A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddőségi Centrumba járunk jártunk

Ja,és persze a feszülések oka: 7 nap alatt 4 (!!!) cm-t nőtt a pocak....
Vendég

Breki,
hatalmasat nőtt Maja a tali óta!!!! és a ruha is csini!
magne b helyett magnerot sokkal hatásosabb, mert teljesen más a felszívódása. én mondjuk csak pár hete váltottam, de talán korábban is lehetne! meg pihenés, pihenés!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: most sima DM-es magnéziumot szedek,mert sokan azt tanácsolták,hogy az vált be...
Abból szedek 1500-nyit,a dokim magnesii citrici-t írt fel amúgy,de mivel volt már magnéziumom,és nem tartotta indokoltnak szedni (csak a megnyugtatásomra írt receptet mégis),ezért nem váltottam ki,de talán ki kéne,hátha az lenne a jó :)

igen,pocak nagyot nőtt az utóbbi pár hétben,csak kapkodom a fejem :D :D :D
Mondjuk fölülről nézve nem látom nagynak,csak mintha nem húznám be,de tükörben nézve durva :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

andi: A bukósisakon már én is gondolkozom, lassan tényleg elkélne. Eddig ma még nem törte össze magát, bár a csúszda lépcsőjét ugyanúgy lefejelte, csak most nem csapta oda a száját. Rajó édes volt a nyomóajándékkal. Azon a szülészetes anyák napján most is bőgök. Akkor nem is tudom mit csináltam volna, mikor a hormonok miatt egyébként is meg van zavarodva az ember. Annyira édesek voltak.

navi: Délután már magamhoz veszem a MT-t, délelőtt a doki miatt nem vittem.

kubu: Nincs borostyán láncunk, de eddig nem is viselte meg annyira Barbust a fogzás, csak most ezek a kisőrlők. Már nem veszek, pedig szerettem volna. Mindegy, a két felső már kint, most várjuk a rossz éjszakát az alsókkal. Mindig csak abból tudjuk, hogy tör át a foga, hogy nem alszunk. Oltások rendben lementek tegnap. Estére 37 volt fürdéskor, úgyhogy inkább kapott egy kúpot, hogy éjszaka ne legyen gond. Mára semmi baja, majd jövő hét szerda lehet még állítólag a lázasabb nap. Ezt a homeós cuccot még nem hallotta.

judit: Próbálom higgadtan kezelni az eséseket, de azért csak megugrik a szívem, mikor az én kis drágám vérzik. De nem mutatom neki, hogy megijedtem, mert annál rosszabb.

béku: Pincér azt hiszem egy fillér borravalót nem kapott volna. A pocak meg egyre szebb.

zsuzsi: Barbussal most csak annyi bajom van, hogy nem alszik! fél órát aludt a 2,5 helyett és most hallom a bébiőrzőben, hogy dumál.

Voltunk az ortopédián. Beigazolódott, amire számítottam is, mert én is kicsit csámpásnak láttam a lábát. Befelé dőlnek a sarkai és ezért tornáztatni kell naponta 4x-5x. Fél év múlva kontroll. De a cipője legalább jó a doki szerint, viszont a puha talpút odakintre elfelejthetem, mert az nem tartja a bokáját. Bentre nem mondta, hogy adjak rá cipőt.
vicky79
Budapest III. kerület

Béku!Nagyon szép a pocid!Az enyém is rohamosan elkezdett nőni...uhh mekkora lesz júliusra?! :roll:
Megkaptuk a fotóstól a képeket,3 hete voltunk nála,azóta azért már növögettünk!Remélem nem bánjátok ha én is teszek fel??...akik meg már fb-on látták,azoknak köszönöm a dicsiket és a like-okat! :oops:

Kép
Kép
missancsi

Kép

Kép
Kép
missancsi

Vicky,
kintre milyen cipőt ajánlottak?
Barbus még 2X alszik napközben vagy már csak 1X?

Ancsi,
nagyon helyes kép! hol csináltattad? priviben is jöhet ha nem akarod ide kiírni.

Breki, Ancsi,
a végén tényleg rohamosabban nő a pocak. csak veszel egy levegőt és már nőtt is egy kicsit... :lol: :lol: :lol:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

ancsi: Ez tök jó kép, nagyon ötletes. :)
vicky79
Budapest III. kerület

zsuzsi: Azt mondta a doki, hogy az a lényeg hogy fogja a bokáját és hogy legyen annyira hajlékony a talp része, hogy kényelmesen tudjon hajolni benne Barbus talpa. A harántemelőre azt mondta, hogy nem gond az sem ha nincs és az sem ha van benne. És bentre azt mondta, hogy mehet a puha talpú, de ha nem fázik a lába, akkor az sem. Van, aki javasolni szokta bentre is a cipőt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2011.05.05 12:44-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Ancsi: klasszak a képeitek,már láttam őket ;)
El se tudom képzelni,mekkora leszek a végén :lol: :lol: :lol: :lol:

Vicky: köszi :)
Vendég

Vicky: hát nem is gondoltam,hogy már ilyen pici korban lehetnek ortopédiai problémák.. :roll: :shock:

pincér engem többet nem lát!
sógor kártyával fizetett,mert nem volt kp-ja,így a borravaló is ugrott,de nem is érdemelt egy fillért sem!
Vendég

Köszönöm!www.szilvifoto.hu :D

Kép
Kép
missancsi

Sziasztok!!!!

Mindenkinek köszönöm a mai babaragacs adagot!!!!

Breki:
Huhh,mekkora lett a pocakod a fórumtali óta!!! Nagyon csini vagy!!! A rucid is nagyon klassz!!!!

Ancsi:
Nagyon szuper a Ti pocakos képetek is és nagyon ötletes!!! Csini kismami vagy!!!

Judit:
Eszternek jobbulást!!!!

Andi,Oroszlán:
Mindjárt itt a nagy nap!!! Már én is úgy izgulok!!!!!

Andi:
Milyen kis figyelmes R., akkor a kávézás szertartást még tovább tudod fokozni!!!!

Huhh,Csajok!! Én minél többet pihenek annál fáradtabb vagyok!!! Már annyira unom a fekvést,ez kész emberkínzás,főleg ilyen örökmozgónak mint Én!!!! A cél érdekében megteszem,de hogy nem ez lesz a kedvenc időtöltésem az biztos!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: köszi :)

hát azt a fekvést,és állandó pihenést én is nagyon untam..
én is jövő-menő emberke vagyok,nem sűrűn maradok egy helyben,csak Maja óta :)

De az nagyon klassz,hogy már csak 1 hét van az eredményhirdetésig!!!!! :D :D :D :D

mai babaragacs:
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Ja,amúgy a ruci csak egy felső,de így legalább publikus :D

Turiból szerváltam,mert ebbe legalább még beleférek ;)
Vendég

Andi: itt vagyok, rossz pénz nem vész el:) csak olyan sokat irtok, hogy nem tudlak követni titeket, és még meg sem született Nórika, mi lesz akkor??? :shock:
- örülök, hogy minden rendben volt tegnap a ctg-n és hogy jók lettek a vér eredmények!!! én a héten már tényleg visszafogtam magam, bár tegnap még elmentünk moziba és szombatra is tervezzük, hogy kimegyünk az Óbudai napokra:) eddig csak mondogattam, hogy ez az utolsó alkalom, hogy csinálok ezt vagy azt, de nem tudtam véghezvinni... én is lelassultam, néha majdnem tyúklépésben közlekedek, de még mindig nem ért el a „szülessen már meg” érzés, esténként még azt mondom Nórikánknak, hogy 2-3 hét és találkozunk, addig még maradjon az all-inclusive-ban:) szerencsére nem vizesedek, az biztosan még nehezebbé teszi a dolgokat!
- gratula R. meglepetéséhez, ennek én is örülnék, mi is nagy kávésok vagyunk:) talán koffeinmentessel tudod már most is élvezni!

