Sziasztok!
Este 8-kor kell beadni a babát, ilyenkor fürdetik őket, átöltöztetik, adnak pelust, vizet éjszakára. Ezzel kb. 10-re vannak meg, valamikor előbb is, és akkor jönnek szólni, hogy lehet menni a babákért. Reggel pedig 7.15-re kell betolni őket, ilyenkor jön a doki néni és a vizsgálatok. Itt 10-kor lehet kihozni őket, addig úgyis vizit neked zuhany meg pihi.
Az első éjszaka benn van a baba a csecsemősöknél. Aztán ha nagyon akarod, beadhatod második éjszaka is, de akkor már szokták húzni a szájukat. Mondjuk ha reggel szültél, akkor megkérdezik, hogy szeretnéd-e éjszakára, vagy vigyék el. Ha este akkor tuti beviszik. Jobb is, legalább 1 éjszakád legyen még, utána úgy se lesz több
Anikó! Ne aggódj, alap helyzetben sem lehet ezt a hőséget bírni, nem hogy nagy pocakkal, én is az utolsó két hétben úgy lelassultam, hogy nem ismertem magamra, pedig még hőség sem volt.
Kitti egész jól fogadta tesó érkezését, az első héten minden regel azzal kelt, hogy hugi,hugi,hugi. És menni kellett hozzá. Ez ma már nincs, de édes nagyon, puszilgatja, néha elkéri kb 10másodpercre, még nem vágott hozzá semmit

, egyedül arra leszek kiváncsi hogy viszem ki a kettőt egydeül sétálni. Most kimentünk négyen, de abből ha egyedül vagyok mi lesz, azt nem tudom
Mindenkinek jó babavárást, már nem sok van csajok!!!
Küldök tesókról képet: