Sziasztok!
Hat, ahogy sejtettem, szopiznak, fejek, aztán amig alszanak minden mast csinálok, autan mar jon is a következő etetés

de nem bánom, kezd vegre megindulni a súlyuk es nagyon sok tejem van, ugyhogy szerencsere nem kell tapszerrel pótolni

nappal alig van hangjuk, ejszaka nyugosebbek, de rendszerint felváltva

az egyikük kb vegig alszik, a masikukat kell nyugtatgatni. Ejszaka nem szóltatok, hanem cumisuvegbol kapnak lefejt tejet mert két ora siman elment vele, igy meg fel ora alatt megvannak mindketten mert a férjem is tud etetni
Ti hogy vagytok?
En hétfő este szültem, sima szulesnek indult majd fajasgyengeseg miatt császár lett, igy péntek délelőtt mehettem haza. Akik meg hétfő este szultek nem császárral, mar csütörtökön hazamehettek. A hazamentelhez az kell hogy teged a te dokid elengedjen, plusz a babat a csecsemoorvos elengedje.
A szovatarsaim, akik szinten hétfőn szultak, mindegyikük gatvedelemmel szült pedig nem is kertek

de egy délutáni szülés utan is hallottam hogy jon ki a szülésznő es mondja hogy elso baba, raadasul gatvedelemmel. Szoval szerintem figyelnek, ha meg kered, akkor gondolom meg jobban.
En szoptatashoz bimbovedot hasznaltam. Amikor eloszor mellre tettem őket, akkor mondta a csecsemős h szerinte kellene mert nagyon elsimul a mellbimbom. Es lehetett is venni az osztalyon. Szoval én azzal szoptattam. Mondjuk ezen kivul masban nem segitettek, de vegul is kitapasztaltam magamtol. Annyi volt csak hogy agyban felulve akartam szoptatni es erre lecseszett hogy nahat igy nem lehet csak fekve vagy üljek ki a székbe... Hat próbáljon meg o császár utannoldalt fekve szoptatni... De nem foglalkoztam vele, a ferjem hozott be meg parnakat es az agyban ülve szoptatok. Es azota is, itthon is, kicsit durva lenne szerintem a két babit egy kényelmetlen szekben szoptatni órákon at.