Sajti: de jó, hogy jöttél:) sajnálom, ha mary tényleg beköszöntene...
- igen, én is a finish-ben vagyok, 2-3 hét is megszületik Nórikánk:)
- asszem, hogy Esztert fogom értesiteni, neki már megvan a mobil száma, majd ő hozza a hireket, persze ha vállalja a hirhozó szerepet? Eszter?

Kpn: jó volt rólatok is olvasni:) én is kiváncsi vagyok újabb képekre a kis Milkáról:)

Zsuzsó: mi szombaton megyünk köv. ctg-re, remélem minden rendben lesz, tegnap és éppen most is nagyon aktiv a kisasszonynak, megint az oldalamon akar kibújni:) úgy megnézném, hogy ilyenkor hogy mozog odabent, bezzeg a 4D uh-on nem fészkelődött igy...
- ruha méret: én is 2 ruhát viszek be a kórházba, egy nagyon pirinyot (szerintem 50-es lehet, de nincs benne cimke...) és egy picit nagyobbat (az kb. 56-os), aztán kiderül melyiket tudjuk ráadni:) de inkább nagyobb legyen, az kényelmesebb!
- majd irj, mi volt az első ctg-n, de minden rendben lesz:)

Navi: dehogy vesszük okoskodásnak, amit irsz, én is örülök neki, mert az első kézből kapott infók a legértékesebbek!!! nagyon tündéri Zorka és nálam is a közös kép a nyerő! tényleg nagyon vidám baba:)

Béku: nekem azt mondta a doki, hogy ha keményedés van akkor le kell pihenni és tényleg működött, visszament a pocak normál állapotba!
- nagyon jó a fekete ruci és nagyot nőtt ám a pocakod mióta utóljára talákoztunk a Jánosban:)

Ancsi: szuper a fotó, szépek vagytok:)

Zsuzska: kitartás a pihenéssel, megéri:)

Estrella: örülök, hogy élvezed a pihenést és a cukrod is jól reagál rá:)

Kép
oroszlán

Oroszlán: köszi! :) De ez nem a fekete ruci,amiről szó volt,arról majd később jön fotó,ez csak egy kis barna nyári felső,ami szerencsére hosszabb fazonú ;)

Köszi a tippet is,akkor asszem olyankor lepihenek,ha keményedne a pocak...
Engem nemigen vett komolyan a doki,pedig a 4D-n azzal kezdték,hogy beton-kemény a pocakom,és ugye szedek magnéziumot??!

A doki meg közölte,hogy most még nem lehetnek méh-összehúzódásaim,és semmi nem utal vetélésre :shock:
én kissé ledöbbentem,hogy ilyenekre is VAN esély... :?

Szimplán azért említettem meg neki 3-4 hete,mert kellemetlen volt,azóta durvább.

Háton feküdni már semeddig sem tudok,azonnal rosszul leszek...,de ha csak majdnem fekve nézem a TV-t,akkor is :(

De hogy jót is írjak,a magnézium óta sűrűbben járok ki... :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szerintem jó,ha Eszterrel üzensz,Ő biztos jön majd gyorsan a hírekkel ;)

Kapunk pocakfotót??? :D :D :D
Vendég

Na éjjeli alvás pótolva valamennyire :wink:

Zsuzska: Nézd úgy, hogy már csak 2 nap fekvés, utána lightosan (!!!!!!) már azért jöhetsz-mehetsz :wink:
Kávészertartás :) Fokozásban nem lesz hiány!!
Van a szerkentyűhöz egy kezdő szett a kávékből, szóval ismerkedés még megy a különféle ízvilágokkal, kóstolgatom .... De igyekszem azért nem túlzásba vinni, mert ugye ezek javarészt koffeines cuccok..... R. poénkodott is, hogy aztán ma nehogy arrra jöjjön haza, hogy kitágult pupillával rovom a köröket a lakásban, mint egy tébolyodott :lol: :lol: :lol: :lol:
Amúgy legközelebbre készülök egy olyan kávécska elkészítésére, hogy sima tejet felhabosítok (van ilyen elemes habosítónk már régről) + lefőzök 1 adag közepes erősségű presszót és átlátszó pohárba úgy teszem rétegelve, hogy tejhab-kávé (ami szintén elég habos állagúra jön le a gép nagynyomása miatt) majd ismét tejhab-kávé-tejhab kávé és így tovább.. tetejére fahéj .... a pohárban így jól fognak látszani a rétegek...:wink: Hmmmmm.... azon kívül, hogy fini, még a szemnek is meglesz a lelkipetting, úgy odafog b....szni szerintem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Összekeverve persze majd mint bármelyik másfajta hosszabbkávé kb. olyan lesz, de én marhára imádom az ilyen megbolondított dolgokat :wink:
Elvan a gyerek ha játszik, mi??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ancsi: Fb én már láttam a képeket, nagyon klassz, ötletesek!!!! Nekünk ez a profi vonal sajna most tutira kimarad....de ha még hétvégén egybe leszek és lesz rá érkezés, lehet megkérem R-t, hogy pár bepózolóst próbáljunk meg csinálni, így az óriáspocakkal :lol: :lol: :lol: .... Majd a beálításaitokat jól megkukkantjuk előtte :wink: :wink: Bár profi gép és világítás híján azért közel sem ugyanaz lesz mint Nálatok :shock: :shock: :shock: :shock:

Béku: Ha nem titok mostmár áruld el mit csinált az a fránya pincér???? Hallod, én eddig csak olyan "tisztelettudó" idegenekkel találkoztam, nem volt negatív "terhesélmény" soha.... :shock: :shock: :shock: :shock:
Pocak micsoda hegyes!!! Nagyon csini!!! Kíváncsi leszek, hogy a végére is hegyes forma lesz-e vagy bekerekedik, mint nálunk... :wink:

Vicky: Azért tökjó, hogy már ilyen pici korban is kiszúrják, hogy a gyerekeknél valami nem úgy fejlődik mint kéne! EGy ilyen gyönyörűség mint Barbus főleg ne legyen csámpás-GIzi.... nem igaz??? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Amúgy majd eggyel több, amire figyelnünk érdemes... Mondjuk anyám heppje a csámpásság, szóval tutira vizslatni fogja helyettem is :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi:
A kávé alkotásod jól hangzik,majd dobj egy fotot az alkotásodról!!!Én nem kávézok,de az érdeklődésemet nagyon felkeltette!!! :roll:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Andi: már írtam a pincért :D :D

köszi :)
Csak akkor hegyes a pocak,mikor Maja épp úgy helyezkedik,amúgy inkább gömbölyű forma :)

Most még brutálisan bír helyezkedni,de a lényeg,hogy mindig megtalálja a lefelé vezető utat ;) :D :D :D (hozzáteszem,hogy ez a legkevésbé kellemes tevékenysége :lol: :lol: :lol: :lol: ).
Vendég

Béku, hát kerestem, de nem találtam... azért kérdeztem.... :shock:

Közbe beb....szott a lóf...sz.. Szedném össze R-nak a mindenféle papírokat..... De a múltkor ugye elszállt a gépünk, odalett a fél levelezésem, bene az összes ellátás igénylő anyaggal.... Hogyazisten csessze meg... :shock: most nézem ez is közte volt.... :roll: :roll: :roll:

Nincs valakinek véletlen fullra, normálisan!!!!! összeszedve tgyás, családipótlék, anyasági támogatás igénylés, gyerek TAJ kártya igénylés és apaszabi igénylő lap, hogy ne kelljen itt vacakolni vele... úgy hogy kifizetőhely a munkahelyem???????????????????????

andrea-1

Andi: átmásolom ;)
még 10h-kor írtam ma :D

néztem a fotómat,asszem a ruhát sikerült olyan hegyesre fognom,a pocak maga nem az,mindjárt mutatom...

Jujj,nekem nincs ilyen igénylős csomag.... :(
Nincs neten összeszedve valahol?
Vendég

Nemtalálom azt se.... biztos fent van mondjuk... de a tetves oep honlapra jutottam csak és pl sikerült faszán 2 fajta, de full másmilyen igénylőlapot találnom alapból csak a tgyás igénylésére netes kereséssel.... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ....

andrea-1

Andi: nyugi,mindjárt összeszedjük valahonnan!!
Tuti a csajoknak is megvan!!

ez volt a beszámolóm lényegi része:

[quote]P írta:incérnek elég paraszt beszólásai voltak. Húgomék állandóan oda járnak vacsizni,ha van valami alkalom,vagy csak úgy megkívánják, így törzsvendégek,mindenki ismeri ott őket.
De most odavittek engem is (anyumat többször),és mivel nagyon nagy a kínálatuk,nem tudtam egyből választani,és hát tudod, kívánós kismama nehezen dönt... Rolling Eyes

Amúgy másokhoz képest még így is gyors vagyok...

Erre beszólt nekem,hogy mondjam már,mit szeretnék,mert nem látom,hogy a többiek az asztalomnál miattam fognak éhenhalni?!

Én meg vissza,hogy ők kívülről fújják a kínálatot,nem nehéz előbb dönteniük...

Aztán mivel nem akartam,hogy a lassúságom miatt is beszóljon,apát megkértem,csomagoltassa el a maradékomat (isteni volt amúgy),erre megint hangosan morog,hogy a DHL mittomén mennyiért szállítja majd haza........
Egyáltalán nem viccesen mondta,inkább sértve volt,amiért merészeltem hagyni.....

Volt még valami,de szerencsére az agyam törölte.....

és egy kevésbé publikus fotó :oops: :oops: :roll: :roll: :roll:
Kép

Így lekicsinyítve olyan picinek tűnik a pocak,pedig itthon mindig azt hallgatom,hogy hatalmas :lol: :lol: :lol: :lol: Naciban jobban látszik....
Vendég

Vendég

Hú bakker, ez tényleg paraszt volt!!!!!! :shock: :shock: :shock:
Én lehet kértem volna a panaszkönyvet is.... (nagy beíró vagyok!) :lol: :lol: :lol:
Nem kicsi ez a pocake egyáltalán, de hogy milyen lent van, tök jó!!! :)

andrea-1

Köszi Béku, ilyen felsorolás jelleggel nekem is megvan csak maguk a nyomtatványok kellenének, kellettek volna, hogy beküldjem mélen R-nak, hogy kinyomtathassa és hazahozhassa....de most nincs idegrendszerem keresgetni ilyeneket :shock:

andrea-1

Béku kérésére egy pocakfotó (37. hét):

Kép

Kép
oroszlán

hmmm sajna olyanom nincs :(
Légy türelemmel,jönnek a csajok,tutira össze van nekik szedve!!! :)

Pocak tényleg nagyon mélyen van,emiatt tudok néha nehezen közlekedni,nagyon mélyre nyomja be magát :shock: :D :D :D

olyankor mintha egy nagy súlyt ráakasztanának a pocakra,durván elkezd lefelé húzni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hát ha még súlya is lesz a csöppnek?!
most kb. 1 kg ;) ha 2,5X ekkora lesz,előre fogok esni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Oroszlán: de klassz,köszi!!!! :D :D :D
Nagyon csinatos pocak!!! ;) :D :D :D ja,és nem is óriási,én bevallom,nagyobbra számítottam,de talán csak mert izgatott vagyok,mikor jöttök majd a hírekkel!!! :)
Vendég

Andi: én kinyomtatva kaptam meg a melóhelyen ezeket az igénylő nyomtatványokat, megpróbálom a neten is megkeresni, ha sikerül küldöm a linkeket:)
a kávé terv jól hangzik, én is szoktam ilyen tejahab+kávé+tejahab+kávé a végtelenségig kreációkat alkotni, imádjuk:) és ilyen szuper géppel ez még könnyebb, csak óvatosan a koffeinnel, még a végén tényleg bepörögsz mint egy búgócsiga:)

Kép
oroszlán

Nikikém, ha összeszednéd az alapján, ami Neked van papíralapon, örök hálám üldözne az idők végezetéig.. :wink:

andrea-1

Most nézem a pocakfotód, nőtt mióta nem láttalak :))))))))))

andrea-1

Andi, nálam van lementve anyasági támogatás, családi pótlék és egy meghatalmazás, ha más intézi ezeket.
Mivel nem mindent tud a céged, valamit nektek kell személyesen.
Elküldöm e-mailen, ha kell...

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woodykám megköszönném!!!!! :)

andrea-1

Elküldve :lol: :lol: :lol:

Most nem tudok visszaolvasni, Lili játszani szeretne velem. :D

De Ancsi, Oroszlán, Béku szuperek a pocakok! :lol: :lol: :lol:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody, Kubukám!!!! Köszi...!!!! Itt sírok, olyan rendesek vagytok!!!!! :lol: :cry: :lol: :cry: :lol:

andrea-1

Andikám: látod-látod,itt mindig számíthatsz segítségre :D

Esetleg dobsz Te is egy pocakfotót? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hát, most olyan vagyok kb. , mint a lefosott kilóméterkő.... Úgyhogy gondoltam a lábammal nem is riogatnálak Benneteket, de majd felöltözöm és csinálok, lehet csak holnapi lesz, de igyekszem... :wink:

andrea-1

Sziasztok!

Nem tüntem el olvaslak benneteket csak néha dolgozom is és Ti olyan aktívak vagytok :D :D !

Tul vagyok mind a 2 megbeszélésen és a leendő fönökeim fizetek :) .

Mind 3 pocis kép csucs!! Gratula!!és köszönjük szépen!!

A fekete ruci béku nagyon elegáns jól áll!!

Érték becslő kinek kell?? irj léci pü-t!
Kubukám drága Kaller vagyok a vonaton főállásba és most intézem ujra másodállásaim az egyik alkusz cégnél fogok dolgozni bizt. ügyben. később hitellel is sok bizt. céggel van szerződése a cégnek, a másikállás ingatlanok hirdetése el-ki adása + ennek intézése országos szinten.
közbe Dxn-nel szemezek!
A zárt topit helyeslem igaz elég sürün csak olvaslak benneteket!
...... a csajszi naon vagány!!

Andikám nem ilyeszgetni a bp.eket pihizni békával !!

Oly sokat irnák még hozzászolást de mennem kell mert holnap Ádi káliturára megy az apukájával. és pakolnia kell.
pihit , ragacsot, kitartást Üdv evo
evolet
Szolnok

Evolet: és hogy mentek a megbeszélések? :)
Vendég

Lányok, gyors bejelentkezés, aztán majd bővebben.
Azt mondta a doki, ha június elejéig kihúzzuk, akkor már jók vagyunk.
Andi, lehet együtt szülünk a Jánosban.
Jöhetnek a jótanácsok.
Nekem is kellenének a papírok, amiket intézni kell, nem gondoltam, hogy ennyire gyorsan, nagyon hálás lennék, ha valaki átküldené.
Illetve kit értesítünk, ha akció van?
Lehet emailcím jobb lenne, férj sem tudom, milyen állapotban lesz :)
Hát eléggé kivagyok :(

Kép Kép
estrella22

Estrella: olyan jó cukor eredményeid vannak mostanában, úgyhogy szerintem magadban ne igy állitsd be, hogy mindenképpen hamarabb érkezik, próbáld meg úgy programozni, hogy a lehető legtovább bent marad a pocakodban:) ez is sokat számit! ne keseredj el, látod a cukrod is sokat javult mióta otthon vagy, pihenj sokat és csak pozitivan:)

Kép
oroszlán

Ez sajnos nem zárja vissza a méhszájamat, azt mondta a doki, kizárt, hogy júni végéig kihúzzuk :(

Kép Kép
estrella22

Estrella: dobj egy privit mélcímmel, küldöm az anyagokat !!!

Szegénykém, figyu ne agyalj ezen, sok-sok pihenés, annyiféle csodát láttunk már a házunktáján, nem lehet tudni, bízzunk benne, hogy a kis Drágátok minél tovább bentmaradjon és szépen egészségben gyarapodjon!!!!

És telószámot is cseréljünk szerintem az értesítések miatt biztos ami ziher alapon! :wink:

andrea-1

Zsuzsó
Mivel vetted rá apát, hogy süssön???
Tényleg bunkók az emberek, azért az anyák megértőbbek szoktak lenni a kismamákkal, szegény…

Luca
Örülök, hogy megoldódott a gyógyszer-kérdés, még jó, hogy nem váltottad ki!

Vicky
Sajnálom Barbus újabb sérülését :(
A sarok befelé dőlés gyógyítható, ugye?

Mia
Drukkok mennek péntekre!!!

Sajti
Sajnálom a gólyádat :(
A fürdőrucim sima fekete, semmi extra…

Ann
Jó, hogy minden lelet negatív!!!
Sz. nekem is simán elfogadta a mellultrahangot, ő adta rá a beutalót is.

Andi
Anyós már megint alakított? :(
Főnököm (aki nem egy millát keres havonta, szóval megengedhetne magának bármit) áradozott a Rákóczis baba-hádáról!
Én is nekiálltam babaruhát mosni, most is rengetegnek tűnik, ami van, pedig még meg sem jöttek a svájciak. Bár koraszülött rucijaim nincsenek :(
A mi ruháinkból is ki vannak vágva a méretek, mérgelődtem rajta…
Hát lehet, hogy tényleg a szülés beindulását jelentették a javuló cukorértékeim :(
R. nagyon jófej ezzel a nyomóajándékkal! :)
Ha megvannak a papírok, átküldöd nekem is?
Meg jótanácsok koffer összepakoláshoz, vagy bármi…

kubu
Anyád mindig képes alulmúlni önmagát :(
Egyedül etetéssel boldogulok lassan…
Eddig pörgős volt itthon, mostantól fekvés…
Köszi a kórházi okosságokat, jókor jött!

Judit
Eszternek jobbulást!!!!
Feliratot meg dekorációt nem is a gyereknek csináljuk, hanem magunknak :)

Béku
Nagyon durva, hogy még mindig nem adják át a helyet!!!
Pincérnél lehet én beírtam volna a panaszkönyvbe, ezt a parasztot!!!
Szép nagyon a pocid! :)

Ancsi
Nagyon jó kép :)

Zsuzska
Nemsokára én is csatlakozom a fekvéshez :)

Oroszlán
Szép a pocid :)

Kép Kép
estrella22

Andi
remélem igazad lesz...
Holnap még elintézem azt a hülye házassági anyakönyvi kivonatot, elhozom a pocakfürdőt meg megveszem, ami még nagyon kell, aztán utána pihenés...
Mindentől el vagyok tiltva...

Kép Kép
estrella22

Figyu Estrella: ha tényleg úgy alakulna, hogy korábban jönne a kisfiatok, összeszedünk pici ruhákat!!
Nekem is van pár, és nem csak rózsaszín!!! :) és Iza vélhetően talán 3 kiló körül lesz, vagy ki tudja lehet, hogy a legkisebbeket, amit mi is kaptunk egyáltalán nem fogjuk használni?... De ne parázz most még ezen!!

Lényeg, hogy ha például megvan nálam Ákos elérhetősége akkor bármikor, ha úgy alakul tudunk egyeztetni, Rajóval, vagy akár anyukámmal pl. tudnak találkozni a városban és tényleg ha úgy alakul küldök én is rucikat, de szeritem a többiek is, akinek van kicsi ... + van az a Manócsomag dolog, azt is nézd meg előre, hogy tudjátok intézni ha szükség lenne rá!!

Táska dolog: 2 utazótáskányi lett nekünk.. a papucsok, hajszárító és a napi használatos piperék nincsenek benne... Jótanács tipp: én berakom a szülésfelkészítős szakirodalmat is, hogy ha jönne a lányoszavar, akkor ki tudjam keresni az okosságot. Ha úgy gondolod tényleg pakolj össze - a nagyja dolgokat legalábbis - eleve tök megnyugvás érzés.. ezt most tényleg állíthatom... :wink:

andrea-1

Estrella:
Sajnálom a rosz hírt,de nyugodj meg és pihenj sokat és gondolj arra,hogy Zsombor okos gyerek és tudja,hogy még egy picit várni kell!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

oroszlán: Mi ott leszünk szombaton a Halász Judit koncerten. Ha meglátsz nyugodtan gyere oda, én a gyerek mellett nem igazán tudom figyelni a tömeget. Remélem tetszeni fog neki, másik két meddőségis baba is lesz elméletileg velünk.

navi: Ment a gremese, de csak délután tudtam postára adni, szóval lehet hogy csak hétfőre lesz ott. Majd írj légyszi hogyha megérkezett.

béku: Nem jó már a 26. héten görcsölni, de ez már akkor sem vetélés lenne. Már küzdenének Majácskáért. De ilyenek eszedbe se jussanak, csak pihenj és szedd a magnéziumot. Azt már én is néztem, hogy milyen lent van a pocakod, csak nem akartalak megijeszteni. De ha alapból is ilyen, akkor nem hiszem, hogy gond lenne.

andi: Remélem a tornáztatás segít majd, hogy ne legyen csámpás. Egyébként ez gyermekorvos függő is. Van, akit egyáltalán nem küldenek ortopédushoz, mi a kötelező 6 hetes vizsgálat óta rendszeresen vissza járunk ehhez a dokihoz. Mindig mondja mikor menjünk legközelebb. Kötött volt Barbus csípője, azon is segített a tornáztatás. Most fél év múlva megyünk megint. A kávé ízét én nagyon szeretem, de a hatását már nem annyira. Itthon nem is főzök túl sokszor. A papírokból egy csomót nálunk a kórházi védőnő adott, a többi a netről volt, de inkább nem küldöm át, nehogy az legyen, hogy változott és nem jót adok. Látom közben megoldódott.

oroszlán: Szép pocak. Már neked is lassan kint lesz az a kiscsaj. Annyira izgulok értetek.

estrella: Miért mondta ezt a dokid? Milyen állapotú most a méhszájad? A dokik szeretnek paráztatni, hogy komolyan vedd és feküdj. Emeljétek meg az ágy lábát. Szerintem kórházba utalt volna, ha már most annyira gáz lenne a helyzet. Biztasson az én esetem, mi is kihúztuk a 37. hétig. Ne keseredj ennyire el, nem lesz gond. 36-37 hetes leszel addigra, akkor már nincs baj. És az egész pici babáknak lehet kérni manó csomagot, mi is kértünk. Ingyen van és utána vissza kell csak küldeni. De nem lesz rá szükséged! Barbus lábacskái még bőven gyógyíthatóak, azért is hívott ilyen koránra minket.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: