama!

Bocs, ha kicsit mérgesnek tűnök, de az is vagyok. A férjedre. Ahelyett, hogy örülne Nektek, folyamatosan piszkálódik.

Nem lehetne a dokival beszélni még egyszer? Vagy amit Jube javasolt, alapítványi szobázni? És ha be kell feküdni, hogy lesz otthon? Már csak ezért is össze kellene kapnia magát a párodnak, mert pótolnia kell Téged is egy pár napig.

Ne bőgj szívem, nem oldasz meg vele semmit. Továbbra is erősítsd magad. Apukádért meg mindannyian szorítunk.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Én meg azt mondom csajok, csak bőgje ki magát! Sokkal jobb, mintha befelé érzené a feszültséget!
Drága Durca!
Megértem min mész keresztül, a 9 hónap nekem sem volt leányálom lelkileg, főleg az ucsó hónapok, amikor a legnagyobb szükségem lett volna a férjemre. Ugyan nálunk más volt a probléma, ami jobban a padlóra küldött és Beni születése utána itthon robbant a bomba. Senkinek nem kívánom - nem is akarom részletezni, azóta már megoldódott, de örökre nyomott hagyott bennem. Nagyon sokat sírtam én is, mérges voltam a férjemre, hogy nemcsak magától, de tőlem is megfosztotta életünk második legygönyörűbb eseményének maximális boldogságát. Azért teljesen nem tudta, de alaposan megkeserítette és ez a kis ember tartotta bennem a lelket. Szandi mindig is totál anyás volt, de most hogy 5 napot kórházban voltam és utána az apjával aludt külön szobában ( amíg el nemkészült az övé ) azóta totál apás és ennek egy kicsit örülök is. Valahogy most jobban átérzi a helyzetemet a férjem. Na, de nem csak rólam szól a topic, ezzel csak azt akartam, hogy tudom milyen kemény bármi konfliktus is az utolsó napokban, ezerszeresebben sebezhető az ember és komoly nyomokat is hagyhat. Én is attól az embertől kaptam a legtöbb szeretetet akitől nem is gondoltam volna..... Ismeritek....
A dokidról : tényleg nem fair, hogy ezt teszi. Mi az hogy a kiírás napján be kell fekdüni? Engem Vida +2 hétig hagyott volna, jó - naponta ellenőrzött, hogy minden okés-e. Ez tényleg kényelem, vagy van más oka? Úgy értem laborjaid?
Próbálj beszélni a férjeddel, mert a kicsi megszületése utána jobban elmérgesedhet a helyzet - tapasztalatból mondom. És sírd csak ki magad és gyere panaszkodj, segítünk!
Fel a fejjel!!!! Nemsokára 2 csodás kislány anyukája leszel és ez a lényeg!!!!!!! Puszi Neked!

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Durca,
Nagyon sajnálom amin most átmész, és én is úgy ismertelek meg az írásaidból, hogy nagyon nagyon erős nő vagy!!! És jól teszed hogy elmondod a gondjaidat is, és ha sírnod kell akkor sírj egy kicsit! Az megkönnyíti a lelked!!! És akkor utána megint olyan erős leszel és csak pozítivan fogod látni a dolgokat!

Apukádért nagyon, nagyon szorítunk!!! Nem lesz semmi baj!

Miért ilyen a férjed? :cry: Olyan szépek vagytok a képeken, miért csinálja ezt? Én is azt hiszem, hogy én is neki mentem volna a helyedben. Neki most az a feladata hogy támogasson téged és veled legyen, miért viselkedik így?
Lehet hogy fél, hogy most már kétgyermekes Apa lesz, és ez még nagyobb felelősség!!!

Mi veled vagyunk és nagyon nagyon szorítunk és sok sok erőt kívánunk Neked!
Biztos vagyok benne, hogy Bóroka hamarosan ott lesz a karjaidban, és akkor minden megoldódik!

Szorítunk!

Ne idegeskedj!
Legyen szép a Napod!

Puszi

Ancsa

ancsaboszi

Sziasztok!

Durca!

Említettem már, hogy a szavaiddal mindig gatyába tudsz rázni. Én is szeretnék Neked sok hasznos, bölcs dolgot mondani, de sajnos nem tudok. Ha úgy érzed sírnod kell, tedd meg, ne szégyelld!!
Én egy erős, talpraesett csajszinak ismertelek meg, tudom, hogy most is összeszeded magad és talpra állsz. Magadért és a lányokért.
Megaztán Durca, nehogymár egy pasi "üssön ki"!!!! :lol: :lol: :lol:
És ha úgy érzed, hogy panaszkodni kell, gyere és tedd meg nyugodtan, itt rengeteg váll van, ahol kisírhatjuk magunkat.
Fel a fejjel, minden rendbe jön!!!

Kép
ildi35

Durca: én is csak azt tudom mondani, hogy kitartás!
lehet, hogy sokan hülyének néznek, de én hiszek benne, hogy a pozitív gondolatok beteljesíthetik magukat. beszélgess a babáddal, és kérd meg, hogy szülessen meg 12-e előtt, mert így mindkettőtöknek jobb lesz.
lehetséges, hogy nevetségesen hangzik sokak számára, de én hiszem, hogy megértik már ezt. ha idegeskedsz és aggódsz, az biztos nem segít, mert a baba is átveszi az idegeskedést.
én 6 hónapos kora óta mondom ezt a pocaklakómnak, ahogy tettem ezt az előzővel is (nála teljesen bejött).

Kép
Kép
Kép
manóka28

Szia Manóka!

Mi is voltunk tegnap a szülőszoba látogatáson :-) Így most már arcom is van a nevedhez! :-)

Érdekes volt, csak hát nagyon rossz volt, olyan sokat állni ott!
de jól sikerült!

puszi

Ancsa

ancsaboszi

Sziasztok!

Jajj Durca! Te szegény! Próbálj meg lazítani és nem gondolni a rosszra, már csak Boróka miatt, meg nehogy ne legyen tejed! Anyós témával kapcs. tudod maximálisan egyetértek Veled! Ne nézz rá, vagy mit tudom én... Szomorú,hogyha már úgy látod, hogy a férjed vele egy család... Nagyon elkeseredett lehetsz, de hidd el nem így van! Majd lesz sokkal-sokkal jobb, csak most nagyon összejött minden érthető ha ki vagy bukva!

Marcsi!
Tegnap fél 9-kor aludt el, de fél 12-kor és negyed 5kor felébredt... Cicin aludt el aztán félálomban betettem a kiságyba. Végülis már ez is haladás, hogy a kiságyban van. Aztán majd jön az amikor teljesen ébren teszem be és úgy altatni... Majd jövő héten megpróbálom, most én is nagyon fáradt vagyok, meg 3/4 5kor elkezdtett nagyon sírni a hasa miatt... Szegény! Jó lenne, ha már ennek is vége lenne.
A napközbeni alvással akkor hasonló a szitu nálunk is. Beájul 1x-2x félórákra max. aztán csak a séta alatt alszik. Dehát mindennap sétáljak vele 2órákat? Na majd meglátjuk.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok lányok!

megnyugodtam,kibőgtem magam.illetve fordítva.
Mégegyszer mindenkinek köszönöm..
Erősen koncentrálok,hogy hétfőig kibújjon :D :D

Megérkezett az ajándék,amit Mandula fog kapni a kistesótó(beleestem én is ebbe a hibába,mások szerint hülyeség,de én nem tartom rossz ötletnek),valaki kérdezte-szerintem Ancsa-,hogy mi az.Hát egy igazi csajszis ajándék :egy babaház,illetve egy komplett babaápolási szett,benne etetőszék,kiságy,meg fürdőkád..szóval szerintem nagyon fog örülni neki a drága.
Jaj, nagyon várja már a kistesót,egyfolytában puszilgatja,meg simogatja a pocakomat és mindig kérdezi: mikor jön már a kistesó?
Az oviban tök jó fejek az óvónénik,mert beszélgettek a kistesó születéséről és megbeszélték,hogy amíg én a kórházban vagyok addig ő apával fog bulizni.
Úgy legyen!
Ma pihentem egy kicsit,ami azt jelentette,hogy nem rohantam sehová,nem vittem el a szakdolit,nem fizettem be a csekkeket,hanem itthon mojoltam.

Apámról még semmi hír,anyu mondta,hogy azonnal hív,amint van valami használható információ!
Nagyon hiányzonak,már féléve nem voltak itt,mi meg egy hónapja voltunk otthon,azóta nem vállaltam be utazást.Ők megértik,nem problémáznak,csak nekem nagyon hiányoznak,hogy itt legyenek egy pár napot.

én rendetlen vagyok,nem mentem szülőszoba látogatásra..már mindegy.
még felhívom a szülésznőt,ő mit szól a dologhoz,bár sejtem mit fog mondani..
Nézem a vonalzókat,már mindenki szépen halad:-))))

üdv,durca

Kép

Kép
durca

Sziasztok!

Túl vagyok az orvoson. Sajnos a Tóth doktor sem vállalt, mert ő is szabin van augusztus elején :-((( A Mészáros dokit is próbáltam, ő sem vállalt, a Gozár azt mondta, hogy aug. 10 után van szabin. Végül úgy döntöttem, hogy a Vidához fogok járni és az ügyeletesnél fogok szülni. Fogadok egy szülésznőt és így remélem nem lesz gond.
Csináltak mindjárt uh-t 5+2 hetesek vagyunk, 18 mm petezsákom van, amiben szikhólyag látható. Szívhangot, sajnos még nem látott. Visszarandeltek kedden 12-re. A Vida volt az uh-s orvos nagyon kedves volt és poénkodott.
Mielőtt bementem megkérdeztem, hogy a férjem is bejöhet-e? Erre megkérdezte, hogy attól függ mit csinálunk :-)))) Jó fej volt.
cukorfalat

Cukorfalat,

Hurcia és én Molvarec dokihoz járunk. Nem olyan szép, mint a Vida... :lol: :lol: :lol: de nagyon rendes. Kérdezd meg, mior megy szabira, csak jobb lenne Neked annál szülni, akihez jártál.

Én több, mint 5 éve hozzá járok, és nagyon sokra tartom. Lelkiismeretes és rendes. Nincs magánrednelője, se fix tarifája. Ha akarsz, borítékolsz neki, ha nem akarsz, nem. Az én terhességem nem volt egyszerű, és itt van a Kismakim, egészségesen és vidáman. Hála a dokinak. :) (és GABIKÁNAK is!! :D)

Jube

Kép

Kép
jube

Cukorfalat az én dokim Teleki volt, őt is tudom ajánlani! Bár ha jól emlékszem Ő is augusztusban volt szabin idén, ami persze nem azt jelenti, hogy jövőre is akkor megy. Szóval kérdezd meg Őt is szerintem.

Megkérdeztem más fórumon is a szunázást és nagyon sokan azt mondják, hogy a szunával méreganyag távozik a szervezetből és az bekerül a tejcibe is, úgyhogy inkább nem kockáztatom meg.
Ma úgyis bűnöztem, brokkolit ettem és karfiolt....lehet, hogy az éjjel szenvedni fogunk, de elkezdem kipróbálni a dolgokat, mert nagy zöldségevő vagyok és hátha nem árt meg Kolosnak sem.
marcsim

Sziasztok!!

Durca!
Jó, hogy megnyugodtál!!

Cukorfalat!
Legalább megmondták, hogy kimikor lesz szabin!
Molvarec dokival én is találkoztam annak idején, mikor kórházban voltam, és mondhatom, rendkívül rendes, tisztességes, türelmes, lelkiismeretes! Dehát ezt már Jube is írta!
Volt egy szobatársam, akinek valami problémája volt, és össze kellett varrni a méhszáját. Nem hazudok, ha azt mondom, napont legalább háromszor bejött hozzá.
ÉS valóban úgy gondolkozz, jobb annál szülni, aki végig kíséri a várandósságodat. Az egy intim pillanat, és bizalmi kérdés!!

Ja!
Képzeljétek, ma elvoltam Lucával cipőt venni, az új babakocsival, és VÉGIG ALUDT!!! És buszoztunk is! :D
Megérte ez az új babakocsi!

Lefényképeztem ám! Minden szögből.
Úgyhogy:

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 925.18.jpg[/img]

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Van hozzá táska, testvérfellépő, "napfénytető", lábzsák, és a kapaszkodó is lezserelhető!
Egyébként Eszti találta a neten, ő ajánlotta nekem, csak mi előbb megvettük.
Ők meg még gondolkodnak azt hiszem...

Bocsi a sok képért! :oops: :D

Kép
nagydora

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: