2005.04.18 14:48
Jó sokat írtatok, és én is mindenkit csak bíztatni szeretnék a Norbira!!! Különben én már akár jutalékot is kérhetnék tőlük, annyira sok embernek reklámoztam
És a könyvemet is folyton kölcsönadtam, most sincs nálam. 

Fejed
Azért ez fájhatott, de tetszik a humorod ("Lehet, kicsit meg is hülyültem")

De a különbség tényleg nagyon látványos!!! Így tovább!!!
Ti milyen magasak vagytok?
Amúgy ő talán divattervező, vagy csak véletlen, hogy a kolléganők manöken-alkatúak? Szerintem nincs szükséged további gyorsításra, ez így szuper lesz. Ha túl gyorsan fogysz, az könnyen vissza is jöhet
Szépen lassan, vagyis inkább normális, egyenletes ütemben próbálj fogyni, nem nagy önsanyargatásokkal, így az egészségedre is tudsz vigyázni.
Kicsit éltem ott, és nagyon szerettem
A 90 napos logikáját én sem nagyon értem...
Bár én "csak" 12 kilótól szabadultam meg, azért látható a különbség. A bal oldali képen rajtam lévő szürke nacit már nem is tudom felvenni, mert olyan mint tehénen a gatya
De komolyan, rémesen áll, annyira bő rám. 

2005.04.18 16:15
2005.04.18 17:09
2005.04.18 18:26
2005.04.18 19:52
Mire végére értem, el is felejtettem, hogy mit akartam írni. Jók a képek! Már alig várom, hogy én is fel merjem tenni az enyémet a babanetre
2005.04.18 21:17
)
) 2005.04.19 18:32
:
2005.04.20 07:40
2005.04.20 07:46
De tényleg nem eszem sokat, amit azért se nehéz betartani, mert elég vacak hírek jönnek a (volt?) melóhelyemről. Foyamatosan gyomoridegem van...
De tényleg nem megy nekem sajnos a norbi, bizisten próbáltam. A rajz zseniális
Most akkor neked már csak tartani kell a súlyodat, esetleg alakformálni, ugye?
És tényleg, most hogy nézel ki
De a bicaj azért jó ötlet, csak az enyémet el kellene dobni előbb a szerelőhöz. A páromé ugye vázas... Benjamin nem mocorog az ülésben? És milyen ülést vettetek? 2005.04.20 10:40
2005.04.20 12:29
2005.04.20 16:20
De amint lefogyok en is teszek fel majd kepeket. 2005.04.20 18:43
Hova küldjem?
) állapotról csak ilyen képem van, a fiúk mögött nem sok minden látszik belőlem...
2005.04.20 23:08
Többen írtátok-kérdeztétek, szóval én is szeretnék még fogyni egy picit, jó lenne súlyban elérni az 50 kilót
De nagyon lassan megy ez itt már, plusz ugye a szoptatás miatt nem is akarok nagyon erőlködni. 

Végre-valahára elindult megint lefelé a fránya mérleg nyelve (vagyis inkább kijelzője)
Szóval most úgy vagyok vele, hogy szép kényelmesen Norbizok, no meg tornázok, amikor csak tudok.</font>
Nagyon jó ez a kép is, de tényleg nagyon vékony vagy ám!
Én sem akartam ám leszólni a 90 napost, sőt!!! Látom, tapasztalom, hogy sokan tudnak vele fogyni, és hogy nagyon jó. Tényleg mindenki maga dönti el, hogy melyik módszer a leginkább elfogadható, betartható számára.
És a legfissebb fotón is nagyon vékonynak tűnsz, bár ott tényleg eltakarnak a fiúk... Elküldenéd nekem is a recepteket? Van ugyan egy gyűjteményem, de nem az igazi, hátha találok újabb ötleteket. Előre is köszönöm, e-mail címet a profilomban találsz
Ha van időd, próbálj kicsit visszaolvasgatni, meg a norbi.hu honlapon is sok hasznos infót találhatsz. Ez most nem lepasszolás, én szívesen leírok mindent, amit tudni szeretnél, egyszerűen csak időhiányban szenvedek
Szóval kérdezz nyugodtan, segítünk!
Irigy vagyok ám, én egyszerűen nem bírok lejutni. Mikor a férjem hazaér, már csak fürcsi, vacsi, aztán házimunka, majd ájulás az ágyba. Amikor Szentesen voltunk anyóséknál, akkor tudtam kocogni. Most megyünk a 7végén megint, már alig várom
Na a kick-box engem is érdekelne! Majd írd meg a véleményed, tapasztalatod, aztán lehet hogy beruházok
Mint már írtam, én nagyon lightosan csináltam a dolgot, szépen lassan, és reggel bizony még ma is megiszom a kakaómat, eszek kenyeret, vajat, vagy valami édességet, kekszet. Ezek ugye mind 3-asak... Az ebédem 3-ig valamilyen 2-es kódú kaja szokott lenni. Aztán ugye már csak 1-est szabad enni. Szóval így is lehet fogyni, de amire érdemes odafigyelni: a szervezetnek szüksége van szénhidrátra, Norbi a 2-es könyvében azt ajánlja, hogy legalább délelőtt együnk 2-es kódú kaját! Szerintem ezt érdemes megfogadni.
Ha pedig a bordáid is kilógnak, akkor csuda vékony lehetsz! 2005.04.21 08:34
Hova küldjem a recepteket?
Csak hogy nálunk a párommal ez sosem egyszerre történik, vagy ő szeretné, vagy én nem...na most ahhoz, hogy gyerek legyen belőle, egyszerre kéne szeretni
Soxor eszembe jut, hogy ha 40 évesen döbbenek rá, hogy nem próbáltam ki, hogy milyen egy kislány (vagy akár három gyerek) anyukája lenni, már nem csinálhatom vissza az egészet..Hmmm, dilemma...
2005.04.21 09:20
2005.04.22 15:00
2005.04.22 15:39
Igaz, ma kacsát sütöttem, és hát nem kis adagot ettem meg belőle (csak paradicsommal és majonézzel). Majd este aprózok inkább
Klassz dolog a futás, nekem is lenne kedvem, csak mindig visszatér tőle az Achilles-gyulladásom, és be vagyok tojva, hogy ez is elszakad.
De nekem ugye csak 4 naponta megy. Viszont még jobban bírom az Esterházy-tortát, általában azt veszek
A párom most viszont legnagyobb elkeseredésemre nem nagyon akar még egy gyereket, nekünk meg nem nagyon van "talán később". Én 36 leszek ősszel, úgyhogy bele kéne húzni. Még nem tettem le róla teljesen, meg még nem is szögezte le, de most a nem felé hajlik. Esküvő után ráugrom a témára
Bár lányban nem nagyon reményekedem, a páromék hárman vannak fiúk, és mindháromnak van egy fia. Nálunk viszont sok az iker, talán ettől rezelt be
2005.04.22 17:32
, és önállóbb, mi is belevágunk. A páromék hárman vannak testvérek, a bátyjának 4, a nővérének pedig 3 gyereke van. Az anyósom meg is jegyezte, hogy most ugyan 9 unokája van, de a 10 olyan szép kerek szám
Mondjuk nem ez az érv lesz az, ami a legtöbbet nyomja a latba
2005.04.22 20:39
Nekem egyelőre a gyümölcsnap nem sikeredik, de azért igyekszem nem nassolni aznap, ma egy zsemlét meg kellett ennem, mert tiszta ideg voltam az éhségtől.
) 2005.04.22 22:28
És ehhez este fél 11-kor aludt el. Na szóval holnap utazunk Szentesre anyósékhoz
És hétfőn jövünk haza. Addig tuti felszedek néhány dekát
De nem baj, majd utána lenorbizom
2005.04.23 07:05
Az én Danim, pedig már közel három éves, még mindig 3 órát alszik ebéd után, aztán este 9 körül már alszik. Tegnap csak másfél óra volt a déli alvás, csodálkoztam is
). Most, hogy már lassan egy éve tudok aludni
már úgy gondolom, hogy: "mi az a két év???"
2005.04.23 11:28
2005.04.23 14:27
). Kicsit aggaszt, hogy még csak egy hete csinálom és mennyi idö lesz még, míg ez az étkezés lesz nekem a normális... De a két kiló az nagyon jó.
2005.04.24 21:50
2005.04.25 08:40
2005.04.25 09:58
alatt már keményebbek a hasizmaim.
: 
2005.04.28 15:33
2005.04.28 22:55
De hát erre számítottam, most pedig Norbizás ezerrel. Jó lenne odafigyelni, de szombaton lesz a szülinapom
És már előre elterveztem, hogy aznap pizzázok, ha törik, ha szakad. No meg egy kis sütike is kéne 

Örülök, hogy tetszik neked, én még csak belenéztem, majd 7végén fogom kipróbálni, de már alig várom 

2005.04.29 21:07
Szóval nincs időm tésztanapon pizzát sütni, keményítő napon mindig újat kitalálni, egyet azonban megtartok: gyümölcsnap négynaponta. Talán menni fog! 2005.04.30 05:17
), tényleg jók? És ha igen, akkor leginkább melyik? És az árak? Csak ennyi kérdésem van
NEkem emberileg nem túl szimpatikus, de amit kitalált az jó. Bár én most megálltam 54,5 kg-nál, és nem akar lentebb menni, de kitartóan tornázok és norbizok, hátha csak lemegy még egy pici. Ha meg nem, akkor az is jó, ha nem jön vissza.
2005.04.30 20:45
Volt itt kérem pizza, rántott husi és sütik, sütik, sütik... Na de most már mindegy, holnaptól hajrá Norbi! Akkor kezdem a kickbox-ot is
Én mindenféle sonkákat is szoktam enni este a párizsin kívül, na meg tejfölt, pl. fokhagymásan. És hamletet. Szerintem az azért 1-es, mert annyira vacak, hogy nem lehet belőle sokat enni
De azért ki lehet bírni. Ja, a rántotta is ehető egész nap, tükörtojás... Salátában ne legyen kukorica, az ugye 2-es. A zöldborsó is. Én szoktam sajttal töltött virslit is enni (ilyenkor grillezem), vagy sonkás tojást, virslis tojást
Néhány hét múlva tudok referálni róla
Szerintem ártani nem árt, bár írtó drágák (amit én vettem, az naggggyon olcs ó volt).
Jót nevettem, amikor olvastam
Hajrá torna!!! 2005.05.01 21:45

Aranyosak vagytok
Ez még elmegy, de a 30-at nagyon nem várom.