Ahogy közeledik a Karácsony, nekem mindig nagy fejtörést okoz, hogy milyen ajándékokat adjak/vegyek/csináljak (felnõtt) családtagjaimnak. Azért nyitottam ezt a topicot, mert hátha ti is így vagytok ezzel. Mióta például nem lakom együtt szüleimmel, testvéreimmel, nem vagyok velük napi kapcsolatban, elég nehéz kitalálnom, mit adjak nekik. Aztán néha jön a nagy Ötlet, és olyankor már örömmel megyek vásárolni, de nem mindig jön. Meg aztán mióta megvan a manócska, nem is igen indulhatok el a karácsonyi bevásárlásra azzal, hogy "hátha majd meglátok valamit, de ha nem, majd megyek máskor", mert szegénykének kicsit uncsi lenne a boltokba mászkálás, így jobb már elõre tudni, hogy mit is akarok. Na, ennyi volt a magyarázkodás.
Arra gondoltam tehát, hogy megoszthatnánk egymással, kinek mi jött be régebbi ajándékozásokkor, vagy például rábukkantunk valami újonnan (vagy akár régebben) megjelent könyvre, CD-re, bármire, ami nagyon tetszett.
Akkor én el is kezdem:
A Podmaniczky u. 14-ben ill. a Fény u. 1-ben jó kis teaboltok vannak, különleges teákat, szép teásdobozokat és egyéb tea-felszereléseket lehet venni tea-kedvelõknek.
Játszani szeretõ felnõtteknek meg nem unható társasjáték a Scrabble. A szüleimnek vettem valamelyik Karácsonyra, azóta folyton azzal játszanak.
Szintén a szüleimnek vettem Vámos Miklós: Apák könyve c. regényét. Én még nem olvastam, de nekik nagyon tetszett.
Mese felnõtteknek, de nagyon szép és igaz, Erdélyben játszódik Wass Albert: Funtinelli boszorkány c. könyve (3 kötet).
Na, most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Írjatok, remélem nem volt hülyeség felvetni ezt a témát

Ági