Sziasztok mind az összes névtelenek és okosok!
Csak a pontosítás kedvéért: valóban külföldön élek, de mégsem, a férjem ugyanis a Magyar Nagykövetség munkatársa, hazánkat képviseli, és ha éppen tudni akarjátok, a fideszes kormány alatt jöttünk ki, ha tudtok különbséget tenni egyáltalán ilyen apró részletek között. Voksolni nem "csak azért jöttem", ezt egyenesen kikérem magamnak, számomra a szavazás (állam)polgári kötelesség, még ha idõnként kellemetlen is, mert a rendelkezésre álló kínálatból igen nehéz jól választani

. Hogy engem a hazafiságomban ilyen

módon megkérdõjelezzetek, nem vall éppen emelkedett lélekre. A kiküldetés egyébként egy év múlva lejár, visszamegyünk abba az országba, amely a hazánk, és nem is megyünk többet el, tehát magunknak szavazunk, a mi szüleinknek, a mi gyerekeinknek, a mi jövõnknek!
Ezzel szemben a korábbi kormány azon terve, amely szerint a külföldön élõ magyarok is szavazhassanak, miránk nem is vonatkozott volna, hanem valóban csak olyanokra, akik tényleg csak a partvonalról szólnak bele a mi ügyeinkbe, aztán meg jól hazamennek a vagyonkájukba. Úgyhogy ezen gondolkozzatok el.
Solya is csak két évig él külföldön, ahogy én tudom, szóval azt hiszem, nevében is szóltam.
Kedves Barbara!
Láthatod, hogy azok is névtelenül szólnak, akik a te pártodon állnak, szóval azt hiszem, e téren sincs lényeges különbség a pártállások között. Talán az lenne a jó megoldás, ha ilyen sikamlós ügyekben inkább a csak regisztráltaknak szóló oldalakon nyitnánk új beszélgetést. Nem mintha ez minden gondot megoldana, mert továbbra is lehet több néven, stb. futni, de egy fokkal mégiscsak jobb.
Nem hiszem, hogy alapvetõen rossz emberismerõ volnék, különben pedig honnét is ismerhetnélek téged? Csak annyiból, amennyit ezen néhány hozzászólásból elárultál magadról. Abban pedig volt a fent említett jelzõkbõl itt is, ott is egy kicsi. Vagy hogyan illetnéd a május 13-diki, többekhez írt soraidat?
Szerintem egyébként keressük inkább azt, ami összeköt, hiszen a babanet pont erre való, már csak az alaptéma miatt is. És tényleg jó lenne felhagyni az egymás mellett elbeszéléssel, ha másért nem, szörnyen idõrabló - jobb- és baloldaliaknak egyaránt!
Solya! Nem válaszoltál nekem!