Sziasztok csajok!
Hozzátok képest nagy nyugiban telnek napjaim,de jön még kutyára dér..
Én nagyon örülök,hogy Mandula ovis lett,mert azon kívül,hogy neki is jó,az sem elhanyagolható,hogy egy kicsit feltöltődök mielőtt második kis vérszívó

megszületik.
Tudom,hogy jó Mankának, mert egy csomó olyan dolgot megtanult,amit én soha nem tudtam volna vele megtanítani,ugyanis nem tudok olyan szituációkat teremteni.Gondolok itt például arra,hogy figyelem nem mindig az övé,hogy hogyan lehet egyedül is eljátszani,hogyan lehet a játékokat megosztani,ez mind mind nagyon fontos a gyerek szocializációja szempontjából.Minden nap dícsérettek jön haza,mindennap rengeteg mesélni valója van,aminek én nagyon örülök.Nem egy néha fáradt,néha türelmetlen,néha frusztrált és persze sokszor jókedvű anyukával kell eltölteni a napjait,henem kölcsönösen örülünk egymásnak,mikor fél4kor érte megyek.és akkor tényleg vele foglalkozom,csak vele.
Tudom,hogy ha megérkezik a kistesó,jobb lesz az oviban a barátai között,mintha mindennap szembesülne azzal,hogy jé,már megint háttérbe szorult,mert a picur elemi szükségleteit elgéítem ki éppen.
Szóval én jó döntésnek tartom,hogy oviba adtam.
Mint ahogy jobb- lásd Lilluskát- visszemenni dolgozni,ha úgy kívánjuk és a meg is tudjuk oldani,mint otthon maradni,csak azért,mert valamilyen okánl fogva szégyenteljes dolognak tartjuk a magunk kívánalmait előtérbe helyezni.A gyerek attól boldog,ha anya boldog..
DEPI
Én is írtam már egyszer véleményt. én úgy gondolom,hogy teljesen természetes és NORMÁLIS,ha az ember kibukik a gyerekeitől.Hisz a munkától is kiszoktunk bukni,egy fáradt nap után,otthagyjuk és csinálunk valami mást,amitől feltöltődünk.A gyerekeinkkel való foglalkozás pont ugyanilyen..nem szabad szégyellni,sőt letagadni sem,mert annak épp semmi érteleme.
VERONIKUSZ!
elhiszem,hogy fáradt vagy,két pici mellett,segítség nélkül.És biztos kinövitek az éjszakai ébredést

Én is jókat szoktam aludni a szőnyegen Mandula mellett,igaz egyre ritkábban,mondjuk heti 1x,de biztos vagyok benne,hogy ha a tesó megszületik sűrűsödni fognak ezek a dolgok.(és persze mindig én kelek,a férjem azt sem hallja,ha a gyerek rosszat álmodik és ordít

)))
Ne törődj vele,hogy így csinálod,a lényeg,hogy mindenki aludjon.(komolyan mondom,nekem ez lett a jelszavam,bánom én ki mit mond,hogy így elrontom,meg úgy elrontom, nekünk semmi bajunk nem volt abból,hogy Mandula majd egy évig velünk aludt.)
Nálunk most az a legújabb módi,hogy apa nélkül nem alszik el,mindkettőnknek ott kell feküdnie az ágya melett,én mesélek egy jó éjszakát annipanni mesét,majd apa egy spongyabobos sztorit és utána kézsimi..no,hát hogy lesz,ha majd jön a kistesó?biztos lesz valahogy..akkormajd megérti,hogy csak egyikőnk lehet vele.
ja,és persze az időm nagy részét nekem is az teszi ki,hogy meggyőzzem arról,hogy: vegyük fel a bugyit,a harisnyát,jöjjön fogat mosni, stb,stb.
vagy épp próbáljuk meg a cipőt a boltban,nem nem tudok lovacskás csizmát venni,mert olyan nem lehet kapni stb.stb.
de hát,hogy is szól a mondás: mindegy,ha büdös is,sz***s is,de a miénk
üdv,durca