A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Neet, a paplanos kep szornyu, de a masik ketto nagyon tetszik. Szoval akkor kokuszgolyo lesz, ugye? Meggyel a kozepen? Imadom.

Szerintem sutihez tej kell, de az literszam! (Esetleg tea.) Jo amcsi mikulas lennek, mi? Vegigennem az osszes kandalloparkanyt, abban nem lenne hiba. Aztan lehet, hogy meg az ajandekokat is otthagynam nekik, ha finom volt.

Igy jo lesz Bogarka, de meg nem szervezted meg a kertkapuban motozast a bago miatt. Senkit ne engedj a kertben dohanyozni, oke? Postit jo, es mit kezdunk a Neet elcsocsalt fehereivel?

Zanza, erre jottok? Pont most, amikor mi meg elmegyunk itthonrol... Nem baj, szerdan ugyis talalkozunk. Aztan, ahogy a lanykam kutyazik mostanaban, lehet, hogy ebetek is megismerjuk nemsoka.
moosejaw

Sziasztok!

Neet: Én is néztem a 70-es felől, merthogy arra nekünk egyszerűbb, én úgy láttam egész jól megközelíthető Kép
(Csak azt tudnám, hogy akkor most Votivékon kívül kit viszek még Kép Jucus ellenkezik, Ruzt viszi a párja, ha ez így lesz, akkor lesz még helyem, ne bkv-zon senki!)

Oxigen
oxi

Oxi,
hogy csináltad, hogy megjött a táppénzed? Én két hónapja várom. Mondjuk elég tökök a munkáltatóim, bérszámfejtôk, stb. Utána is kéne lassan kérdeznem...

Moose,
kenguru-para: érdekes. Akkor mire jó a kenguru? Annyian használják, biztos túlzás, amit a dokik mondtak neked. Amúgy kölcsönkaptam, úgyhogy pénzt nem adok érte, de ugyaneben hordtuk Ábelt fél éves koráig, kb. 3 hetes korától, azt' semmi baja nem lett, sôt! Stramm kis ficek.

Nem lehetne, hogy a taliról a maradékot elbiciklisfutározzátok nekem? Fizetek Kép (könyörgô arcú smiley).

BKriszta!
Hajrá! Ebbôl minden lehet!

Bori (nagyon éhes)
borri

Lanyok/Anyukak!

Ujabb para:
eszre fogom venni,ha a magzatviz szivarog??Mert most olvastam mar nem tudom hol,hogy valoszinuleg omleni nem fog,mivel akosom feje mar beekelodott,csak szivarogni...es a magzatviz tuti szintelen?Nem lehet kicsit sargas?(az tuti,hogy nem vizeletet erzek-szerintem)
Jaj-jaj szegeny fejem,mindig felidegesitem magam valamin.
Ma csak elvetve erzek gorcsoket,dehat hosszu meg a mai napKép

Drukkokat mindenkinek koszonjuk!!!!KépKépKépKépKép

olyan jo lenne,ha tudnam,hogy most akkor elkezdodott e mar vmi vagy nem??KépKép

Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kriszta
Nekem is szivargott pici valami annak idejen mikor megindult a szules! Van olyan,hogy fent reped meg picit a burok es csak szivarog. En bementem a korhazba, mert gondoltam max. hazakuldenek de jobb mint idegeskedni. Mar nem engedtek haza, szules lett Kép Szoval sztem. pattanjatok autoba, megvizsgal valaki bent es Megnyugszol vagy pedig par ora mulva babázol! Kép
Norka
(36+3)
norkini

NorkaKép
Koszi a segitseget!
De Neked sem szintelen volt?Mert engem ez tart vissza,hogy azt mondjak, a magzatviz szintelen...
Meg most nagyon leredukalodtak ezek a gorcsok is,es teljesen tanacstalan vagyok.
A szulesznom azt mondta,hogy vagy akkor menjek,ha elfolyt a magzatviz vagy ha 0 perces fajasaim vannak.
Ja,es Jazi fejecskeje mar be volt ekelodve?

K+A
37+2

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Sziasztok!

Moosejaw
Mit szólnál, ha a fehéret azok a kismamák kapnák, akik még nem tudják, fiuk lesz-e, vagy lányuk? Persze én csak belebeszélek, menni sajnos nem tudok. Azért remélem, valaki majd mesél róla a kimaradtaknak!

Bkriszta
Egyetértek Nornikivel! Jobb egy felesleges vizsgálatra bemenni, mint egy szükségest kihagyni. Legalább tudni fogod, hányadán állsz.
Üdv:

Murr
12+4
murr

Sziasztok lányok!
Úgy irigyellek benneteket, hogy van időtök internetezni. Kis Mancim engem teljesen leköt. Most is csak azért vagyok szabad, mert a férjem elment vele anyósomékhoz, mert hétfőn leadandó sűrgős fordítanivalóm van. De azért ide gyorsan bekukkantottam, viszont visszaolvasni nincs időm.

Kriszta! Szerintem a magzatvíz miatt ne aggódj és ne menj kórházba. Ha véletlenül mégis az szivárogna, amennyi pici elmegy, az újra termelődik, ha viszont a kórházba mész, ott 24 órán belül megindítják a szülést (más kórházban kivárják a 48 órát is), és 12 óra múlva antibiotikumot is kapnál (amiből bizony még szegény gyerkőcnek is jut). Mindenesetre már ne ülj a kádba, csak zuhanyozz.
Ha meg jobban folyik a magzatvíz, úgyis érezni fogod, mert az nagyon folyik és meleg (mint a pisi, de azt meg csak érzed, hogy pisilsz -e vagy sem).
Ez az én véleményem, de azért hívd fel a szülésznőt, hogy ő mit tanácsol.

Lányok! A szerdai party mikor kezdődik?

KépKép
KépKép
lindicita

Kriszta
Haat jo kerdes?! En zsepivel fogam fel,de volt valami pici szaga (tuti nem sima folyas volt). De ,hogy szintelen volt-e nem emlexem...Minden esetre a korhazban megvizsgalt az ugyeletes es azt mondta nem magzatviz volt, viszont rakotottek az NSTre ami mutatta,hogy azert megindult itt valami...
Jázi feje meg sehol nem volt... Kép Marmint beilleszkedve sem.
Engem megnyugtatott,hogy bementunk.Sztem csinald ahogy ERZED! Ha megnyugodnal indulj, ha frusztralna,hogy vizsgalnak akkor maradj.Indokolatlanul tuti nem inditanak szulest!!!

Norka
norkini

Kriszta!
Mintha egyszer azt mondta volna az Andi a tornán, hogy a magzatvíz kicsit rózsaszínes, nem színtelen. De lehet, hogy rosszul emlékszem. Sajnos saját tapasztalat nincs, nekem repedt és dőlt már négy ujjnyinál Kép.

Neet! Igen Szoborpark közel van!
Oxi! De ha Te a város felől jösz, akkor ne gyere el a Szp-ig, előtte a Hárosra kanyarodj rá!

Bori!
Írd meg mélben hol laksz, valaki hátha megy arra visszafelé, aztán visz Nektek valami finomságot Kép!

Moose!
Kertkapuban nem fogok motozni, mert akkor ott kéne dekkolnom, vagy folyamatosan odarohangálnom, ha jön valaki (ez 20 emberel számolva több km, úgyhogy azt már nem vállalom be, ezért is írtam a mélt a kapuról). De ha valaki elővesz a kertben egy bagóra emlékesztető tárgyat, annak kitekerem a kezéből Kép Jó így? Kép

Mur!
Épp akartam kérdezni, hogy nem tudsz-e jönni. Biztos nem? Ha mégis, küldj nekem mélt a zsuzsi@agacska.hu-ra és küldöm a részleteket.

Most megyek, lassan jönnek a vendégek, bográcsozni fogunk Kép!

Bogárka (32)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zanza!

SAJTot a rúdaknak!

Neet!

Ich bin nagyon boldog,hogy csak nekem csak itt csak hozzám..Kép

Oxi!

Azért ellenkezem csak mert nem tudok időpontot mondani amikor a két kölökkel el tudnék indulni és gondolom így azért kicsit bonyolultabb neked is!És a dedek és autósüléseik ,babakocsi be- meg kipakolászásáról nem is beszélve.
Mit beszéltél meg a többiekkel indulásilag?Viszont megnéztem,hogy hova kell menni és elszörnyedtem.Nagyon messze laktok Bogárka!Kép

Ma megyünk a barátnőm 50.szülinapi meglepetés partyjára.Kölköket is visszük.

Most fejeztem be a porszívózást,Panna végig dumcsizott a lógógáinak,most meg aludni készül.Imádom.Soma meg zapával valahol.

SzenvedősJucus
20170114224602

Kriszta,
a magzatvíz valóban lehet icipicit rózsaszínes, de szivároghat is, meg dôlhet is. Nekem akkor dôlt, amikor gyerek feje még nem állt be, a másodiknal meg csak folydogált, pedig már igen (beilleszkedett). Csak akkor van gáz, ha zöld, azt tudod, ugye? Szerintem amúgy ha izgulsz, menjetek be a kórházba, azt' csak megmondja valaki, hogy ez most mi... AMúgy épp ügyeletes a szülésznôm Kép.

Bori
borri

lógógái=lógókái=ilyen zenélős izémicsodaKép
20170114224602

Lanyok!

KOSZONOM-KOSZONOM!!KépKép

Az tuti,hogy nem rozsaszines,am nem pisi.Ez vagy vmi folyas vagy a magzatviz.Azt hiszem,varok 1-2 orat,aztan meglatjuk,mi lesz.
Eddig fekudtem,most,hogy felkeltem,mensis gorcseim vannak.Csak rajovok,ha indulni kellKépKépKépKép

Bori!
Ki is a szulesznod?
Igen,azt tudom,hogy a zold az baj,mert akkor azt jelenti,hogy a baba nem erzi jol magat es belekakilt a vizbe.Ugye?

TanacstalanKriszta es MasokatcsukloAkos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kriszta!
Az a baj, ha túl hamar mész be a kórházba, addig amíg nem vagy 2 ujjnyira kitágulva nem mehetsz be a szülőszobába, csak az úgynevezett vajúdóban lehetsz, ahova a férjed nem mehet be.
Amikor én mentem be (mensiszerű fájások éjjeltől, 3 perces 50 másodpercig tartó fájások déltől, kórházba 18 órakor értünk) még csak másfél ujjnyi voltam, és még nem mehettem szülőszobába, hanem átöltöztem és kiültem a férjemhez a folyosóra. Még maradhatattam volna otthon, csak hát már nem mertem tovább húzni.
Megérkezéskor megvizsgált az ügyeletes doki, aki szerint a vizsgálat után szivárgott a magzatvíz (a kesztűjét hozzádörgölte egy papírcsíkhoz, az mutatta ki)), és ő mondta, hogy 12 óra múlva antibiotikum. De a magzatvíz csak este 9-kor ömlött ki belőlem egy újabb vizsgálat után.

KépKép
KépKép
lindicita

Hello Csajok!

Félve merem csak leírni, de a babacuccok beszerzésével a mai nappal készen vagyunk (oké, egy pléd még hiányzik a b.kocsiba); megvan a légzésfigyi is, meg az ufó-sterilező (avent), no meg vettünk rendes hordozókendőt is.

Imrében víz, holnap telihold, de azért májusig még várhat Hanna...álmaim netovábbja az 5-e...

Krisztám:
látom hapening van.....ügyes légy....szerintem ha magzatvíz gyün azt biztos felismered...ne parázz, bennt nem fog Ákos maradni, baja meg nem lehet, mert CSAK!!!!!!

ZP:
tegnap Zagar koncerten volunk, de már 11-re hazaértünk, király volt, muszáj mennm még ilyeneke, mert utána mé nagyon sokáig nem mehetünk, pláne nem együtt...no és lévén mindketten műegyetemi diákok voltunk, ott nőttünk fel...szóval nosztalgiaparty volt a tegnap esti....

Tali:
én tojáskrémet viszek, meg fincsi friss baguett-et kis szeletekre vágva, na mit szóltok? (sorrry, ha valaki nem szereti)

Sós stanglira SAJTOT kérek !!!!!!

Csináltam kefíres sütit joghurtból, meg nem is pohárba, hanem csak szemre mértem ki, mos bennt van a sütőben és a belseje még folyik....hülye fejem, hülye fejem....hát, az biztos, hogy Viknek meglepi lesz, de azon fog leginkább meglepődni, hogy a süti belseje folyékony Kép

Na, eldugultam, megyek megnézni a folyósmeglepit...

Ja, egykérdés:
szülés előtti néhány napon valóban kevésbé aktívak a babócák? mert ha így van, akkor én még évezredeki egyben leszek....mostanában a legaktívabb Kispocok egész kismamaságom alatt.....és nem érti meg, hogy fájásokkal és nem vízfolyással induló szülést akarok.....szófogadatlan, már most kezdi ...

Na pá Lyányok.
Ada
ada007

Nekem végig mocorgott a bébi, még a szülőszobában is (ami persze baj volt, mert 2 fájás között visszaficánkolta magát, és nem akart kijönni).
Szülés előtt kb 1 héttel volt 2-3 nap, amikor a frászt hozta rám, mert meg se moccant.

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Csak gyorsan, vendégek jönnek...

Bori: Én október eleje óta táppénzen vagyok, így most már néha kapok pénzt is. Kép Az elsőre 2,5 hónapot kellett várnom Kép

Jucus: Még nincs semmi fixálva, szvsz csak kedden véglegesítünk.

Oxigen
oxi

sziasztok!
Krisza! Drukk drukk drukk!
Neet!
Kép csak úgy...
Többiek!
hááááát nagyon sokat irtatok, majd' fél óra volt vissza olvasni. Nehéz dolguk lehet a read only membereknek...
Zsanci, egyre közelebb a 30-hoz

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Kriszta, szerintem is menj be a Hba, inkabb nezzek meg, miujsag! Nekem vasarnap de. (11) volt valami piros, delutan (15) bementem, hogy azert megis miez, azt mondtak, rovidul a mehnnyak, azert volt, es csak joslofajasok voltak, meg talan egyujjnyi, ugyhogy hazamehettem (asszem a Bardoczy doki volt). Aztan este (23) kezdodtek a rendes fajasok, rogton 2 percesek, ugyhogy ejjel 01kor mar megint a Hban voltunk, de csak masnap du erkezett a lanyka.

Bogarka, helyes! Es en leszek a jobbkezed. Te tekered a kezet en meg a nyakat Kép Val'szeg apa el tud vinni, mert meg nincs megbeszelve, hogy mikor lesz a megbeszelese, ugyhogy majd mondja, hogy szerdan nem er ra es kesz Kép De ha minden kotel szakad, akkor jelentkezem Oxigenhez a kisbuszba. Jo, Oxi?

Jucus, miert kene babakocsit vinned? Fel nem foghatom. Vagy akkora nagy a Bogarkaek kertje, akarom mondani parkja, hogy szukseges? Juj, na soroljatok, mit pakoljak be, hogy ne keruljek bajba...

Ma egesz nap nem vettem fel a telefont anyosomeknak. Egy csomoszor hivtak. A parom lassan ki fog akadni. Pedig o soha nem veszi fel a foldi telefont. Szerinte csak engem kereshetnek azon, meg hogy o nem tudja kezelni (micsoda hulye duma), es ha fel is veszi, nem szol bele egy hangot sem, csak odahozza nekem es a fulemhez tartja. Epp pelenkaugyben birkozok a nyullal vagy etetem, es gozom sincs, ki hiv, hat inkabb en akadhatnek ki... Mondjuk hivtak minket a mobilokon is es azokat se vette fel egyikunk se, tehat nemcsak en leszek a tusko, hanem o is Kép
moosejaw

Sziasztok!

Kriszta!
Drukkolok nektek, de jelentkezz, ha még otthon vagy, vagy ha hazaküldtek, mert mégsem a magzatvíz volt.
Akkor már biztos te voltál, akivel NST-n együtt voltam, mert tényleg félhosszú szőke hajam van, a Vera a szülésznőm, és a férjem nem jöhetett beKép Keveset bír ez a fránya hotmail, valószínű azért nem jönnek át a képeid, de mindjárt törlök egy kicsit belőle.
Én szívesen átküldeném a mobilszámomat, de nem találok mailcímet a profilodbanKép

Ada!
Ha már Kriszta szül, legalább te várjál meg engem, PLEASE!!!! Május 5 nekem is jó!
Képzeld, az én drága férjem is kint volt a Zagar koncerten tegnap este, én nem mertem bevállalni, mert hideg volt, és a kabátomat már nem tudom összegombolni a hasamonKép Ja, és ő nem mesélt Snickerses sztorit... vagy lehet, hogy megette, és nem merte bevallani, hogy nem hozta haza nekem?! Kép

Oxi!
Málnalevéltea adagolás: betöltött 36. héttől napi fél liter 2 hétig, utolsó két hétben napi 1 liter, de van, aki másfelet mond.

Neet!
Betörős sztori azért durva, én biztos jól betojtam volna, főleg ha egyedül vagyok otthon! Mellesleg jó pénzért biztos el lehetne adni a fókusznakKép

Manóka 37+3

Kép
Kép
manoka11

Moose!
babakocsit én is viszek mindenképp, baba abban akkorákat tud aludni, mint a tyű. (Feltételezve, hogy a tyűk sokat alszanak.) És nem kell pöcölni, hogy hova tegyem-tegyük.
És a mi telefonunk kijelzi a hívót (matávos) bibibííí, kivéve, ha titkos a szám.

MAGZATVÍZ: nekem picit már sárgállott-zöldellett, de csak picit, de a 41.héten ez már szinte normális.
Bkrisz!
Én nagy naívan akkor mentem be, amikor a 20 percesek 15/10 percesre váltottak, ez volt éjfélkor, és reggel 9ig vajúdhattam egyedül a vajúdóban. Ez csak arra volt jó, hogy megehettem a szomszéd vajúdó reggelijét, mert neki már nagyon nem fért be a pocijába még egy adag kakajó, én meg nagyon éhes voltam...ő ajánlotta fel, én csak elfogadtam!!!
De haza is küldhetnek, ha minden oké, csak én már nyiladoztam éjszaka, azért nem.

Bori!
Ha a sáskahad nekiesik a kajának, szted hagy belőle? Sokat kell még tanulnod, Luke! Kép

Ada!
Bagett rulez vagy micsinál. Kép

KÉRDÉS:
Ha Eszter egész nap rág(na) és nyűgös, akkor lassan foga lesz? Mikor jön ki az első? Azaz kinek mikor jött? Nagyjából?
neet
neet

Lanyok!

Most vettem egy meleg zuhanyt,aztan vagy elmulik vagy felerosodik.Ha barmi lenne,riadoztatlak TiteketKép

ManokaKép
krisztina_burian@yahoo.com

Akkor tenyleg Te voltalKépKép

Pusz
K+A

Kép
Kép
Kép
bkriszta

A sós stangli sajt nélkül olyan, mint az ER dr. Kovac nélkül. Kép

Manoka!
Ha holnapután nézed a fókuszt és látsz ismerőst... na az nem én leszek. Kép

Jucus!
Ezt csak azért, h örülj. Kép
neet
neet

Kriszta!

Mi a helyzet??? Küldtem mailt a számommal, értesíts, ha bármi van!

Kép
Kép
manoka11

most kipróbálom, hogy megy-e
orsolka

bocs az offért Kép
valaki elméxik még a Csippolínós dal szövegére?
az 1. vsz valahogy így van:
A messzi olasz tájon
egy víg legényke élt
a neve Csippolínó
És senkitől se félt...

votiv 8)
votiv

na sziasztok, a múltkor nem tudtam hozzászólást küldeni

Bkriszta! A profilodban nem találtam a mélcímedet. Az enyém: orsolka@hotmail.com. Ha írsz, szívesen válaszolok.
orsolka

Sziasztok !

Rossz volt a netünk Kép

Sajnálom , hogy a taliból kimaradünk , ugye majd lesz második is ? Kép

Áron ma 1 hetes , hihetetlen ! Tündéri baba , lényegében csak akkor sír , ha éhes . Ha tele a pocija , beájultan alszik . Legutoljára is 90 grammot szopizott . Igaz még nem állt be teljesen , van hogy kettőből is szopizik .
Ti váltogatjátok ?

Borri ! Születési anyakönyvit ti sem kaptátok meg ugye ? Most hol lehet a kórházban , vagy várjam meg még kipostázzák ? ( Így semmit sem tudunk intézni . )

Kriszta ! Hogy állsz ?
Többiek ?

Kép
Kép
greenolive

On Kép
tegnap a párom (jogász/újságíró)volt a tv-ben, az orvosi műhibáról beszélgettek
tudjátok, a mandulaműtétben meghalt kisfiú kapcsán
Bp TV, élő adás, be lehetett telefonálni
volt 1 betelefonáló nő, aki elmesélte, 5 hós lenne az unokája
de a dokija (aki 1 nő volt) nem császározta meg időben, a term. szülést forszírozta (miközben az 1. szülése is full komplikált volt - kzs a gyerek nyakán,+császár) a baba meghalt
+a lánya vmi mérgezést is kapott, ő is életveszélyben volt napokig...

vszínű ez az eset lehetett annak idején a fókuszban, nem?

votiv 8)
votiv

Szia Green!

Szerencsés vagy, Áron tényleg jó gyerek, én is ilyet akarokKép Milyenek az éjszakáitok, hányszor kell etetni? A 90 gramm az szép!

Mi még abszolút egyben, és megkönnyebülten, hogy lehet már szülni az Imrében! Még nem nagyon érzem, hogy Emma ki akarna bújni, meg amúgy is el akarok menni a talira szerdán, szóval addig bent kell maradnia. Vannak kimondottan nyűgös napjaim, amikor leginkább senkit nem akarok látni, de azért ez nem túl gyakori.

Ha tudsz, küldjél képet Áronról mailben!

Kép
Kép
manoka11

Votiv, vegre megint! Erre semmit se ir... Tudod mennyit kell majd beszelnie szerdan annak, aki ennyit hianyzik?!

Manoka, en nem hivnam draganak, ha nelkulem menne bulizni... Az utolso honapban meg plane! Egesz nap a szoknyad mellett kene ulnie ugrasra keszen.

Neet, a telefon termeszetesen hivoszamkijelzos, kulonben hogy tudnam csak akkor nemfelvenni, ha az hiv? Nem vagyok telepata.
moosejaw

https://www.babanet.hu/album/main.php?album=5436

Manóka ! Itt vannak róla képek !
Nyügősség az utolsó napokban teljesen okés ! Kép

Még nincs kialakult rend , hogy mikor kelünk éjszakánként . Múlt éjszaka megprobáltam fekve az ágyban szoptatni éjfél körül , de valszeg nem evett elegett , mert 2 kor újra keltünk enni , akkor már "rendesen " szoptattam , így aludt fél hatig. Nem vészes csak a 2 órai kimaradhatna Kép

Kép
Kép
greenolive

Green!
Tündéri a kissrác!!! Gratula hozzá mégegyszer!

Moose!
Nekem viszont nem mindig van kedvem elmenni bulizni, visszatartani meg nem akarom. Elvégre elérhető távolságban van, bármikor utolérhető. És azért ez nem napi rendszerességgel fordul elő. Ilyen alapon dolgozni se mehetne, nem? Vagy a te párod az utolsó hónapot veled töltötte otthon? Kép

Kép
Kép
manoka11

Manóka !
Férjem is megünnepelte fia megszületését ! Kép Hajnalban szültünk ugye , semmi alvás , este meg a család grillpartizott és iszogatott ! Jót ittak Áron egészségére Kép

Kép
Kép
greenolive

Green!
Nagyon helyes, szerintem az apukák többsége ezt csinálja! Jobb is, ha akkor buliznak és ünneplik a gyerkőcüket, amíg mi kórházban vagyunk, ha már bejönni úgysem tudnak.

Kép
Kép
manoka11

Moose!
Okéka, valaki a múltkor panaszolta (ezek szerint nem te, tán Jucus? Kép), hogy nem tudja, ki hívja, és lehet, h nem venné fel, ha tudná...

Votiv!
Én csak arra emlékszem: kimászik csipolínó és......
és a dallama a fejemben van, de a gúgöl nem találja így fonetikusan. Kép

Kókuszbomba alapanyagai megvéve. Kép Amíg anyósék babáztak, mi kampónáztunk, éljen! Kép

Green!
Gratula az egyheteshez. Kép

Zsanci!
Most semmi vicces nem jut eszembe, de azért nevess! Kép
neet
neet

VOTIV!
Ha bármi bánat éri,ha bajba is kerül, Kimászik Cipollino és ő marad felül. ...
neet
neet

Votiv!
Csak összejött!

A messzi olasz tájon,egy víg legényke élt,
a neve Cippolino és senkitől se félt.
Hi hi,ha ha,egy víg legényke élt
a neve Cippolino és senkitől se félt.

A szája mindig tátva,a teste-lelke kóc,
és mégis Cippolino a legvígabb bohóc.
Hi hi,ha ha,a teste-lelke kóc
és mégis Cippolino a legvígabb bohóc.

Ha bármi bánat éri,ha bajba is kerül,
Kimászik Cipollino és ő marad felül.
Hi hi,ha ha,ha bajba is kerül
kimászik Cipollino és ő marad felül.

A tábor arra ébredt egy szép nap reggelén,
hogy megjött Cippolino,a legvígabb legény.
Hi hi,ha ha,egy szép nap reggelén,
hogy megjött Cippolino a legvígabb legény.
neet
neet

Green, en nem tudom meglesni, mert a szisztem aszondja, hogy "Az album nem publikus, vagy nem talalhato." Kép

Neet, elso fog hat hosan jott ki, nyaladzas, ragozas, nyugizes harom hosan kezdodott. Ugyhogy kitartas! De a tobbi fog mar gyorsabban jon, nem fogankent harom ho a nyafi Kép

Bogarkanak meg Norkininek kell lecserelnie a telefonkeszuleket, ha jol emlekszem.

A pasi meg ne menjen egyedul bulizni! En se akarnek nelkule...
moosejaw

Ja, meg massal se menjen! Csak velem es kesz! De jobban szeretem, ha itthon ulunk, mert utalom a bulizast.
moosejaw

Ja, es a gyerek se menjen majd soha! Inkabb elengedem egy masik bolygora vagy akar galaxisba is, de ejjel a varosba soha.
moosejaw

Egyéb dalok Votivnak és mindenkinek, akit érdekel: Ötletek-tippek menü, azon belül: Mondókák, gyerekdalok. Jó keresgélést!

Moose!
Köszi a választ! Kép
neet
neet

Moose! Nekem megy , nem tudom mi lehet !
Ettünk ismét 90 grammot , a kis zabagép Kép Megyek alszom én is , muszáj kihasználni ! Kép Mostmár értem miért javasolta mindenki , hogy még terhesen aludjam ki magam Kép

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok!

Kriszta Hirado: KépKép
Zuhany utan meg jottek a gorcsok,majd egyre ritkabbak lettek es most mar vagy egy oraja semmiKép vagyKép
Viszont vmi meg mindig jon,de most mar kezdek afele hajlani,hogy folyas,de ha holnapig sincs valtozas,felhivom a szulesznot vagy a dokit.

ManokaKép,OrsolkaKép
Irtam Nektek emailtKép

GreenKép
Gratula 1 hetes Aronhoz-GYONYORUUUUUUUUUUUU!!:o:o:o

Jo ejt!
Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

3:0-ra a sajt vezet, még vki? Utolsó lehetöség. Utána neki állunk a gyártásnak.

Ákos gyönyörü.

Kriszta, nekem ez egyre komolyabbnak tünik. Drukkolok, hogy legyen vmi.Kép

Moose, viszem a gépet, azon úgyis van egy kép az ebröl. Lehet, hogy felismered majd?Kép
zanza

Kriszta,
izgi-izgi, mindenesetre aludj, amig még tudsz!!! Kép és szurkszurk

Neet,
nekünk nyáladzás-rágás-nyügi 3 hónaposan kezdődött, de hullámokban volt, és inkább a nyáladzós-rágós része Kép, aztán most 7 hónapos kora fölött bújt ki az első fog, meg most már a 2. is, szóval más fogAI vannak Kép
De az első fog ált. 4 hós kor után már jöhet, viszont lehet, hogy csak 1 éves korára bújik ki Kép

Moose,
aloe megvan, viszem Kép anyós Kép ezt igazából párodnak kéne intézni, de ha ő nem, viszont nem zavarja, ha te igen, akkor szerintem küldd el nénit messzi tájakra legelészni (ha kell, előtte igyál egy kis bátorságot Kép és gondolj erősen a NYÚLra), és akkor többet nem jön vissza... vagy nem olyan gyakran Kép tudomtudom, rohadt nehéz helyzet ez! Én általában x pontig nyuszi vagyok, aztán valami elpattan, és akkor török-zúzok, jól meg szoktam vele lepni embertársaim Kép

Manoka,
én elengedem egyedül a páromat, meg ő is engem Kép de együtt is szoktunk persze Kép

Greenolive,
megnéztem, mééééég kérünk szépséges képeket! 90g, hűha! Kép

Bori,
én mindenképpen viszek innivalót, és most valami sósan gondolkodom, mert eddig majdnem mindenki édeset csinál. Sajtos pogácsa jöhet? Kép

vera
kisün

O, csak en nem tudom megskubizni! Bruhuhuhu... Megprobalom masik bongeszokkel is, hatha csak az a baja a szisztemnek, hogy mar megint sz*r.

Kriszta, ez a srac nagyon elbizonytalanodott. Vajon miert? Pedig ma igazan szep ido volt. Bar az igaz, hogy az ikeasok olyan hulyen szerveztek ezt az akciojukat, hogy nem sikerult az osszes penzem elkoltenem, igy meg maradt kajara is. Kép
moosejaw

Sziasztok!

Hazajöttünk!

Először S.O.S. kérdés: a köldökcsonk alkoholos tisztítása hogy van? Nagyon pontosan írjátok le légyszi! Van az a sötét csonk, és be kell alá törölni az alkoholos fültisztítóval?
duopack

Kisun, koszonom a beszerzest. Akkor szerdan hozd a novenyeket meg a batorsagitalt, amitol ez az elpattanasod van. Kép Azon tunodtem, hogy anyanak lehet valaki eretlen (o biztos az volt 19 evesen), de nagymamanak... ez nem letezik, hiszen elvileg csak olyan anyak valnak azza, akik mar felneveltek minimum egy gyereket. O kettot felnevelt es mindketto tok normalis, ertelmes felnott (valszeg tehat ez nem az o erdeme). Lovesem sincs, milyen kulonleges defektje lehet, amitol ilyen agyatlan idiota.

Zanza, milyen fajta az eb? De biztos irtad mar, csak elfelejtettem.
moosejaw

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: