2003.03.06 20:42
2003.03.06 22:21
2003.03.06 23:17


2003.03.07 10:05
2003.03.07 11:33
. 2003.03.07 18:03
2003.03.07 22:48
2003.03.07 22:49
2003.03.07 22:50
2003.03.07 23:12
2003.03.07 23:21
2003.03.08 12:06
. Pl. véletlenül több vizet öntök rá, vagy lassú tûzön fõzöm... 2003.03.08 12:07
Vagy emlékszel hová írtad be? Köszi!!!
. Amúgy kínai lerakatokban láttam rizst is, gyönyörû méteres szemûeket is, biztos van nekik tapadós is, szerintem õk is azt komálják a pálcájuk végett. 
2003.03.08 12:33
2003.03.08 13:57
.2003.03.08 17:11


2003.03.08 20:27
2003.03.09 00:36
2003.03.09 00:48
2003.03.09 12:00
2003.03.09 18:59



2003.03.11 12:34
a kedvencem volt régebben, anyukám csinálta mindig nagyon nagyon szerettem, le is arhiváltam!!!
egy kicsit most off leszek: írtad hogy olvastad a Bezzeg az én idõmben c. könyvet. abban is van egy recept ha jól emlékszem valami tojáshabos valahol a végén, amikor a LAci megy hozzájuk. Azért emlékszem ilyen jól, mert sokszor olvastam a könyvet, és ott idétlenkednek a hugai hogy az ujját meg a kukacokat is belereszeli-e a Kati, másrészt anno mindig megkívántam azt a habos almás valamit. (de sohasem csináltam.)
2003.03.11 12:55



(A mákot egyébként én sem nagyon szeretem, viszont nagy diórajongó vagyok.
) 



2003.03.11 13:44
2003.03.11 18:13
Eztán külön figyelem a tojásfehérjék sorsát, és nem keverem bele rántottába stb.
De igen a mákosgubára gondoltam!!
Majd meg is mondoma férjemnek hogy 1-1 az állás õ is rosszul tudta meg én is
Nálunk ez csalási sütivé nõtte ki magát. Bár emlékszem néha anyu is bosszankodott hogy ragadós lett a hab
vagy ilyesmi, de általában jól szokott sikerülni. 2003.03.12 10:29


2003.03.12 12:14
Maradt egy kis párolt mexikói keverék, azt tenném bele, tehát sós lesz. Aztán vagy rántom, vagy sütõben kicsit megpirítom. 

2003.03.12 20:32
2003.03.13 09:49

2003.03.13 12:32
Valahogy a tészta sem volt az igazi (pedig a mindmegette.hu-ról szedtem le) és olyan sokáig tartott megsütni, hogy anyukám ennyi idõ alatt nem 20-t, de 100-t is kisütött volna. A széle kiszáradt... De azért belecsomagoltam a zöldséget, leöntötem borsos-sós tejföllel és megszórtam sajttal. Sütõben megsült, akkor már mindegy volt, hogy száraz-e a széle, vagy sem...




