Sziasztok!
Most először írok erre az oldalra. A segítségeteket, tapasztalataitokat, tanácsaitokat szeretném kérni.
A történetem röviden:
2 hónappal ezelőtt elhagyott a férjem. 8 hónapos a kisbabám. Azt sem tudtam, hová kapkodjak. Az indok: nem szeret már sem engem, sem a babánkat.
Most itt állok GYES-en, férj és család nélkül. Azt hiszem, mivel jelenleg nincs az egyszál drága barátnőmön senki, akivel egy kicsit kimozdulhatnék,(a babával is) új társaságot kellene kialakíanom magamnak. Igen ám...de hogyan?
GYES-en ez nem könnyű. Olvastam, hogy többek is jártak így. Sőt...nekem legalább az megadatott, hogy a terhességem alatt, és még utána is 6 hónapig volt apukája a gyermekemnek. Kérlek titeket...Ez tűnik az egyetlen megoldásnak arra, hogy túléljem az életem. Ti hogyan szereztek barátokat? Hogyan tudja az ember újra, immár kettesben a gyerekével felépíteni az életét? Tudom, hogy az interneten lehet csevegni, de vágyom arra, hogy kimozduljak otthonról. Valamelyik topikban olvastam, hogy vannak klubok is. Előre is köszönöm mindenki válaszát.

Megirna nekem valaki, hogyan kell pld a chat-et hasznalni??? Ha beirom a regisztralt nevem belépéskor, azt mondja nekem a gép, hogy ilyen név mar létezik. Persze. Az enyém...