A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Na, új oldal, és új tábla...Remélem jó benne minden!!! :lol: Ha nem, jelezzétek!

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Sharon!
Üdv néked!Köszönöm a gratulációdat!
De szerintem 8év várakozás nem oyan rövid idő!
:wink: Remélem neked hamarabb összejön :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Próbáltam visszaolvasni, amiket írtatok, tegnap nem voltam!
Lukrécia,
remélem jó érzed magad:) Engem sem zavar, ha írnak a kismamik, sőt tök jó,mert lehet belőle tanulni, illetve tapasztalatot gyűjteni:)
Én ezt le is zártam ezzel:) Vigyázz magadra!!!
Lexi,
hogy vagy? Igen pihizgetek, de azért teszek-veszek itthon, főleg, hogy érzem, hogy ez sem sikerült, szerintem! Azt megérezné az ember, ha siekrül,nem? Mondjuk pont jónak írom mi?:) Na,mindegy szerdán kiderüL:) Puszi
Nefke, Timi friss kismamik hogy vagytok?
Én megvagyok, néha szúrkálgat a hasam,de hogy ez mi?!Kicsit felvagyok puffadva, de ez biztos az Utró!
Na, megyek ebédelek, egyedül:(
De már csak 2 éjszakát kell kibírnom!!!!És jön haza a férjem, annyira várom már!!!!!!!!!!!
baby.81

Szaisztok!!!

Drága Lexi mint írtam bizti dokikra és állapotra vállogatva hívna vissza minket, mivel nekem a 5. héten volt az első UH, és csak a 8. héten kell ismét mennem!
Tehát tényleg ne aggódj!!!! Nekem kifejezetten mondták, hogy három hét múlva talizunk, addig nem kell!!!!!! De ha kétejeid vannak, hívd fel Irénkét, és bizti szívesen segít!!! Addig is vigyázzatok magatokra!!

Sharon köszike az üdvözlést, és neked is megy a szorítás!!!

Kriszti!!! Nekem tudtok a Sejtjeink DVDlemezben segíteni???
Mikorra is terveztek találkát?? Én is szeretnélek megismerni benneteket! :oops:

Cuppantás nektek, este bekukkantok!!

Kép
tini75

Sziasztok!
Nekem is van egy kis időm...Így gyorsan olvastam , és írok, ne maradjak le nagyon....

Tini!
A találka még nem tudom mikor lesz...Hivatalosan a Chesti intézi a másik topikon....
Mi Lexivel csak egy laza dunaújvárosi találkát beszéltünk... :wink: De ha gondolod, és leutazol, nagyon szivesen várunk!! :lol:
A Sejtjeink csak aviban van meg, nem DVD-n....Esetleg azt tudom majd átmásolni, mihelyst nekem is meglesz!!!! :wink: :lol:

Dunaújvárosi kismami(Brigii), és leendő kismamik(Estrella, NIkó,Ria)!
Holnap 3-tól 7-íg ha van kedvetek valahol összefuthatnánk!!!!Lexi és én talizunk, de még nem tudom hol..... :lol: :lol: Az részletkérdés!!! :lol:

Baby!
Akkor már csak 2 éjszaka....Én is elég szarul alszom mostanában, hisz egyfolytában váltásban dolgozunk párommal, és mikor én dolgozom, ő van otthon, ha én vagyok otthon,ő dolgozik...és ez éjszakára is kiterjed!Már 2 éjszaka egyedül voltam...Úgyhogy el tudom képzelni, milyen rossz neked!!!
:(

Na, majd még jövök!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!!!
Remélem jól telt/telik mindenkinek a hétvége!

Brumi, nagyon szorítok, hogy jó híreket kapj holnap és végre az inszemesek is újult erőre kapjanak Tőled!!!! :D Várunk a hírekkel!

Babyka, már csak 2 nap... Nagyon-nagyon izgulok érted!!! Űzd el a negatív gondolataidat! Tudod, a gondolatnak teremtő ereje van... Minden rendben lesz!!!

Estrella, mindjárt itt a kedd. Nem tartunk egy virtuális party-t közösen?? Pezsgőzhetnénk, tortázhatnánk... :D Aztán mennénk Krisztiékkel fogyizni, persze.

Mindenkinek további szép vasárnapot!

Pusszantás
süni76

Gil
Nem tüntem el csak olvasó üzemmódban vagyok :D Hiszen velem most nem történik semmi.

Sharon
Megéreztem,hogy írtál!Eszembe jutottál ma,hogy mi is lehet veled.
Mikor kezdtek?

Babyke
Kitartás!!Mindjárt itt a kedd :D És miért ne sikerült volna?
gabicsibe

Sziasztok
Úgy látom hosszú idő után haldoklik a topik. Fura!

Drága Baby
Írok privit, mert arról, hogy hogy vagyok nem szeretnék ide írni. Ja, inkább iwiw-en, mert a privivel mindig gáz van.

Dújv-iak!!! Tali? holnap?

Tini
Köszi, végülis nem aggódom, csak furcsállom, de nem baj, hiszen addig se háborgat ott bent senki. :)

Estrella
Jól telt a hétvégéd?
Vendég

Nellike
Nem is mondtad!!Vagy csak én voltam figyelmetlen?
Hajrá,hajrá!!!!!

"Csak" két órát késik a Babanetes óra.
gabicsibe

Helló!

Lexi, szerintem ilyen csodás időben mindenki inkább a levegőn van, mint a lakásban. Én is napoztam délután a kertben. Annyira jó volt. :)

Gabicsibe, de jóóó, hogy látlak :) Mizujs??? Cisztád remélem már eltűnt!
süni76

Lexi,
megnéztem volna leveledet az iwiw-en, de sajna nem tudok belépni:( Majd később!!
Brumi,
Uramatyám,, holnap mész eredményért, nagyon izgulok érted!!!!
Remélem jó hírekkel térsz ide be hozzánk:)Szorítok nagyon:)
Süni,
én is izgulok magamért:) Nincs negatív gondolat, valahogy most olyan, beletörődtem gondolatom van, érted ezt.... lehet, azért érzem így, hogy már nagyon hiányzik a férjem! Ha most sem sikerült, akkor megyünk tovább persze, ameddig nem sikerül!!
Gabi,
köszike, hogy gondolsz rám:) Nálad minden ok, nincs már ciszta, vagy még nem kellett visszamenni megnézetni? Vigyázz magadra és aztán hajrá!!
Nellike,
örülök, hogy elkezdtétek a stimut (ugye írtad, nem írok hülyeséget?!), reméljük most sikerrel jártok majd:)
Mégegyszer Brumi megy a drukk, gondolok rád holnap!!!!
baby.81

Brumi!
Nagyon drukkolok holnap! Annyira jó lenne, ha végre sikerülne egy inszem is. Nem is emlékszem rá, hogy utoljára kinek sikerült. (Bocs) Remélem, ha hazaértél egyből írsz, mert engem nagyon érdekel, hogy milyen hírekkel szolgálsz.
Vendég

Süni,Babyke
Gondoloma ciszták felszívódó állapotban vannak,de majd csak akkor kell mennem ha megjön.Hát az még egy kicsit messze van,de addíg is fogyókúrával és bulzással töltöm az időt.

Lexi
Hát igen ilyen jó időben és hétvégén mindíg kihalt a topik.És igen is írd le mi van veled,mert érdekel!

Felejtsük már el ezt a témát könyörgöm!!!!Olyan jó társaság jött itt össze akik eddíg jóban rosszban segítették egymást és egy félreértés miatt most civakodunk!!!
gabicsibe

Lexi

Eddig csak két inszemesünk van Share és Taptau.Tényleg jó lenne ha már valakinek ez is sikerülne,mert már kezdek meginogni ezen a téren!
Na de most majd Brumi elkezdi ezt a sikerszériát :lol:
gabicsibe

Hali Csajok!
Kicsit el voltam havazva itt a hétvégén, csak most tudtam ideérni.
Szombaton: nagytakarítás, tortasütés, este férjem munkahelyi bulija
Vasárnap: egész délelőtt főzés, aztán vendégek. 1 órája mentek el, és eddig tartott a mosogatás.
Megkaptam végre a melegítőnacit, jövőhéten irány a spinning. :)
Dunaújvárosiak: hétfőn dolgozok :(
Csüt. délután érek rá legközelebb.
Süni:
Benne vagyok a partyban :D
Bruminak, aztán Babynek szorítok! Hajrá csajok!
Vendég

Gabicsibe
köszi az infot. Ez tényleg nem a legszuperebb eredményességi ráta, de lesz ez még jobb is.
Nem civakodok, csak Babyvel kicsit bizalmasabb dolgokat is megosztunk egymással, azért írtam neki priviben. Már szomorkodtunk is, hogy ilyen messze lakunk egymástól.
Vendég

Sziasztok!

De jó, hogy még emlékeztek rám!

Nefke, Benszi!

A rövid időt úgy gondoltam, hogy újak vagytok a fórumon és már is van szivecskétek, tehát a fórumos időt értettem rövidnek, nem a próbálkozási időt. Na ez kicsit bonyolult lett, de remélem azért értitek. Nem is ez a lényeg, hanem, hogy sikerült és most már semmi zűr nem lesz és nyugis, boldog terhességetek lesz!

Gil!

A hátam közepére kívánom a sok sorbanállást, de hát másként nem megy. Most elég sok pihenő időt adtam magunknak, hátha spontán, de hát nem... pedig elméletileg nem lenne akadálya így a műtétek után. Hát május végén beállok a sorba. Már előre hallom, hogy a férjem mennyit fog morogni.

Kriszti!

Két nap alatt még nem híztam a pempőtől, de ki tudja mi lesz, ...mindent a cél érdekében!

Gabicsibe!

Most látom, Te már az 5. inszemnél jársz?????
Én még arra emlékszem, a másodikra készültél és külön szorítottam Neked, mert ugye én is arra készültem, csak kicsit elcsúsztam az idővel. Te aztán jól belehúztál! Remélem ciszta nélkül megúsztad! Mi május végén kezdünk, ha jól számolok. Addig ezerrel megy a munka.

Remélem javítani fogod a statisztikát, mert igen siralmas az inszemesek eddigi eredményei. Drukkolok!!!
sharon

Brumi!
Szurkolok nagyon!
Sharon!
Azért ilyen rövid az idő,mert én csak akkor jöttem ide,amikor már megvolt a beültetés!Előtte soha nem is kódorogtam az interneten ilyen céllal.Mindig úgy gondoltam ,majd csak akkor ha már sikerült!
Vendég

Sziasztok!

Gabi,
akkor reméljük, hogy a ciszta felszívódó stádiumban van:)

Hát én már majd meg őrülök, a kételyek közt, jobb lesz, ha már tudom az eredményt, bármi is lesz:) Nem szeretem ezt a bizonytalanságot, ez a legrosszabb, pedig ez a lombik erről szól:(

Brumi,
nagyon nagyon szorítok neked!!!!!!!!!!!!!

Lukrécia,
szióka, hogy vagy? Mikor is kell menned uh-ra?

Bibar,
te is el vagy veszve, nem? Mi újság,mikor kezdtek?
baby.81

Baby
Holnaptól jobb lesz és nem így fogod érezni,mert férjecskéd melletted lesz és erőt fog adni neked!!

Sharon
Hát igen belehúztam :lol: Remélem el is kezdhetem az 5.-et május közepén!

Brumi
Innen a távolból kívánom hozzon nekedi is Kép
gabicsibe

Sziasztok!
Tegnap mikor be akartam este lépni, nem volt babanet...Aztán nagy nehezen beebgedett, mire megírtam amit akartam, elszállt....Aztán újra nem engedett be...Biztos próbára akarta tenni a türelmem...Ami nem sok volt, 12 órás szolgálat után!!! :lol: :lol:

Brumi!!!

Mindenenelőtt neked!!!!Nagyon szorítok, hogy jó hírekkel szolgálj!!!!Nagyon eltüntél!!Lehet teszteltél, és nem akarod nagydobra verni a jó hírt???(ezt írtam tegnap is) :lol: Reméljük!!!Már biztos tudod az eredményt!!!Várunk nagyon!!!!

Lexi!
Nekem megfelel az 5 óra!!!Gurman???(vagy hogy is kell leírni!!!) :lol: Edzek, aztán pihi, és úgy megyek...

Sharon!
Remélem nem hízok tőle, mert úgy örülök, hogy már láthatóan fogytam..... :wink: :lol: :lol: De ha igen, majd újra elkezdem a diétát!!!Szoptatás után persze!!! :wink: :lol: :lol:

Estrella!
Én csak ma érek rá, kedden, csütörtökön, pénteken nappalos vagyok...Péntek este a 3 királyba buliba vagyunk hivatalosak...Így a szombatot végígalszom, és gondolom vasárnap mindenki otthon akar lenni....Én biztos....Ma edzés, szerdán spinning....
Akkor jössz Te is???Jó előre be kell jelentkezni!!! :( Múlt héten már csak május 23-ra volt időpont...De edzeni gyere le, és felülünk a spinning bicajra is.... :lol:

Na, lassan lépek, még leszek kicsit, aztán csak délután valamikor!És Brumi jóhíre után dobok egy táblát!!
Szép napot mindenkinek!!!
Vendég

Kriszti, Lexi:
6 után tudok csatlakozni hozzátok a Gourmandba ha az jó nektek? :)
Vendég

EStrella!
Nekem megfelel, csak Lexi megy suliba még 7-re...De azért lesz majd 1 óránk...Várunk!!!Ha Lexinek is jó a hely.... :lol: De ott fini a palacsinta....
Vendég

Kriszti:
Oké, sietek. :)
Baby:
Ha ennyire türelmetlen vagy és izgulsz csinálj egy tesztet és akkor megnyugszol! :)
Vendég

Brumi nagyon szorítok!!!!

Baby Nektek is,kitartás már csak 1 nap és kedd van!

Gabi Agnesm és Agnese is inszemes volt,így már négyen vannak :wink: !

Kriszti,Lexi,Estrella jó palacsintázást kívánok Nektek :D !

Lippa

lippa

Brumi??????????????
Még nem értél haza? Nagyon kíváncsiak vagyunk ám:) Mond, hogy sikerült!
Estrella,
dehogy csinálok, így is úgy félek a holnaptól, hogy mi lesz, lehet, hogy nem is csinálok inkább!
baby.81

Baby
köszi az érdeklődést megvagyok,ritkán jutok ide és nem is történik még velem semmi,de olvasgatlak azért titeket :oops: :oops: drukkolok neked nagyon,remélem jó hirt fogsz kapni :lol: :lol:
Bruminak is ezer drukk,ő már biztos tudja az eredményt,remélem jó hir :lol: :lol:

bibar

Helló Lányok!:-)
El sem hiszitek milyen jólesik, hogy ennyien gondoltatok rám és szorítottatok!!!! DE...

Túl szép lett volna, ha elsőre sikerül. Sajna tegnap megjött, nem voltam netközelben, hogy írjak, este meg már későn értünk haza. Meg amúgy sem akartam nagyon ünneprontó lenni...

Viszont vannak jó híreim is: minden oké odabenn, és a mai napon el is kezdjük a 2. stimulációt, teljesen pozitív vagyok. Ja és képzeljétek: se hiszti, se kiborulás. :-)

És még egy dolog: annak ellenére hogy hétfő van, a BMC kongott(!) az ürességtől, ennek ellenére mégis 4 órát vártam, mert elkeveredett a dossziém a recepción és nem került a doki kezébe.
Azért az UH legalább kárpótolt!
Hát további szép napot Nektek, és még 1x köszönöm a bíztatást.
Kérek belőle két hét múlva is:-)

Babykám Hajrá!!!!!!!
Brumi
brumi_30

Brumi!

Sajnálom :( :( , de tök jó a hozzáállásod! Annyira vártunk már egy inszemes csodát! Ügyi vagy, hogy nem borultál ki! Az nagy dolog! :lol: Persze, hogy a megy a drukk továbbra is.
Kongott a BMC????? :o HÚ! Ez érdekes! Bár ezek szerint neked ettől nem volt jobb. És még a négy órán se akadtál ki? Ez valami keleti relaxációval érhető el? Vagy mi a recepted? :?:

Sharon!

Hát igen a férfiak még kevésbé bírják ezt a sorbanállós gyűrődést! Én is most azzal biztatom magam, hogy legalább ez nem keseríti a napjaimat. De te már annyit "pihiztél", hogy itt az ideje, hogy kicsit ácsingózz a BMC kapujában :wink:

Baby!

Kitartás!! Nagyon szorítok neked!! Borzasztóak az eredmény előtti napok!

Kriszti!
Hány kilót sikerült ledobni??
gil

Gabi!

Te hogy fogyózol? Most engem is ez köt le. Valami bevált recepted van, vagy "csak" koplalsz? Várom a jó ötleteket a témában. Én a káposztalevesest csináltam múlt héten.

Lányok!

Tudom, írtatok már róla :oops: , de nekem nem volt egyértelmű, hogy a Gynevacot csak receptre lehet venni? Mintha vki azt írta volna, hogy anélkül is megszerezte. Azt hiszem a pihenő időben kipróbálnám. Hátha...
gil

Brumi,
nagyon sajnálom én is, de ügyes vagy, hogy így állsz hozzá:) Egyszer mindenkinek sikerül:)
Én már eléggé kivagyok, de majd csak eljön az én időm is:) Köszi, a drukkot!!
baby.81

Brumi
Sajnálom!Szupi a hozzá állásod!

Gil
Reggelire barnakifli Norbi párizsival vagy kefírrel.Ebédre husi salátával,vacsorára esetleg egy alma(de jó nagy :lol: )
Én úgy tudom,hogy a gynevac csak receptre adható
gabicsibe

Gil

Most találtam a honlapjukon:

Bármelyik orvos felírhatja, nemcsak szakorvos. Mint minden vakcinát, ezt is felírhatja és beadhatja a háziorvos, sőt, így a legegyszerűbb hozzájutni, nem kell hozzá szakorvosi -, és laborvizsgálat.
gabicsibe

Gabi!

Köszi az infókat! Kedves vagy, hogy utánanéztél. Az egész csak amiatt húzódik, hogy most semmi kedvem a házidokinál ácsorogni, jó lett volna, ha anélkül is megy a dolog. Örülök, ha dokimentes a hónap. De így kénytelen leszek elbattyogni...
A kefír helyett lehet joghurt is?
gil

Brumi!

Le a kalappal előtted! Erős csaj vagy! Sajnálom, hogy ez most nem jött össze, de reméljük a következő sikerül. Az pedig külön jó hír, hogy egyből idulhatsz újra. Hajrá!!! Kérjük az inszemesek nevében a rossz statisztikát javítani!!!!! :lol: :lol: :lol:
sharon

Gil
Ha azt szereted miért ne lehetne?!Ja és van egy fincsi édesség is ami nem annyira hizlaló ez az étcsokis buláta golyócska!!
gabicsibe

Sziasztok!
Vidéken voltam így csak most tudtam benézni.

Brumi, sajnálom :( Viszont nagyszerű, hogy már kezdheted is a másodikat!

Baby, tesztelsz holnap??? Nagyon szorítok!!
süni76

Sziasztok!

Brumi!
Őszíntén sajnálom,de nagyon jól viseled és ez a legjobb!Mi is egy sikertelen lombik után rögtön kezdtük a következőt és ugyanígy semmi sírás,semmi kiborulás.Meglett az eredménye!

Voltam UH-n és elmúlt a hematomám!

Timi 75 nem tud megint jönni,mert rossz a gépe!

Baby!
Nagyon drukkolok!
Vendég

Brumi
Sajnálom, hogy most nem sikerült,de szuper, hogy már kezdesz is. A "karton eltűnése" történet nekem is megvolt a BMC-ben.

Kriszti, Estrella
Imádok veletek lenni! És örülök, hogy így gondolkodtok a kialakult helyzetről. Nagyon szorítok értetek. Nincs sok időtök, hiszen kell a vőlegény :lol:

Babyke
Közhely amit írhatnék, de tudod.............
Vendég

Gabi!
Na, olyan bulátát még nem ettem, csak simát, de nekem a kölesgolyó jön be. A héten annyi zöldet ettem, mint egy nyuszi :lol:

Benszi

Örülök, hogy eltűnt a hematomád! :D

Zsókuci!
Te magadnak adod be a Gynevacot? Nem azt írják, dokinak kell beadnia? :roll:

Kriszti!
Te mit tanácsolsz a GYnevac beadásával kapcsolatban? Én eddig csak bőralávalót kaptam szerencsére, úgyhogy azt beadtam, de izomba még nem.
gil

Lexi, Estrella!
Én is szeretek veletek lenni!!!Mindig olyan jókedvem lesz!!!!Majd egyszer egy egész napos programot szervezünk!!!(persze pasik nélkül) :wink:

Lippa!
Finom volt a palacsinta!!!! :lol: Most adtam a fogyókúrának!!!! :roll: :oops: :oops:

Brumi!
:( De nagyon örülök, hogy máris kezditek!!!! :lol:

Gil!
Még legalább 10 kilót akarok leadni...Eddig 6 ment le...Majd nemsokára lesz egy www.kezdetű is nickemnél...Teszek fel képeket, hogyan is edzek....Ma nagyon fotogén hangulatban voltam, így megkértem b.nőmet, minden gépen csináljon egyet...Hisz büszke vagyok a látható sikerre!!!! :lol: :lol:
Sajna a Gynevac csak receptes...Én is a műszakvezetőmmel írattam fel, nagyon rendes....Viszont 1 hét, mire meghozzák!!!! :roll:

Süni!
De jó téged is látni!!!

Benszi!
Örülök, hogy elmúlt a haematoma.....Vigyázz magatokra!!!
Köszi a hírt Timivel kapcsolatban....Fel is tünt, hogy nem írt még ma!!! :lol:

Baby!
Nagyon nagyon drukkolunk holnapra!!!Teszt!:Húúúúúú, nem is tudom, én csinálnék e....Sztem igen!Ne ott essek pofára!Én ezt vallom!!!Remélem holnap jó hírekkel jössz!!!!!
Vendég

Kriszti!

Hú, 6 kiló, meg majd még 10! Büszke is lehetsz magadra! Nem semmi!
Szóval nem tudom megkerülni a dokizást.... :( Hát, nem örülök.
Baby nem csak holnap után megy? :roll: Persze attól még megy a drukk!
gil

Gil!
Igazad van!!! :oops: :oops: Kissé elszámoltam magam...Babay! BOcsi!!!!!! :lol: Fáradt az agyam!! :oops: :lol: :lol: És már avasaláson járt...
Megyek is, mert soha nem végzek! :wink:
Még visszanézek, és felteszem a képeket...
Vendég

Na, most meg el is írtam a nevét Babynek!!!

Baby!!!!!

Ezermillió bocsika!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Pfúúú csajok jó volt ez a dumaparti, jól elrohant az idő. Jókat nevettem.
Kriszti sokat fogyott már. Üzenem a fogyókúrázni akaróknak, ötleteket vele kell természetesen megbeszélni. :)
Lexi nagyon szép, és cuki a pocakja, és szerencsére nem volt rókarudi sem. :)
Ja, hát és a palacsintát se felejtsük el az valami mennyei volt. :P

Baby:
Gondolok rád holnap, jelentkezz ha tudsz már valamit! :)

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Na, megszünt a honlapom, régen voltam bent....
Tettem fel képeket a babanet oldalára....

Ha valakit érdekel, nézze meg!!! :roll: :lol:

www.babanet.hu/album/main.php?album=12935&p=4273539
Vendég

Nahát el sem hiszem,hogy végre jó a babanet!

Süni,Estrella

Boldog szülinapot! Kép
gabicsibe

GYŐŐŐŐZELEEEM!! Nekem is sikerült bejutnom :)

Gabicsibe, köszönöm szépen!!

Estrella, azért itt is kívánok neked sok boldogat! :)
süni76

Sziasztok,

Csak gyors válasz Gilnek, mert dolgozom:

De, elvileg csak doki adhatja be, DE, ha van bátorságotok, és tudjátok, hogy hová kell, akkor mehet. Én magamnak is és a páromnak is beadom :lol: :wink:

Puszi.

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok,

Csak gyors válasz Gilnek, mert dolgozom:

De, elvileg csak doki adhatja be, DE, ha van bátorságotok, és tudjátok, hogy hová kell, akkor mehet. Én magamnak is és a páromnak is beadom :lol: :wink:

Puszi.

Kép

Kép
zsókuci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: