Látom,mindenhol történnek az események

Nálunk is húzós napok vannak,most volt félévzárás, folyamatosan dolgozatokat javítottam, statisztika az osztályomnak és még ugye a saját sulim is.már csak két vizsgám van jövő héten,meg csináltam egy kisebb kutatást,azzal küzdök még ma este...Na meg táncolunk,mert jövő héten bál lesz és ugye jön a főpróba

Az influenzától félek kicsit,nehogy kidőljek,semmi kedvem a sok túlbuzgó vírus után,de remélem,megúszom.Az oltásról lemaradtam,de a doki azt mondja,igazából annak jó,aki amúgy is mindent elkap...

Ovi,bölcsi megy kitűnően,jövő hét végén viszem Bulcsút mozgásterapeutához,csak úgy,önszorgalomból,kíváncsi vagyok,mit mond...Az óvónéni csak annyit mondott róla,mikor megkérdeztük,hogy okos

Zsuzsa
Megnéztem a képeket,nagyon jók

Igen,Apa itthon van már,bár ő is vizsgázik összevissza...

Tesóm volt iylen beteges,aztán kivették a manduláját és azóta semmi

Mi újság az oviban?Hogy bírják?

Áfonya
Húúú,szl kemény a dolog,mi?

Én is kinyúlok néha,ha sok a dolog,most is érzem,hogy hiába fekszek le időben,akkor is fáradt vagyok reggel

Nyugodtan keress,akár hétvégén is,csak szombat este nem leszünk telefonközelben

Egyébként nem tudom,az óvónénik ajánlották-e,hogy nevelési tanácsadóban érdemes megnézetni,meg nálunk pl van egy óvónéni,aki kifejezetten ezzel foglakozik,minden iskoláskorú gyereket felmér és elmondja,hogy szte iskola érette-e,tehát nem csak a saját óvónénik megítélésén múlik.De ha tudok,szívesen segítek

Apudért izgulunk,majd jelentkezz,hogy mi hír

Pusztok!