Sziasztok!
Mániákus babacipelő vagyok, épp most nézelődtem a neten kendőket nézve és megtaláltam ezt a topikot
Az előtörténetem:
Lányom 0-2,5 hónapos kora között babaerszényben lakott (premaxx - amit varrtam a neten talált szabásminta alapján az nem jött be... van is itthon 2 kész erszény... üléshuzatnak használjuk:))))) - aztán szétment a hátam és SOS beruháztam egy Ergóba. Kicsit fura volt neki az elején, de néhány nap után akkorákat aludt benne, hogy egyszer egy egész esküvőt végigcsináltunk vele hajnalig

(csak néha meg kellett mutatnom, hogy tényleg egy baba lakik a hasamon lévő hátizsákban mert nem akarták elhinni). A nyaralást is végigergóztuk - iszonyú sok túrával, vármászással stb.
A mai napig hadilábon állok a babakocsival, egyszerűen fáj a szívem amikor kisbabákat látok sírni és az anyjuk a kocsit rázza ahelyett, hogy felvenné a babát.
Szóval Lilla 2,5 hónapos kora óta terpeszülésben csücsül rajtam.
Talán 9 hónaposan (ciki de nem emlékszem) elkezdett lépegetni, most 1 éves és tök szépen jár:) (teljesen magától fekvésből kb. 5,5 hónaposan ült fel először úgyhogy masszív baba:)
A kengurut szereti, ha meglátja már nyújtja a kezét és bele akar ülni.
Ja... kendőt is vettem anno de azt a szülésen kívül sehol nem használtam, antitalentum voltam a megkötésében plusz az egy L-es kendő nekem meg max. S-es kellene.
Most (remélhetően) jön a második baba, ezért nézelődök.
Lilla még a hasamon ücsörög az Ergoban, nemsokára viszont át kell majd raknom a hátamra... bár komoly kételyeim vannak, hogy hogy fogom ezt technikailag kivitelezni. Lépcsőzni még nem tud, mi a 4. emeleten lakunk lift nélkül így ha ki akarok mozdulni vele akkor marad a hordozás.
Szóval dilemmázok. Lillával marad az Ergo amíg bírom, talán néhány hónapon belül megtanítom lépcsőzni és akkor - sajnos- babakocsi.
A kistesót viszont megintcsak az első pillanattól hordozni szeretném és erre keresem a megoldást.
Lilla megy majd az Ergóba a hátamra, kistesó meg valahogy előre... na ez a valahogy a jó kérdés.
A premaxxot valahogy bizonytalannak tartom, én legalábbis fél kézzel mindig fogtam úgyhogy valszeg az lesz, hogy azt eladom és az árából keresgélek más megoldást.
Na... szóval ha nem bánjátok akkor csatlakoznék hozzátok hátha tanulok néhány új trükköt:)