Edit! Az előző bejelentkezésemnél elmaradt a gratuláció! Ennél jobb indok nem is lehet egy fogyókúra felfüggesztésére mint egy baba!

Chesti! Én már nem aggódok a tejcsi miatt, mert kb. egy hónapig volt csak, de már akkor sem minden étkezésnél kapott tejcsit a picim... Hogy ez a nagyon hamar történő elapadás mi miatt volt, tapasztalatlanság, lelki vagy szervi okai voltak-e, ezt igazán majd esetleg akkor tudom meg, hogy vállalunk még egy babát...Ha őt tudom majd szopiztatni akkor tudni fogom mi volt a baj....De most még nagyon az első kisbabámra koncentrálok

Finike!
Nagyon irigyellek a - 6 kg miatt! Átment rajtad a has-mars?
A másik topicra ritkán nézel be! Pedig kérdezni akartam, hogy a múltkor milyen babateára gondoltál a szomjoltás céljából? Mit lehet adni egy 3 hónapos babának?
Kriszti! Téged is irigyellek a - 7 kg miatt!

A tiszta fogyás már csak 2 kg és napok óta nem mozdul lefelé, pedig tényleg betartom a diétát! Nem keverem a kajákat, az adagok is normális mennyiségűek. Azt tudom, hogy van stagnálás, de mindjárt a második héten?
Azt sem értem, hogy miért pont gyümi napon ment fel a +1 kg. Tényleg nem ettem mást, csak gyümit...Szóval le vagyok törve mert eddig azért a - 3 kg megvolt, most pedig már csak -2 kg és nem mozdul napok óta. Ez pedig azért sem jó, mert a diéta 12 hétből áll, vagyis ha két hetente csak két kiló megy le akkor nem olyan sokat fogok fogyni, főleg ha a második részén (Edit írta) már nem lesz látványos a kilókban a fogyás... Vagy túl sokat akarok?
(Most is szemezek egy Sport szelettel, csak nehogy elkeseredésemben megegyem...

Üdv mindenkinek és kitartást, én is megpróbálom..
mazsuzs